Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirip oyunu açana var yav, PC için tabii ki :)
    bende %52 şu an...
  • JPN PSN de Winning Eleven 2013 var. WE serisi biraz daha farklı olduğu için PES'ten indirmiycem. Daha hızlı ve arcade bir oyun We.
  • quote:

PES 2013 Demo

Experience the skill and technique demanded by PES 2013’s total football. As teams fuelled by Pro-Active AI make runs and behave like real players, PES 2013's all-new Full Control elements give you utter control over every move – with fully manual shooting meaning that no two goals will be the same. Player ID then adds further depth, as the best players move and behave just like their real-life counterparts. Get an early sample of PES 2013's gameplay.

• 5 min matches
    • 8 teams: England, Germany, Italy, Portugal | Flamengo, Fluminense, Internacional, Santos
    • 2 stadiums: Royal London Stadium | Vila Belmiro

http://www.gamershell.com/download_91496.shtml

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Psn ye kaçta gelcek acaba bilen varmı ?
  • demoyu oynadım.öncelikle oyun çok yavaş geldi bana,oyuncular koşuyor mu koşmuyor mu belli değil ama bence daha iyi artık pes 2012 gibi ronaldo yada messi ile ışınlanarak gitMek bu oyunda söz konusu değil bir kere bunu belirtiyim,biliyorsunuz pes 2012 de online maçlarında herkes ya barça yı yada real madridi alırdı diğer takımlarla bu iki takımı yemek çok ama çok zordu,ama artık pes 2013 ile mesela fenerbahçe ile bile bu iki takımı yenmek mümkün hale getirmişler ben şahsen yenerim mesela ayrıca pes6 daki gibi lt ve rt tuşlarını kullanarak çalımlar atmak mümkün bu oyunda bu çok süper gerçekten.birde pes 2012 de penaltı kullanırken bir ayarsızlık söz konusu idi bu olayı tamamen bitirmişler artık istediğim gibi hızını ayarlayıp penaltı atabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

demoyu oynadım.öncelikle oyun çok yavaş geldi bana,oyuncular koşuyor mu koşmuyor mu belli değil ama bence daha iyi artık pes 2012 gibi ronaldo yada messi ile ışınlanarak gitMek bu oyunda söz konusu değil bir kere bunu belirtiyim,biliyorsunuz pes 2012 de online maçlarında herkes ya barça yı yada real madridi alırdı diğer takımlarla bu iki takımı yemek çok ama çok zordu,ama artık pes 2013 ile mesela fenerbahçe ile bile bu iki takımı yenmek mümkün hale getirmişler ben şahsen yenerim mesela ayrıca pes6 daki gibi lt ve rt tuşlarını kullanarak çalımlar atmak mümkün bu oyunda bu çok süper gerçekten.birde pes 2012 de penaltı kullanırken bir ayarsızlık söz konusu idi bu olayı tamamen bitirmişler artık istediğim gibi hızını ayarlayıp penaltı atabiliyorum.

Böyle yorumları gördükçe sabırsızlanıyorum oyunu oynamak için. Akşam bi gelsede oynasak:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

demoyu oynadım.öncelikle oyun çok yavaş geldi bana,oyuncular koşuyor mu koşmuyor mu belli değil ama bence daha iyi artık pes 2012 gibi ronaldo yada messi ile ışınlanarak gitMek bu oyunda söz konusu değil bir kere bunu belirtiyim,biliyorsunuz pes 2012 de online maçlarında herkes ya barça yı yada real madridi alırdı diğer takımlarla bu iki takımı yemek çok ama çok zordu,ama artık pes 2013 ile mesela fenerbahçe ile bile bu iki takımı yenmek mümkün hale getirmişler ben şahsen yenerim mesela ayrıca pes6 daki gibi lt ve rt tuşlarını kullanarak çalımlar atmak mümkün bu oyunda bu çok süper gerçekten.birde pes 2012 de penaltı kullanırken bir ayarsızlık söz konusu idi bu olayı tamamen bitirmişler artık istediğim gibi hızını ayarlayıp penaltı atabiliyorum.

adamlar bu yüzden dağıttılar desene kadroyu iyice fifayı örnek aldılar. Ben fifada ronaldo ile ilerlemeye çalışıyorum adam gitmiyo yavaş yavaş dediğin gibi koşuyor mu belli değil. Ee ronaldo messi ışınlanıyor diyosun zaten bu adamlar dünya futbolunda en hızlı futbolcular bir kere bunların yavaş olması yanlış gerçeği oyuna yansıtıyosa bu firmalar Ronalda da Messide hızlı olmak zorunda adamları ipe dizmek zorunda bunu fifa beceremiyor. Messi buyur linki http://www.youtube.com/watch?v=OInmRV1DrxA

• gelmiş diyolartr psne yumulun beyler
  • Gereksiz fanboy mesajımı alıntı yapmış okumadım bile sinirlenmeye değmez.

Demoyu oynadım. En beğendiğim PES oyunu olduğunu ve bu sefer zevkle oynanabilir olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Oyun bu sefer oturmuş. Oyuncular yere basıyor. Paslar laaaaps diye ışınlanarak ayağa gitmiyor, dengeli ve yavaş bir şekilde gidiyor. Şutlar artık uçmuyor. Gerrard gibi Rooney gibi müthiş şut çekenlerin dışındakinler topa ceza sahasından bi vururdu top havada süzüle süzüle kalecinin kucağına giderdi.

Şutlar Fifa 08 kadar beterdi. Şimdi düzelmiş. Artık düzgün bir biçimde yerden gidiyor. Kötü şut çeken biri varsa mesela Mario Gomez. Ki normalde değil oyunda 77 gücünde halen topa vuramıyor. Ona ragmen düzgün bir biçimde vuruyor. Kalenin dibine girmeden atamasa bile.

Artık bu oyuncu güçlerini yapmalı şu çekikgözlüler. Geçen sene Ronaldo, Messi, Rooney, Özil vs. ünü en üst düzey olan oyuncuları geliştirdiler sadece. Gomez 77, Müller 79, Podolski 78, Badtsuber 74, Welbeck 75, Lescott 79 vb. vb. Eminim halen Falcao, Munian, Llorente, Chicarito vs. gelişmemiştir. Bunlar en çok gelişme gösteren oyuncular. Halen 70 lerde sürünüyorlar. Bu yapımcılardaki akıl değil başka bir şey.

Oyun çıkınca yine böyle olursa ve kadrolarda güncellenmemiş olursa yazıklar olsun ne diyim.

Plase şut (R2+kare), oyuncuların boşa kaçıp top istemesi, santraforların önüne top istemesi, havadan aşırtma paslar ve defansın topu kapması Fifa'dan araklanmış açık ve net. Ama oyunu güzelleştirmiş haliyle.

Oyuncular artık uçup gitmiyor, paslarda, şutlarda öyle. Daha gerçekçi olmuş.

Oyun PES 6 dan daha iyi olmuş sonunda. Ama Fifa başka dünyaların oyunu. Fifadaki 487527520 tane özellik, animasyon vs. her zaman daha iyi oyun yapıyor Fifa'yı.

Eyollamam bu kadar.

• Çok heyecanlandım gerçekten. 10 dakika sonra bende oynuyor olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Gereksiz fanboy mesajımı alıntı yapmış okumadım bile sinirlenmeye değmez.

Fifadaki 487527520 tane özellik, animasyon vs. her zaman daha iyi oyun yapıyor Fifa'yı.

buda seni gereksiz bir fanboy yapıyor pes konusunda fifayı övmeler falan :)
  • oyundan ss eklermisiniz biraz bakınalım.

@pescifero abicim sakin ol biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 25 Temmuz 2012; 14:56:42 >
  • Pes 2012'ye göre çok iyi geldi bana Konami azda olsa ders çıkarmış.Oyundan bahsedecek olursam eski oyunlardaki gibi odun gibi adamların koşması,odun gibi şut çekmeleri falan yok düzeltilmiş ve gayet estetik duruyor.Çalımlar çok iyi daha gerçekçi bir hava katmış oyuna.Maç öncesi sahaya çıkış animasyonları her zaman ki gibi çok iyi.Ama satın alınacaklar listeme eklemedim çünkü Fifa 13'ün demosunu oynamadım o çıkınca yorumumu yapacağım.
  • quote:

Demoyu oynadım. En beğendiğim PES oyunu olduğunu ve bu sefer zevkle oynanabilir olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Oyun bu sefer oturmuş. Oyuncular yere basıyor. Paslar laaaaps diye ışınlanarak ayağa gitmiyor, dengeli ve yavaş bir şekilde gidiyor. Şutlar artık uçmuyor. Gerrard gibi Rooney gibi müthiş şut çekenlerin dışındakinler topa ceza sahasından bi vururdu top havada süzüle süzüle kalecinin kucağına giderdi.

Şutlar Fifa 08 kadar beterdi. Şimdi düzelmiş. Artık düzgün bir biçimde yerden gidiyor. Kötü şut çeken biri varsa mesela Mario Gomez. Ki normalde değil oyunda 77 gücünde halen topa vuramıyor. Ona ragmen düzgün bir biçimde vuruyor. Kalenin dibine girmeden atamasa bile.

Artık bu oyuncu güçlerini yapmalı şu çekikgözlüler. Geçen sene Ronaldo, Messi, Rooney, Özil vs. ünü en üst düzey olan oyuncuları geliştirdiler sadece. Gomez 77, Müller 79, Podolski 78, Badtsuber 74, Welbeck 75, Lescott 79 vb. vb. Eminim halen Falcao, Munian, Llorente, Chicarito vs. gelişmemiştir. Bunlar en çok gelişme gösteren oyuncular. Halen 70 lerde sürünüyorlar. Bu yapımcılardaki akıl değil başka bir şey.

Oyun çıkınca yine böyle olursa ve kadrolarda güncellenmemiş olursa yazıklar olsun ne diyim.

Plase şut (R2+kare), oyuncuların boşa kaçıp top istemesi, santraforların önüne top istemesi, havadan aşırtma paslar ve defansın topu kapması Fifa'dan araklanmış açık ve net. Ama oyunu güzelleştirmiş haliyle.

Oyun PES 6 dan daha iyi olmuş sonunda. Ama Fifa başka dünyaların oyunu. Fifadaki 487527520 tane özellik, animasyon vs. her zaman daha iyi oyun yapıyor Fifa'yı.

Eyollamam bu kadar.

senin fifa fanboyu oldğunu burdaki pesçilerin hepsi anlar . şunu öğren koçum pes hiç bi zaman fifayı örnek almadı sadece pes 2012de pas yardımı olarak fifadan arakladı oda çok salakça bi olaydı bu sene yoktur umarım . pes her haliyle özgürlükçü bir futbol anlayışı içinde çok realist goller paslar oluyo . fifayla pesi yanyana oyna peste futbolcunun dönmesine kadar hissedersin ama fifada düz yürürken yana bi gitmeye çalış kayıyo lan adam . fifa animasyon bakmından iyidri atmosferi iyidir geri kalan herşey peste iyi . pes 2014te fifayı iyice bi alsın aşşağıda PES fifayı gör bakalım. hemen fifadan pese geçersiniz . sanki fifa doyuruyo bunları . adam gibi bi oyun olsa emin ol alırım oynarım . komik bir bebe oyunudur fifa .

• quote:

Eyollamam bu kadar.

Oyuna çıkan yamalarla ov ler düzenleniyor. Misal neymar oyun çıktığında 70lerdeydi. Son yama ile 86 oldu... Tabi bunları bilmeniz için oyunu oynamanız lazım. körü körüne eleştiricem derseniz madara olursunuz malesef.

• Türk Psn de yok sanırm ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

adamlar bu yüzden dağıttılar desene kadroyu iyice fifayı örnek aldılar. Ben fifada ronaldo ile ilerlemeye çalışıyorum adam gitmiyo yavaş yavaş dediğin gibi koşuyor mu belli değil. Ee ronaldo messi ışınlanıyor diyosun zaten bu adamlar dünya futbolunda en hızlı futbolcular bir kere bunların yavaş olması yanlış gerçeği oyuna yansıtıyosa bu firmalar Ronalda da Messide hızlı olmak zorunda adamları ipe dizmek zorunda bunu fifa beceremiyor. Messi buyur linki http://www.youtube.com/watch?v=OInmRV1DrxA

FIFA'da sağ analog ile depar atmak mümkün. Hızlı futbolcuların farkını bu şekilde çok net anlayabilirsin.

• ne zaman gelicek psn'e ?
  • Tr PSn kullanıyorum daha gelmemıs Bizim taraflara.Gelince PSN ci genclık PS3 ler bı yazıversınler buraya
  • psne geldiyse girp indircem uk yada türkiye farketmez . bilgisi olan varsa yazablir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.