Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya haric baska bir PSN`e geldi mi demo ? Japonca ile ugrasmak istemiyorum.
  • Adamlar yemiyo içmiyo ve yalandan objektif yorumcuyum ayagına yatıp oyuna giydirmeye ugraşıyo

Ne la bu çaba? bu kıvranmalar falan?
  • PS3 versiyonu daha sonra yayınlanacak ama bugün gelecek IGN öyle söylüyor en azından. Neyse Saat 5'e kadar bekleyelim biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Japonya haric baska bir PSN`e geldi mi demo ? Japonca ile ugrasmak istemiyorum.

Gelmedi henüz. Az önce baktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demosunu biraz önce oynadım pc de izlenimlerim şöyle ;

yahu şu tek adamı alıpta defansı yarıp geçme olayını bi düzeltseler hani tek adamla bütün defansı geçme olayı olmasa başka herşeyi şutları paslar vs. güzel birde oyun eskilerine göre bi yavaşlık gelmiş yavaş olması güzel atmosfer yok oyunda bu yanıda kötü atmosfer olayını bi düzeltemediler ama bu sene pes oynayacağız gibi duruyor
  • indiriyorum , bakalım nasıl
  • ya arkdaşlar gece atmosferi olmuş mu demo oynayanlara soruyorum ? pes 2012de gece atmosferi çok soluk renklerde oluyodu hiç hoşuma gitmiyodu full hd lcd kullanmama rağmen çok soluk renkler var gece atmosferinde. renkler canlanmış mı ? ayrıca led tv kullanan var mı aranızda renkler nasıl pes oynarken felan daha mı canlı lcd ye göre ona göre led tv alablrimde ??
  • Japon hesabı olan yazarsa sevinirim demoyu indirip çıkarım.Gündüz kuşağından nasibimizi alıyoruz bir de psn açmaya çalışırsam kovarlar odadan.
  • flamengo takımı süper ronaldinho ile harikalar yaratıyorum resmen
  • Niye Ps3e uvey evlat muamelesi yapiyorlar :@

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

demosunu biraz önce oynadım pc de izlenimlerim şöyle ;

yahu şu tek adamı alıpta defansı yarıp geçme olayını bi düzeltseler hani tek adamla bütün defansı geçme olayı olmasa başka herşeyi şutları paslar vs. güzel birde oyun eskilerine göre bi yavaşlık gelmiş yavaş olması güzel atmosfer yok oyunda bu yanıda kötü atmosfer olayını bi düzeltemediler ama bu sene pes oynayacağız gibi duruyor

atmosfer full sürümde olurda gece atmosferi nasıl ? yani renkler bakımından ? pes 12de çok soluk renkler vardı ya gece atmosferinde. bu sene nasıl ? led kullansak daha canlı renkler alırmıyız ki
  • Son yıllardaki en iyi Pes olmuş,artık her arapası gol olmuyor, şutlarda top balon gibi uçmuyor,kaleciler akıllanmış kaleyi boş bırakmıyorlar artık. Fifa daha iyi tabiki ama Pes kendini çok geliştirmiş
  • Atmosfer hiç bir zaman olmuyor zaten. Ben gol atınca spikerin çıldırmasını felan istiyorum eski oyunlarda oldugu gibi. Bknz winning eleven 3.
    What a goal Amazing gibi ruhsuz seslendirmeler istemiyorum. Ayrıca seyircilerdeki gelen ugultu veya tezahuartlar çok sıkıcı oluyor. Zaten Pes den beklenen degişikliklerden başında geliyor. Ben hala playstation 2 deki oynadıgımız winning eleven oyunlarındaki mücadele ruhunu ps3'deki hiç bir pes serisinden alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Son yıllardaki en iyi Pes olmuş,artık her arapası gol olmuyor, şutlarda top balon gibi uçmuyor,kaleciler akıllanmış kaleyi boş bırakmıyorlar artık. Fifa daha iyi tabiki ama Pes kendini çok geliştirmiş

Burda büyük bi terslik var
  • ya fifa daha iyi deniyor hep ama ne biliyim alışamadım kardeşim fifaya. pes bana daha iyi geliyor. sebebini bilmiyorum.
  • pes 11 den 12 den güzel ama full manuel ayar olmasına rağmen hala arcade oynanış mevcut. tsubasanın devam oyunu gibi. bam güm kaleyi bulan şutlar, topa öküzün trene baktığı gibi bakıp olduğu yerde zıplayan kaleciler vs.

belki full sürümde düzelir...
  • arkadaşlar meraba.bende oyunu ps3de bekleyenlerdenim oyunu saat 5te playstation storeden indirebilicez :)
  • Merhaba,
    Pes yine olmamış.
    İyi günler.
  • Psn den indirenler kac gn lol yer tutuyor bir bakabilirler mı? Ay sonu geldi akl var. Sahura kadar indirmekle ugrasmayayim!

• quote:

Orijinalden alıntı: pescifero

ya arkdaşlar gece atmosferi olmuş mu demo oynayanlara soruyorum ? pes 2012de gece atmosferi çok soluk renklerde oluyodu hiç hoşuma gitmiyodu full hd lcd kullanmama rağmen çok soluk renkler var gece atmosferinde. renkler canlanmış mı ? ayrıca led tv kullanan var mı aranızda renkler nasıl pes oynarken felan daha mı canlı lcd ye göre ona göre led tv alablrimde ??

LCD tv de alsan led tv de alsan pes 2012 deki soluk renkliligi çözemezsin.
    Oyundan kaynaklı birsey o yuzden ben canli olsun diye hep pes 2011 i oynarım.

Bu solukluk,oyunu yapanların yani yazılım,grafik vs vs en başta ayarlaması gerekli.hiçbir LCD tv yada monitör o solukluga çare olamaz.İstersen 1000tl lik ekran kartın olsun fıssss.

İnsallah 2013 de soluk görüntü olmaz.Ben 2011 in canlılıgını daha çok tutuyorum.

2012 iyi yukledim sonra 1hafta baktim yaramaz dedim sildim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.