Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn e geldi mi demo ?(ingiliz psn)
  • 15 dakıka sonra gelıyor :) saat 5te
  • pes severlerin seveceği bir oyun olmuş. grafik anlamında büyük bir yenilik göremedim. oyun içi yine soluk renklerden oluşuyor. renk ayarlarını değiştirip daha iyi hale getirebilirsiniz. ilk demo olduğu için hatalar olması normal pes bu hataları bilerek koyuyor zaten her şeyi tam sürüme saklıyor. ne kadar değişiklik olur bilemiyorum. anlayacağınız şuan için fifa 12 ye rakip değil. iyi oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: ataes61

çocuk nüfüsu artmaya basladıgı ıcın fıfa onde gıdıyor bence :)))

Önleyemezsiniz beyler, ugraşmayın, susarsak çizgi filmlerini oynamaya giderler sanırım

Sendeki bu fanboyluk nedir anlamıyorum.Ben eskiden sıkı bir pes oyuncusydum ama 2009'dan beri pes oynamayı bıraktım.Çünkü fifa gerçekten kendini geliştirdi.Pes ne yaptı bu zamana kadar hiçbir şey.Zaten satış rakamlarındanda belli oluyordur.Pes artık sadece japonya Türkiye gibi ülkelerde oynanıyor.Sende hala Fifayı kötüleme çabasındasın.Boşuna uğraşma çünkü kendini kandırırsın ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake* -- 25 Temmuz 2012; 16:51:27 >

• berbatforever fifa
  • ya arkadaşım isteyen fifa oynar isteyen pes buraya sen gelip tartısma acıyorsun.sonra konusuyorsun bos bos..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drake*

quote:

quote:

Önleyemezsiniz beyler, ugraşmayın, susarsak çizgi filmlerini oynamaya giderler sanırım

Sendeki bu fanboyluk nedir anlamıyorum.Ben eskiden sıkı bir pes oyuncusydum ama 2009'dan beri pes oynamayı bıraktım.Çünkü fifa gerçekten kendini geliştirdi.Pes ne yaptı bu zamana kadar hiçbir şey.Zaten satış rakamlarındanda belli oluyordur.Pes artık sadece japonya Türkiye gibi ülkelerde oynanıyor.Sende hala Fifayı kötüleme çabasındasın.Boşuna uğraşma çünkü kendini kandırırsın ancak.

Bas git kendi bölümüne liseli...

senin tarzında bebelerle diyalog kurmak içimi bayıyo artık, hep aynı cümleler, şizofreni gibi, çok sıkıcı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bas git kendi bölümüne liseli...

senin tarzında bebelerle diyalog kurmak içimi bayıyo artık, hep aynı cümleler, şizofreni gibi, çok sıkıcı...

Sen önce adam gibi konuşmayı öğren.Ne liselisi.Aptal aptal konuşup benim canımı sıkma.Yorumlardan kimin liseli olduğu anlaşılıyor merak etme.

• yön tuşları kullanılmıyor analog aktif sadece oynarken. o nasıl ayarlanabilir?
  • Nedir son durum beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara indirdim oyunu baya güzel sistem ayarlarından oyun hızını +2 yaparsanız daha da iyi oluyor.
  • bir grup 5de düşücek psnye diyor bi grup 6 da anlamadım gitti
  • saat 5 oldu hala gelmedi
  • fifacılar madem pesi sevmyosunuz neden pesi takip ediyosunuz ;))) harbi kovuyoruz gitmyosunuzda ya bu ne yüzsüzlük :))
  • beylee demo geldi
  • oyun fena değil gibi ya olacak sanki bu sefer full sürümle yüzümüz güler inşallah...yalnız futbolcular biraz hantal gibi
  • quote:

Sen önce adam gibi konuşmayı öğren.Ne liselisi.Aptal aptal konuşup benim canımı sıkma.Yorumlardan kimin liseli olduğu anlaşılıyor merak etme.

Bilir kişi konuştu

Herkes istedigini oynar, oyununu bırakıp gelip burda misyonerlik yapmaz, hadi sakince klavyeni yere bırak ve git şimdi...
  • PS3 İÇİN DEMO GELDİ 1086MB hadi hayırlısı :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.