Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 13 ps3 demo çıkmıştır psnye duyrulur
  • İndirmeye basladım ışık hızıyla indiriyo şuan 160 mb oldu
  • Demo geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tr psn de 1036 mb bilginize arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Oyun tr psn de 1036 mb bilginize arkadaslar

Bilgilendirme icin tsk

• japon psn'de hızlıca indirmiştim, burada çok yavaş iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: Drake*

Sen önce adam gibi konuşmayı öğren.Ne liselisi.Aptal aptal konuşup benim canımı sıkma.Yorumlardan kimin liseli olduğu anlaşılıyor merak etme.

Bilir kişi konuştu

Herkes istedigini oynar, oyununu bırakıp gelip burda misyonerlik yapmaz, hadi sakince klavyeni yere bırak ve git şimdi...

Bak bakıyim orada hayır pes oynamayın herkes fifa oynasın tarzı birşey mi söylemişim

1.O yazımda en ufak tartışma yaratıcak birşey yokken senin gibi adamlar durduk yere ortamı geriyor.
    2.Artık fan gözlüklerini çıkar.
    3.Her cümlenin sonuna tarzı şeyler koysan bile komik değil maalesef.
    4.Sen oyununu oynamaya devam et benim mesajlarımada yorum yapma.

Hadi iyi forumlar sana.

• Demoyu ,Türkçe olarak oynadım..Pes 2012 deki hataların büyük bir kısmı düzeltilmiş..Artık her ara pas tehlike oluşturmuyor, defans oyuncuları topu akıllıca kapabiliyorlar, kısa paslar biraz daha düzeltilmiş, pes 2012 de super star zorluğunda ,defansın geri zekalılığı yüzünden şov yapıp türlü türlü goller atan Cpu yapay zekası düzeltilmiş..Super star zorluğunda yaklaşık 5 maç yaptım ,3 maç berabere bitti ikisini kazandım..Seçenekler arasına manuel şutu açma ve kapatma da eklenmiş..Manuel şut açıkken, okları kullanmadan eski normal şutları çekmeye kalkarsanız ,top olmadık yerlere gidiyor..Manuel şuta şimdilik alışmadım.. Çeşitli zamanlarda bu forumda football kingdom oyunu ile ilgili konular açılırdı ve en iyi futbol oyunu olarak ilan edilirdi..Footbal Kingdomdaki manuel paslar ve şutlar bire bir olmasa da Pese eklenmiş..Manuel şutu iyi kullanırsanız, topu kalecinin uzanamayacağı köşelere atabilirsiniz..Sözün özü Pes 2013, eski pes zevkini bize yeniden yaşatacak bir oyun olmuş...Bu sene Pes oyuncuları, momentium(senaryoya göre goller olması), taktiksel defans yapma ( aslında defans yapamama, çoluk çocuğun eğlencesi olma) gibi saçmalıklardan uzak bir şekilde eski Pes oyunlarının zevkini alarak oyunlarını oynamaya devam edecekler...Forumda kurulan birçok online topluluk ve internetteki diğer topluluklarda Pes oyuncuları, sabahlara kadar futbolun zevkini çıkaracaklar.. Birileri, bir taraflarını da yırtsa Pes 2012 online olarak internette oynanma rekorları kırdı..Pes 2013 de öyle olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Temmuz 2012; 17:17:06 >

• Türk PSN den indirdim, umarım demo Türkçedir
  • çok yavaş indiriyor ya sizdede öylemi ?
  • japon psn'de yarım saatten kısa sürede indirmiştim, bunda 1 saati geçer sanırım,
    hem türkiye psn, hem de avrupa psn denedim, ikiside aynı
  • beyler pc ye indirmek istiyorum nerden indiricem ?
  • Evet feci yavaş iniyor, tüm Avrupa abanıyor sanırım UK store a
  • taaa japon accont undan ındırdım 20 dk surdu, bzım tr dekınde 230 dk yazıyor bu ne yaaa
  • millet fena yüklendi, winning eleveni yarım saatte indirmiştim ne güzel.
    japonlar bu oyuna bizden daha düşkün, nasıl hızlı indi hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi75 -- 25 Temmuz 2012; 17:33:07 >
  • 8mb netim var 15dk oldu daha 145mb inmiş

sabah 25dk da 983mb boyutta demo indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Temmuz 2012; 17:27:26 >
  • birde şu online daki sorunları çözseler.
    mesela takım seçtiğinizde genellikle takımın yarısının moralleri bozuk oluyor bu nasıl bir iştir. her maçta kadro sıkıntısı çekiyorum. tabi puanı yüksek biri de geliyor karşına yenilmemek için hiç bir sebep kalmıyor. ayrıca 3-5 gol yedikten sonra oyundan kaçanlar yüzünden maç tamamlama oranınız düşüyor. sanki oyundan kaçan benim de benim maç tamamlama oranımı düşürüyor. ayrıca server bağlantı hataları çok oluyor tam maç oynarken galpsiniz küt diye gidiyor ve maçtan kaçmış sayılarak puanınız diğer oyuncuya gidiyor. online oynarken saç baş yolmamak elde değil. hani fifa ya alışabilsem bırakıcam pesi bu derece sinir bozucu olaylar oluyor.
  • herkes yüklendi diye böle oldu heralde benimde 150 mb a kadar hemen dolmustu suanda cok cok yavas indiriyo . %30 suanda
  • 2520 dakikadan 700e düştü :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Demoyu ,Türkçe olarak oynadım..Pes 2012 deki hataların büyük bir kısmı düzeltilmiş..Artık her ara pas tehlike oluşturmuyor, defans oyuncuları topu akıllıca kapabiliyorlar, kısa paslar biraz daha düzeltilmiş, pes 2012 de super star zorluğunda ,defansın geri zekalılığı yüzünden şov yapıp türlü türlü goller atan Cpu yapay zekası düzeltilmiş..Super star zorluğunda yaklaşık 5 maç yaptım ,3 maç berabere bitti ikisini kazandım..Seçenekler arasına manuel şutu açma ve kapatma da eklenmiş..Manuel şut açıkken, okları kullanmadan eski normal şutları çekmeye kalkarsanız ,top olmadık yerlere gidiyor..Manuel şuta şimdilik alışmadım.. Çeşitli zamanlarda bu forumda football kingdom oyunu ile ilgili konular açılırdı ve en iyi futbol oyunu olarak ilan edilirdi..Footbal Kingdomdaki manuel paslar ve şutlar bire bir olmasa da Pese eklenmiş..Manuel şutu iyi kullanırsanız, topu kalecinin uzanamayacağı köşelere atabilirsiniz..Sözün özü Pes 2013, eski pes zevkini bize yeniden yaşatacak bir oyun olmuş...Bu sene Pes oyuncuları, momentium(senaryoya göre goller olması), taktiksel defans yapma ( aslında defans yapamama, çoluk çocuğun eğlencesi olma) gibi saçmalıklardan uzak bir şekilde eski Pes oyunlarının zevkini alarak oyunlarını oynamaya devam edecekler...Forumda kurulan birçok online topluluk ve internetteki diğer topluluklarda Pes oyuncuları, sabahlara kadar futbolun zevkini çıkaracaklar.. Birileri, bir taraflarını da yırtsa Pes 2012 online olarak internette oynanma rekorları kırdı..Pes 2013 de öyle olacaktır..

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.