Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 lere 1 kez reset atın, download hızı normale dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

PS3 lere 1 kez reset atın, download hızı normale dönüyor

baskan indirme baştanmı baslıyor sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataes61

quote:

öyle şey olur mu, devam ediyor aynen

EDIT: Yine yavaşladı, feci abanıyor millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 25 Temmuz 2012; 17:42:21 >
  • ben de bir değişiklik olmadı, iftara dogru ancak biter, ben pes 2012'ye akar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataes61

quote:

öyle şey olur mu, devam ediyor aynen

EDIT: Yine yavaşladı, feci abanıyor millet

gerçektende cok fark ediyo. tsk

• Gayet hızlı iniyor. 15 dakika oldu. % 68' de. 8 mbit internet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi75

ben de bir değişiklik olmadı, iftara dogru ancak biter, ben pes 2012'ye akar

Online oynarsan hiç inmez bilgin olsun
  • neden yavaş indiğini şimdi anladım :) 2 tane üst üste indirmişim :) biri %40 diğeri %9 :D kapattım suan %60 oldu
  • Yenı hareket lıstesını bılen var mı arkadaslar,wining 13 japonca oldugu için bulamadım...Fakat Ronaldoyla r2 basılı ılerı yontusu yapıca gercekdekı bacak hareketını yapıyor hızlı hızlı, r2 ile yana basma,geri çekme fln çok gsl estetik katmış oyuna..Ronaldo'nun sutları mukkemmel gıdıyor,şutu attığında aynı gerçekdeki gibi oluyor vucud şekli,bunlar pes adına sevındırıcı detaylar..Topu alırken r2 çok işe yarıyor,manuel sut çekmek istiyorsak analogla oynamak zorundayız gıbı gelıyor analog ıle daha kontrollu manuel şutlar gıdıyor..Ps3 pes 2013 yeni hareket listesini bilen bir arkadasımız paylasırsa cok sevınırım..O traıllerdekı bacak arasından atmaları fln bulamadım:):) Ve son olarak bu oyun iş yapar,tekrar H.g pes dıyorum baya bir özlemişdim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Yenı hareket lıstesını bılen var mı arkadaslar,wining 13 japonca oldugu için bulamadım...Fakat Ronaldoyla r2 basılı ılerı yontusu yapıca gercekdekı bacak hareketını yapıyor hızlı hızlı, r2 ile yana basma,geri çekme fln çok gsl estetik katmış oyuna..Ronaldo'nun sutları mukkemmel gıdıyor,şutu attığında aynı gerçekdeki gibi oluyor vucud şekli,bunlar pes adına sevındırıcı detaylar..Topu alırken r2 çok işe yarıyor,manuel sut çekmek istiyorsak analogla oynamak zorundayız gıbı gelıyor analog ıle daha kontrollu manuel şutlar gıdıyor..Ps3 pes 2013 yeni hareket listesini bilen bir arkadasımız paylasırsa cok sevınırım..O traıllerdekı bacak arasından atmaları fln bulamadım:):) Ve son olarak bu oyun iş yapar,tekrar H.g pes dıyorum baya bir özlemişdim

fifacılar gelir simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Yenı hareket lıstesını bılen var mı arkadaslar,wining 13 japonca oldugu için bulamadım...Fakat Ronaldoyla r2 basılı ılerı yontusu yapıca gercekdekı bacak hareketını yapıyor hızlı hızlı, r2 ile yana basma,geri çekme fln çok gsl estetik katmış oyuna..Ronaldo'nun sutları mukkemmel gıdıyor,şutu attığında aynı gerçekdeki gibi oluyor vucud şekli,bunlar pes adına sevındırıcı detaylar..Topu alırken r2 çok işe yarıyor,manuel sut çekmek istiyorsak analogla oynamak zorundayız gıbı gelıyor analog ıle daha kontrollu manuel şutlar gıdıyor..Ps3 pes 2013 yeni hareket listesini bilen bir arkadasımız paylasırsa cok sevınırım..O traıllerdekı bacak arasından atmaları fln bulamadım:):) Ve son olarak bu oyun iş yapar,tekrar H.g pes dıyorum baya bir özlemişdim

tuşuna basdıktan sonra tuşuna basarak şut çekmeyi dener misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BAKIN PES 12 YI ARALIKDA SATMISTIM ÇOK KÖTÜYDÜ AÇIKCASI,FİFA 12 YE GECMISTIM BIR KAC AY OYNADIM FİFAYI VE DEDIM KI BU OYUN HİÇBİR ZAMAN PES İN VERDİĞİ KEYFİ VEREMİYOR,YOK ÇOK GERÇEKÇİ YOK ÇOK GÖZE HOŞ HAREKETLERİ VAR FLN FILAN,HEPSI FASA FİSO OYNANABILIRILIK BERBAT BİR ADAM GEÇICEM YUZ TANE HAREKET YAPIYORDUM,FİFADA OYLE ÇOK ABARTILCAK BIRSEY YOKMUS,TMM GÖZE HOŞ GELIYORDU ESTETIK ACIDAN AMA PESİN VERDIĞİ KEYFİ HİÇ VEREMİYORDU...ŞİMDİ ISTEYEN FİFA OYNAR,İSTEYEN PES,AMA BEN ŞUNU ÖGRENDİM PES TERKEDILEMEZMİŞ
  • ben beğenmedim fifa12 ye devam.
  • ronaldonun koşu stilini aynen aktarmışlar mütiş olmuş
  • PES 2013 ün Çıkmasından daha iyi bir haber

Sonunda; PES'in Yapımcı Ekibi Değişiyor

Japonya'da bu iş için adanmış PES Productions tarafından geliştirilen Pro Evolution Soccer serisinin yapımcı ekibi değişiyor. Konami ve PES Productions, gelecek yapımları yeni stüdyoya emanet edecek.

Bugün gelen açıklamaya göre ikili, Londra'da yeni bir stüdyo kurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada bu stüdyonun gelecekteki PES projelerinde yer alacağı belirtildi. Açıklamada değişiklik için ise neden olarak ise, "Avrupa'nın futbol kültürünü oyunumuza en iyi şekilde, tam yerinden yansıtmak için." sözlerine yer verildi.

Londra'da kurulan yeni PES yapımcı ekibini sahnelerde görmek için önümüzde epey uzun bir süre var gibi. Zira henüz stüdyo için kadro tamamlanmamış, iş ilanları verilmiş durumda.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PESin_Yapimci_Ekibi_Degisiyor-29904.htm

• %70 oldu ha gayret
  • Bende indiriyorum suan umarim güzel olurda fifa yerine bu sene pes aliriz.
  • Tesekkurler herkeze PSN ye geldi yazisini okuyunca TR PSN ye bakdim 1036 MB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnmiyor arkadaş bu. Dakikada 1mb atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Bende indiriyorum suan umarim güzel olurda fifa yerine bu sene pes aliriz.

Yok hocam 12 den farkli belki ama top siddeti ve oyun hizinda gozle gorulur degisiklik var extrada manuel pas ve shoot gelmis ama ben pek begenmedim bu yil ilk defa fifa alacagim ): ooff konami ooff yaktin beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.