Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şehir dışına çıkacağım için demoyu indiremiycem bugün. ömrünü fifaya adamış son iki seriyi ise vakitsizlikten dolayı az oynamış, bu nedenle zaten zor olan oyundan iyice soğumuş birisi olarak bu sene Pes alıcam. sıfırdan okuma yazma öğrenmek gibi olacak, hiç bir tuşunu bilmiyorum, çalım nasıl atılır, ara pas nasıl verilir, vs. her şey çok yabancı. inşallah çabuk alışırım. yıllardır şut pas havadan pas şeklinde oynamış bir bünye için kolay olmayacak, hele hele fifa serisinde +sağ anolog ile yaptığım işkence gibi çalım çalışmaları hepsi boşa gidecek. inşallah pes fifa gibi can sıkıcı derece zorlukta olmaz.

Aslında zorluk da denmez ona, estetiklik yok, adam geçmek mümkün değil, pozisyon zenginliği yok. ya ara pası yapacaksın ya kanatlara ineceksin. bi de tactical defending çıktı. zaten iş güçten pratik yapamıyoruz, bi de oyun zor olunca onlinede kevgire döndürüyolar adamı. fifayı kötülemiyorum kesinlikle ama ama bir süre sonra zorluğu ve sertliği insanı bunaltıyor sanki. bu benim görüşüm tabi.

• beyler farklı bişey sorcAm DAHA yeniyim yarın bakım varmıs psn de diyorki bakım sürecinde oynamak için hesabınızı aktif tutun ne demek bu yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosfer gene yok, gene yok!
  • Demo'yu indirirken hız yavaşlyorsa, her yavaşladığında PS3ü kapatıp açın. Bu sayede hattınızın elverdiği max hızda indirebilirsiniz.
  • Kimse bahsetmemiş nedense ben bahsedeyim..

Oyuncuların üzerindeki bulanıklıgını kareleşmeyi kimse görmüyormu ?
  • çalım falan yapınca taraftarın bagırması güzel olmuş
  • Oynanabilirlik hosuma gitti güzel..

Estetik goller oluyor gayet iyi..

Adamlar kambur yutmuşcasına kosmuyorlar..

Kaleciler daha akıllılıar en azından oynadıgım kadarıyla bir faso görmedim..

Fakat grafik yönünden geriye gitmişlilik söz konusu.

Oyuncular üzerindeki o buguluk hiç olmamış net ve canlı degiller kareleşmeler söz konusu..

Maç bitiminde istatislik kısmı gösterilirken ekranı kapatmayın ve etrafı izleyin saha kenarındaki o güvenlik görevlileri vs vs kareleşmeye dikkat edin..

Konami grafik üzerinde oynarmı bilemiyorum fakat bu görüntü şuan için iyi degil..
  • bu demo ne zamana kadar psn de kalıcak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow l'de iki chapter gectim %94 oldu.Rakip oyunu denemeye son %6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

bu demo ne zamana kadar psn de kalıcak?

PES 2013 çıktıktan 2,3 ay sonrasına kadar tahminimce.
  • benim çok hoşuma gitmedi bu sefer
  • Yuklendi, install'de suan.. Oynadiktan sonra bi inceleme de ben yapicam

• beyler oyun kendiliğinden türkçe bendei böyle bir tek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Yenı hareket lıstesını bılen var mı arkadaslar,wining 13 japonca oldugu için bulamadım...Fakat Ronaldoyla r2 basılı ılerı yontusu yapıca gercekdekı bacak hareketını yapıyor hızlı hızlı, r2 ile yana basma,geri çekme fln çok gsl estetik katmış oyuna..Ronaldo'nun sutları mukkemmel gıdıyor,şutu attığında aynı gerçekdeki gibi oluyor vucud şekli,bunlar pes adına sevındırıcı detaylar..Topu alırken r2 çok işe yarıyor,manuel sut çekmek istiyorsak analogla oynamak zorundayız gıbı gelıyor analog ıle daha kontrollu manuel şutlar gıdıyor..Ps3 pes 2013 yeni hareket listesini bilen bir arkadasımız paylasırsa cok sevınırım..O traıllerdekı bacak arasından atmaları fln bulamadım:):) Ve son olarak bu oyun iş yapar,tekrar H.g pes dıyorum baya bir özlemişdim

oo egemen kardeş hayırlı olsun ama konami sana küsmüş..bidaha oynamasın benim oyunumu diyomuş..haberin olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

beyler oyun kendiliğinden türkçe bendei böyle bir tek?

PES Türkçe çıkıyor kaç yıldır. Haberin yok heralde.

Bu arada bir daha söylüyorum PES yine olmamış. Çok dandik olmuş, çok ciddiyim. FIFA fanboyu falanda değilim. PES 4'ten beri de PES oynardım ta ki FIFA 11 çıkana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

beyler oyun kendiliğinden türkçe bendei böyle bir tek?

PES Türkçe çıkıyor kaç yıldır. Haberin yok heralde.

Bu arada bir daha söylüyorum PES yine olmamış. Çok dandik olmuş, çok ciddiyim. FIFA fanboyu falanda değilim. PES 4'ten beri de PES oynardım ta ki FIFA 11 çıkana kadar.

haberin yook ben ölüyorum
  • ... Dohuzbin dohuzyüz dohsansekiz, dohuzbin dohuzyüz dohsandohuz, onbin.

Sonunda indi install zamanı.
  • maç süresini uzatamıyomuyuz demoda

bu arada pes olmamış yine fıfa
  • Öğlene doğru indirmiştim japon psnden fakat install diyince %14 te hep error verdi kuramadım...şimdi uk hesabından indiriyorum var mı böyle sorun yaşayan ?

• pes 13 kamera dakika bulanıklık ayarları vardır...işte link
    http://www.pespatchs.com/2012/07/pes-2013-demo-tweaker-tool-and-unlocker-1-0.html
    videolu anlatımıda burda

http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2013_demo_oyun_ayarlari_kurulum_islemi_videolu_sesli_anlatim-t103905.html?p=1204309#post1204309

buarada pes 13te hemen hemen lisans olayı hallediliyor..bunun yanında en önemlisi türkiye ligide var..haber kaynağı:
    http://www.pespatchs.com/2012/05/pes-2013-licensed-leagues-and-teams.html

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.