Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

''Sorry for not being able to go into details, but first engine news will be out next week''

Jon Murphy

yeni oyun motoruyla ilgili ilk detaylar haftaya geliyor

Normalde yeni oyunla ilgili haberler mayıs-ta, bilemedin nisan-ın son haftaları gelirdi; ama bu sefer anlaşılan yeni oyun motoruyla birlikte Konami büyük oynuyor!... Hislerim bu oyun ve grafikler herkesi şaşırtacak ve büyüleyecek gibime geliyor:)...

konuyla ilgili bilgim fazla yok ondan soruyorum. peki bu yeni motorla yapılmıs oyunu ve pes 2014 u ps3 de oynama imkanımız olucakmı yoksa pes14 cıkakana kadar ps4 cıkarmı?. tesekkurler.

sonraki jenerasyon için yapılan pesi ps3 te oynayamayız malesef

ancak yeni motorla yapılmış oyunun kırpılmış versiyonunu ps3 te oynarız

ps4 çıkış tarihi belirsiz henüz ancak ya ucu ucuna yetişir veya ps4 çıktıktan sonra daha doğrusu bu son soru için hepimizin sadece tahminleri var

yanlız soylede bi olay var hani soylentilere gore bi soz vardır ya.

pes in simdi cıkıs tarihleri ekim sonuyada kasım bası. lakin ps4 uncıkıs tarihini 2013 sonu yada 2014 bası gibi vermisler sanırım yani. ps3 de bide super slim modelini cıkardılar. bence japonlar son bi guzellik yapıp yeni oyunu ps3 e cıkarabilirler gibi geliyo bana cunki tarihleri tutmuyo. sonra 2014 un basında da nasıl ps3 2006 mart da cıktı ınu da o tarihlere atıp yani seneye bu zamanlar, pes15 icin mukemmel bi beklenti yasatabilirler bence kullanıcılara.

Arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum EA sports fifa 14'ün ps4 için de çıkacağını açıkladı geçen günlerde, muhtemelen konami de geri kalmıycaktır bu durumda...
    pes 14-ün de hem ps3, hem de ps4 için çıkacağını düşünüyorum (biri ekim, diğeri kasım aralık gibi mesela) ancak arkadaşın da dediği gibi asıl pes 15 oyunu ps4 için asıl hedef olacaktır...

• Arkadaslar transfer guncellemesi geldimi acaba bakiyorum bulamadim ben yardimci olursaniz sevinirim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar transfer guncellemesi geldimi acaba bakiyorum bulamadim ben yardimci olursaniz sevinirim saygilar

7 Martta gelecek.
  • çok teşekkürler drogba ve şinoyu alayım:D
  • normal olarak sneijder ve kopyalama olrak drogbayı takıma kelemıstım yarın gelıcek datapack ten sonra sıkıntı olur mu yanı takımda ıkı tane aynı futbolcu olması gıbı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

normal olarak sneijder ve kopyalama olrak drogbayı takıma kelemıstım yarın gelıcek datapack ten sonra sıkıntı olur mu yanı takımda ıkı tane aynı futbolcu olması gıbı ???

yok hocam oyle seymi olur. senin yaptıgın sey yama uzerinde oynamak yani eski data pack teki drogba yeni data pack olunca yenilenicek otomatikman. oyle ciftli miftli olmaz zaten soyle bisi var data pack in adam gibi caısması icin eski yamayı kaldırman lazim. sonra yeni data pack icin cıkarılıcak bi yamayı kurucaksın uzerine. zaten bu pes 14 e kadar gelen son dlc olucagı icin var olan sistemin uzerinde yamayla istedigin gibi degisklik yapabilirsin. 7 marttan sonrakı hersey sana kalmıs.:D
  • quote:

quote:

normal olarak sneijder ve kopyalama olrak drogbayı takıma kelemıstım yarın gelıcek datapack ten sonra sıkıntı olur mu yanı takımda ıkı tane aynı futbolcu olması gıbı ???

yok hocam oyle seymi olur. senin yaptıgın sey yama uzerinde oynamak yani eski data pack teki drogba yeni data pack olunca yenilenicek otomatikman. oyle ciftli miftli olmaz zaten soyle bisi var data pack in adam gibi caısması icin eski yamayı kaldırman lazim. sonra yeni data pack icin cıkarılıcak bi yamayı kurucaksın uzerine. zaten bu pes 14 e kadar gelen son dlc olucagı icin var olan sistemin uzerinde yamayla istedigin gibi degisklik yapabilirsin. 7 marttan sonrakı hersey sana kalmıs.:D

öncelikle çok teşekkürler uzun uzun yazmışsın ...... yarınki pakedi ben kurmak istiyorum öncesinde mevcutu silmem mi gerek üstüne yazmıyo mu yenı datayı ? tamamı ile orjinal kullanıyorum sonuçta

• quote:

quote:

quote:

öncelikle çok teşekkürler uzun uzun yazmışsın ...... yarınki pakedi ben kurmak istiyorum öncesinde mevcutu silmem mi gerek üstüne yazmıyo mu yenı datayı ? tamamı ile orjinal kullanıyorum sonuçta

hayır kastettigim o degildi, oyunda suan yama kullanıyorsan eger yeni data yı yuklemeden once yamayı silmen mantıklı olacaktır. yamayı silmen den kastım oyunun bi onceki data pack i degil karıstırma, yama farklı bisi yama eger guncelleme yaptıgıdna silinmemis olursa kadrolar falan birbirine karısır.

senin suan pes13 unde kullandıgın yama varmı yokmu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır kastettigim o degildi, oyunda suan yama kullanıyorsan eger yeni data yı yuklemeden once yamayı silmen mantıklı olacaktır. yamayı silmen den kastım oyunun bi onceki data pack i degil karıstırma, yama farklı bisi yama eger guncelleme yaptıgıdna silinmemis olursa kadrolar falan birbirine karısır.

yok dostum ben orjınal oyun ustunde transfer menusunden sneıjderı ...temel kopyalama menusunden de drogbayı fildişinden aldım o kadar dışarıdan ekstra yama vs yuklemedım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok dostum ben orjınal oyun ustunde transfer menusunden sneıjderı ...temel kopyalama menusunden de drogbayı fildişinden aldım o kadar dışarıdan ekstra yama vs yuklemedım

o zaman hicbir skıntı yok dostm yarın yamayı yukledigine konamimin o anki guncel oyunu ve kadroları neyse ona sahip olursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

quote:

''Sorry for not being able to go into details, but first engine news will be out next week''

Jon Murphy

yeni oyun motoruyla ilgili ilk detaylar haftaya geliyor

Normalde yeni oyunla ilgili haberler mayıs-ta, bilemedin nisan-ın son haftaları gelirdi; ama bu sefer anlaşılan yeni oyun motoruyla birlikte Konami büyük oynuyor!... Hislerim bu oyun ve grafikler herkesi şaşırtacak ve büyüleyecek gibime geliyor:)...

konuyla ilgili bilgim fazla yok ondan soruyorum. peki bu yeni motorla yapılmıs oyunu ve pes 2014 u ps3 de oynama imkanımız olucakmı yoksa pes14 cıkakana kadar ps4 cıkarmı?. tesekkurler.

sonraki jenerasyon için yapılan pesi ps3 te oynayamayız malesef

ancak yeni motorla yapılmış oyunun kırpılmış versiyonunu ps3 te oynarız

ps4 çıkış tarihi belirsiz henüz ancak ya ucu ucuna yetişir veya ps4 çıktıktan sonra daha doğrusu bu son soru için hepimizin sadece tahminleri var

yanlız soylede bi olay var hani soylentilere gore bi soz vardır ya.

pes in simdi cıkıs tarihleri ekim sonuyada kasım bası. lakin ps4 uncıkıs tarihini 2013 sonu yada 2014 bası gibi vermisler sanırım yani. ps3 de bide super slim modelini cıkardılar. bence japonlar son bi guzellik yapıp yeni oyunu ps3 e cıkarabilirler gibi geliyo bana cunki tarihleri tutmuyo. sonra 2014 un basında da nasıl ps3 2006 mart da cıktı ınu da o tarihlere atıp yani seneye bu zamanlar, pes15 icin mukemmel bi beklenti yasatabilirler bence kullanıcılara.

ps4 un turkiyeye gelis tarihi 2014 mayi ayini bulacagi soyleniyor.ayrica sony ps3 e 2016 yilina kadar oyun cikarilmaya devam edilecek diyor.yani anca pes 2016 da iki ps arasindaki oyunlarda farkliliklar olabilir diye dusunuyorum.14,15 her iki konsoldada ayni olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

Evet bugün 4 yıllık yâdigârıma veda günüydü :)) 30 defa parçalıyıp tamir ettikten sonra artık işi bitti yarın gidip beyaz joystick alıcam beyaz hali daha güzel bunu toplayıp saklıcam bi kenarda :))

ruhunu öldürmüşsün...
  • arkadaşlar yamayı indiren var mı ?
  • quote:

arkadaşlar yamayı indiren var mı ?

cıktımı ki?, pes dlc leri ogleden once gelmiyodu bildigim kadarıyla.
  • Güncelleme gelmiş nihayet,hemen indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Güncelleme gelmiş nihayet,hemen indiriyorum.

sadece transferlermi yapilmis.oyuncu degerlerinde degisiklik varmi.gs de burak selcuk hala 77 mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hızlıilker

quote:

sadece transferlermi yapilmis.oyuncu degerlerinde degisiklik varmi.gs de burak selcuk hala 77 mi.

aynen bu soruyu bende merak ediyorum, acaba o kadar bekletip te overall larda bi degisikli kyaptılarmı. yamadılarsa helal olsun der gecerim artık yani
  • iş yerindeyiz ev de olup deneyen ve burada paylaşan olursa sevınırız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hızlıilker

quote:

aynen bu soruyu bende merak ediyorum, acaba o kadar bekletip te overall larda bi degisikli kyaptılarmı. yamadılarsa helal olsun der gecerim artık yani

sanıyorum burak amrabat ve selcuk yukselmistir , umut az , melo çok düşmüştür , eğer böyle olmadıysa yuh artık...

bi de gsnin beyaz formasının yerine kırmızı forması gelse ,

daha yeni indiriyorum

• güncellemeyi yapanlar GS takım oyuncu ve değerleri konusunda bilgi verebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.