Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern de mandzukic, liverpool da suarez, milan da el sharawy,madrid de khedira, arsenal de giroud ve juventus da matrinin overallrında 70 kusurden 80 kusure yukselmeler varmı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

Bayern de mandzukic, liverpool da suarez, milan da el sharawy,madrid de khedira, arsenal de giroud ve juventus da matrinin overallrında 70 kusurden 80 kusure yukselmeler varmı hocam.

http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

buyrun burdan bakın..şu anda güncel durumda..

bekir irtegün'de roveşata var

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Bayern de mandzukic, liverpool da suarez, milan da el sharawy,madrid de khedira, arsenal de giroud ve juventus da matrinin overallrında 70 kusurden 80 kusure yukselmeler varmı hocam.

http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

buyrun burdan bakın..şu anda güncel durumda..

bekir irtegün'de roveşata var

tesekkur ederim hocam

• Oml de niang'ı aldım hemen,yaklaşık 4.5 m.euro fena değil
  • oml oynayanlar su iki kaleci hakkında bana kıyas yapabilirlermi acaba cok arada kaldım

julio cesar overall 90 cost 23.kusur
    v.valdes overall 89 cost 20.kusur

• play station 3
    pes 2013te bu güncelleme ayarını nereden yapıyoruz acaba yardımcı olacak arkadaş var mı acaba ?
  • bu kadar overalları saçma oyun yok.
    ziegler'in 85, sabrinin 85, sow'un 79, burak'ın 74 olması nasıl açıklanabilir.Kuyt 73'tü galiba 71'e kadar çekmişler adam Hollanda milli takımında iyi kötü Fenerbahçede istatistik konusunda zirvede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salas09

play station 3
    pes 2013te bu güncelleme ayarını nereden yapıyoruz acaba yardımcı olacak arkadaş var mı acaba ?

indirdim teşekkürler
  • arkadaslar daha once kullandıgımız ornegin tsl yamasını bu son guncelleme de de kullanabiliyoruz demi yama sadece forma dan ibaret yanlısmı?
  • quote:

arkadaslar daha once kullandıgımız ornegin tsl yamasını bu son guncelleme de de kullanabiliyoruz demi yama sadece forma dan ibaret yanlısmı?

ben yamaları sildim oyunu ağırlaştırıyordu, silmesende sorun çıkmaz, seneye pes 14 için mail atalım konami ye sadece real madrid i koysunlar oyuna başka takıma gerek yok.. adamlar herşeyini A yapmışlar madrid in allah belasını versin bu konami nin online a girmeye tiksindim iyice..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

arkadaslar daha once kullandıgımız ornegin tsl yamasını bu son guncelleme de de kullanabiliyoruz demi yama sadece forma dan ibaret yanlısmı?

ben yamaları sildim oyunu ağırlaştırıyordu, silmesende sorun çıkmaz, seneye pes 14 için mail atalım konami ye sadece real madrid i koysunlar oyuna başka takıma gerek yok.. adamlar herşeyini A yapmışlar madrid in allah belasını versin bu konami nin online a girmeye tiksindim iyice..

abi sende quick match yapma oml kas ben zevk alıyorum mesela oml den napıcam surekli aynı takımlarla oynayıp

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

abi sende quick match yapma oml kas ben zevk alıyorum mesela oml den napıcam surekli aynı takımlarla oynayıp

yav bizim topluluk puanı artsın diye mecburen sıralama maçına giriyorum ana lig i bayadır oynamadım oyun keyif vermiyor klansmanım yüksek orta sınıf takımım var girince hep ronaldolu sefil takımlar geliyor yenilen oyundan kaçar bizim bağlantı gider nezaket düşer seneye de kapakta ronaldo felan olursa zaten asla almam bu oyunu. eskiden her takımın bi büyüsü dengeyi sağlayan adamı vardı son 4 yıldır konami kapağa koyduğu oyuncuların takımlarına çalışmaktan başka bişi yapmadı..

• online maç yapmak eziyet oldu... TTnet yüzünden Nezaket C ye düştü..

Ronaldo'ya karşı maç yapmaktan yoruldum artık.. neyseki çaresini buldum

M.City'i alıyorum. defansı 5 yapıp M.Richart'ı Ronaldo'ya markaj veriyorum.. Koşması 90olduğu için Ronaldo nereye o oroya
  • quote:

online maç yapmak eziyet oldu... TTnet yüzünden Nezaket C ye düştü..

M.City'i alıyorum. defansı 5 yapıp M.Richart'ı Ronaldo'ya markaj veriyorum.. Koşması 90olduğu için Ronaldo nereye o oroya

Aynen bende senin gibi yapıyorrum.Ronaldo'yu markaja alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

markaja alsalar nolur? uçak gibi adam, dansöz gibi de sağ sol yapıyo, bilen kişiye denk gelirseniz tutmak imkansıza yakın...

EDIT: zaten gerçekte de Pique tutamayıp penaltı yaptırdı geçen gün, adam uçuyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Mart 2013; 0:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

quote:

markaja alsalar nolur? uçak gibi adam, dansöz gibi de sağ sol yapıyo, bilen kişiye denk gelirseniz tutmak imkansıza yakın...

EDIT: zaten gerçekte de Pique tutamayıp penaltı yaptırdı geçen gün, adam uçuyor;

bilene denk gelirsekte geçmeleri çok zor oluyor hocam.. City'de Toure ve Kombany'yi stoper yapıp aralarına Richard'i koyun.Markaj verdiğinizde peşini bırakmıyor.hızlıda oyuncu.. ondan kurtulsa bile diğer 2stoper hala yerinde kalıyor..diğer turlu stoperlerin birini geçse kaleci ile karşı karşıya..

Bu savunmada en önemli nokta pres yapmamak..Adam Ronaldo ile gelirken ile geri çekilmek yeterli.ozaman çaliş atamıyorlar

Tek sorun Ronaldo 40metreden abanıp gol atabiliyor.Bu duruma yapacak birşey yok

Ps1'den beri Pes oynarım..o zamanlar Iss We gibi isimleri vardı. Hep savunma yaptım.Bu işe baya kafa yoruyorum

• Beni durdurabilir misin Ronaldo ile?
  • full çıkışta bi ronaldo yu kimse durduramaz, salak saçma goller atıyor böyle ezikler yüzünden defansla uğraşmaktan oyunun tadı kaçıyor.

• 800 puanım var online da, bazen kopmalardan puan düşüyor falan, ama geçen gün biriyle kapıştım, adamın puanı 908 di, 1-0 öndeydim, adam Ronaldo sırtı kaleme dönükken şut çekti 1-1 oldu hemen, estetik 0 ama atıyo işte adam
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.