Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

800 puanım var online da, bazen kopmalardan puan düşüyor falan, ama geçen gün biriyle kapıştım, adamın puanı 908 di, 1-0 öndeydim, adam Ronaldo sırtı kaleme dönükken şut çekti 1-1 oldu hemen, estetik 0 ama atıyo işte adam

Durdurabilirmiyim...hmm denerim :) Madrid'i alanlara karşı denemek zorunda kalıyorum sonuçta
    kırmızı iken durdurmak dahada imkansız kabul ediyorum..ama adamın Ronaldo'su var diye hemen pes etmem işini zorlaştırırm.
    Benimde puan 700du TTnet sağolsu nezaket C oldu puan 650lilere indi..

Çocukluğumundan beri Real Madrid'liyim.. Ama bu sene tiksindim neredeyse.

Ps1de Raul vardı - R.carlos vardı onlarla oynardık ne güzel.. Defansta Karanka... Ey gidi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

800 puanım var online da, bazen kopmalardan puan düşüyor falan, ama geçen gün biriyle kapıştım, adamın puanı 908 di, 1-0 öndeydim, adam Ronaldo sırtı kaleme dönükken şut çekti 1-1 oldu hemen, estetik 0 ama atıyo işte adam

Durdurabilirmiyim...hmm denerim :) Madrid'i alanlara karşı denemek zorunda kalıyorum sonuçta
    kırmızı iken durdurmak dahada imkansız kabul ediyorum..ama adamın Ronaldo'su var diye hemen pes etmem işini zorlaştırırm.
    Benimde puan 700du TTnet sağolsu nezaket C oldu puan 650lilere indi..

Çocukluğumundan beri Real Madrid'liyim.. Ama bu sene tiksindim neredeyse.

Ps1de Raul vardı - R.carlos vardı onlarla oynardık ne güzel.. Defansta Karanka... Ey gidi günler

Çocukluğumu futbolun tam altın çağında geçirdiğime inanıyorum, her büyük klüpte formaları giyilen yıldızlar doluydu, bir master lig kadrosu kurayım dediğimde ilk 11e hangisini koysam diye düşünürdüm, günümüzde artık Ronaldo, Messi ve birkaç orta ayar yıldız var, eski yıldızların bolluğu artık yok, millet te baktı puanımız yüksek saldırıyor Madrid e

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Çocukluğumu futbolun tam altın çağında geçirdiğime inanıyorum, her büyük klüpte formaları giyilen yıldızlar doluydu, bir master lig kadrosu kurayım dediğimde ilk 11e hangisini koysam diye düşünürdüm, günümüzde artık Ronaldo, Messi ve birkaç orta ayar yıldız var, eski yıldızların bolluğu artık yok, millet te baktı puanımız yüksek saldırıyor Madrid e

Baktmda çocukluğumuz çok uzak değil birbirinden

Çok haklısın.Master lig'te 23 oyuncu alabiliyordun.hangi adamı takımına almayacağını şaşırıyordun.1 kaleci ile oynadığımı bilirim.yada devamli oyuncuları gönderip diğerlerini alırdım..

Bugun güncelleme ile Beckham geldi ne kadar mutlu oldum anlatamam bile

Berkamp , Davids , Totti , Del Piero , Gerçek Ronaldo :D , Zidane , Mostovoi , Maldını , Tony Adams , Kanu , Okocha bir çirpida aklıma gelenler..daha kimler kimler

• Arkadaşlar buragın degerlerinde bi degisiklik yokmu adam şl de 7 maçta 7 gol attı gol krallıgında ronaldoyla kapışıyor
    Ronaldo 8
    Burak 7 üstelik burag ın bir maç eksigi var

hala daha degerlerinde yükselme yoksa çüş artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde oynanışta herhangi bir yenilik varmı arkadaşlar defans oyuncularının bi ara pası atıldıgında saçma saçma markajı bi anda bırakmaları düzeltilmişmi mesela

• quote:

Beni durdurabilir misin Ronaldo ile?

abi ronaldoyla oynamak pes13 un oml sinde tek kelimeyle bilek isi, yani adamı ne kadar tanırsan tanı ona alıskın olman lazim, ben hicbir oyuncuyla agüero ile oynadıgım gibi oynayamıyorum ronaldo dahil, adam bana parmaklarımdan daha hızlı geliyor. mesela ribery robben nani de buna yakın ornekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 8 Mart 2013; 9:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Birde oynanışta herhangi bir yenilik varmı arkadaşlar defans oyuncularının bi ara pası atıldıgında saçma saçma markajı bi anda bırakmaları düzeltilmişmi mesela

hicbir duzeltme yok defans konusunda. bi an elinin bosluga gelmesi yada bi an caprazlaman anında 5- 6 adım geride bırakıyo seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

abi ronaldoyla oynamak pes13 un oml sinde tek kelimeyle bilek isi, yani adamı ne kadar tanırsan tanı ona alıskın olman lazim, ben hicbir oyuncuyla agüero ile oynadıgım gibi oynayamıyorum ronaldo dahil, adam bana parmaklarımdan daha hızlı geliyor. mesela ribery robben nani de buna yakın ornekler.

Ben de Man City ile oynayamıyorum, Barceloona ile oynayamıyorum...
    Daha doğrusu şöyle diyim, alışkın olmadığım takımla hemen başarılı oyun kuramıyorum, mesela geçen 480 puanlı adam B. Münih aldı, dur ben de ATL. Madrid takılayım bakalım dedim, 2-1 yenildim, ama bir FB ye çok alışkınım, FB alıp Real Madrid ve Barcelona yı yendiğim olmuştu, hatta avrupalı bebeler maç sonu psn den küfür yazmıştı bana

Yani olay şu, bu oyunda iyi oyuncu da olsan, yılların PES cisi de olsan, oyuncularına ve stiline alışkın olmadığın takımla, 600 puan üstü rakiplere karşı hemen başarılı oyun kuramıyosun, oyunculara alışman gerek

• quote:

quote:

quote:

Ben de Man City ile oynayamıyorum, Barceloona ile oynayamıyorum...
    Daha doğrusu şöyle diyim, alışkın olmadığım takımla hemen başarılı oyun kuramıyorum, mesela geçen 480 puanlı adam B. Münih aldı, dur ben de ATL. Madrid takılayım bakalım dedim, 2-1 yenildim, ama bir FB ye çok alışkınım, FB alıp Real Madrid ve Barcelona yı yendiğim olmuştu, hatta avrupalı bebeler maç sonu psn den küfür yazmıştı bana

Yani olay şu, bu oyunda iyi oyuncu da olsan, yılların PES cisi de olsan, oyuncularına ve stiline alışkın olmadığın takımla, 600 puan üstü rakiplere karşı hemen başarılı oyun kuramıyosun, oyunculara alışman gerek

ya isten eve geliyorum en buyuk zevkim oml zaten. ama su isi bi cozemedim takım gucum 891 genel derecem 500kusur,:)) simdiye benim 750 800 olmam gerekmiyomuydu. madem cok yeniliyorum yakımın gucunu o kadar yapıcak praayı nerden buldum,:))

kadromda bende ronaldo da var oda geldigini atıyo ama aguero kadar kıvrak olamıyorum onunla cunk fazla kıvrak herif :D

• quote:

ya isten eve geliyorum en buyuk zevkim oml zaten. ama su isi bi cozemedim takım gucum 891 genel derecem 500kusur,:)) simdiye benim 750 800 olmam gerekmiyomuydu. madem cok yeniliyorum yakımın gucunu o kadar yapıcak praayı nerden buldum,:))

kadromda bende ronaldo da var oda geldigini atıyo ama aguero kadar kıvrak olamıyorum onunla cunk fazla kıvrak herif :D

Gerçek hayattaki maçlarda da görüldüğü üzere, Ronaldo gerçekten futbol tanrısı gibi oyuncu, yani stilini benimsersen çok ayrı bişey, formsuz hali bile acayip top taşıyor ve goller atabiliyor, abartı değil gerçeğini yapmış adamlar Yani onu hiç gerçekte izlemesem kapak yıldızı avantajı derim ama yok ya adamda bişey var, Manchester United teknik direktörü bile şunu demişti geçen gün;

Ferguson: ''Eski Brezilya lı şişman olan Ronaldo dikine oynayan bi forvetti, döneminin en iyisiydi. Ama bu Ronaldo tam bir atlet, inanılmaz bir hızlanışı var, tek korktuğum isim bu maçta, onu durdurmakla uğraşırken kendi oyun stilimizi unutmamalıyız. Zaten son Barcelona deplasmanında da gördüm ki, Dünyada en hızlı kontra atağa çıkan takım Real Madrid, bu sebeple kontra atak yememeliyiz...''

• quote:

quote:

Gerçek hayattaki maçlarda da görüldüğü üzere, Ronaldo gerçekten futbol tanrısı gibi oyuncu, yani stilini benimsersen çok ayrı bişey, formsuz hali bile acayip top taşıyor ve goller atabiliyor, abartı değil gerçeğini yapmış adamlar Yani onu hiç gerçekte izlemesem kapak yıldızı avantajı derim ama yok ya adamda bişey var, Manchester United teknik direktörü bile şunu demişti geçen gün;

Ferguson: ''Eski Brezilya lı şişman olan Ronaldo dikine oynayan bi forvetti, döneminin en iyisiydi. Ama bu Ronaldo tam bir atlet, inanılmaz bir hızlanışı var, tek korktuğum isim bu maçta, onu durdurmakla uğraşırken kendi oyun stilimizi unutmamalıyız. Zaten son Barcelona deplasmanında da gördüm ki, Dünyada en hızlı kontra atağa çıkan takım Real Madrid, bu sebeple kontra atak yememeliyiz...''

ben sunu anlamıyorum bide oyunda genel overall da messi 98 ronaldo 97, hadi gectim oml de falan denedim messiyi cok kez, ronaldonun takıma verdigi katkını yarısı yok abi messi de, yani normal quick match yapıp oynadıgın barcelona daki messi yi cıkar ordan koy oml de kendi yaptıgın takımına aynı arjantindeki messi, ne sut gucu var ne dengesi var ne duzgun dribblingi var bi adam yapısınca yakasına kazanırsa hızdan kazanıyo ondada son vusu yok, sf oynayamıyo. kanatta oynatim desen iceri girer caprazdan vururum desen, ondada halı saha topcusu gibi vuruyo topa, bu dediklerim oyun icin yani. pes13 de genel skills e bakılınca overallı 1 dusuk olmasına ragmen ronaldo cok cok daha iyi. ama neden kapak adamını 98 degilde messiyi 98 yapıp ronaldoyu 97 yapmıslar anlayamadım.

• quote:

ben sunu anlamıyorum bide oyunda genel overall da messi 98 ronaldo 97, hadi gectim oml de falan denedim messiyi cok kez, ronaldonun takıma verdigi katkını yarısı yok abi messi de, yani normal quick match yapıp oynadıgın barcelona daki messi yi cıkar ordan koy oml de kendi yaptıgın takımına aynı arjantindeki messi, ne sut gucu var ne dengesi var ne duzgun dribblingi var bi adam yapısınca yakasına kazanırsa hızdan kazanıyo ondada son vusu yok, sf oynayamıyo. kanatta oynatim desen iceri girer caprazdan vururum desen, ondada halı saha topcusu gibi vuruyo topa, bu dediklerim oyun icin yani. pes13 de genel skills e bakılınca overallı 1 dusuk olmasına ragmen ronaldo cok cok daha iyi. ama neden kapak adamını 98 degilde messiyi 98 yapıp ronaldoyu 97 yapmıslar anlayamadım.

Dünkü güncellemeden sonra tekrar bak (yukarıda arkadaşın mesajında güncel kadro resimleri var) hak yerini bulmuş

zaten Ronaldo bi ara gol sevinçlerinde Messi ye gönderme yapıyodu, 30m den gol atıyodu adam ve şortunu yukarı sıyırıp taraftara işaret parmağıyla bacak kaslarını gösteriyodu açık ve net fizik kapasitesi, maç boyunca diri kalma, güç, şut gücü, hızlanma ve boy olarak Messi den iyi olduğunu gösteriyor, Dünyada da bu konuşuluyor zaten...

işte o maçlardan biri, 2. gol sevincine bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Mart 2013; 10:56:25 >

• quote:

quote:

Dünkü güncellemeden sonra tekrar bak (yukarıda arkadaşın mesajında güncel kadro resimleri var) hak yerini bulmuş

zaten Ronaldo bi ara gol sevinçlerinde Messi ye gönderme yapıyodu, 30m den gol atıyodu adam ve şortunu yukarı sıyırıp taraftara işaret parmağıyla bacak kaslarını gösteriyodu açık ve net fizik kapasitesi, maç boyunca diri kalma, güç, şut gücü, hızlanma ve boy olarak Messi den iyi olduğunu gösteriyor, Dünyada da bu konuşuluyor zaten...

işte o maçlardan biri, 2. gol sevincine bakın

Alıntıları Göster

ben ondan bahsetmedim yanlız lste sıralamasında ronaldo GF olarak gorunuyor ve 97 gorunuyor adamı sol kanat yada sf ye koydugunda 99 oluyor biliyorum ,ornegin silva oos da 89 ama sag yada sol kanada koydugunda 90 oluyor. david pizzaro aslında dmf 86 ama cmf de 89 oluyor. madem bu adam kanatta ve sf de 99 da adamı neden gf yazıp 97 yapıyosunuz dedigim buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 8 Mart 2013; 10:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkose78

quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

PES 2013 (PS3 ANA KONU)
    Evet bugün 4 yıllık yâdigârıma veda günüydü :)) 30 defa parçalıyıp tamir ettikten sonra artık işi bitti yarın gidip beyaz joystick alıcam beyaz hali daha güzel bunu toplayıp saklıcam bi kenarda :))

ruhunu öldürmüşsün...

Aynen öyle oldu yenisine kavuştum birkaç gün önce beyaz modeli ve siyah modelini aldım 3 gündür şarjı bitmedi joystick in yahu :))) unutmuşum yemin billah 4 saatte bir şarja takıyordum normalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Arkadaşlar buragın degerlerinde bi degisiklik yokmu adam şl de 7 maçta 7 gol attı gol krallıgında ronaldoyla kapışıyor
    Ronaldo 8
    Burak 7 üstelik burag ın bir maç eksigi var

hala daha degerlerinde yükselme yoksa çüş artık

yok kardeşim Burak ispanya da guiza gibi yabancı olsaydı en az 80 yaparlardı adamın herşeyi c .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki yeterli değil ama Burak ta artış var Dahası Semih te, Emre de Hamit te, Amrabat ta ve Muslera da 1er 2şer hatta bazısı 3 basamak artışlar var Benim gördüğüm sadece Melo 1 basamak düşürülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

belki yeterli değil ama Burak ta artış var Dahası Semih te, Emre de Hamit te, Amrabat ta ve Muslera da 1er 2şer hatta bazısı 3 basamak artışlar var Benim gördüğüm sadece Melo 1 basamak düşürülmüş

diger yandan ibra ve cavanini hızları artmıs hulk overall 85 olmus marhisio 91 olmus, zuniga clishy falan yukselmis
  • milan a balotelli nin gelmesi iyi olmuş felâket goller atıyor. bu arada psg ye transfer olan beckham ın overal inin hâlâ yüksek olması saçmalık ötesi ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

milan a balotelli nin gelmesi iyi olmuş felâket goller atıyor. bu arada psg ye transfer olan beckham ın overal inin hâlâ yüksek olması saçmalık ötesi ol

khedirayı mandzukici 80 yapmadan beckhamı 80 yapmıslar biraz mantıksız degilmi gerccekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

milan a balotelli nin gelmesi iyi olmuş felâket goller atıyor. bu arada psg ye transfer olan beckham ın overal inin hâlâ yüksek olması saçmalık ötesi ol

yalnız o şekil freekick kullanan yok Dünyada, çok estetik, orjinal bi adam, futbolun altın dönemiden kalan son yıldızlardan...
    Bebek yüz gitmiş ama, kartlaşmış biraz
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.