Bildirim
PES 2013 (PS3 ANA KONU) (342. sayfa)
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B088X252DK
4 yıl önce paylaşıldı
Camper Erkek Drift-k100876 Spor ayakkabı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NQH44ZY
2 ay önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
3 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdemkose78
quote:
Orijinalden alıntı: noxite
quote:
Orijinalden alıntı: hızlıilker
quote:
Orijinalden alıntı: ERTAN84
Güncelleme gelmiş nihayet,hemen indiriyorum.
sadece transferlermi yapilmis.oyuncu degerlerinde degisiklik varmi.gs de burak selcuk hala 77 mi.
aynen bu soruyu bende merak ediyorum, acaba o kadar bekletip te overall larda bi degisikli kyaptılarmı. yamadılarsa helal olsun der gecerim artık yani
sanıyorum burak amrabat ve selcuk yukselmistir , umut az , melo çok düşmüştür , eğer böyle olmadıysa yuh artık...
bi de gsnin beyaz formasının yerine kırmızı forması gelse ,
daha yeni indiriyorum
dostum isteyiz biz sen ilk galatasaray detaylarını bizle paylasırsan aslanın ultrasısın diyorum o kadar,:)
-
-
Messi'nin hızı B den A olmuş.Bence isabet olmuş -
quote:
quote:
quote:
quote:
Güncelleme gelmiş nihayet,hemen indiriyorum.
sadece transferlermi yapilmis.oyuncu degerlerinde degisiklik varmi.gs de burak selcuk hala 77 mi.
aynen bu soruyu bende merak ediyorum, acaba o kadar bekletip te overall larda bi degisikli kyaptılarmı. yamadılarsa helal olsun der gecerim artık yani
Selcuk inan 76,burak 74,amrabat 75 gs de.fenerbahce de Sow 79
Ama emre belözoğlu fenerbahçe de yok,aynı zamanda a.madrid de de yok.
yani sadece transferler mi yapilis oluyor.hicbirseye dokunmamislarmi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sabri hâlâ 85 olduğuna göre? baroş hâlâ takımda fb de emre yok adamlar laf olsun torba dolsun diye güncelleme yapmışlar,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Saiki
sabri hâlâ 85 olduğuna göre? baroş hâlâ takımda fb de emre yok adamlar laf olsun torba dolsun diye güncelleme yapmışlar,
dosyayi indirdikten sonra birkac birsey yapiliyordu.bunu yaptinizmi.bundan sonra guncelleniyordu
quote:
quote:
dosyayi indirdikten sonra birkac birsey yapiliyordu.bunu yaptinizmi.bundan sonra guncelleniyordu
uygula seçeneği çıkıyor üzerine kaydediyoruz, ne yeni bi forma var ne önemli bir düzenleme sadece hersene olan aptal kramponlar gelmiş. online da gs madrid maçı yaptım forvet hattı güzel fakat defans gerçekteki hali gibi s.o.s veriyor. yabancı takımları denemedim ama online da yine real alma hastalığı zirve yapmış konami bu dengesizliği ve bu zihniyetle oynayan oyuncu mantığını değişmediği sürece hiçbi yenilik kurtarmaz oyunla ciddi anlamda hiç ilgilenilmiyor, ilk 4 ay bi kaç yama eklenip aldık paramızı seneye görüşürüz deniliyor.
-
quote:
quote:
quote:
uygula seçeneği çıkıyor üzerine kaydediyoruz, ne yeni bi forma var ne önemli bir düzenleme sadece hersene olan aptal kramponlar gelmiş. online da gs madrid maçı yaptım forvet hattı güzel fakat defans gerçekteki hali gibi s.o.s veriyor. yabancı takımları denemedim ama online da yine real alma hastalığı zirve yapmış konami bu dengesizliği ve bu zihniyetle oynayan oyuncu mantığını değişmediği sürece hiçbi yenilik kurtarmaz oyunla ciddi anlamda hiç ilgilenilmiyor, ilk 4 ay bi kaç yama eklenip aldık paramızı seneye görüşürüz deniliyor.
takim secilen yere gelip birsey yapilmasi gerekiyor burayi diyorsun degilmi.yamayi ustune kaydettikten sonra yapiliyordu
-
sadece yama kurulduktan sonra uygula diyip uygulanan dosyayı kaydedeceksin
quote:
yamayi kaydettikten sonra takim secilen yere gelip liglerin uzerine kare veya ucgen tusuna basip birsey yapmistim diye hatirliyorum
quote:
quote:
yamayi kaydettikten sonra takim secilen yere gelip liglerin uzerine kare veya ucgen tusuna basip birsey yapmistim diye hatirliyorum
sen data pack 2 deki transferlerden bahsediyosun. duzenleden transfere gelp her lig in uzerine tek tek ucgene basarak onalya deme isini soyluyosun. -
quote:
quote:
quote:
sen data pack 2 deki transferlerden bahsediyosun. duzenleden transfere gelp her lig in uzerine tek tek ucgene basarak onalya deme isini soyluyosun.
olabilir.bunda boylebirsey gerekiyor olmasin.ust duzey birkac oyuncunun ozellikleri haric baska kimse ile ilgili bir duzenleme gorunmuyor sanirim.bu olaylari umursamamalari beni sinir ediyor.2014 te bakalim nasil olacak.ekstra bircok sey ekliyecekler ama oyunla ilgilenirler her sorunu ile ilgili insallah
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sen data pack 2 deki transferlerden bahsediyosun. duzenleden transfere gelp her lig in uzerine tek tek ucgene basarak onalya deme isini soyluyosun.
olabilir.bunda boylebirsey gerekiyor olmasin.ust duzey birkac oyuncunun ozellikleri haric baska kimse ile ilgili bir duzenleme gorunmuyor sanirim.bu olaylari umursamamalari beni sinir ediyor.2014 te bakalim nasil olacak.ekstra bircok sey ekliyecekler ama oyunla ilgilenirler her sorunu ile ilgili insallah
dene bakalım bi degisklik olucakmı nasılsa olsa yamayı yuklediysen. takımın uzerine gelip uvgene basıp varsayılanı ayarla demen biseyi degistiricekmi degistirmicekmi bak bakalım ogrenelim bizde varmı oyle birsey.
-
bugun çıkan güncelleme için yama nerden bulabiliriz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: KoşanBalık
bugun çıkan güncelleme için yama nerden bulabiliriz?
yukleyip deniyen arkadaslar burdan paylasır tahminimce. herkes yardımlasıyo cunki bu tarz konularda takip etmen yeterli diye dusunuyorum. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
dene bakalım bi degisklik olucakmı nasılsa olsa yamayı yuklediysen. takımın uzerine gelip uvgene basıp varsayılanı ayarla demen biseyi degistiricekmi degistirmicekmi bak bakalım ogrenelim bizde varmı oyle birsey.
evde degilim ama aksam deniyecegim.bakalim bir ise yariyacakmi
-
yamayı kurdum, Real Madrid takımına bakın, içerde ve dışarda son 2 Barcelona galibiyeti ve Man Utd. deplasman zaferi sonrası takımın gücü her takımdan üstün olmuş, 19 yaşındaki defans oyuncusu Varane da güç olarak güncellenmiş
GS da Drogba ve Sneijder yerinde, FB de çok şükür hala Alex li kadro yok artık, PSG transferi David Beckham güncellenmiş, çok ta güzel olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
yamayı kurdum, Real Madrid takımına bakın, içerde ve dışarda son 2 Barcelona galibiyeti ve Man Utd. deplasman zaferi sonrası takımın gücü her takımdan üstün olmuş, 19 yaşındaki defans oyuncusu Varane da güç olarak güncellenmiş
GS da Drogba ve Sneijder yerinde, FB de çok şükür hala Alex li kadro yok artık, PSG transferi David Beckham güncellenmiş, çok ta güzel olmuş
oyuncu degerleri ile oynanmismi.turk takimlarinda yoksa sadece guncellemislermi kadrolari gs fb bjk gibi.eski oyuncularda da realdeki gibi bir degisim hicmi yok.selcuk burak amrabat umut gibi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
GS da Drogba ve Sneijder yerinde, FB de çok şükür hala Alex li kadro yok artık, PSG transferi David Beckham güncellenmiş, çok ta güzel olmuş
oyuncu degerleri ile oynanmismi.turk takimlarinda yoksa sadece guncellemislermi kadrolari gs fb bjk gibi.eski oyuncularda da realdeki gibi bir degisim hicmi yok.selcuk burak amrabat umut gibi
valla o kadar detaylı bakamadım ama sanırım oyuncuların güç değerleri genel anlamda güncel gibi geldi, özellikle popüler oyuncularda birkaçına denk geldim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X