Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah belanı versin konami , nasıl bir oyun yapmışsın bilmiyorum. sanki biz oynamıyoruz oyun oynuyor. ilk yarı 4 -0 öndeyim full defans yapıyorum. Adam ben gelip 6-4 yeniyor.
    Oyunda nasıl bir momentum mudur ne haltsa , eğer oyun sizin kazanmanızı istemiyorsa isterse yerinizde hoplayın yeniliyorsunuz. Artık sistemin oyun oynanışa ne zaman etki ettiğini anında anlıyorum

-Top sürerken futbolcularınız biribirne çarpışıyor , top rakibin ayağına gidiyor.
    -Attığınız paslar istediğiniz hızda ve adama gitmiyor. Hemen rakip topu kapıyor. Topu uzaklaştıramıyorsunuz , oyun gol yemenizi istiyor.
    -Defans birden hiç olmadığı gibi açılıyor , sizin futbolcular rakibe markaj yapacağına yere düşüyor.
    -Çalım atamıyorsunuz , çünkü oyun sizi yavaşlatıyor. Roket gibi uçup çalım atan oyuncun momentum devreye girdiğinde top süremiyor
    -Attığın şutlar direklerde patlıyor.
    -Hakem olmadık pozisyonlarda direk kırmızı çıkartıyor.
    Bunların hepsi oyunun yenilmesini istedediği kişiye oluyor. Oyun içinde denge bazen değişebiliyor bazen ise sadece tek tarafa çalışıyor. Yenemediğin birisine bazen fark bile atabiliyorsunuz.

Böyle saçmalıklar eski peslerdede vardı , ama pes 2013 de abartmışlar. Ne yaparsan yap hakkınla yenip veya yenilmiyorsun.Eğer karşında ki rakip mal değil vede oyun ona şans tanıyorsa, kesin yenildiniz.

Kolları bu aptal oyun için kırıyorum , çıldırıyorum.Ama bu oyundan başkada oynanacak oyun yok. fifa da beni sarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 15 Mart 2013; 16:34:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Allah belanı versin konami , nasıl bir oyun yapmışsın bilmiyorum. sanki biz oynamıyoruz oyun oynuyor. ilk yarı 4 -0 öndeyim full defans yapıyorum. Adam ben gelip 6-4 yeniyor.
    Oyunda nasıl bir momentum mudur ne haltsa , eğer oyun sizin kazanmanızı istemiyorsa isterse yerinizde hoplayın yeniliyorsunuz. Artık sistemin oyun oynanışa ne zaman etki ettiğini anında anlıyorum

-Top sürerken futbolcularınız biribirne çarpışıyor , top rakibin ayağına gidiyor.
    -Attığınız paslar istediğiniz hızda ve adama gitmiyor. Hemen rakip topu kapıyor. Topu uzaklaştıramıyorsunuz , oyun gol yemenizi istiyor.
    -Defans birden hiç olmadığı gibi açılıyor , sizin futbolcular rakibe markaj yapacağına yere düşüyor.
    -Çalım atamıyorsunuz , çünkü oyun sizi yavaşlatıyor. Roket gibi uçup çalım atan oyuncun momentum devreye girdiğinde top süremiyor
    Bunların hepsi oyunun yenilmesini istedediği kişiye oluyor. Oyun içinde denge bazen değişebiliyor bazen ise sadece tek tarafa çalışıyor. Yenemediğin birisine bazen fark bile atabiliyorsunuz.

Böyle saçmalıklar eski peslerdede vardı , ama pes 2013 de abartmışlar. Ne yaparsan yap hakkınla yenip veya yenilmiyorsun.Eğer karşında ki rakip mal değil vede oyun ona şans tanıyorsa, kesin yenildiniz.

Kolları bu aptal oyun için kırıyorum , çıldırıyorum.Ama bu oyundan başkada oynanacak oyun yok. fifa da beni sarmıyor.

son yazdıgın cumleyi uyguluyorsan dostum onceklerin hicbir onemi yok demektir. keza ayı seyleri hepimiz yasıyoruz ama kafamızı dagıtmak icin oynayabilicegimiz suan en iyi futbol oyunu bu bize gore. fifa da olmayacagına gore mecbur buna devam.

• Psn storede pes 2013 online kod yokmu arkadaşlar bulamıyorum. Pes 2013 online kodu nasıl bulabiliriz bir arkadaşa lazım benim hesapda varda btf 3 bir arkadaşla paylaştım. Pes 2013 kodu başka bir arkadaşla paylaşma imkanım yok deilmi? Acil pes 2013 online kod lazım bir fikir verseniz.
  • Uzun zamandır PES oynamıyorum...Ara sıra arkadaşlarla kafeye gidersek 2-3 maç oynuyoruz...Benim merak ettiğim nokta oyunun şuanki online yapısı nasıl..Sürekli lag oluyor mu...Bir ara PES 2011'i oynuyordum online...Lag yüzünden pas bile yapılmıyordu ve her maç bağlantı kırmızı çubuk olarak gösteriyordu...Millet yine sıkıntılı diyor ama gelişme varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Allah belanı versin konami , nasıl bir oyun yapmışsın bilmiyorum. sanki biz oynamıyoruz oyun oynuyor. ilk yarı 4 -0 öndeyim full defans yapıyorum. Adam ben gelip 6-4 yeniyor.

hocam bu saçmalıklar malesef var oyuna yeni başlayan basit oyunu benimseyen ergener de oyunu satın alıp maç kazandın diye eklenen saçmalıklar silsilesi diyorum buna. yarın god of war alıcam artık sinir olduğumuzda kratos la katliam yapıcam sizde bu seneyi böyle idare edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Uzun zamandır PES oynamıyorum...Ara sıra arkadaşlarla kafeye gidersek 2-3 maç oynuyoruz...Benim merak ettiğim nokta oyunun şuanki online yapısı nasıl..Sürekli lag oluyor mu...Bir ara PES 2011'i oynuyordum online...Lag yüzünden pas bile yapılmıyordu ve her maç bağlantı kırmızı çubuk olarak gösteriyordu...Millet yine sıkıntılı diyor ama gelişme varmı ?

ben 4 aydır masterlig oynuyorum daha hic sıkıntı yasamadım. eger dandik bi baglantın yoksa iyi oyun oynarsın ama dikkat et 3mb nni altında olmasın netin. 3mb den assası kasıyor hele ttnette. en iyisi superonline tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Uzun zamandır PES oynamıyorum...Ara sıra arkadaşlarla kafeye gidersek 2-3 maç oynuyoruz...Benim merak ettiğim nokta oyunun şuanki online yapısı nasıl..Sürekli lag oluyor mu...Bir ara PES 2011'i oynuyordum online...Lag yüzünden pas bile yapılmıyordu ve her maç bağlantı kırmızı çubuk olarak gösteriyordu...Millet yine sıkıntılı diyor ama gelişme varmı ?

ben 4 aydır masterlig oynuyorum daha hic sıkıntı yasamadım. eger dandik bi baglantın yoksa iyi oyun oynarsın ama dikkat et 3mb nni altında olmasın netin. 3mb den assası kasıyor hele ttnette. en iyisi superonline tavsiye ederim.

Anladım hocam...2011'de lag sorunu çok yaşadım...Her maçın %90 hep lag,,oynadığım tüm maçlar kırmızı çubuktu...Bir üstü olmadı yani...O zamanlarda oynadığım online oyunları da çok rahat oynuyordum ve oynuyorumda hala ... PES'in şu durumu çok can sıkıcıydı

• EĞER KONAMİ BU DEDİKLERİNİ YAPABİLİRSE YENİ BİR EFSANE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR!...

(FİZİK MÜCADELE, TOP KONTROLÜ VE MAÇ ATMOSFERİ SİL BAŞTAN!)

Kısa vadede, mevcut oyun konsolları için Fox'un oyun motorunu kullanacak olan Konami ekibi ileride çok daha fazla saf(doğal) bir grafik görüntü elde etmek için bu motoru geliştirecekler. Konami'nin asıl amacı birbiriyle denk olmayan oyuncular arasındaki mücadeleyi daha gerçekçi şekilde sizlere ulaştırmak. Yeni oyun motorunda yavaş ama güçlü oyuncularla daha güçsüz ama daha çevik oyuncular arasındaki ilginç mücadelelere izin veren yenilenmiş fizik ve kontroller yer alacak. Oyuncunun hareketleri de topla birleşik değil toptan ayrı olarak yapılandırılacak, böylece rakibiniz daha topu almadan onu omuzunuzla yıkabileceksiniz...

Amaç gerçek futbol kültürünü oyunda en gerçekçi hali ile yansıtmak, ve sürekli büyük takımlarla oynayan oyuncuların önüne daha çok alternetif sunmak. Yani artık küçük takımlarla da büyük takımlara karşı mücadele edebilme zevkini yaşayacaksınız. Bunu yapma amacımız da Pes 2013 online mücadelerini incelediğimizde Online Oyuncuların kazanmak için yüksek oranda Barcelona, Real Madrid yada PSG'yi seçtiklerini saptmamızdır. İleride bunu daha çok takıma yaymayı planlıyoruz. Taraftarlar ve maç atmosferi hakkında ise , Örneğin maç sırasında bir bacak arası yaptığınızda taraftarları çılgına çevirebileceksiniz, çıldırmışçasına size destek vereceklerdir.

Oyun planlarının maç içindeki etkinliği ve incelikleri artırılacak; böylece maçı kazanmak için daha çok taktik bilgisine ihtiyacınız olabilir...

Ayrıca stadyumlar ve taraftarların maçın sonucuna nasıl etkilediğini yada sahip oldugunuz herhangi bir oyuncunun (örneğin lider özellikli bir oyuncu; misal Pirlo) takımın genel motivasyonuna etkilerini göreceksiniz...

HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL!

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

EĞER KONAMİ BU DEDİKLERİNİ YAPABİLİRSE YENİ BİR EFSANE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR!...

(FİZİK MÜCADELE, TOP KONTROLÜ VE MAÇ ATMOSFERİ SİL BAŞTAN!)

Kısa vadede, mevcut oyun konsolları için Fox'un oyun motorunu kullanacak olan Konami ekibi ileride çok daha fazla saf(doğal) bir grafik görüntü elde etmek için bu motoru geliştirecekler. Konami'nin asıl amacı birbiriyle denk olmayan oyuncular arasındaki mücadeleyi daha gerçekçi şekilde sizlere ulaştırmak. Yeni oyun motorunda yavaş ama güçlü oyuncularla daha güçsüz ama daha çevik oyuncular arasındaki ilginç mücadelelere izin veren yenilenmiş fizik ve kontroller yer alacak. Oyuncunun hareketleri de topla birleşik değil toptan ayrı olarak yapılandırılacak, böylece rakibiniz daha topu almadan onu omuzunuzla yıkabileceksiniz...

Amaç gerçek futbol kültürünü oyunda en gerçekçi hali ile yansıtmak, ve sürekli büyük takımlarla oynayan oyuncuların önüne daha çok alternetif sunmak. Yani artık küçük takımlarla da büyük takımlara karşı mücadele edebilme zevkini yaşayacaksınız. Bunu yapma amacımız da Pes 2013 online mücadelerini incelediğimizde Online Oyuncuların kazanmak için yüksek oranda Barcelona, Real Madrid yada PSG'yi seçtiklerini saptmamızdır. İleride bunu daha çok takıma yaymayı planlıyoruz. Taraftarlar ve maç atmosferi hakkında ise , Örneğin maç sırasında bir bacak arası yaptığınızda taraftarları çılgına çevirebileceksiniz, çıldırmışçasına size destek vereceklerdir.

Oyun planlarının maç içindeki etkinliği ve incelikleri artırılacak; böylece maçı kazanmak için daha çok taktik bilgisine ihtiyacınız olabilir...

Ayrıca stadyumlar ve taraftarların maçın sonucuna nasıl etkilediğini yada sahip oldugunuz herhangi bir oyuncunun (örneğin lider özellikli bir oyuncu; misal Pirlo) takımın genel motivasyonuna etkilerini göreceksiniz...

HEYECANLANMAMAK ELDE DEĞİL!

dosum 7-8 ay var daha o oyuna ya. :D suan elimizdeki en iyisi 13 yola devam :)

• Pes 2013 de Real Madrid-Barcelona dışında en güçlü takım hangisi dostlar? oyunda bariz üstünlügü olan takım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Pes 2013 de Real Madrid-Barcelona dışında en güçlü takım hangisi dostlar? oyunda bariz üstünlügü olan takım varmı?

komple olarak belki yok ama defans kurgusu en iyi olan takım juventus. orta saha da b.munih hucumda da psg olarak soylenebilir. hangi tarz sana uygunsa o takımın uzerine yogunlasabilirsin mesela.
  • Türkiye'den alınmış bir PS3 var ve bununla sorunsuzce Amerika'dan gelen PES 2013'u oynayabiliyorum..

Bu zamana kadar online oynama geregi duymamistim.
    3 Gün önce Online Kodu Türk PSN'den aktive etmeye çalistigimda kabul etmemisti. Bende US PSN aldim ve Online Pass'i indirdim.
    Bugun bir arkadasimla oynamak istedik online. Kendisinde ise Türkiye'den alinmis PES 2013 var.

Server listesini goruntuledigimizde onda EU ile baslayan Avrupa Server'lari varken bende US ile baslayan Amerika Server'lari bulunuyor.
    Ayrica US Server'dan arkadasimi Invite ettigimde, arkadasim oyundan cikiyor ve tekrar oyun acilmaya calistiginda PES CD'sini takin diyor.

US PSN ile de Türk PSN ile de denedim US server'lari gozukuyor.

1) En rahat sekilde online nasil oynayabiliriz?
    2) Oynayamamizin sebebi; PSN mi?, Online Pass mi? Oyunun diski mi?
    3) Bendeki US diskini satmaya kalktigimda, actigim PSN hesabiyla birlikte satsam, Online Pass'i kendi cihazimdan silsem, sattigim kisi kullanabilir mi?
    4) Bu mantikta Amerika'da olan biri Avrupa'daki bir arkadasiyla veya tersi sekilde oyun oynayamaz mi?

Biliyorum bu sorular bir cok kez sorulmustur, affola
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar Pes2013 ü online oynuyamiyorum nat ayarlarindan port ayarlarindan falan bahsediyor anlamadim bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: palakan229

arkadaşlar Pes2013 ü online oynuyamiyorum nat ayarlarindan port ayarlarindan falan bahsediyor anlamadim bilen varmi

ps3 un modemden kac ip aldıgına bak ornegin modem arayuzun 192.168.0.1 se ps3 192.168.0.10 yada 20 yada 11 falan alıyodur sondaki rakam degisir.
    sonra o ip yi ps3 un icindeki internet baglantı ayarlarından ayarla sonra dns ver 208.67.222.222. 208.67.220.220 olabilir mesela sonrada ayarla gir oyuna bidaha cıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 19 Mart 2013; 14:45:31 >
  • quote:

Pes 2013 de Real Madrid-Barcelona dışında en güçlü takım hangisi dostlar? oyunda bariz üstünlügü olan takım varmı?

Chelsea , PSG , Manchester City , milli takımlarda Arjantin . Chelsea ile çok beceremeyebilirsin ama ben beceriyorum baya oynamayı...
  • pes 2013 oyununu arkdaşıma satıcam online kodunu kendi ps3üme yazmıştım şimdi arkdaşıma verdiğimde online oynayablir mi arkadşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4.8mileferhat

pes 2013 oyununu arkdaşıma satıcam online kodunu kendi ps3üme yazmıştım şimdi arkdaşıma verdiğimde online oynayablir mi arkadşlar

Online kodu girdigin hesabınıda arkadaşının makinaya girmelisin başka türlü oynayamaz.
  • Milletin Real Madrid sevdasından bıktım artık. Umarım 14te şu online modları adam gibi yaparlar da denk güçteki takımlarla oynayabiliriz. Fifanın sezon modu bu yüzden çok tutuluyor. Açıkçası pes özüne dönse de, bende şu fifadan kurtulsam diye bekliyorum.
  • quote:

quote:

pes 2013 oyununu arkdaşıma satıcam online kodunu kendi ps3üme yazmıştım şimdi arkdaşıma verdiğimde online oynayablir mi arkadşlar

Online kodu girdigin hesabınıda arkadaşının makinaya girmelisin başka türlü oynayamaz.

nası yani anlamadım ben burayı kardesim. smdi benim ana kullanıcıdaki orn. bf3 key li olan hesabmı sende actıgım zaman sen de oynuyabilicekmisin online. yani bi key iki farklı makinaya bolunebiliyormu?. eger oyleyse yeni ogrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

quote:

nası yani anlamadım ben burayı kardesim. smdi benim ana kullanıcıdaki orn. bf3 key li olan hesabmı sende actıgım zaman sen de oynuyabilicekmisin online. yani bi key iki farklı makinaya bolunebiliyormu?. eger oyleyse yeni ogrendim

Evet dostum misal btf 3 keyini girdigin hesabını başka bir makinada açıp storedeki key dosyasını o makinaya yükledinmi o hesabı silmedigi sürece 2 kişide ayrı makinalarda oynayabilir. Psn den iki kişi ortak oyun almadınmı hiç?

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.