Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: number7

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Orijinalden alıntı: number7

arkadaşlar merhaba,

oyunda bir takımın oyuncularının güçleriyle oynadıktan sonra bunu geri alma şansımız var mıdır? örneğin bayern munich'in bütün futbolcuları 109 ile oynuyor. bunu eski haline orjinal haline döndürebilir miyiz? eğer böyle bir imkan varsa nasıl? yardımlarınızı bekliyorum.

oyuncu duzenleye gel ucgene bas varsayılana dondur. hepsi orjinale dondurulebilir.

teşekkür ederim. derhal deneyeceğim. ilginize tekrar teşekkürler.

rica ederim

• "C" Nezaket Derecesi'nden Nasıl Kurtulcam!!!
    Arkadaşlar inanın en sevmediğim şey birinin maç esnasında bilerek bağlantıyı kötüleştirip kaçması. Benim bu yüzden Nezaket Derecemin içine ettiler. C Nezaket derecesi olduktan sonra ben oyunun normal son bulması için elimden geleni yapıyorum ama artık hep karşıma C Nezaket dereceli insan çıktığından adamlar daha ilk golü yer yemez direk bağlantıyı koparıyorlar. Buda benim nezaket derecemi yine etkiliyor ben napcam nasıl kurtulcam. Müsabakalarada giremiyorum Allah aşkına bir akıl fikir verin deli olcam. Sırf bu bağlantı koparanlar yüzünden kulaklığımı kırdım bugün.

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taraftar13 -- 27 Mart 2013; 21:06:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taraftar13

"C" Nezaket Derecesi'nden Nasıl Kurtulcam!!!
    Arkadaşlar inanın en sevmediğim şey birinin maç esnasında bilerek bağlantıyı kötüleştirip kaçması. Benim bu yüzden Nezaket Derecemin içine ettiler. C Nezaket derecesi olduktan sonra ben oyunun normal son bulması için elimden geleni yapıyorum ama artık hep karşıma C Nezaket dereceli insan çıktığından adamlar daha ilk golü yer yemez direk bağlantıyı koparıyorlar. Buda benim nezaket derecemi yine etkiliyor ben napcam nasıl kurtulcam. Müsabakalarada giremiyorum Allah aşkına bir akıl fikir verin deli olcam. Sırf bu bağlantı koparanlar yüzünden kulaklığımı kırdım bugün.

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

hocam bunun bi caresi yok basa bir kullanıcı acıp ordan devam ediceksin yeniden. yani benim bildigim bu

he belki c de 20 30 mac yaparsan b ye yukseltiyomu kendiliginden bilmiyorum ama benim bildigim yok c de kalıyor.

kastore diye b karadastan hatırlıyorum ona oyle olmustu.

karsıdakinin baglantıyı koparması senin nezaketini dusurmez hocam ayrıca. onun duser sana bisi olmaz senin nezaketinin dusmesi icin senin hattının kopması yada senin oyunu terketmen gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

arkadaslar daha once kullandıgımız ornegin tsl yamasını bu son guncelleme de de kullanabiliyoruz demi yama sadece forma dan ibaret yanlısmı?

ben yamaları sildim oyunu ağırlaştırıyordu, silmesende sorun çıkmaz, seneye pes 14 için mail atalım konami ye sadece real madrid i koysunlar oyuna başka takıma gerek yok.. adamlar herşeyini A yapmışlar madrid in allah belasını versin bu konami nin online a girmeye tiksindim iyice..

bu yüzden 10 senenin ardından fifa oynamaya başladım hocam :) çünkü fifada öle al barçayı al madridi yardır mantığı yok..eğer iyi defans sağlam taktik ve takım oyunu yaparsan karşındaki takımın kazanma şansı sıfır..o yüzden fifa daha simüle pes daha arcade kalıyor...mesela peste türk takımlarıyla yada çok düşük takımlarla real madrid veya barcayı yenmeniz imkansızdır(istisnalar kaideyi bozmaz) çünkü düşük takımları yerle bir ederler güçlerini ne koşabilirsin ne şut çekebilirsin adam gibi..ama fifada öle değil hangi takımı alırsan al kazanmak istiyosan takım oyunu taktik ve strateji belirlemelisin..ben fifada sadece galatasarayla oynuyorum takımımla stilimi ve taktik anlayışımı geliştirdim ve division 1 deyim şuan fifanın en büyük artısı bu takım şansları eşit gerçekten iyi olan kazanıyor...yanlış anlaşılmasın fifa iyi pes kötü gibi konuyu baltalamıyorum bu konuda beni tanıyan bilir ağır pesciydim yeni oyun motoru ve geliştirilmiş oynanabirlikle pes 2014 te tekrar pese dönüş yapıcam kısmetse :)

Hocam ben fifa pes savunucusu falan değilim gerçekten eleştirmek veya seni yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama en iyi madrid oyuncusu veya barcelona oyuncusu gelsin overalleri 70 in üstünde olan bütün takımlarla çok rahat yenerim 3 maç oynansa aynı kişiyle 1 ini kazansa 2 sini kaybeder al koş yapmayı defans yapmayı adam tutmayı bilmeyen insana yapabilirsin ben analig online da dandik takımlarla 800 puanlı ronaldolu hatta aynı takımda messisi olan adamları maymuna çeviriyorum. Gerçekten 10 yıl öncesini söylüyorsun sen öyle al koş bilmem ne boş alan olmadan biraz zor o işler.

Yanlış anlama beni illede bi ters cevap olacak diye söylemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taraftar13

"C" Nezaket Derecesi'nden Nasıl Kurtulcam!!!

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

hocam bunun bi caresi yok basa bir kullanıcı acıp ordan devam ediceksin yeniden. yani benim bildigim bu

he belki c de 20 30 mac yaparsan b ye yukseltiyomu kendiliginden bilmiyorum ama benim bildigim yok c de kalıyor.

karsıdakinin baglantıyı koparması senin nezaketini dusurmez hocam ayrıca. onun duser sana bisi olmaz senin nezaketinin dusmesi icin senin hattının kopması yada senin oyunu terketmen gerekir.

Hocam eğer analig online da iseniz antrenör moduna girin antrenör modunda maç açın kimse ne oyunu dondurur ne de başka bir şey kapat tv yi oynasın 5-6 maçta b ye b den sonra 5-6 maç sonra da A ya yükselirsin eğer analig online da değilsen analig online a giriş yap oradan devam et eğer antrenör modunda istemiyorum diyorsan analig online da puanın eğer düşükse benzer düzey de benzer 300-400 puanlı dandik kadrosu olan kimse geçip oyunu dondurmaz benim puanım 700 küsür bugün 60 maç yaptım analig de 1 kez donduran bile olmadı

•  PES 2013 (PS3 ANA KONU)

Oturup ağlıcam şimdi :))) takım yorgun diye antrenör modunda maç açtım yedekleri başlattım yenildiler 2-1 256 lık adama yenilmişiz bide :))
  • ulan arkadaş bu kadar saçma bir şey olabilirmi ya.Maç oynarken adamlar çıkmasın diye artık farkı 2 den fazlaya çıkarmıyorum adam oyun çıkacak korkusundan.Kim böyle saçma sapan bir sistem düşündü acaba.Kim oyundan çıkıyorsa onun nezaket derecesi düş benimkini niye düşürüyosun.Oynuyorum oynuyorum C de sabit kaldım ya.3-4 maç güzel gidiyor.5 maçta adam fark yerken çıkıyor adaletmi bu.Ama biz yenilirken kimse çıkmıyor.Şimdi tüm maçları kaybedeyimmi yani konami ? şu online kupa müsabakalarında bir galibiyet trophy si için uğraşırıyorum nezaket derecesini B ye getirmeye.Geldikten sonra birdaha elimi sürmem sıralama maçına.Career takılırım daha iyi.
  • quote:

Hocam cevapladığın için teşekkürler, aynı kodla başka kullanıcı açıldığını yeni senden öğrendim, eğer aşağıdaki arkadşaın dediği olmazsa mecbur onu dneeyeceğiz tekrar teşekkürler.

quote:

Hocam eğer analig online da iseniz antrenör moduna girin antrenör modunda maç açın kimse ne oyunu dondurur ne de başka bir şey kapat tv yi oynasın 5-6 maçta b ye b den sonra 5-6 maç sonra da A ya yükselirsin eğer analig online da değilsen analig online a giriş yap oradan devam et eğer antrenör modunda istemiyorum diyorsan analig online da puanın eğer düşükse benzer düzey de benzer 300-400 puanlı dandik kadrosu olan kimse geçip oyunu dondurmaz benim puanım 700 küsür bugün 60 maç yaptım analig de 1 kez donduran bile olmadı

Hocam bu dediğini öğrenmem süper oldu ben genelde Sırlama maçı yapıyorum bide müsabakalara giriyordum bu dediğini deniyeceğim çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taraftar13 -- 27 Mart 2013; 23:35:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

quote:

quote:

arkadaslar daha once kullandıgımız ornegin tsl yamasını bu son guncelleme de de kullanabiliyoruz demi yama sadece forma dan ibaret yanlısmı?

ben yamaları sildim oyunu ağırlaştırıyordu, silmesende sorun çıkmaz, seneye pes 14 için mail atalım konami ye sadece real madrid i koysunlar oyuna başka takıma gerek yok.. adamlar herşeyini A yapmışlar madrid in allah belasını versin bu konami nin online a girmeye tiksindim iyice..

bu yüzden 10 senenin ardından fifa oynamaya başladım hocam :) çünkü fifada öle al barçayı al madridi yardır mantığı yok..eğer iyi defans sağlam taktik ve takım oyunu yaparsan karşındaki takımın kazanma şansı sıfır..o yüzden fifa daha simüle pes daha arcade kalıyor...mesela peste türk takımlarıyla yada çok düşük takımlarla real madrid veya barcayı yenmeniz imkansızdır(istisnalar kaideyi bozmaz) çünkü düşük takımları yerle bir ederler güçlerini ne koşabilirsin ne şut çekebilirsin adam gibi..ama fifada öle değil hangi takımı alırsan al kazanmak istiyosan takım oyunu taktik ve strateji belirlemelisin..ben fifada sadece galatasarayla oynuyorum takımımla stilimi ve taktik anlayışımı geliştirdim ve division 1 deyim şuan fifanın en büyük artısı bu takım şansları eşit gerçekten iyi olan kazanıyor...yanlış anlaşılmasın fifa iyi pes kötü gibi konuyu baltalamıyorum bu konuda beni tanıyan bilir ağır pesciydim yeni oyun motoru ve geliştirilmiş oynanabirlikle pes 2014 te tekrar pese dönüş yapıcam kısmetse :)

Hocam ben fifa pes savunucusu falan değilim gerçekten eleştirmek veya seni yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlama ama en iyi madrid oyuncusu veya barcelona oyuncusu gelsin overalleri 70 in üstünde olan bütün takımlarla çok rahat yenerim 3 maç oynansa aynı kişiyle 1 ini kazansa 2 sini kaybeder al koş yapmayı defans yapmayı adam tutmayı bilmeyen insana yapabilirsin ben analig online da dandik takımlarla 800 puanlı ronaldolu hatta aynı takımda messisi olan adamları maymuna çeviriyorum. Gerçekten 10 yıl öncesini söylüyorsun sen öyle al koş bilmem ne boş alan olmadan biraz zor o işler.

Estagfurullah hocam burda fikirlerimizi paylasiyoruz :) benim deginmek istedigim nokta peste takimlar arasinda ucurum var..siz istisnayi bir durum olabilirsiniz ama geneli hala boyle...bunu ispatlayabilirimde psn adresim imzamda ekleyin oynayalim ben 1mac real 1 mac barca alayim,sizde 1mac galatasaray 1mac fenerbahce aradaki ucurumu bariz sekilde gosterebilirim size:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

quote:

quote:

Estagfurullah hocam burda fikirlerimizi paylasiyoruz :) benim deginmek istedigim nokta peste takimlar arasinda ucurum var..siz istisnayi bir durum olabilirsiniz ama geneli hala boyle...bunu ispatlayabilirimde psn adresim imzamda ekleyin oynayalim ben 1mac real 1 mac barca alayim,sizde 1mac galatasaray 1mac fenerbahce aradaki ucurumu bariz sekilde gosterebilirim size:)

tamam hocam ekliyorum şimdi tabi arada fark var ama dediğim gibi oynamayı bilmek gerekiyor

• Evet az önce bir muhteremle karşılaştık kendisinin kadrosunda ronaldo messi roben rooney vs gibi bir sürü yıldız uzay kadroyu kurmuş delikanlı psn id si "Jazzen1987" bende kadroma yeni 1-2 kişi katmışım tabi benim defans 80 lik adamlarla dolu paşa üstten alttan ortalarla buldumu 2 gol neyse 2-2 yaptım 3-2 yaptım 3-3 yaptı 4-3 yaptım 5 ti derken 7-3 oldu skor dedim ben bi starta basimde bu galatasaraylı kardeşimiz bir şey yapacak bi videoyaya çekim
    tamda öyle yaptı 7 nci golü yedikten sonra lag a aldı ama video ya çektim şimdi yardım edinde bunu konamiye ne şekilde göndericez söyleyin arkadaşlar ayrıca sizde gönderirseniz sevinirim adam 800 puan yapmış ağzına kadar yıldız dolu 2 top yapmayı bilmiyor karaktersiz gece gece gerdi beni.

• bu ana lig online da ben hep quick mac yapıyorum takım gucu 900 oldu ama sıkıldım yaw baska bisey yapılmıyomu bu ana lig online da.
  • sabahdan berı bu hızmet kullanılmıyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

sabahdan berı bu hızmet kullanılmıyor diyor

ogle saatlerinde bazen bakım oluyor.
  • quote:

bu ana lig online da ben hep quick mac yapıyorum takım gucu 900 oldu ama sıkıldım yaw baska bisey yapılmıyomu bu ana lig online da.

SLM ÜSTAD siz yardımcı olmaya çalıştınız ama şimdi ben qıchk maç yapıyorum ama online topluluk ve master lig yapamıyorum birde
    Bu para nasıl çoğalcak yaa 40-60 lık adamlar var kadromda ama yine port hatası veriyor bazen cihaz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

sabahdan berı bu hızmet kullanılmıyor diyor

Geçen SONY mh. görüştüm SALI günleri PES bakım yapıyormuş GENELDE bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

quote:

bu ana lig online da ben hep quick mac yapıyorum takım gucu 900 oldu ama sıkıldım yaw baska bisey yapılmıyomu bu ana lig online da.

SLM ÜSTAD siz yardımcı olmaya çalıştınız ama şimdi ben qıchk maç yapıyorum ama online topluluk ve master lig yapamıyorum birde
    Bu para nasıl çoğalcak yaa 40-60 lık adamlar var kadromda ama yine port hatası veriyor bazen cihaz.?

hocam modemi nservisini arayıp dmz ve port ayarını yaptırıp ps3 den ip atayıp dns vermediginiz surece olmaz o olay.

• slm mıllet genelde buraya pek yazmama ama artık yazmama gerektı su son cıkan yamadan once pes13ten acayıp zevk alıyordum nolduysa su son yamadan sonra oldu adamları kontrol etmekte zorlandıgım gıbı bırde pas sıstemı bozuldu havadan attıgım uzun toplar yavas gıdıyor kısa dusuyor ben ucgenle l1 kullanıyorum yuvarlakla fılan atmıyorum anlıcagınız normal ara paslarım bıle adamların ayagına gıdıyor .... kol ayarlarını onceden yapmıstım yardım cubugunu 4 dıste oynuyordum sımdı her turlusunu denedım fayda etmıyor kol ayarlarıyla ılgılı yardım edebılıcek bırısı varmı yada bı onerısı fılan olan

• Evet an itibari ile puanım 890 küsür ü bulmuş durumdadır oyunları donduranlar yüzünden B deydi nezaket derecem bugün A oldu şükür kadromda 82 overall i geçen oyuncu yok tavsiyem ronaldo yu almayın oyundan tat almazsınız sadece o adama kitlenirsiniz maç boyunca ona gol attırmakla uğraşırsınız van der mirch midir nedir onu da almayın doğru düzgün pas yapabilen adamları alın zevk alırsınız oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

slm mıllet genelde buraya pek yazmama ama artık yazmama gerektı su son cıkan yamadan once pes13ten acayıp zevk alıyordum nolduysa su son yamadan sonra oldu adamları kontrol etmekte zorlandıgım gıbı bırde pas sıstemı bozuldu havadan attıgım uzun toplar yavas gıdıyor kısa dusuyor ben ucgenle l1 kullanıyorum yuvarlakla fılan atmıyorum anlıcagınız normal ara paslarım bıle adamların ayagına gıdıyor .... kol ayarlarını onceden yapmıstım yardım cubugunu 4 dıste oynuyordum sımdı her turlusunu denedım fayda etmıyor kol ayarlarıyla ılgılı yardım edebılıcek bırısı varmı yada bı onerısı fılan olan

Şuan pas sistemi bence çok güzel ben fazlasıyla paslaşan biriyim maçları yamadan önce %85 olumlu pas yüzdesiyle bitiriyordum şuanda da %85 ile bitiyor fark etmedim ben o havadan ara pasını kullanmıyorum ama onu büyük ihtimal sürekli havadan ronaldoya ceza sahasına atanlara önlem için yapmış olabilirler.

Ayrıca pas yardımı 4 dişte oynama 3 dişte oyna eğer kontrollerin iyiyse 2 dişte oyna ara paslarının şiddeti de yükselir o zaman attığın oyuncunun havadan arapası yüzdesine dikkat et bide öle herkesle havadan ara pası atma kimi yavaş kimi hızlı sert kimi yüksek atar. Adam kontrolü de aynı bi değişiklik yok

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.