Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

defans adamı alırken dikkat edicegin en onemli seyler.

beklerin ve stoperlerin en yuksek hızları 80 den assa olmucak. mesela david luiz 80 ustu perea 95 en yuksek hızla oynar.

ornegin benim 3 bek imde abate zuniga ve clishy de en yuksek hızları yani kosu hızları 85 ve uzeri hicbi problem yasamıyorum onlardan.

o yuzden kısa zayıf yada uzun fizikli adam alma stopere. biri adama basamaz digeri yakalayamaz. alıcagın adamlar david luzi gibi uzun ve zayıf adam olmalı mesela ramos ve cheillini gibi.

Hocam göbeğe benim hızlı ve uzun adam almam lazım çünkü benim beklerim hele wright phillps fındık kadar adam soldan sağdan bir orta geliyor keko gibi kalıyor hele ki ronaldo varsa atmaması kafayla içten bile değil takımım benim çok kısa boylu boyları orantısız benim ikiz kule gibi iki adam dikmem lazım biri pique oluyor tabi bunun diğeri chellini falan olabilir o hem seri hem biraz uzun

pepe beya davıd luizı dık saglam ve hızlılar

o kadar hızlı olmasının göbeklerin önemi yok benim için ama bekleri alırım bugün benim arkama rakip top atamıyor yani hiç omuz omuza mücadeleye girmem ben maçlarda sadece sağ ve sol beklerim girer onlarda hızlıysa önüne geçip topu alır zaten yan yana göbekte adamlarım hayatta omuz omuza yakalanmazlar. Sadece biraz hızlı olmaları yetiyor çünkü hep defansımı geri çekerim karşı taraf atağa geçtiği zaman ben daha göbekte ronaldoyu bile koysan yan yana koşturduğumu bi stoperimi görmedim pique yerine pepe de olabilir evet oda baya iyi

allanı seversen su defansı gerıye nasıl atıyorsun ben naptıysam 3-5 topta bır defans once yakalanıyor her turlu golu yıyıyorum bıktım

Müdür yapıcağın dikkat ediceğin tek şey karşı takımın top ayağına geçtiğinde takım kontrollerin adam seçme yarı yardımcı olucak karşı takıma geçtiğinde direk kare tuşuna basılı tut önde hemen analogla defansif ortasaha oyuncunu bul onu hemen defansın arkasına çek koştur böylece defans oyuncuların yerinde kalır uzun top gelirse kafaya çıkar vurur vuramazsa zaten arkada sen bekliyorsun senin ayağına gelir ayrıca ara pasları ve havadan paslar eğer geride bir oyuncun varsa direk onun üstüne doğru gider adam nereye atarsa atsın o resmen mıknatıs gibi top senin o oyuncunu çeker illede tam adamın arkasında tutmana gerek yok .

Dikkat edeceğin üç şey var buralarda kesin çekiceksin 1 karşı takımın ceza yayının önünde topu aldığı anda çekiceksin, 2 sağ veya sol kanat orta çizgini geçtiği anda bi adamı o kanata yakın forvetin arkasına çekiceksin, 3 eğer defansının çizgisine bak karşı takım nerede olursa olsun defansın ile kalecinin arasında fark varsa orta saha çizgisine yakınsa kaçır.

Bunun olayı budur başka türlü kaçarı yok ara sıra kaçıcak tabi ama 100 ara pasından 5-6 sı geçer o da büyük ihtimal o beklettiğin oyuncu bi gerizekalılık yapar topa vuramaz topu kontrol edemez bi haltlar döner onlarda geçer. Bir de 5 li defans yapma benden tavsiye 5 li defans yapıyorsan ileride fişek gibi oyuncuların olsun onlarda kanatlarda olmasın bir Ofansif orta saha 1 geri forvet bir de saf kan SF martins gibi Hulk gibi sadece sf oyuncuları onlar top ayağına geçtiğinde direk koşuya başlar defans arkasına ara pası kontra atak yaparsın minimum 3 oyuncun göbekte olmalı kanatlara yaymaman lazım oyuncuları kanatlara yayarsan senin oyuncun koşana kadar kontra da diğer rakip defansı toparlanır.

Şöyle diyim geçen benim puanım söylemiştim 850 ydi şuan 870 falan oldu ben 600 puanlardayken 500 puanlardayken bu sadece ara pasıyla oynayan 800 lük adamlara 4-5 atmadan bırakmıyordum benim çekindiğim tek oyuncu tipi topu iyi çeviren adamlar onları tutması zor oluyor.

Bu arada ben şu oyuncuyu satıp yeniden alma olayını yeni öğrendim utanıyorum kendimden yemin ederim o harcadığın sözleşme paralarıyla 8 tane takım kurardım

Bu oyuncu alıp satma olayı nedir? Birde o kadar parayı nasıl kazanıyosunuz

Oyuncunun sözleşme süresi bitince oyuncuyu serbest bırak sonra yeniden satın al arada 1 milyon fark ediyor bazen fazladan para geldiği de oluyor o nası oluyor anlamadım da . Ben eskiden sürekli sözleşme yeniliyordum oyuncu alamıyordum hep 10 milyon dolarlardaydı takım yapmaya başladığımdan beri 40 milyondan aşşa inmiyor ki oyuncu satmadan robben ve ribery 'i aldım sanchez neymar martins hulk eto cabası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

defans adamı alırken dikkat edicegin en onemli seyler.

beklerin ve stoperlerin en yuksek hızları 80 den assa olmucak. mesela david luiz 80 ustu perea 95 en yuksek hızla oynar.

ornegin benim 3 bek imde abate zuniga ve clishy de en yuksek hızları yani kosu hızları 85 ve uzeri hicbi problem yasamıyorum onlardan.

o yuzden kısa zayıf yada uzun fizikli adam alma stopere. biri adama basamaz digeri yakalayamaz. alıcagın adamlar david luzi gibi uzun ve zayıf adam olmalı mesela ramos ve cheillini gibi.

Hocam göbeğe benim hızlı ve uzun adam almam lazım çünkü benim beklerim hele wright phillps fındık kadar adam soldan sağdan bir orta geliyor keko gibi kalıyor hele ki ronaldo varsa atmaması kafayla içten bile değil takımım benim çok kısa boylu boyları orantısız benim ikiz kule gibi iki adam dikmem lazım biri pique oluyor tabi bunun diğeri chellini falan olabilir o hem seri hem biraz uzun

pepe beya davıd luizı dık saglam ve hızlılar

o kadar hızlı olmasının göbeklerin önemi yok benim için ama bekleri alırım bugün benim arkama rakip top atamıyor yani hiç omuz omuza mücadeleye girmem ben maçlarda sadece sağ ve sol beklerim girer onlarda hızlıysa önüne geçip topu alır zaten yan yana göbekte adamlarım hayatta omuz omuza yakalanmazlar. Sadece biraz hızlı olmaları yetiyor çünkü hep defansımı geri çekerim karşı taraf atağa geçtiği zaman ben daha göbekte ronaldoyu bile koysan yan yana koşturduğumu bi stoperimi görmedim pique yerine pepe de olabilir evet oda baya iyi

allanı seversen su defansı gerıye nasıl atıyorsun ben naptıysam 3-5 topta bır defans once yakalanıyor her turlu golu yıyıyorum bıktım

Müdür yapıcağın dikkat ediceğin tek şey karşı takımın top ayağına geçtiğinde takım kontrollerin adam seçme yarı yardımcı olucak karşı takıma geçtiğinde direk kare tuşuna basılı tut önde hemen analogla defansif ortasaha oyuncunu bul onu hemen defansın arkasına çek koştur böylece defans oyuncuların yerinde kalır uzun top gelirse kafaya çıkar vurur vuramazsa zaten arkada sen bekliyorsun senin ayağına gelir ayrıca ara pasları ve havadan paslar eğer geride bir oyuncun varsa direk onun üstüne doğru gider adam nereye atarsa atsın o resmen mıknatıs gibi top senin o oyuncunu çeker illede tam adamın arkasında tutmana gerek yok .

Dikkat edeceğin üç şey var buralarda kesin çekiceksin 1 karşı takımın ceza yayının önünde topu aldığı anda çekiceksin, 2 sağ veya sol kanat orta çizgini geçtiği anda bi adamı o kanata yakın forvetin arkasına çekiceksin, 3 eğer defansının çizgisine bak karşı takım nerede olursa olsun defansın ile kalecinin arasında fark varsa orta saha çizgisine yakınsa kaçır.

Bunun olayı budur başka türlü kaçarı yok ara sıra kaçıcak tabi ama 100 ara pasından 5-6 sı geçer o da büyük ihtimal o beklettiğin oyuncu bi gerizekalılık yapar topa vuramaz topu kontrol edemez bi haltlar döner onlarda geçer. Bir de 5 li defans yapma benden tavsiye 5 li defans yapıyorsan ileride fişek gibi oyuncuların olsun onlarda kanatlarda olmasın bir Ofansif orta saha 1 geri forvet bir de saf kan SF martins gibi Hulk gibi sadece sf oyuncuları onlar top ayağına geçtiğinde direk koşuya başlar defans arkasına ara pası kontra atak yaparsın minimum 3 oyuncun göbekte olmalı kanatlara yaymaman lazım oyuncuları kanatlara yayarsan senin oyuncun koşana kadar kontra da diğer rakip defansı toparlanır.

Şöyle diyim geçen benim puanım söylemiştim 850 ydi şuan 870 falan oldu ben 600 puanlardayken 500 puanlardayken bu sadece ara pasıyla oynayan 800 lük adamlara 4-5 atmadan bırakmıyordum benim çekindiğim tek oyuncu tipi topu iyi çeviren adamlar onları tutması zor oluyor.

Bu arada ben şu oyuncuyu satıp yeniden alma olayını yeni öğrendim utanıyorum kendimden yemin ederim o harcadığın sözleşme paralarıyla 8 tane takım kurardım

Bu oyuncu alıp satma olayı nedir? Birde o kadar parayı nasıl kazanıyosunuz

Oyuncunun sözleşme süresi bitince oyuncuyu serbest bırak sonra yeniden satın al arada 1 milyon fark ediyor bazen fazladan para geldiği de oluyor o nası oluyor anlamadım da . Ben eskiden sürekli sözleşme yeniliyordum oyuncu alamıyordum hep 10 milyon dolarlardaydı takım yapmaya başladığımdan beri 40 milyondan aşşa inmiyor ki oyuncu satmadan robben ve ribery 'i aldım sanchez neymar martins hulk eto cabası

eyv deniycem bakalım

• oyuncu takımınızda 10 a yakın sozlesme yenilediyseniz katkısı 5 nokta oluyor ve maliyetini cıkarıyor bidaha satıp alabiliyosunuz hatta oyuncunun degeri eger atıyorum aguero 35milyon 5 nokta olunca aguero 45 milyon veriyo maliyeti ise zaten 40 milyo ngeriye 5 milyon kar kalıyor.
  • Beyler SF ile GF arasında ki bölge farkını bilen var mı bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Şöyle anlatim ;
    Ben 3 forvet oynuyorum Hulk var SF martins var SF "Asıl güçleri sf de yüksek ve yıldızları aktif oluyor" eto var neymar var sanchez var robben var oğlu var sürüsüne GF oyuncum var bu 2 SF hariç hepsi ya kanat ya da GF oyuncusu ben bunların hepsini GF yaptığımda nasıl bi bölge değişimi oluyor mesela ara sıra görüyorum GF de ki oyuncular bölgelerini bırakıp alanlarını bırakıp defansa yardım ediyorlar bu GF olmasıyla mı alakalı bir de ara paslarına kaçışları SF oyuncularının daha değişik sanki sürekli ara pası bekler gibi koşuyorlar GF ler ise daha çok ayağa pas bekler gibi duruyorlar .

Bilen var mı arasında ki farkları GF ile SF arasında

Ayrıca geçenlerde bi soru sormuştum oyuncunun kartları aktif olmayınca ne değişiyor diye yani SF de hızlı koşucu yıldızı aktif GF ye koyunca hızlı koşu kartı aktif olmuyor demiştim bir arkadaş o sadece antrenör modu için geçerli demişti öyle bişi yok arkadaşlar Eto yu bi GF yapın bir de SF yapın arada ki bariz farkı anlarsınız adam GF de at gibi koşuyor SF de yavaş koşuyor zaten o olay olsaydı ben ronaldoyu alıp stoper e koyardım

• quote:

Beyler SF ile GF arasında ki bölge farkını bilen var mı bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Şöyle anlatim ;
    Ben 3 forvet oynuyorum Hulk var SF martins var SF "Asıl güçleri sf de yüksek ve yıldızları aktif oluyor" eto var neymar var sanchez var robben var oğlu var sürüsüne GF oyuncum var bu 2 SF hariç hepsi ya kanat ya da GF oyuncusu ben bunların hepsini GF yaptığımda nasıl bi bölge değişimi oluyor mesela ara sıra görüyorum GF de ki oyuncular bölgelerini bırakıp alanlarını bırakıp defansa yardım ediyorlar bu GF olmasıyla mı alakalı bir de ara paslarına kaçışları SF oyuncularının daha değişik sanki sürekli ara pası bekler gibi koşuyorlar GF ler ise daha çok ayağa pas bekler gibi duruyorlar .

Ayrıca geçenlerde bi soru sormuştum oyuncunun kartları aktif olmayınca ne değişiyor diye yani SF de hızlı koşucu yıldızı aktif GF ye koyunca hızlı koşu kartı aktif olmuyor demiştim bir arkadaş o sadece antrenör modu için geçerli demişti öyle bişi yok arkadaşlar Eto yu bi GF yapın bir de SF yapın arada ki bariz farkı anlarsınız adam GF de at gibi koşuyor SF de yavaş koşuyor zaten o olay olsaydı ben ronaldoyu alıp stoper e koyardım

hocam sf le gf aynı gibi dursada ounda aslında cok farklı. sf hicbizaman geriye gelmez ve yaslanmaz hep ara pası bekler. gf ise geriye yaslanımmı geriye gelir top alır yada dagıtır.

sunu soyle ayarlayalım. oyuncuyu koydugun yerde sahada ustune cift X yaptıgında hangi overall da yuksek ve hangi pozisyona veriyosa o oyuncu en iyi orda oynuyo demektir.ronaldo en iyi sf ve slk de oynuyor hocam ornegin. eto en iyi gf de aguero en iyi sf de oynuyor.

• quote:

quote:

Beyler SF ile GF arasında ki bölge farkını bilen var mı bu konu benim kafamı çok karıştırıyor. Şöyle anlatim ;

hocam sf le gf aynı gibi dursada ounda aslında cok farklı. sf hicbizaman geriye gelmez ve yaslanmaz hep ara pası bekler. gf ise geriye yaslanımmı geriye gelir top alır yada dagıtır.

sunu soyle ayarlayalım. oyuncuyu koydugun yerde sahada ustune cift X yaptıgında hangi overall da yuksek ve hangi pozisyona veriyosa o oyuncu en iyi orda oynuyo demektir.ronaldo en iyi sf ve slk de oynuyor hocam ornegin. eto en iyi gf de aguero en iyi sf de oynuyor.

Hocam onu biliyorum hani x e basıp yapmayı kareye basıp ben yıldız ve overall dağılımına göre dağıtıyorum ama bu mevzu benim bir anda oyun anlayışımı değiştirdi normalde gf ağırlıklı oynardım oos koyardım 1 gf 1 sf gerisini gö gö dos yapardım barcelona taktiğinin biraz daha iyisiydi ama atak yönüm o kadar iyi değildi hani çok daha fazla kendi çabalarımla atıyordum golleri o kadar bana kolaylık sağlamıyorlardı

şimdi 2 GÖ 3 SF koyduğumda o kadar rahat atak yapıyorum ki ne oyuncu gelmesini bekliyorum ne de başka bişi bunu ben fark edemedim atak çıkışlarında mesela hulk u sf ye koyduğumda kornerlerde hiç gelmiyor bile göbekte duruyor hatta göbekte karşı takımın stoperlerinin önünde bekliyor eğer kendi yarı sahama gelirsem biraz yaklaşıyor oyuncuya doğru pas almak için biraz ileri gidersem kendi orta sahayı geçince anında ara koşulara başlıyor.

Şimdi baştan aşşa değiştiricem kadromu balotelli, aguero, van persie bütün asıl overallleri SF de yüksek oyuncuları alıcam birazdan sanırım bu şekilde çok daha iyi olucak

teşekkür ederim bilgi için

• hocam forvete kosmayan oyuncu alma bence.

bende forvetler hulk aguero sf ronaldo a.sanchez gf acayip iyiler hem hepsi hızlı hem atik hemde golcu cok saglam lar.
  • Arkadaşlar daha önce böyle bir sorundan bahsedildimi bilmiyorum ama.. Son zamanlarada PS3de sadece Pes oynarken özellikle online'da ses gidiyor ve oyunu kapatıp acmadıgım sürece hangi menüde oynarsam oynayım ses geri gelmiyor kendi kendine gelmedigi sürece tabi.. Sorunun onlinedan kaynaklandıgını düşünüyorum cunkı normal modlarda bu sorunla karsılasmadım henuz.. Baglantıdan kaynaklı desem oyunda tek bır takılma yok ısın ıcınden cıkamadım gıttı...

Benzer bır sorun yasan veya sorunun neden kaynaklandıgını tahmın eden bılen bırılerı vardır umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

hocam forvete kosmayan oyuncu alma bence.

bende forvetler hulk aguero sf ronaldo a.sanchez gf acayip iyiler hem hepsi hızlı hem atik hemde golcu cok saglam lar.

Dün aguero yu aldım hayattan soğuttu abi beni van persie de lanet ettim aldığım gibi 2 maç oynatıp sattım geri kafayı sıyırttı bana. Aguero koşamıyo abi kim ne derse desin martins gibi koşucu adam lazım bana onlarda SF değil Aguero kadar şu oyunda bana sinir krizi yaratan bi oyuncu yoktur adam bi garip ya o verilen paraya değmiyor hulk 10 kat daha iyi bence. Malesef GF sistemine geri dönücem çünkü benim istediğim şekilde oynayacak seri hızlı dayanıklı oyuncu sayısı yok en aşşa 6 adet SF almam lazım benim hızlı oyuncu onlarda yok . Robben i alıcam yine çok iyi oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesmet

Arkadaşlar daha önce böyle bir sorundan bahsedildimi bilmiyorum ama.. Son zamanlarada PS3de sadece Pes oynarken özellikle online'da ses gidiyor ve oyunu kapatıp acmadıgım sürece hangi menüde oynarsam oynayım ses geri gelmiyor kendi kendine gelmedigi sürece tabi.. Sorunun onlinedan kaynaklandıgını düşünüyorum cunkı normal modlarda bu sorunla karsılasmadım henuz.. Baglantıdan kaynaklı desem oyunda tek bır takılma yok ısın ıcınden cıkamadım gıttı...

Benzer bır sorun yasan veya sorunun neden kaynaklandıgını tahmın eden bılen bırılerı vardır umarım..

Hocam makinanız CFW mi CFW 'de o tip sorunlar oluyor benim bir cihazım CFW diğeri Orijinal CFW de ses gidip gelmesi yaşıyordum pes 13 te çözümü ise USB den HDD e atmak oyunu. Eğer OFW ise bence oyunun online mod ile bi alakası yoktur eğer maçlarda gidiyorsa bütün data verilerini xml'den silip yeniden bi başla derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esesmet

Arkadaşlar daha önce böyle bir sorundan bahsedildimi bilmiyorum ama.. Son zamanlarada PS3de sadece Pes oynarken özellikle online'da ses gidiyor ve oyunu kapatıp acmadıgım sürece hangi menüde oynarsam oynayım ses geri gelmiyor kendi kendine gelmedigi sürece tabi.. Sorunun onlinedan kaynaklandıgını düşünüyorum cunkı normal modlarda bu sorunla karsılasmadım henuz.. Baglantıdan kaynaklı desem oyunda tek bır takılma yok ısın ıcınden cıkamadım gıttı...

Hocam makinanız CFW mi CFW 'de o tip sorunlar oluyor benim bir cihazım CFW diğeri Orijinal CFW de ses gidip gelmesi yaşıyordum pes 13 te çözümü ise USB den HDD e atmak oyunu. Eğer OFW ise bence oyunun online mod ile bi alakası yoktur eğer maçlarda gidiyorsa bütün data verilerini xml'den silip yeniden bi başla derim.

Dostum ilgilendigin için teşekkürler..
    Cihaz OFW ve en gücel versiyon dogal olarak.. Bahsettigim sıkıntı son 1 aydır olmaya başladı ilginçtir.
    Dedigim gibide neden kaynaklandıgını anlayamıyorum da.. 1 tahminim vardı oda degildir diyorsun.
    Dedigin gibi verileri silipde yeniden yüklemek de istemiyorum acıkcası yama mevcut baya ugrastırıyor cunkı bu sekılde devam edıcez o zaman.. :D
    Tekrar sagolasın ;)

• Arkadaşlar PES 2013 için 25 nisan'da yeni bir güncelleme geliyor ve en önemlisi de bu DLC ile birlikte JAPONYA 1. ve 2. ligi takımları oyuna eklenecekmiş...
    Ayrıca Copa Libertadores'teki 38 takım için de kadro güncellemesi yapılacakmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Arkadaşlar PES 2013 için 25 nisan'da yeni bir güncelleme geliyor ve en önemlisi de bu DLC ile birlikte JAPONYA 1. ve 2. ligi takımları oyuna eklenecekmiş...
    Ayrıca Copa Libertadores'teki 38 takım için de kadro güncellemesi yapılacakmış...

Arkadaşlar pardon; japon ligi takımları oyunun japonya versiyonu olan winning eleven 2013 içinmiş:(...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

hocam forvete kosmayan oyuncu alma bence.

Slm Arkadaşlar;
    Başımdan geçen olayları sizinle paylaşmak istedim ve bana emeği geçen @noxite Arkadaşımıda unutmak istemedim şimdi;
    Ben Pes 2013 oyununu alalı epey oldu ve yaklaşık 15gündür yeni net bağlattım ttnet netlimitsiz neyse bide ttnet verdiği
    Modem Tp-link TD854W modemi kıytırık modemi diyim Nezaman online katılmak istesem Port-Dmz-Güvenlik Duvarı hatası
    Veriyordu bunuda geçtim portları Sony MH. Öğrendim ve @noxite olsun @Runaway arkadaş olsun teamwier ile kimisi bana
    Yardım etmek istedi ama nedense 80:80 port ttnet modem kabul etmedi ve oynayamadım ve dün itibariyle evdeki
    Digiturk plus ıq için almış olduğum access point router client Modem yaptık tp-link yardımı ile hakan bey sağolsun ana
    Modem o oldu ve neti mecburen TD854W çekti ve portları girdi 80:80 bile kabul etti ama nedense ttnet verdiği bi türlü
    Kabul etmiyordu ve ben bunu Tten Modem destek hattı Sentim nezaman dile getirsem 15gündür bana yardım etmedi
    Bende mecburen diğer point ile bağlandım ve şükür artık quıck mac değil online topluluklara girebiliyorum amaa...
    Aması var şimdi mecburen TD854W ethernet ile aldığı için neti Tp-link743nd a.point cihazı Digiturk plus ıq cihaz
    Kalmadı ben yeni bir modem alsam lanet olası TD854W devre dışı yapıp yani alacağım modem ile direkt nete
    Bağlanıp 743nd ise yerine takıp wifi ile bağlanabilirmiyim.? yardımcı olurmusunuz bilgisi olan varsa.?
    Kafanızı şişirmişsem affola ama herkes bilsinki sentim firması ve ttnet modemleri airteis hariç FOSS.!
    Adamlar MH kendisi diyor çözüm yok oyun için modem alın diyor len verdiğiniz ne modem değilmi.!
    *Birde nasıl kadro yaparım yaa batmadan dentinho ve van der mirch var elimde 4 kazandım 2 kabettim 3beraberlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 13 Nisan 2013; 10:15:49 >

• yeni modem alırsın tabi de bazen uydunet olsun ttnet abonelikleri d smart olsun belirli modem markalarıyla uyumlu oluyor. mesela benim uydunet baglandı airties modemle uyumlu calısmıyor bunun gibi once servis saglayıcıdan hangi modemler uyumlu oldugunu arastırmanda fayda var.d
  • Beyler Pes 2013'de veya PS3'de görüntü ayarı yapabiliyor muyuz?Barcelonanın iç saha formasının renkleri koyu olacağına açık renkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

Beyler Pes 2013'de veya PS3'de görüntü ayarı yapabiliyor muyuz?Barcelonanın iç saha formasının renkleri koyu olacağına açık renkte

kardeşim ayarlardan ekran veya görüntü ayarlarından derinlik açıklık mavi kırmızı dengesi vs herşey var oradan kendine göre değiştirebilirsin ya da varsayılana basarak düzeltebilirsin ya da televizyonundan kaynaklanan görüntü formatından olabilir. Kardeşim.
  • Televizyonda sorun yok 140 ekran Smart TV.PS3 ayalarını bu gün kurcaladım oldu.Oyun artık daha güzel renkler parlak oldu.Forma renkleri de düzeldi.
  • Olm bu toplam mal varlığım oldu 413 milyon dolar olm bunu kullanamıyor muyuz hiçbir şekilde bunla ben bi stat falan yapsam ev falan alsam arsa alsam iki inek alsam bi yatırım olarak kullansam şu parayı. 22 milyon takımın parası var toplam mal varlığı 413 milyon oldu girişimcilere burdan sesleniyoru "gelin bana girişin çok para var"
  • benim 700. barcelonayı kurdum tum takım kadrosunu sıkıldım degisik adamlarla oynamaktan. geriye de 170 milyon kaldı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 15 Nisan 2013; 14:57:41 >
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.