Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxite

benim 700. barcelonayı kurdum tum takım kadrosunu sıkıldım degisik adamlarla oynamaktan. geriye de 170 milyon kaldı :D

:))) benim sf sıkıntım var lanet ettim aslında oyuncularımı satsam şuan 50 milyon rahat çıkıyor oynatmadığım oyunculardan ama kafama göre SF yok. Hulk ve Aguero ikiside puanım 890 olduğundan beri yetmemeye başladı millet direk puanı görünce sf lerime markaj yapıyor
  • puan yapmanın bi ozelligi yokki oml de benim puanım 500 civarı. birde aguero ve hulk dısıdna onlar kadar kosup golcu olabilicek bi adam var sf ye koyabilicegin oda ronaldo:D
  • quote:

puan yapmanın bi ozelligi yokki oml de benim puanım 500 civarı. birde aguero ve hulk dısıdna onlar kadar kosup golcu olabilicek bi adam var sf ye koyabilicegin oda ronaldo:D

Yok aga puan yapmanın çok özelliği var benim puanım hiç 750 den aşşağı düşmedi bu zamana kadar sen yüksek puanla falan antrenör moduna bi gir düşük puanın da ki biriyle aynı kadroyla oyna anlarsın en basit farkı yüksek puanlı takım barcelona gibi oynuyor ayağından top alamıyorlar 2 ncisi de 1000 puan a çıkıcam hile yapmadan cart curt yapmadan inat ettim bi anlamı olmaz oyunun o puanı kafaya takmazsan :))
  • Arkadaş dün bir yeni futbolcu keşfettim defansta yakalayana aşk olsun adam hem 19 yaşında hem arap :)
    Hemde 3milyon euro van der mirch halt etmiş yanında orta sahayada aldım 1tane adam hem seri hem pasör :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 15 Nisan 2013; 16:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

puan yapmanın bi ozelligi yokki oml de benim puanım 500 civarı. birde aguero ve hulk dısıdna onlar kadar kosup golcu olabilicek bi adam var sf ye koyabilicegin oda ronaldo:D

Yok aga puan yapmanın çok özelliği var benim puanım hiç 750 den aşşağı düşmedi bu zamana kadar sen yüksek puanla falan antrenör moduna bi gir düşük puanın da ki biriyle aynı kadroyla oyna anlarsın en basit farkı yüksek puanlı takım barcelona gibi oynuyor ayağından top alamıyorlar 2 ncisi de 1000 puan a çıkıcam hile yapmadan cart curt yapmadan inat ettim bi anlamı olmaz oyunun o puanı kafaya takmazsan :))

o zaman senin izidnen gidip oyuncu degi lpuan icin cıkıyorum yolaaaa.. o zaman oyuncu overallarından ziyade hızlı adamlarla oynamak lazim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaş dün bir yeni futbolcu keşfettim defansta yakalayana aşk olsun adam hem 19 yaşında hem arap :)
    Hemde 3milyon euro van der mirch halt etmiş yanında orta sahayada aldım 1tane adam hem seri hem pasör :)

adı ne?
  • quote:

quote:

quote:

o zaman senin izidnen gidip oyuncu degi lpuan icin cıkıyorum yolaaaa.. o zaman oyuncu overallarından ziyade hızlı adamlarla oynamak lazim :D

Moruk hızlı adamlarla oyna benden sana söylemesi yavaş adam hiçbir işe yaramaz adamdır benim gözümde bir tek takımımda yavaş beckham var o şerefsizde çok teknik uzun pas çıkıcağım zaman veya kontralarda direk beckham a atmaya çalışıyorum topu olm 1000 puan yapın da şu listede türkler olsun yahu :)))

• quote:

quote:

Arkadaş dün bir yeni futbolcu keşfettim defansta yakalayana aşk olsun adam hem 19 yaşında hem arap :)

adı ne?

Adını söyle bize ! 3 milyon değil 30 milyon olsun fark etmez isim ver Göbek oynayan hızlı adam candır güzel yedek olur pas hızı 75 üstü olsun yeter ! adını söyle saklama bizden
  • Yok üstadlar gizlermiyim Hiç A.musa diye bi çocuk acayiip hızlı 3milyon yada 2milyon o civarda ama bence iyi.
  • hızlı topu topu kac adam varki zaten overalları yuksek. yuksek overallar zaten 40 50 milyon onalrdan da 7 tane falan var 85 overall ve ustu
  • quote:

quote:

quote:

adı ne?

Adını söyle bize ! 3 milyon değil 30 milyon olsun fark etmez isim ver Göbek oynayan hızlı adam candır güzel yedek olur pas hızı 75 üstü olsun yeter ! adını söyle saklama bizden

Yazdım üstad neden saklıyım tabi ben sen kadar zengin değilim yeni başladım ve bundan başka 1tane daha
    Buldum ama onu oynatmadım oda seri ve pasör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 15 Nisan 2013; 16:41:45 >

• quote:

hızlı topu topu kac adam varki zaten overalları yuksek. yuksek overallar zaten 40 50 milyon onalrdan da 7 tane falan var 85 overall ve ustu

A.musa diye bi çocuk acayiip hızlı 3milyon bu statejim tabi ucuzlar sıralaması üstadım YILDIZ değil bu çocuk
  • quote:

quote:

hızlı topu topu kac adam varki zaten overalları yuksek. yuksek overallar zaten 40 50 milyon onalrdan da 7 tane falan var 85 overall ve ustu

A.musa diye bi çocuk acayiip hızlı 3milyon bu statejim tabi ucuzlar sıralaması üstadım YILDIZ değil bu çocuk

bana onun top surme hızıyla en yuksek hızını birde patlama gucuyle dayanıklılıgını yazarmısın hocam
  • quote:

quote:

quote:

bana onun top surme hızıyla en yuksek hızını birde patlama gucuyle dayanıklılıgını yazarmısın hocam

Yazmammı hiç senin bana yardımın dokundu akşam evden yazayım olurmu şuan ismi aklıma geliyor hatta
    Eee Tüm futbolcuda * yıldız işareti varya onda yanıyor ve gole giden iyi bir topcu tabi aguero vs. gibi değil yine
    Diyorum bu ismi duyulan YILDIZLAR gibi değil yeni başlayanlar ve iyi yedek arayanlara 1e1 bencee.?

• A.Musa mı ya biliyorum onu düşük oyuncu o bizim takımlarda olmaz valla ben ilk kurduğumda takımı herkes alıyordu onu
  • quote:

A.Musa mı ya biliyorum onu düşük oyuncu o bizim takımlarda olmaz valla ben ilk kurduğumda takımı herkes alıyordu onu

Dediğim gibi yukardada yazdığım gibi YENİ başlayanlara ve YEDEK düşünenlere gayet iyi benim amcaoğlum onu
    Yedekte tutuyor iyi kadrosu var onunda ve adam akıllı kramponda verirsen süper bence tabi karar senin.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 15 Nisan 2013; 16:56:42 >
  • quote:

quote:

A.Musa mı ya biliyorum onu düşük oyuncu o bizim takımlarda olmaz valla ben ilk kurduğumda takımı herkes alıyordu onu

Dediğim gibi yukardada yazdığım gibi YENİ başlayanlara ve YEDEK düşünenlere gayet iyi benim amcaoğlum onu
    Yedekte tutuyor iyi kadrosu var onunda ve adam akıllı kramponda verirsen süper bence tabi karar senin.?

krampon diyince biz oml de oynuyoruz o krampon olayı farketmiyo oml de :D
  • quote:

quote:

quote:

Oml fark etmiyormu allah allah nasii olur ya abi benmi yanlış biliyom acep bana dün krampon çıktı giydirem
    Diyordum olmuyormu essahtan Hadi normal netsiz oynarken giydirebiliyon ama.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 15 Nisan 2013; 17:15:20 >

• quote:

quote:

quote:

noxite moruk şu takımın formasını ismini falan değiştiriyorlar ya o nasıl yapılıyor biliyor musun ? Bak ben edite girdim PES United ı Fenerbahçe SK yaptım Forma renklerini de kendime göre ayarladım formalarını ben oynarken bana Ayarladığım şekilde görünüyor ama karşımdakilere öyle görünmüyor muş başka bi muhabbetimi var onun ? Geçen birine denk geldim Kazma Spor diye bi takımı vardı "takım ismine bak dfsnsdf" nasıl oluyor o iş biliyor musun? Bir de stadyum mevzusu var ben şu konaminin stadından nefret ediyorum San mamês açmak istiyorum pes united a konami geliyor maçlara başlarken stadı san mames olarak ayarlama şansımız yok mu ?

Edit te takım stadı olarak konaminin yerine san mames i seçiyorum kayıt ediyorum yine konami geliyor

Bu arada San mamês te gece maçı yapın çok güzel görüntüsü var stadın zevk veriyor bana renkleri menkleri çok güzel farklı geliyor biraz bana zemin renginden sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 15 Nisan 2013; 17:17:16 >

• takımım kısmında takımı duzenle var ordan takım tasarımını kopyala dediginde degisiyor adını degistir dediginde de degisiyor.
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.