Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxite

bugun seni dinlicem koskoca barcelona full kadromu bozup puana oynucam artık baktım 500 u 600 u gecemiyorum o zaman doner real madrid i kurarım
    @systemwolf

:))) eyv hocam ya puan yapın abi heyecanı daha artıyor maçı kaybetsemde kazansamda umursamam modunda olmayın. Açıkçası ben bu konuda çok sıkıntılıyım berabere kaldığımda koltukları falan kemiriyorum ben evde joystick parçalıyorum hani bide bende hırs var yenilmeyi hazmedemiyorum pes 12 den kalan bi huy oldu bende çok kötü bişi . Pes 12 de 200 maçta 1 falan yenilirdim ben pes 13 te gelen geçen çatır çatır atınca baya oyunu oynamadım falan zoruma gidiyor yani :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

bugun seni dinlicem koskoca barcelona full kadromu bozup puana oynucam artık baktım 500 u 600 u gecemiyorum o zaman doner real madrid i kurarım
    @systemwolf

:))) eyv hocam ya puan yapın abi heyecanı daha artıyor maçı kaybetsemde kazansamda umursamam modunda olmayın. Açıkçası ben bu konuda çok sıkıntılıyım berabere kaldığımda koltukları falan kemiriyorum ben evde joystick parçalıyorum hani bide bende hırs var yenilmeyi hazmedemiyorum pes 12 den kalan bi huy oldu bende çok kötü bişi . Pes 12 de 200 maçta 1 falan yenilirdim ben pes 13 te gelen geçen çatır çatır atınca baya oyunu oynamadım falan zoruma gidiyor yani :)))

Abı o kadar da abartmaya gerek yok oyunalrı ya hayatta sanal bısey ıcın fıılı seylere zarar vermem veremem;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok müdür bende her konuda aynı şey var hırlı bi yapım var nedendir bilmiyorum
  • quote:

yok müdür bende her konuda aynı şey var hırlı bi yapım var nedendir bilmiyorum

Oyle buyumussundur cocukluktan kalmadır o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Müdür inelim mi bi çocukluğuma :d
  • quote:

quote:

quote:

messi insin senin cocukluguna,:)
  • quote:

Beyler şu videoları izleyin Weedens93200 kullanıcısının youtube videoları, çok güldürdü :))))

Muhteşem yapmış ya çok eğlendim izlerken süper cidden :)) o golleri nasl atıyordu ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

messi insin senin cocukluguna,:)

:)))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Arkadaşlar topu atacağımız (pas vereceğimiz) adamı kontrol edip ona düz koşu yaptırma vs gibi özellikler mevcutmuş sanırım bunu nasıl yapıyoruz çözemedim bir türlü

Sağ analog tuşuyla adamı işaret et yani R3 tuşuyla butona 1 kez bas o adam koşmaya başlar ileri doğru hangi oyuncuyu seçtiysen. Adam kaçırma diyoruz kısaca bir de onun manuel şekli var oyuncu senin kontrolünde olsun diye r3 tuşuna basıp oyuncuyu kaçırdığında analoğu nereye götürürsen sağ analoğu oyuncu da o tarafa doğru koşmaya başlıyor otomatik te ise sadece düz koşu yapıyor

daha basiti :http://www.youtube.com/watch?v=OkFZ6JAw_ns izle anlarsın

çok teşekkürler hocam özellikle video çok yararlı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Beyler şu videoları izleyin Weedens93200 kullanıcısının youtube videoları, çok güldürdü :))))

Muhteşem yapmış ya çok eğlendim izlerken süper cidden :)) o golleri nasl atıyordu ya

Aynen eğlenceli bir video olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad
    çok teşekkürler hocam özellikle video çok yararlı oldu.

Rica ederim hocam bilmiyorum belirttimi bunu ama o adam kaçırmayı yaparken dikkatli olun bunun uyarısını geçen de vermiştim ama yine verim yazmadıysam ;
    Mesela Ronaldo SF de oyuncuyu kaçırcaksınız MLO 'da oyuncuyu sürekli kaçırmayın bir maçta maksimim 4-5 defa oyuncuyu r3 tuşu ile kaçırın eğer sürekli aynı oyuncuyu depara kaldırırsanız o oyuncu maçın 45 nci dakkasını görmeden yelkenleri indirir salyangoz gibi sahada dolaşmaya başlar staminası sıfırlanır.

Eğer SF de olan bir oyuncuyu sürekli kaçıracaksanız 2 oyuncu kullanın şöyle ilk yarıda varsayıyorum ; Hulk u kaçırın 45 dk boyunca onun üstüne oynayın İkinci yarıda oyuncuyu değiştirin o oyuncuyu kaçırmaya başlayın.
    R3 le hangi oyuncuyu kaçırırsanız kaçırın o oyuncunun yorulması diğerlerine nazaran %80 oranında artacaktır

• Bir de havalı bir şey söylüyim arkadaşlar maçlarda çok sık yaptığım bir şey 3-0 öne geçtikten sonra :))

Topukla ve Sekizlikle gol atmak bunu maç başlarında benimle dalga geçen, hareketle beni geçmeye çalışanlara sallamıyanlara yapıyorum örnek verim ;

Karşınızda kale var kalecinin yan tarafında da bir oyuncunuz var yani 2 ye 1 yakalamışsınız veya yan taraftan boş kaleye göndericek durumdasınız hemen yanda ki oyuncuya pas çıkarın kaleci direk mala bağlar zaten topa atlar tutamaz boş kale olur hemen oyuncunuzu geri çekin topu alınca sırtı kaleye dönük olsun veya çapraz dönük olsun fark etmez , tuşuna basılı tutun ok işareti ile kaleyi gösterin tuşuna basın .
    Tık diye bırakır topukla kaleye :)) Hiç tereddüt etmez .

2. si ise 8 likle gol atmak "futbol oynayanlar bilir 8 liği tarif etmesi zor biraz :))"
    Eğer oyuncu zayıf ayak kullanma yeteneği 5 ve yukarısı ise o oyuncular bunu çok rahat yapıyor en iyi yapan ise benim gördüğüm Hulk hiç affetmiyor
    kaleyi karşınızda görünce hemen kalecinin çaprazına doğru gitmeye başlayın hani kaleciyi koşarak geçip boş kaleye bırakıyoruz ya o muhabbet işte kaleciyi geçer geçmez boş kaleyi görünce tuşuna basılı tutun gittiğiniz çapraz yönün tam tersi kale yönüne doğru oku gösterin tuşuna basın. Tık diye bırakıcaktır 8 likle kaleye :)

Bir de şu üstte ki videoda gökkuşağı hareketiyle kalecinin üstünden aşırtma yapma var oda gökkuşağı hareketi yapamayan bir oyuncuyla kaleciyle karşı karşıya kalın 2 defa R3 tuşuna basın gökkuşağı hareketi yapmaya çalışcak bastıktan hemen sonra tuşuna basılı tutun kale yönüne doğru tuşuna basın kalecinin üstünden topukla aşırtma yapıcaktır oyuncu :)

• Bu arada biraz önce master lig i açtım yeni yama haberi geldi 25 inde yeni yama çıkıyormuş özellikleri

Kalecinin sözleşmesi biter onun yerine normal bi futbolcu oynatırsan 10 kişi maça çıkıyorsun 1 oyuncun oynatamıyorsun 11 e karşı 10

Bir de yeni master lig düzenlemeleri gelcekmiş hadi hayırlısı
  • http://pesdb.net/pes2013/index.php?sort=Overall_rating&order=d

ana lig de yada normal de bilgi icin guzel liste olmus pes teki butun oyuncuların son dlc ye gore durumları ve ozellikleri var.
  • quote:

Bu arada biraz önce master lig i açtım yeni yama haberi geldi 25 inde yeni yama çıkıyormuş özellikleri

Kalecinin sözleşmesi biter onun yerine normal bi futbolcu oynatırsan 10 kişi maça çıkıyorsun 1 oyuncun oynatamıyorsun 11 e karşı 10

kadroyu kurdum
  • quote:

quote:

Bu arada biraz önce master lig i açtım yeni yama haberi geldi 25 inde yeni yama çıkıyormuş özellikleri

kadroyu kurdum

hayırlı olsun müdür :)) benim kadro an itibari ile uçmaya başladı sf hattını sayim anlarsın Ronaldo yu aldım zaten Ronaldoyla koştuğum yok nasıl koşarak öyle adam geçmekle uğraşıyorlar anlamıyorum paslaşa paslaşa gidiyorum
    SF de ronaldo yedekleri Martins aguero hulk rooney
    GF de a.sanchez messi giovinico ribery robben etoo
    DOS beckham
    gö modric ve belhanda
    stoper d.luiz, pepe
    bekler abate w.philips

böyle bişi yaptım yakında uzay kadro olucak defans göbeğe iniesta yı alıcam

• arkadaslar kafe sahıbıyım bıraz acemlık var..konuda maslah almıs basın gıtmıs..bırkac sorum olacak..pes 13 kırık makınlerımde yuklu ve turkce spıker olarak yuklu..orjınal makınelerımdede pes13 var 3 tane onlara turkce spıker ekleyebılırmıyım guncellemelerınde falan varmıdır..bırde pes 13 kıırık makınelerımde guncellemeyı nasıl yaaprım..sanırım nete baglanmamalıymısım...flashla guncellemlıymısım..bırde bunu acıklarsanız cok memnun olurum..tessekurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

arkadaslar kafe sahıbıyım bıraz acemlık var..konuda maslah almıs basın gıtmıs..bırkac sorum olacak..pes 13 kırık makınlerımde yuklu ve turkce spıker olarak yuklu..orjınal makınelerımdede pes13 var 3 tane onlara turkce spıker ekleyebılırmıyım guncellemelerınde falan varmıdır..bırde pes 13 kıırık makınelerımde guncellemeyı nasıl yaaprım..sanırım nete baglanmamalıymısım...flashla guncellemlıymısım..bırde bunu acıklarsanız cok memnun olurum..tessekurler.

1. kırık makinada guncelleme yapamazsın hocam
    2. orjinal guncellemelerinde turkce spiker yok keske olsaydı
  • quote:

quote:

quote:

kadroyu kurdum

hayırlı olsun müdür :)) benim kadro an itibari ile uçmaya başladı sf hattını sayim anlarsın Ronaldo yu aldım zaten Ronaldoyla koştuğum yok nasıl koşarak öyle adam geçmekle uğraşıyorlar anlamıyorum paslaşa paslaşa gidiyorum
    SF de ronaldo yedekleri Martins aguero hulk rooney
    GF de a.sanchez messi giovinico ribery robben etoo
    DOS beckham
    gö modric ve belhanda
    stoper d.luiz, pepe
    bekler abate w.philips

böyle bişi yaptım yakında uzay kadro olucak defans göbeğe iniesta yı alıcam

sana suanki kadromu sayim icin ferahlasın :)

gk cassillas cech
    stp chiellini puyol t.silva
    bek armero maicon d.alves
    dos essien guarin
    go matuidi k.asamoah
    kan bale nani robben
    forv ronaldo hulk aguero a.sanchez

toplam degerleri 700 milyon euro,:)

iniestayı al da xavi ile fabregasa yalandan yere sakın 50milyon verme ben onlarıda aldım ama suanki ortadaki 4 adamımda sadece hızlı adamlardan olusuyo bilerek aldım gayette uyumlular.

• noxite sağol..fakat şöyle bırsey duydum. kırık makıneyı netten guncelleme degılde data pack mı bısey dedı ındırıp usb ye atıp guncelleyebılırsın dedı bırı..dogrumudur..
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.