Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real Madrid ve Man City alıp sadece üçgenle oynayan adamlardan gol yememenin çaresi nedir acaba, önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

beyler ps3 e ara transferi nasıl yapacağım ?

ps3 unu ve oyun un versiyonu guncelledikten sonra bilgi-veri paketi guncellemesidnen guncelleyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headcrusher8

Real Madrid ve Man City alıp sadece üçgenle oynayan adamlardan gol yememenin çaresi nedir acaba, önerisi olan var mı?

tek caresi var baktın adam o sekilde bi pas atıcak yakın mesafeden defansın en arkasındaki adamı r3 u kullanarak secip geriye dogru kosarak onunu kesiceksin. eger pası kendi yarı alanından ileri dogru atıyosa ve o top defasnsını gecmisse ve forvet aguero yada ronaldoysa zaten yapıcak bisi yok
  • fenerbahçe nin kadrosunda EMRE var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwertt

fenerbahçe nin kadrosunda EMRE var mı.

yok milli takımdan transfer ediyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

quote:

milli takımdan transfer edildiğinde online maçlarda kadroda olurmu.
  • quote:

quote:

quote:

milli takımdan transfer edildiğinde online maçlarda kadroda olurmu.

olmaz
  • quote:

quote:

Real Madrid ve Man City alıp sadece üçgenle oynayan adamlardan gol yememenin çaresi nedir acaba, önerisi olan var mı?

tek caresi var baktın adam o sekilde bi pas atıcak yakın mesafeden defansın en arkasındaki adamı r3 u kullanarak secip geriye dogru kosarak onunu kesiceksin. eger pası kendi yarı alanından ileri dogru atıyosa ve o top defasnsını gecmisse ve forvet aguero yada ronaldoysa zaten yapıcak bisi yok

Peki diziliş taktik ayarları falan, onlarla durduramaz mıyım, atıyorum 5-4-1 oynasam mesela?

• quote:

quote:

quote:

Peki diziliş taktik ayarları falan, onlarla durduramaz mıyım, atıyorum 5-4-1 oynasam mesela?

5 defans daha kolay durdurur tabi ama bu oyun bilgsi ve taktik anlayıslada cok ilgisi var mesela benden kotu oyuncuysan ornegin ben seni oyun icinde cozmussem ne kadar atarsan at gecirmem cunki oyunun ona odaklı oynadıgını farkettigim anda orta sahaya defansın onune cakarım iki dos u yanyana hangi adamla top atıcaksan daha amadan keserim atagını. yani zamanla gelistirirsi nkendini bizde cok oyle goller yedik yani.

• pes 13 var elımde onlıne kodu nerde yazıyor ..
  • Ps3 kumandasında RS, R3 tuşu mu var, R2,L2 yok mu en son?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse bahsetmemiş ya da ben göremedim yeni güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz
  • şu an indiriyorum 12 mb lık bişi çok büyük fark edeceğini sanmıyorum.

5.0 daha büyük yamaymış fakat kadrolar aynı gs de hâlâ baroş var, henüz bi yenilik görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 25 Nisan 2013; 15:08:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ındırdım ama onlıne gıremıyorum suan kapalı .....
  • Arkadaşlar 12 mb dosya evet ama menüde bilgi kısmına girin orda veri paketi indir var onu indirin libertadores cup ilgili baya bi iyileştirme var oyunla ilgilide gelişmeler var.
  • gelismeler neler en azından angutlar online da fenere emre yi koymayı akıl etmislermi
  • quote:

gelismeler neler en azından angutlar online da fenere emre yi koymayı akıl etmislermi

geçen seneki libertodores saçmalığını tekrareklemişlr update yazıp yanına.. Fb ye bakmadım da Gs de hala Baroş var zerre ilgilenmemişler bi puan kadsrda Drogba düşmüş sanırım. yinelaf olsun torba dolsun yaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

gelismeler neler en azından angutlar online da fenere emre yi koymayı akıl etmislermi

geçen seneki libertodores saçmalığını tekrareklemişlr update yazıp yanına.. Fb ye bakmadım da Gs de hala Baroş var zerre ilgilenmemişler bi puan kadsrda Drogba düşmüş sanırım. yinelaf olsun torba dolsun yaması.

pes14 e kadar ilgilenmiceklerine zaten alıstıkki.
  • 5.0 icin lisans ve bundesliga yaması olan arkadaslar link paylasabilirlermi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5 defans daha kolay durdurur tabi ama bu oyun bilgsi ve taktik anlayıslada cok ilgisi var mesela benden kotu oyuncuysan ornegin ben seni oyun icinde cozmussem ne kadar atarsan at gecirmem cunki oyunun ona odaklı oynadıgını farkettigim anda orta sahaya defansın onune cakarım iki dos u yanyana hangi adamla top atıcaksan daha amadan keserim atagını. yani zamanla gelistirirsi nkendini bizde cok oyle goller yedik yani.

Arkadaşım uzun topu durdurmanın dizilişle ve markajla bir alakası yok. Özellikle markaj yaptırma kesinlikle ronaldo ya sf de ki oyuncusuna falan markaj durağan oyunlarda işe yarar yani pasla kaleye giden kişilerde markaj yaparsan faydalanabilirsin 3 stoper 2 bek 1 DOS bi nebze diziliş olarak değiştirebilir ama onun yine de diziliş şansı yok onun tek yolu tecrübedir minimum 2 bin maç yapıcaksın benim gibi yediğinden çok atmayı öğreniceksin ve o ara pasları hep aynı yerlerden atılır belirli yerleri vardır. Onları tecrübe ile öğreniceksin sürekli DOS oyuncunu geri çekiceksin bak Stoperler değil Stoperleri geri çekersen çatır çatır gol yersin sadece DOS oyuncunu geri çekiceksin bu oyuncu Essien olursa daha iyi olur hızlı bi oyuncu olmalı püf noktaları şunlar;

- Karşı takım kendi ceza yayının önünde topu kapınca
    - Karşı orta saha çizgisini geçtikten hemen sonra sağ veya sol kanat taç çizgisi yakınında

Bu pozisyonlarda hiç tereddüt etmeden Defansif ortasahanı hemen defansın arkasına çekiceksin ve topun gideceği yönü takip ediceksin top sana doğru gelir zaten

Bunun çözümü budur maç boyunca uyumucaksın hep DOS nı geri çekmeyi bilceksin bi an bırakim ya burdan atmaz ara pası dediğin anda adam atar ronaldoyla kalecini burun buruna görürsün

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.