Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda Ps3 teki Pes 2013 diskini kırarak bu aptal ötesi oyundan kurtuldum..Pes 2012'ye döndüm ..Pes 13 e göre şaheser sayılabilecek bir oyun..Pes 13 teki gibi her top defansın arkasına kaçmıyor, sürekli atılan ara paslara yönelik bir oyun değil..Oyun kurmanız, orta sahaya hakim olmanız gerekiyor..Defansın aniden kademeye girmesi ve top kapmaları pes 6'yi anımsatıyor..Pes 13 adeta cep telefonları, android için yapılmış, defansın olmadığı, herkesin ara pasla golü bulmaya çalıştığı, abuk sabuk bir oyun...Konaminin, Pes 12 gibi kaliteli bir oyundan sonra Pes 13 gibi ucube bir oyunu çıkarmasına şaşırmamak gerek..Ne de olsa Pes 6 gibi bir efsaneden sonra pes 2008 gibi ucube bir oyunu çıkaran ve sürekli kendini yok etmek için uğraşan, elindekini geliştiremeyen, geriye götüren bir firma değil mi Konami?? Bu anlattıklarım Pes 13 ün online maçları içindir..Yapay zekaya karşı oynarken veya aynı konsol üzerinde arkadaşınızla yaptığınız maçlarda yukarıda anlattığım sorunlar olmayabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Nisan 2013; 18:18:42 >

• beyler bu on güncelleme den sonra onlie da bazı takımlarda kilit resmi çıkıyor.bu ne anlama geliyor bilen varmı
  • guncel bi yama kullanıyomusun kardesim kullanıyosan bi link verebilirmisin en azından bi premier ligi cunki ne kadar aradıysam 5.0 a uyumlu bulamadım.
    @Saiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

guncel bi yama kullanıyomusun kardesim kullanıyosan bi link verebilirmisin en azından bi premier ligi cunki ne kadar aradıysam 5.0 a uyumlu bulamadım.
    @Saiki

şu an bende yamasız oynuyorum, sağlam uyumlu bir yama bulursam haber veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

guncel bi yama kullanıyomusun kardesim kullanıyosan bi link verebilirmisin en azından bi premier ligi cunki ne kadar aradıysam 5.0 a uyumlu bulamadım.
    @Saiki

şu an bende yamasız oynuyorum, sağlam uyumlu bir yama bulursam haber veririm

eyw hacım ilk fırsatta bekliyorum
  • Ulan 1 hafta bıraktım oyunu güncellemeyi yaptım bugün şerefsizin evlatları oyundan soğuttular 30 maç yaptım 30 maçın 28 ini kesti şerefsizin evlatları şimdi de bi tane karaktersiz var oyunu bıraktı gitti öyle maç başlar başlamaz dakika 80 olcak oyunu dondurucak biliyorum arkadaş lanet ettim şu oyundan

oyunu donduranına mı küfür edersin karaktersiz gibi her yerden sona kadar ara pasına basana mı küfür edersin kendi kalesinin civarında top çevirene mi küfür edersin hangisine küfür edeceğimi bilemedim yemin ediyorum 2 paket sigara bitirdim lanet olsun puanım 950 - 20 maç kazansam üst üste 1000 olucak bir daha elimi sürmücem şu oyuna zehir ettiler
  • Arkadaşlar bende aynı oyunu oynuyorum pes 2013 ü bi çok turnuvaya girdim hep master lig oynarım ben o kadar al açık turnuvalarına girdim valla maçı dondurupta bağlantıyı kesen 4-5 kullanıcı ya çıkmıştır yada çıkmamıştır siz çok abartıyorsunuz ya 30 maçın 28 ide kesilmez be abi sizin nette bi sorun var heralde ben halen deli gibi oynuyorum pes 2013 ü ve çokta zevk alıyorum güncellemelerden sonra dahada güzel oldu oyun acayip güzel ve gerçekci böyle düşünen bi benim sanırım.
  • Ben puanım 905 ve kadro gücüm 946 iken MLO'yu bıraktım.Yoksa sinirden kriz geçirebilirdim.Hileciler bıktırdı artık.Ben 2 aydan bu yana sadece sıralama maçları yapıyorum.Bazen de arkadaş listemdeki kişilerle oynuyorum.Böyle çok güzel ve zevkli maçlar çıkıyor.İsteyen arkadaşlarla uygun zamanlarda maçlar yapabiliriz.İsterseniz MLO kadrolarımızla bile dostluk maçları yapabiliriz.İsteyen PSN'den ekleyebilir.
  • elimde 16 key var satıyorum isteyen varmı pes 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende aynı oyunu oynuyorum pes 2013 ü bi çok turnuvaya girdim hep master lig oynarım ben o kadar al açık turnuvalarına girdim valla maçı dondurupta bağlantıyı kesen 4-5 kullanıcı ya çıkmıştır yada çıkmamıştır siz çok abartıyorsunuz ya 30 maçın 28 ide kesilmez be abi sizin nette bi sorun var heralde ben halen deli gibi oynuyorum pes 2013 ü ve çokta zevk alıyorum güncellemelerden sonra dahada güzel oldu oyun acayip güzel ve gerçekci böyle düşünen bi benim sanırım.

Abicim bak ben yıllardır oynuyorum bu oyunu normal şekilde kesenler oluyor 10-15 maçta bir geçip zaten burda ben yazmıyorum bile onları ama bugün abartılı bir şekilde var 30 maçımın 28 i geçildi ayrıca senin oynayışınla benim oynayışımında farklı olduğunu düşünmen gerekir ben çoğu maçımın 30 ncu dakikasında 3-0 önde oluyorum

• Ayrıca Allah aşkına şu forumdan birileri çıksın da turnuva açsın lig açsın orada oynayalım artık bıktırdı bu masterlig beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende aynı oyunu oynuyorum pes 2013 ü bi çok turnuvaya girdim hep master lig oynarım ben o kadar al açık turnuvalarına girdim valla maçı dondurupta bağlantıyı kesen 4-5 kullanıcı ya çıkmıştır yada çıkmamıştır siz çok abartıyorsunuz ya 30 maçın 28 ide kesilmez be abi sizin nette bi sorun var heralde ben halen deli gibi oynuyorum pes 2013 ü ve çokta zevk alıyorum güncellemelerden sonra dahada güzel oldu oyun acayip güzel ve gerçekci böyle düşünen bi benim sanırım.

Abicim bak ben yıllardır oynuyorum bu oyunu normal şekilde kesenler oluyor 10-15 maçta bir geçip zaten burda ben yazmıyorum bile onları ama bugün abartılı bir şekilde var 30 maçımın 28 i geçildi ayrıca senin oynayışınla benim oynayışımında farklı olduğunu düşünmen gerekir ben çoğu maçımın 30 ncu dakikasında 3-0 önde oluyorum

Benim maçlar kıran kırana geçiyor ondna olabilir evet:)

• Oyunun farklı ayarlarla değişik kimliklere bürünebilen bir yapısı var.
    Manuel pas ve şut ile oynuyorum. Sıralama maçlarında da o şekilde oynayan rakipler gelecek şekilde ayar yapıyorum. İnanın, çok keyifli oluyor. Yardımlı pasla alakası yok oyunun. Ayrıca Barça ve Real alan da çıkmıyor. Maçlar çekişmeli ve dengeli geçiyor. Klasik Pes hataları da olmuyor değil ama genel olarak gayet keyifli. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hah etti 32 maçta 29 uncu kapatan tövbe ya tövbe ya 3-0 öndeyim dakika 40 kapattı karakterine tükürdüğüm 5 dk bekle hemen çık de maçtan çık lan puanın zaten 600 yenilsen nolur kapatsan ne olur 5 li defans yapmış bide uzun top oynuyor bunlar hep aynı zaten

uzun top oynayan it gibi ara pası atan 5 li defans yapan adam zaten allahın emri oyunu donduruyor karakterlerine tükürim
  • quote:

Hah etti 32 maçta 29 uncu kapatan tövbe ya tövbe ya 3-0 öndeyim dakika 40 kapattı karakterine tükürdüğüm 5 dk bekle hemen çık de maçtan çık lan puanın zaten 600 yenilsen nolur kapatsan ne olur 5 li defans yapmış bide uzun top oynuyor bunlar hep aynı zaten

uzun top oynayan it gibi ara pası atan 5 li defans yapan adam zaten allahın emri oyunu donduruyor karakterlerine tükürim

Bana hic boyle seyler olmiuyo haci ya sen cekiyomusun napiyosin
  • quote:

quote:

Hah etti 32 maçta 29 uncu kapatan tövbe ya tövbe ya 3-0 öndeyim dakika 40 kapattı karakterine tükürdüğüm 5 dk bekle hemen çık de maçtan çık lan puanın zaten 600 yenilsen nolur kapatsan ne olur 5 li defans yapmış bide uzun top oynuyor bunlar hep aynı zaten

Bana hic boyle seyler olmiuyo haci ya sen cekiyomusun napiyosin

Müdür aha şimdi de oldu etti 33 maçta 30 allah belamı versin ki 33 maçın 30 unda çıktılar 3 galibiyet aldım geçen gün sinirden zaten bilgisayara yumruk attım bu şerefsizler yüzünden hard diski gitti makinanın biraz önce telefonu fırlatıyordum son anda hakim oldum kendime 33 maçta 30 ne demektir ya.

Allah kahretsin

•  PES 2013 (PS3 ANA KONU)

Bıktım lan şu ekranı görmekten diceksin ki sende sorun var bende falan bişi yok müdür ne zaman 2 veya 3 farkı yakalıyorum o zaman kapatıyorlar
  • quote:

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

Bıktım lan şu ekranı görmekten diceksin ki sende sorun var bende falan bişi yok müdür ne zaman 2 veya 3 farkı yakalıyorum o zaman kapatıyorlar

malesef hocam bu yüzden ranked maçlarından soğudum bende, 864 puanım vardı yenilenler kaçtı yenenler dende biz kaçmadık 800 lere düştüm , ben bu seneki kadar karaktersiz oyuncular görmedim online da..

• Abi çok kötü bu pes 13 ya herşeyi kötü lag cısı var pas desen yok millette herkes garip garip açıklarla oynuyor çok iğrenç bir online oldu PES 14 ü beklicez yapcak bişi yok böyle idare edicez sonunda 1 maç kazandım biraz önce 600 puanlı birini yendim 2-1 yendim kapatıcak mı diye baktım 1-0 da tuttum 1-1 yaptı 2 . yarı başı 2-1 yaptım defansa aldım takımı kapatmadı
  • mesele puanda değil düzgün farklı takımlarla iyi bi oyun deneyimi yok, sorun yaşamayan bazı arkadaşlarla da maç yaptık daha önce bana göre zayıf rakiplerdi, çetinceviz oynayanı görünce herkes maçtan kaçıyor bu bir gerçek..

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.