Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahanda B ye düştüm bi tane daha karaktersiz çıktı oda 5-0 olunca kendi kalesine gol atmaya başladı bide türk olacak KING-M29 diye çocuğun biri
  • Arkadaşlar kendi aramızda bir turnuva yapabiliriz.Geçmişte 2011 oynarken çok güzel ligler ve kupalar yapmıştık.Turnuvayı düzenleyecek ve sahiplenip ilgilenecek bir arkadaş olursa çok iyi olur.Bende yardımcı olmaya çalışırım.İster MLO kadrolarla oynarız.İsterseniz de real ve barça gibi takımlar haricinde birbirine denk takımlardan lig veya kupalar düzenleyebiliriz.Hem bu sayede oyundan daha çok zevk alırsınız hem de sinir krizi geçirmemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 30 Nisan 2013; 14:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar kendi aramızda bir turnuva yapabiliriz.Geçmişte 2011 oynarken çok güzel ligler ve kupalar yapmıştık.Turnuvayı düzenleyecek ve sahiplenip ilgilenecek bir arkadaş olursa çok iyi olur.Bende yardımcı olmaya çalışırım.İster MLO kadrolarla oynarız.İsterseniz de real ve barça gibi takımlar haricinde birbirine denk takımlardan lig veya kupalar düzenleyebiliriz.Hem bu sayede oyundan daha çok zevk alırsınız hem de sinir krizi geçirmemiş olursunuz.

Destek olalım birileri el atsın arkadaşlar zerre keyif almamaya başladım oyundan 10-2 kazandım bugün gram zevk almadım maçın son 10 dk sında uyuya kalmışım zaten o kadar sıkıldım artık (daha yeni uyandım lan valla)
  • Selamlar arkadaşlar en son orjinal güncelleme ile uyumlu yama (PS3) paylaşırmısınız, benim son yamanın üstüne bilgi veri paketini indirince karışıklık oldu önceki yamadaki isimlerin yarısı küçük yarısı büyük transferler yok vs...vs, orjinal formalar ve transferler olsa yeter türk ligi, alman ligi falan olmasada olur ;)

Şimdiden paylaşanlara teşekkürler

• Evet sonunda amacıma ulaştım 1000 Puan :))) O ekranda 1000 puanı görmek hilesiz hurdasız acayip güzel bir duygu :))

Kadromu merak eden varsa altta ki resimde

Oyunda sonunda Jübilemi yaptım artık kimse bana pes 13 açtıramaz artık sınır noktasına ulaştım oyunun her konuda :)) PES 14 ü bekliyorum bu dakikadan sonra

• Arkadaslar orjinal oyun aldim ama online secenekleri kullanamiyorum oyunda "Sunucuya baglanirken beklenmeyen bir hata olustu" diyor konami id ve sifresi dogru girdim antivirüs programım yok guvenlik duvari kapali sorun ne olabilir yardim edebilecek var mi arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

Evet sonunda amacıma ulaştım 1000 Puan :))) O ekranda 1000 puanı görmek hilesiz hurdasız acayip güzel bir duygu :))

Kadromu merak eden varsa altta ki resimde

Oyunda sonunda Jübilemi yaptım artık kimse bana pes 13 açtıramaz artık sınır noktasına ulaştım oyunun her konuda :)) PES 14 ü bekliyorum bu dakikadan sonra

tebrik ederim kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystrik3

Arkadaslar orjinal oyun aldim ama online secenekleri kullanamiyorum oyunda "Sunucuya baglanirken beklenmeyen bir hata olustu" diyor konami id ve sifresi dogru girdim antivirüs programım yok guvenlik duvari kapali sorun ne olabilir yardim edebilecek var mi arkadaslar ?

Konu başlığını dikkatli okursan sorunun %50 çözülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online sıralama ve dostluk maçları yapabiliyorum ancak yaşadığım ilçede bir arkadaşım var online pes 2013 oynamak istiyoruz ,ne o benim kurduğum masaya girebiliyor, ne de ben onun kurduğu masaya girebiliyorum sebep ne olabilir acaba?
  • abi konu basligi nedir yani yok mu yardim edebilicek gerekirse teamviewer falan acalim yapalm su hatadan bıktım sunucuya baglanirken beklenmedik sorun olustu 2 gundur bununla ugrasiyorum yardım edin arkadaslar lutfen
  • quote:

Hah etti 32 maçta 29 uncu kapatan tövbe ya tövbe ya 3-0 öndeyim dakika 40 kapattı karakterine tükürdüğüm 5 dk bekle hemen çık de maçtan çık lan puanın zaten 600 yenilsen nolur kapatsan ne olur 5 li defans yapmış bide uzun top oynuyor bunlar hep aynı zaten

uzun top oynayan it gibi ara pası atan 5 li defans yapan adam zaten allahın emri oyunu donduruyor karakterlerine tükürim

Bu uzun topun neyine küfrediyorsunuz anlayamadım.
  • ps3 yenı aldım ve pes 2013 oynuyorum.ancak ekran cozunurlugu 1280*720 olarak acıyo.acaba cozunurlugu yukseltemıyomuyuz.yukseltırsek nerden nasıl bı yardım beklıorum.(projeksiyon kullanıyorum ve full hd uymludur)
  • onlıne gırmek ıcın onlıne sıfresı gır dıyor ve bende oyun kutusundan cıkan sıfreyı gırıyorum.ancak kabul etmıyo.acaba baska bı sıfremı var bılmedıgım.benım bahsettıgım 4 karekterden olusan 3 tane sıfredır.baska sıfre varsa nerden bulcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

Hah etti 32 maçta 29 uncu kapatan tövbe ya tövbe ya 3-0 öndeyim dakika 40 kapattı karakterine tükürdüğüm 5 dk bekle hemen çık de maçtan çık lan puanın zaten 600 yenilsen nolur kapatsan ne olur 5 li defans yapmış bide uzun top oynuyor bunlar hep aynı zaten

uzun top oynayan it gibi ara pası atan 5 li defans yapan adam zaten allahın emri oyunu donduruyor karakterlerine tükürim

Bu uzun topun neyine küfrediyorsunuz anlayamadım.

Artık küfür etmiyorum arkadaşım ben unumu eledim eleğimi astım :))) Pes 13 macerası benim için son noktasına ulaştı 2 turnuvaya katıldım 2 playstation kazandım 2 sini sattım Master lig online da 1000 puana ulaştım ranked maçlarında 1000 puana ulaştım artık pek umrumda değil oyun.

Ama benden size tavsiye uzun top oynamayın oyunda gidin barcelonayı alın tıkır tıkır pas yapın ya da pas yapacak takımlarla oynayın zevkini çıkarın tabi bu oyundan zevk alabilirseniz.

Artık PES 14 ü bekliyorum şunu da söylemek gerekir ki PES 13 bence bu zamana kadar yapılmış en kötü pes oynuydu "Aslında harika bir oyundu da bu uzun top oynayanlar sürekli oyunun açıklarını yapanlar bu hale getirdi".

• Üstad SYSTEMWOLF veNOXITE ve diğer söz sahibi üstadlar... bende sıralama maçlarını oynuyorum 1000 puana ulaşmak mükemmel olmuş helal olsun... Bir kaç sorum olacak...

1- Real-City-Psg alıcılarına karşı hemen Fenerbahçeyi alıyorum ama rakip vazgeçmiyor genelde reali alıyorlar...Ben genelde reali seçtiklerinde city ile oynuyorum...Siz takım olarak hangisini seçiyorsunuz...?

2- Oyun dizilişini sıralama maçlarında son resimde gibi 4-2-1-3 mü yoksa forumunu önceki sayfalarında olduğu gibi 4-1(dos)-2 gö-1oos-1gf-1sf mi yapıyorsunuz?

3-Oyun taktiklerinde hızlı kontratak mı uzun top mu yoksa top çevirme oyunu mu oynuyorsunuz yoksa rakibin oyun flesefesine göre mi bu taktiği değiştiiryorsunuz? Ben genelde top çevirme ile oynuyorum ama uzun topçular ve hızlı kontracıların ronaldosu ve agüerosunu tutamıyorum defansta...

4- Standart taktik ayarlarında Atak Şeklinde - --- Açıkta---Orta--Ortaya Yakının farkını oyun içinde hissedebilirmiyiz daha doğrusu buna göre mi oynamalıız yoksa cpu bize yardım ediyor mu? Farkları nedir tam olarak...

5- Yoğunluk dedğimiz şey nedir bizim topa olan mesafemiz mi tam olarak dar-orta-genişti farkı nedir mesela dar yapsak tüm futbolcular top bizdeyken mi rakipteyken mi alanı yoğunluğu daraltıyor...

6- Ben verkaçı çok kullanıyorum ofsayta düşmemenin en iyi yollarından biri top çevirme oyununda sanırım top bizdeyken Destek araığı ayarları bunla ilgili dar-orta-geniş aralarındaki fark nedir. Mesela top agüeroda tevezle ver kaç ypacak tevez çok yakınımda olsun istiyorsam dar olarak mı ayarlamalıyım?

7- Ofsayt taktiğini açık olarak mı ayarlıyorsunuz kapalı oalrak mı?

8- Normal kişisel ayarlamalrda pas yarıdımı full rakibin pas ayarlarımı kıstılama olamadan seçiyorum pas yardımı 2 diş olursa 4'ten farkı nedir?

9- Defans çizgisini derin yapmama rağmen yine ronaldoya boş alanda yakalanıyorum... Çözüm tam olarak nedir. DOS geri R3 defans anlayışı mı?

10- Birde mesela top ronaldoya atıldığında avantaj bende olmasına rağmen ronaldodan küçük bir şarj geliyor. Top direk onun öüne gidiyor...O şarjın özel bir tuşu var mı yoksa benim defanslar mı salaklaşıyor....

11- Analogla mı yoksa yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı ben analogla oynuyorum ama rakiplerin ince çalımlarında kamyon gibi döenmeyen futbolcular mı var yoksa analogtan mı kaynaklanıyor...

12- Normal kişisel ayarlamalarda manuel kontrol elle mi yapıyorsunuz yardımlı mı birde R3 defansa geri koşmada DOS Oyuncuyu bulmakta zorluk yaşıyorum zamanla mı alışacağız?

Çok soru oldu biliyorum ama son soru 13- benim forvetlere rakipler yetişiyorda ben neden onlara geriden gelip yetişemiyorum....

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...PSN Name: fastilist

• arkadaşlar pes 13 de pc ve ps3 arasında fark varmı
  • Hileciler hala varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almayı düşünüyorum.Ama online yönünden eleştiriler görüyorum.Yinede oynandığında zevk verir mi?
  • 5 maçın 3 ü koptuadam gibi maç yapacak eklesin omerfaruk19077

• 6 oldu şaka gibi Fifa'da gol atabilsem yüzüne bakmam ama bir kere pesçı olmuşuz maalesef

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.