Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı bana 5.0 paketindeki lisans guncellemesiyle ilgili yardım edicektin

@Saiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

hacı bana 5.0 paketindeki lisans guncellemesiyle ilgili yardım edicektin

@Saiki

bayadır oynamıyorum oyunu kardeşim ps4 le last of us a kaydım bu aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satacak arkadaş varsa talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

quote:

@Saiki

anladım peki nerden bulabiliriz onu yani sitelere baktım ama ben mi yanlıs yerlere baktım bilmiyorum bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

quote:

@Saiki

anladım peki nerden bulabiliriz onu yani sitelere baktım ama ben mi yanlıs yerlere baktım bilmiyorum bulamadım.

bayadır takip etmiyorum kardeşim, özel maç için çağıran arkadaşlar hariç oyunu oynayasım gelmiyor zaten az daha oynayıp 14 e bakıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Allah bu oyunu yapanların belasını versin sinirlendim direk çıktım oyundan,stres atalım bi kaç maç yapalım diyiyoruz olmuyor iyi oynadığımız zamanda hile yapıyorlar bu oyunu bu hale getirenlerin yatacak yeri yok japonlar ne zekisi sadece çok çalışıyorlar allah belamı verisin hiçbirinde beyin yok böyle futbolmu olur.

Orta alanda bi nokta var ordan uzun top attınmı rakip karşı karşıya kalıyor oyunda zerre teknik yok al hızlı adam köpek gibi koş gol at,ronaldo tamam Dünyanın en iyi oyuncusu ama bu kadarda olmaz be abi eğer oyundaki gibi olsaydı şu an Şampiyonlar liginde Dortmund değilde Real Madrid olurdu,hele etoo yemin ederim Eto futbolu bıraksın diye her gün dua ediyorum bu nedir be abi adam bitti artık başka diyarlara gitti pesde ise halen eto fırtınası var,yazacak çok şey varda cidden çok sinirleniyorum böyle bi oyun olamaz pes 6 yı bırakın bi kenara playstation 1 e çıkan pes oyunlar bile vallahta billahta daha gerçekciydi,pes 2013 kesinlikle şu an çıkmış en berbat futbol oyundur pes 14 dede böyle olursa artık fifaya geçiş vakti geldi demektir.

• Arkadas listemizdeki bir kisiyle online nasil mac yapiyoruz bir turlu bulamadim. Acil yardimlariniz icin tesekkurler

• Arkadaşlar PS3 kullanıcısıyım.Oyunu bugün aldım.Efsane ol modunu çok severim ancak analogu kıpırdatmasam bile şutlar çok yana gidiyor.Yani analogu çok az bile oynatsam şut auta gidiyor.Güncelleme yapmadım vardı yapmadım ne yapayım?Ayarlarda da hassasiyet gibi birşey yok.Ne yapayım bilemedim cinnet geçireceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde PES 2009 ve PES 2012 var ve 2013'le 2012 arasında pek bir fark yok. Sizce 2013 almalı mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSuFBuLDu

Elimde PES 2009 ve PES 2012 var ve 2013'le 2012 arasında pek bir fark yok. Sizce 2013 almalı mıyım ?

alma kardeşim 2014 ü bekle.

• beyler lutfen biri bu son guncelleme 6.0 la uyumlu olan bi lisans yaması download linki paylasabilirmi. yani premier lig super lig bundesliga yaması farketmez bulamadım cunki belki biriniz kurmussunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastilist

Üstad SYSTEMWOLF veNOXITE ve diğer söz sahibi üstadlar... bende sıralama maçlarını oynuyorum 1000 puana ulaşmak mükemmel olmuş helal olsun... Bir kaç sorum olacak...

1- Real-City-Psg alıcılarına karşı hemen Fenerbahçeyi alıyorum ama rakip vazgeçmiyor genelde reali alıyorlar...Ben genelde reali seçtiklerinde city ile oynuyorum...Siz takım olarak hangisini seçiyorsunuz...?

2- Oyun dizilişini sıralama maçlarında son resimde gibi 4-2-1-3 mü yoksa forumunu önceki sayfalarında olduğu gibi 4-1(dos)-2 gö-1oos-1gf-1sf mi yapıyorsunuz?

3-Oyun taktiklerinde hızlı kontratak mı uzun top mu yoksa top çevirme oyunu mu oynuyorsunuz yoksa rakibin oyun flesefesine göre mi bu taktiği değiştiiryorsunuz? Ben genelde top çevirme ile oynuyorum ama uzun topçular ve hızlı kontracıların ronaldosu ve agüerosunu tutamıyorum defansta...

4- Standart taktik ayarlarında Atak Şeklinde - --- Açıkta---Orta--Ortaya Yakının farkını oyun içinde hissedebilirmiyiz daha doğrusu buna göre mi oynamalıız yoksa cpu bize yardım ediyor mu? Farkları nedir tam olarak...

5- Yoğunluk dedğimiz şey nedir bizim topa olan mesafemiz mi tam olarak dar-orta-genişti farkı nedir mesela dar yapsak tüm futbolcular top bizdeyken mi rakipteyken mi alanı yoğunluğu daraltıyor...

6- Ben verkaçı çok kullanıyorum ofsayta düşmemenin en iyi yollarından biri top çevirme oyununda sanırım top bizdeyken Destek araığı ayarları bunla ilgili dar-orta-geniş aralarındaki fark nedir. Mesela top agüeroda tevezle ver kaç ypacak tevez çok yakınımda olsun istiyorsam dar olarak mı ayarlamalıyım?

7- Ofsayt taktiğini açık olarak mı ayarlıyorsunuz kapalı oalrak mı?

8- Normal kişisel ayarlamalrda pas yarıdımı full rakibin pas ayarlarımı kıstılama olamadan seçiyorum pas yardımı 2 diş olursa 4'ten farkı nedir?

9- Defans çizgisini derin yapmama rağmen yine ronaldoya boş alanda yakalanıyorum... Çözüm tam olarak nedir. DOS geri R3 defans anlayışı mı?

10- Birde mesela top ronaldoya atıldığında avantaj bende olmasına rağmen ronaldodan küçük bir şarj geliyor. Top direk onun öüne gidiyor...O şarjın özel bir tuşu var mı yoksa benim defanslar mı salaklaşıyor....

11- Analogla mı yoksa yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı ben analogla oynuyorum ama rakiplerin ince çalımlarında kamyon gibi döenmeyen futbolcular mı var yoksa analogtan mı kaynaklanıyor...

12- Normal kişisel ayarlamalarda manuel kontrol elle mi yapıyorsunuz yardımlı mı birde R3 defansa geri koşmada DOS Oyuncuyu bulmakta zorluk yaşıyorum zamanla mı alışacağız?

Çok soru oldu biliyorum ama son soru 13- benim forvetlere rakipler yetişiyorda ben neden onlara geriden gelip yetişemiyorum....

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...PSN Name: fastilist

Hocam öncelikle kusura bakma yazını görmedim çünkü oyunda 1000 puan yaptıktan sonra ne foruma girdim ne de PES Online a dediğim gibi PES 14 ü bekliyorum ben. Oyunun son noktasına geldim ben açıkçası. Cevaplıyim sorularını ;

1- Öncelikle ben pek Ranked maç oynamam master lig oynarım ama ranked maçlarda Real Madrid 'ten başka takım alınmaz yani kafa kafaya en iyi takım real eğer oynamayı bilirsen City psg vs hikaye eğer çok yetenekliysen Barcelonayı alıcaksın kontra yemiceksen zevk alırsın barca ile oynarsan

2-Oyun dizilişi takıma göre değişir ama benim genelde oyun tarzım 4 - 2-1-3 tür ama bu çok yüksek ofansif bi diziliştir ve o sadece özel kadrolarla olur yani master lig de olur gidip forvetinde sol GF de sol ayaklı hızlı sağ GF de sağ ayaklı yetenekli oyuncu SF de ronaldo yoksa bi işe yaramaz. Sana Real de yapıcağın dizilişi verim ben 4-1(dos)-GÖ-GÖ-OOS-SF-SF Bu diziliş te SF lerin yan yana olması lazım biraz da aralarında mesafe olması lazım ronaldo sağda olması lazım bu çok oturaklı bir kadrodur ve ofansif olur.

3-Top çevirme oynama oyunda top çevirme oynamak kafana sıkmakla aynı şey, Hızlı kontra atak oyna her zaman ayrıca rakibe göre çok ince ayrıntılarla oyna öyle dizilişini ve oyun sistemini değiştirme yetenekli oyuncu rakibe göre oynamaz

4- Evet farkı hissedersin açıkta oynarsan eğer kanat akınlarını kullanıyorsan SĞA - SLA oyuncularını oynatırsın kanat bölgelerinde forvet yanında o adamlar taç çizgisine yakın oynarlar böylece geniş alanları değerlendirirsin ama ben kanat oyunu asla oynamayan biriyim göbekten girerim onun için oynamam ha şunu söyleyim kanat oyunu da çok ters bi oyundur eğer bilirsen açıkta oynamayı çok iyi olur.

5- Yoğunluk top rakipteyken oyuncuların topun çevresinde ne kadar yakın olacaklarıdır yoğunluğu ne kadar arttırırsan göbek ve ortasahan birbirine yakınlaşır pres artar ama kanatların boşalır.

6- Hayır oyuncuları birbirine ne kadar yakın koyarsan dizilişte o kadar yakın olurlar.

7- her zaman kapalı

8- Pas yardımı her zaman 3 diş dolu olsun 1 boş olsun hatta geliştirdikçe 2 yap dolu dişi arada ki farkı anlarsın ayrıca pas hızlarında da bi artma oluşur daha çabuk oyuncuların tepki verir

9- Onun bu oyunda çaresi yok arkadaşım Defansif ortasahanı geri çekiceksin sürekli stoplerleri çekmemeye dikkat et defansif ortasahanı geri çek veya GÖ leri falan

10- Senin defanslar mala bağlıyor ya da karşında ki rakibin top ayağına gelmeden r2 tuşuna basarak topa doğru koşturuyor Ronaldoyu böylece ara paslarında ki o yandan gelen duraksama topa koşan oyuncunun yavaşlaması devre dışı olur topa dokunduğu anda da öne açar 1 kez topu böylece hızlanır Roni abimiz

11- Anlogla oynucaksın yön tuşu diye bişi kalmadı bu devirde şöyle diyim analogla oynamayan bir insanın benim ortasahamı 15 dk lık maçta geçmesi %0.5 ihtimal falandır.

12- O kontrolün ismini unuttum ama manuel di sanırım artık yıllardır aynı şekilde oynadığım için adını bile unuttum menude kısacası oyuncuları r3 tuşu ile kendin çekiceksin isimlere bakarak bulabilirsin atlamalarda sonra alışırsın zaten

13 - Ya koşturamıyorsundur oyuncuyu ya ara paslarında r2 tuşuyla topa yetişmeyi bilmiyorsundur ya da oyuncun yorgundur bunun bir çok sebebi var.

Şimdi sonuç olarak bu sorularının tek bir cevabı var onu verim;

Yetenek, zeka ve Tecrübe.

Sorularının cevabı bu hocam eğer Tecrüben yoksa adam kaçırırsın defans arkasına her yerden gol yersin eğer yeteneğin yoksa şut tekniklerini ve çalım tekniklerini kullanamazsın eğer yeterli seviyede oyun zekası yoksa rakibinin hamlelerini anlıyamazsın ağır oynarsın karşında ki rakibe düşük kalırsın.

PSN Kullanıcı adım altta : TurkishStyle34

"Ara sıra bi kolaçan edin Dünya sıralamasında master lig de ilk 10 da olmam lazım 1000 puanla görürseniz msj falan yazın" :)))

• bide bana pes 13 icin lisans yaması bulabilirsen super olur son yamaya uygun,:)

@systemwolf
  • Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce ps 3 aldım bugün de pes 13 aldım. Pek anlamam bu işlerden ama online oynamak istiyorum fakat kod hatalı diyor. Kodu oynamadan önce bir yerlere kayıt mı ettireceğiz anlamadım gitti. Lütfen yardım edin

• quote:

bide bana pes 13 icin lisans yaması bulabilirsen super olur son yamaya uygun,:)

@systemwolf

Müdür ben lisans yamasını hiç kullanmıyorum valla ama biliyorsun turkcespiker com da bütün yamalar mevcut yamadan da anlamam zaten ben oyunun versiyonlarını yükseltiyorum öyle hiç kurcalamıyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

bide bana pes 13 icin lisans yaması bulabilirsen super olur son yamaya uygun,:)

@systemwolf

Müdür ben lisans yamasını hiç kullanmıyorum valla ama biliyorsun turkcespiker com da bütün yamalar mevcut yamadan da anlamam zaten ben oyunun versiyonlarını yükseltiyorum öyle hiç kurcalamıyorum :))

eyw hacım saolasın
  • Bakım saat kaç gibi bitiyor beyler?yada konaminin sitesinden bakımın bittiğini takip edebiliyor muyuz acaba?zırt pırt konsolu açıp bakıyorum bakım bitmiş mi diye.
  • İnternet hemen gitmese maçlarda pesden vazgeçmem ama el mecbur fifaya

• PES 2014 KAPAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

PES 2014 KAPAK

gotze ye bak dortmund formasıyla koymuslar bide tipi kes,:)
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.