Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakemono77

kardeşlerim 2013-2014 takım formalarının yaması var mı?

Daha sezon başlamadan ne yaması!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odinyeper

ok anladım hiç bir programda bu dosyayı görmüyor ama bu insanlar oynadıkları oyunların görüntülerini nasıl you tube ve face book ta paylaşabiliyorlar?ayrıca pc de izleyemezsek ne önemi var flash diske almaya :( haksızmıyım.bu arada cevabın için çok tşkler.

PES11 oynarken attığım golü (pcde oynuyordum) bir programla kaydettim ve facebooka koydum

PS3'te bizim bir arkadaş yaptı ama ben beceremedim.

En iyi bir fotoğraf makinesiyle kaydet öyle koy (ben öyle yapıyorum)

Yada bir ps salonuna git belki bilirler

• ok sağolasın
  • quote:

ok sağolasın

Önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: aygun98

quote:

ok sağolasın

Önemli değil

SELAM MİLLET,

ONLİNE OLARAK DÜZEYLİ VE SAMİMİ BİR LİG OLUŞTURUYORUZ. BİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ. İNANIN PİŞMAN OLMİYACAKSINIZ. İSTEDİĞİNİZ ADAMI ALABİLİRSİNİZ. İSTEDİĞİN TAKTİĞİ YAPABİLİRSİNİZ. MAKSAT YENİ DOSTLUKLAR VE ARKADAŞLIKLAR KURMAK, VE BU BAĞLAMDA 2014 TE DE AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ. OYUN OYNAMAYI SEVEN VE KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞLAR BANA DM ATABİLİRSİNİZ. GEREKLİ BİLGİYİ BEN SİZİNLE PAYLAŞICAM. SORUSU OLAN ARKADAŞLARDA YAZABİLİR.

SAYGILARIMLA....
  • çok isterdim ama ben online oynayamıyorum:(
  • Sınırsız internetim yok yılbasında bakacaz

• Arkadaşlar uzun bir aradan sonra pes 13 oynadım, sıkıldım Fifa'dan bir sorum olacak, online oynarken rakibin her ara pası tehlike, gol pozisyonu oluyor. Var mı bunum bir önlemi ne yapsam hep aynı

• pes 13 offline analig oynuyorum
    genç oyuncu veya herhangi bi oyuncunu gelişimini nerden takip ederim bulamadım onu yahu
    yardım edin
  • Arkadaşlar 12gb ssd ps3 ve pes 2013 dvd var elimde. bu cihaza pes 2013 tr spiker dosyasını atmanın bir yolu var mı ?

sadece kırılmış ps3 lere mi yüklenebiliyor bu tr spiker ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Arkadaşlar 12gb ssd ps3 ve pes 2013 dvd var elimde. bu cihaza pes 2013 tr spiker dosyasını atmanın bir yolu var mı ?

bildigim kadarıyla kırılmamıs ps3 de olmuyor. pc de cok kolayda ps3 de simdiye kadar hic rastlamadım tr spikere
  • Ben bu gruba katılmak isterim,

Yıllardır fifa oynuyorum, henüz yeni pese geçtim ama kısa zamanda alışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de fifadan sıkılınca uzun bir aradan sonra pese dönüş yaptım, pes 2013e bu yılın başında bir müddet oynamıştım,
    Geçen zamanda oyunun yapay zekasına yönelik bir değişiklik oldu mu, oyunu son oynadığıma göre daha keyifli buldum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxite

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Arkadaşlar 12gb ssd ps3 ve pes 2013 dvd var elimde. bu cihaza pes 2013 tr spiker dosyasını atmanın bir yolu var mı ?

bildigim kadarıyla kırılmamıs ps3 de olmuyor. pc de cok kolayda ps3 de simdiye kadar hic rastlamadım tr spikere

Evet kırılmış ps3 lerde yüklüyebiliyorsun sadece ya da DLC paketi gelcek o şekilde yüklenebilir orijinale ama isteme bence sinir bozuyor bi süre sonra pes 13 türkçe oynamak

• quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

Evet sonunda amacıma ulaştım 1000 Puan :))) O ekranda 1000 puanı görmek hilesiz hurdasız acayip güzel bir duygu :))

Kadromu merak eden varsa altta ki resimde

Oyunda sonunda Jübilemi yaptım artık kimse bana pes 13 açtıramaz artık sınır noktasına ulaştım oyunun her konuda :)) PES 14 ü bekliyorum bu dakikadan sonra

Kardeş bu hangi bölüm , oyunun acemisiyim de ? O kadar önemli oyuncuları vs. nasıl aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

Evet sonunda amacıma ulaştım 1000 Puan :))) O ekranda 1000 puanı görmek hilesiz hurdasız acayip güzel bir duygu :))

Oyunda sonunda Jübilemi yaptım artık kimse bana pes 13 açtıramaz artık sınır noktasına ulaştım oyunun her konuda :)) PES 14 ü bekliyorum bu dakikadan sonra

Kardeş bu hangi bölüm , oyunun acemisiyim de ? O kadar önemli oyuncuları vs. nasıl aldınız ?

Hangi bölüm derken anlamadım ? Master Lig online bölümü o arkadaşım

• Evet bugün bu üstte ki arkadaşın yorumundan sonra PES 13 oynamaya geri döndüm yakında İstanbul da Oyuncular Klübü adında Kadıköyde ki bir Cafe nin PES 13 turnuvası var ona katılıcam onun için biraz online 'a girim alıştırma yapim dedim

Gördüğüm o ki herkes hâla bam güm uzaktan ara pasları ile saçma sapan oynuyor tabi bu tip şahıslara yenilmem mümkün değil ama PES 14 gelince bu saçma sapan görmeden ve taktik olmadan oynayan arkadaşların hepsi sudan çıkmış balığa dönecekler :)

Hâla master lig de ilk 18 içindeyim daha doğrusu 1000 puan ve daha benden başka türk yok :( Oğlum ağzına kadar Yunanlar almış ilk 20 sırayı biraz kasın bişiler yapın Türkler girsin şuan hızlı maç modundayım onda da puanım 840 falan eğer oynamak isteyen maç atmak isteyen vs olursa
    TurkishStyle34 psn kullanıcı adım :)

Bu arada hızlı maç için diziliş veriyorum saçma sapan dizilişlerle oynamayın Real Madrid ile

----Kaleci (Malum)----
    Sağ bek marcelo stoper pepe (Çok penaltı yaptırıyor dikkat edin çok dikkat edin) Ramos stoper sol bek fabio coentrao
    GÖ : Modric GÖ : Di Maria GÖ : X.Alonso veya Essien (DOS ile oynamayın)
    OOS Mesut
    Ve dizilişte ki en önemli nokda
    Benzema SF Ronaldo SF ama şu şekilde

------------------Benzema-
    -----------------------------
    ----------------------------
    --C.Ronaldo----------------
    --------------------------------
    -------------Mesut---------------
    -------------------------------------
    ----------------------------------
    -Modric - Alonso---Di maria------

gerisi mâlum

Çift SF oynarsanız her zaman daha çok gol atarsınız unutmayın tek SF ile kısıtlamayın takımı özellikle ronaldo yu sol tarafta oynatın ki sağ ayak içi ile kenara şut çekebilsin

Aslında oyun ile ilgili binlerce taktiğim mevcut ta zaten PES 13 te bitiyor yakında

• quote:

quote:

quote:

Anladım , üstadım saolun . Maaşallah bu arada :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım , üstadım saolun . Maaşallah bu arada :)

:)

• arkadaşlar bir sorunum var online ile ilgili

evde kullandıugım ps3 te pes 2013 u online oynuyordum sonra carsıdakı eve goturdum online oynayamadım kod kullanılmıs hatası verdı sonra intenetten arastıdım ve buldum d evdeki ps3 ten deaktıf edip çarsıdakıne kod gridm 100 kb bir dosya indirdi ve kullnadım şimdi oyunu baskasına sattım oda online giremiyiyor nasıl yapıcam ?

code you entered may not be correct or no longer be valid please check
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.