Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana ligde transfer listesine koyduğum futbolculara teklif gelmiyor. Neden acaba? tevez e bile talip çıkmadı misal.

Not: online oynamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 3 için son kadroları nasıl güncelleyebilirim ?
  • arkadaşlar kadro güncellemesi nasıl yapılıyor. en basit yöntemiyle anlatacak olan var mı? oyun orjinal aradım bulamadım.
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Adamlar hızlı tek forvetle oynuyor uzun pas atıyor. Konsolda hangi tuş uzun pas atıyor.? Orta tuşuyla yani O ile ben de deniyorum ama olmuyor. Bu adamlar nasıl adama defanstan pas atıyor anlamadım. Havadan Ara Pas gibi bişey oluyor yani. Alıyor gidiyor vuruyor gol sonra.

Ayrıca bu oyunculara para yetişmiyor nasıl iş. Nasıl para kazanacağız da oyuncu alacağız anlamadım. Bu para kazanmanın yolu nedir? Tek tek maç oynayarak olmuyor yahu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76944618/tm.htm burayı inceleyin. onlineda geçerli olmuyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuchatel -- 18 Ağustos 2013; 19:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemwolf

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

quote:

Evet sonunda amacıma ulaştım 1000 Puan :))) O ekranda 1000 puanı görmek hilesiz hurdasız acayip güzel bir duygu :))

Kadromu merak eden varsa altta ki resimde

Oyunda sonunda Jübilemi yaptım artık kimse bana pes 13 açtıramaz artık sınır noktasına ulaştım oyunun her konuda :)) PES 14 ü bekliyorum bu dakikadan sonra

Kardeş bu hangi bölüm , oyunun acemisiyim de ? O kadar önemli oyuncuları vs. nasıl aldınız ?

Hangi bölüm derken anlamadım ? Master Lig online bölümü o arkadaşım

Anladım , üstadım saolun . Maaşallah bu arada :)

:)

Bu nedir ya... Biz 350 yi zor gördük bu nasıl birşeydir. Valla helal olsun. Söyleyecek söz yok.

• Sağolasın :)
  • arkadaşlar bir sorunum var online ile ilgili

evde kullandıugım ps3 te pes 2013 u online oynuyordum sonra carsıdakı eve goturdum online oynayamadım kod kullanılmıs hatası verdı sonra intenetten arastıdım ve buldum d evdeki ps3 ten deaktıf edip çarsıdakıne kod gridm 100 kb bir dosya indirdi ve kullnadım şimdi oyunu baskasına sattım oda online giremiyiyor nasıl yapıcam ?

code you entered may not be correct or no longer be valid please check

• Arkadaşlar bu veri paketi güncellemseini yaptım.Transferler vb oldu.Yeni güncelleme gelmeyecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES 2013'te trophy falan kasan pek arkadaş yok sanırım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos3400

Arkadaşlar bu veri paketi güncellemseini yaptım.Transferler vb oldu.Yeni güncelleme gelmeyecek mi?

Bu saatten sonra gelmez. Anca bu option file yamaları yapanlar falan oluyor onlar transferleri bugün nasılsa o şekilde güncelliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Adamlar hızlı tek forvetle oynuyor uzun pas atıyor. Konsolda hangi tuş uzun pas atıyor.? Orta tuşuyla yani O ile ben de deniyorum ama olmuyor. Bu adamlar nasıl adama defanstan pas atıyor anlamadım. Havadan Ara Pas gibi bişey oluyor yani. Alıyor gidiyor vuruyor gol sonra.

Ayrıca bu oyunculara para yetişmiyor nasıl iş. Nasıl para kazanacağız da oyuncu alacağız anlamadım. Bu para kazanmanın yolu nedir? Tek tek maç oynayarak olmuyor yahu.

Üçgene uzun basarsan defanstan ileri ara pası atabilirsin. Tabi her zaman yerini bulmaz paslar. Ayrıca l1 ve üçgene aynı anda basarsan havadan ara pası atar. Yine uzun basman gerekiyor.

• Defans oyuncusuyla bile tüm sahayı geçebileceğiniz çocuk oyunu haline gelen eski efsane. PES 2014'te mucize gerçekleştirmezlerse çekirdek oyuncuları dışında ciddi bir kayıp yaşayacaklar.
  • pes 14 çıkacak diye pes 13'e güncelleştirme gelmeyecek mi yavvfff
  • Oyunda ingilizce spikeri başka dil spikerle değiştirebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenindericeketi

Defans oyuncusuyla bile tüm sahayı geçebileceğiniz çocuk oyunu haline gelen eski efsane. PES 2014'te mucize gerçekleştirmezlerse çekirdek oyuncuları dışında ciddi bir kayıp yaşayacaklar.

Oynadığın neredeyse tüm oyunlar çocuklar içinde yapılıyor zaten
    E yazısı olması yeterli (everyone)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Oyunda ingilizce spikeri başka dil spikerle değiştirebiliyor muyuz ?

?
  • Evet ana menü ayarlardan anlatım dilini değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Evet ana menü ayarlardan anlatım dilini değiştirin.

Seçenekler-sistem ayarları-ses ayarlarına girdim anlatım dilini değiştir diye bir şey yok.Anlatım açık veya kapalı seçilebiliyor.

• Pardon dostum ben 2014 diye eski konuya yazmışım

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.