Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

Orijinalden alıntı: quemmaa

Aranıza yeni katıldım şifre alma şansım var mı :)

Bildiğim kadarıyla pes13 için yeni online kod şifresiyle oyuna girme bitti

Online.oynayabiliyorum orijnal İngilizce cd aldım, sorunsuz giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadasla pes oynuyoruz bana yaklaşık 30 35 metreden kontrollü şut çekiyo benim kaleci ilerde oldugu gibi duruyo geri gelip topa müdahele etmiyo kaleciyi nasıl geri çekebilirim hep beleş gol yiyorum yardımcı olurmusunuz?

• 2vs2 oynayan arkadaşlar varsa, eklesinler ..psn: muratgakgos23
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım orjinal, güncelleme yaptım ( 1.04 ve 6 ) ancak hala mesut realde, villa barcada falan filan... Bu mu yani güncel hali oyunun. Ayriyetten ingilizce almış bulundum ( ingilizce okumama rağmen ) türkçe yapmak istiyorum malum eve gelen arkadaşlar ve kardeşim falan pes cafelerde türkçeye çok alıştık bi değişik geliyor. Varmıdır çözümü menüden olmuyor.
  • Evet En güncel hali o.

Arkadaşlar Pes 13 de Efsane olun açtım. Bu Gp nasıl yükseltilir bilen var mı ? Çok sıkıdım hoca beni maçlarda oynatmıyor. Sadece hazırlık maçlarında oynatıyor. Çok sıkıcı :@ En iyisi 500 GP ye ikinci konum açayım diyorum. Gizli forvet açmıştım. SF yi de açacağım. Bilen var mı ? Online oyun oynuyorum ancak GP artmıyor ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSun Tzu -- 20 Şubat 2014; 20:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Arkadaşlar oyunu yeni aldım orjinal, güncelleme yaptım ( 1.04 ve 6 ) ancak hala mesut realde, villa barcada falan filan... Bu mu yani güncel hali oyunun. Ayriyetten ingilizce almış bulundum ( ingilizce okumama rağmen ) türkçe yapmak istiyorum malum eve gelen arkadaşlar ve kardeşim falan pes cafelerde türkçeye çok alıştık bi değişik geliyor. Varmıdır çözümü menüden olmuyor.

Bölgeden kaynaklanıyo olabilir.oyunun en yenisini aldırmak için kadrolar 2013ün yaz ortasından sonra daha güncellenmez.

• Pes 2013 türkçe ps3 için satmak veya takas yapmak isteyen pm atabilir

• Bilen biride bana cevap versin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: peshayranı06

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var arkadasla pes oynuyoruz bana yaklaşık 30 35 metreden kontrollü şut çekiyo benim kaleci ilerde oldugu gibi duruyo geri gelip topa müdahele etmiyo kaleciyi nasıl geri çekebilirim hep beleş gol yiyorum yardımcı olurmusunuz?

L1 + R3(yani sağ analoga tıklamak)

ile kaleciyi seçebilirsiniz ben pek çok karşı karşıya pozisyonda bile bunu kullanıp gol çıkarabiliyordum 13 oynarken

• byrock6 B kullanıcısına yanıt
    onu yapıyorum da kaleci kimisinde gec kalıyo geri dönerken kimisini içeri alıyo kimisini tutuyo kaleciyi almadan geri çekmenin bir yolu var ama hangi tuş kombinasyonu oldugunu bilmiyorum yinede saol cevap verdiğin için

• Arkadaşlar diyelim editli(transferli falan ) bir oyun yaptık istediğimiz zaman editli oyunu açıp kapatabiliyor muyuz ? Yapabiliyorsak nasıl ? Bulamadım ben
  • son zamanlarda pes 2013'ü orjinal sıfır alanlar artık pass code'nin işe yaramadığını söylüyorlar,kaldıki storede de online pass satışı yapılmıyor.bu geri zekalı konami olduğu için hiç şaşırmadımne geri zekalılar ya adam olnline oynayacak sen code olayını kaldırıyorsun ve oyunu multi oynama diyorsun resmen.yeminle pes valla
  • Pes 13 ronaldo over power

• dostlar oyunu yeni aldım sanalpazardan fakat almanca geldi ing. veya tr. yapma yolu varmıdır ?
  • varmı ps3 için satan
  • Öncelikler herkese merhaba arkadaşlar. Ben ps3 aldım yaklaşık 4-5 ay oldu . Pes 13 yükledim . Sorunsuz oynuyorum çok şükür : ) Fakat bir ps3 salonuna gittiğimde paslar , oyuncular olsun , taktik bölümüne girince hani ok kısmı var o mesela bana çok hızlı geliyor . Evdeki ps3 de deniyorum yavaş . Bunu ps3 salonundakiler herhangi bir ayarlardan mı yapıyorlar anlayamadım ? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ? Ayar resmini buraya koyarsa çok çok sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_333

Öncelikler herkese merhaba arkadaşlar. Ben ps3 aldım yaklaşık 4-5 ay oldu . Pes 13 yükledim . Sorunsuz oynuyorum çok şükür : ) Fakat bir ps3 salonuna gittiğimde paslar , oyuncular olsun , taktik bölümüne girince hani ok kısmı var o mesela bana çok hızlı geliyor . Evdeki ps3 de deniyorum yavaş . Bunu ps3 salonundakiler herhangi bir ayarlardan mı yapıyorlar anlayamadım ? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ? Ayar resmini buraya koyarsa çok çok sevinirim .

Ps3 cafedeki konsollar, genellikle internete bağlı değildir ve dolayısıyla oyunun güncellenmemiş versiyonları yüklüdür..Yani cafelerde ,oyun, ilk çıktığı günkü halindedir..Evde ise eğer ps3 internete bağlıysa, oyunun oynanışı değiştiren güncellemesi yüklenmiştir ve o yüzden 2 oyun, farklı görünüyor..

• Bende de bağlı değil :D
  • Daha önce soran oldu mu bilmiyorum.
    PS3te pes 2013 oynuyorum oyunu çalıştırdım fakat dil seçeneklerinde fransızca almanca rusça gibi diller var.
    İngilizce ya da türkçe dil seçeneği mevcut değil. Tercihim türkçe dil seçeneğini oluşturmak ya da açmak
    Bunu bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba oyunu türkçe nasıl yapabilirim türkçe olmasa bile ingilizce de kabulum.
    ama fransızca falan hiç oynanmıyor. oyunu güncelledim falan ama yine türkçe dil yok
    Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Arkadaslar pes 13 kac gb ön yukleme istiyor ps3de?

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.