Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1987egemen_gs

Valla arkadaşlar kimi kişiler beğenmiş oyunu kimileri beğenmemiş,bu çok doğal..Fakat ben size şunu söyleyim pes 12 yi aralık ayında satıp fifa 12 ye geçmişdim 1 kaç ay oynadım fifayı,fifadaki ayak hareketleri kandırmasın sizi,oynanabilirlik acısından berbat,bir adam geçicem yüz tane değişik figür sergiliyordum,hele ki rakip x tuşuna basılıtutuyorsa tamam sen deli gibi olduğun yerde hareket yap dur,açıkcası bana pes in verdiği keyfi hiç veremedi..Grafik desen zaten berbat fifada,ronaldo bizim burdaki KARTONCU Ali'ye benzıyorduBende hasta bir pesciyim bıraktığımda ilk 16 daydım,böyle bir fifa tecrübem oldu pes 12 yüzünden,ama tekrar söylüyorum fifada öyle abartılcak birşey yok,oynanabilirlik berbaattı bence,illakı o oyunuda beğenenler var,ama benım kişisel görüşüm bu....Şimdi pes 13 e gelince ilk demo olmasına rağmen oyun iş yapar,güzel yenilikler var kesinlikle,bu oyun oynatır kendiniestetik acıdan futbolcuların toplara vuruş stılleri,hareketleri,top sürmeler,topu yana ve geriye doğru çekmeler,topu tam ayağına alırken kaldırmalar fln estetik açıdan göze çok hoş geliyor,paslar 12 ye göre çok iyi,dün baya bir oynadım 60 maçı aşkın oynamışımdır,sürekli değişik goller atılabiliyor bu çok güzel,kapattığı köşeye mükemmel sertlikde tavana vuruşlar çıkıyor,bu arada kaleciler o kadar da berbat değil güzel kurtarışlar yapıyor,göze hoş uçuşlar kurtarışlar çıkıyor ve bu ilk demo daha kaleciler üzerinde biraz daha çalışacaklardır,tekrar söylüyorum bu oyun kendini büyük bir zevkle oynatır,pesden iyi anlayan biriyim saygılar..

altına imzamı atıyorum fifaya içim ısınamadı Ronaldoyla ilerliyorum adamın sabriden farkı yok benim gözümde diyolar sabriyi al aradaki farkı anlarsın hızlı koşamıyor sonra diyolar depar tuşu analog e o zaman koşu tuşunu niye yapmışlar gereksiz. Şutlar benimde hoşuma gitti sert gidiyor kaleye süper olmuş. Kalecilerde o kadar kötü değil aslında 2011 deki gibi olsa panterdi kaleciler. Bu oyunu hep fifacıların ağzına göre değiştirdiler ondan pes 2012 rezaleti çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bu oyunun "SuperStar" seviyesi bebe oyunu gibi olmuş, herkes en az 0-0 berabere kalabilir, PES12 çok fenaydı, o yapay zeka olmazsa full online oynarım bu sene...

Geçen CPU'nun oynadığı takımlar çok iyiydi. En zayıf takımlar bile çok zekice top kuruyordu. Alışana kadar PES 2012'de baya bir zorlamıştı CPU bizi. Bu sene normale döndü bence. Yıllardır PES oynayanları yapay zekanın zorlamaması gayet normal. Zaten PES'in keyfi arkadaşa karşı oynarken çıkar.

Manuel şuta alışan oldu mu? Ben dün genelde manuel şut denedim. Normalde gol atamadığım dar açılardan güzel 1-2 gol attım manuel şut ile. Yardımcı OK'un çıkmasını ilk başta yadırgamıştım ama alışana kadar çok işe yarayacak. Alıştıktan sonra ayarlardan kapatırım.
    Oyunda en sevdiğim yeni hareketler:
    + Manuel Şut
    + Aşırtma pas
    Şut çekerken tekrar 'ye basarak ters falso vermek
    + ve topa vurarken yerden manuel şut
    2 top kapmak
    + Manuel kısa pas
    + Manuel uzun pas
    Bir de tuşuna zıplama yazıyor ayarlarda. tam beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 26 Temmuz 2012; 8:43:56 >

• Yav gidin fifa berbat oyun kaç milyon kişi oynuyor insanlar ayırabiliyor hangisi iyi . PES 6 zamanındanda ayırabiliyordu.
  • Sıfır bir umutla eve gidince demoyu oynayacağım. Büyük ihtimalle hemen kapatıp FIFA 12 ye girip rahatlayacağım..

Ve bu sene FIFA 13 satın alacağım.

Umarım yanılırım.

• Buffon'a manuel şutla 2 gol attım, bunu geliştirebilirsem kanser ederim milleti...

• quote:

Bu oyunun "SuperStar" seviyesi bebe oyunu gibi olmuş, herkes en az 0-0 berabere kalabilir, PES12 çok fenaydı, o yapay zeka olmazsa full online oynarım bu sene...

pes 2012 fena falan değildi, oyunu sözde zorlaştırmak için bizim kaleciler rezil yapılmıştı, sen defansta istediğin kadar hızlı bi adam al rakip senden saçma bi şekilde hep hızlıydı..
    rezaletti pes2012 defans sistemi türlü türlü saçmalıklar oluyordu, gol yemen için, kurtulduk iyi oldu...
  • Şaka yaptık kardeş alınma hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicaritoHernandez

quote:

pes 2012 fena falan değildi, oyunu sözde zorlaştırmak için bizim kaleciler rezil yapılmıştı, sen defansta istediğin kadar hızlı bi adam al rakip senden saçma bi şekilde hep hızlıydı..
    rezaletti pes2012 defans sistemi türlü türlü saçmalıklar oluyordu, gol yemen için, kurtulduk iyi oldu...

Ben manuel defans ile hiç öyle şeyler yaşamıyodum, buyur bu da kanıt;

• Görsel olarak söylemek gerekirse oyuncu yüzleri filan harika olmuş , pes 2012'nin iğrençliğinden sonra biraz aşama kaydetmiş pes13.
    Çimler ,santra vuruşu , formalar çok gerçekçi gayet güzel.
    Amaaa gel gelelim ki oynanışa oyuncular hala topal eşşek gibi koşuyo, paslar çok saçma istedğin kadar doldur top adamın ayağında.
    Şutlar çok zayıf, Neymar'la koşarken defans oyuncusu yürüyerek yetişiyor.
    Şut ,pas barı çok tipsiz , oyun enlemesine çapraz oynanıyo hissi veriyor, Winning Eleven serisindeki , pes 08 deki,9 daki hatta 10 daki o ayağına oturunca küüütt diye şut çekme filan yok.
    Plase ,abanma , ayak üstüyle şut çekmek mümkün değil.
    Estetik göz hoş gelen hareketler yok olanın da nasıl yapıldığı belli değil.
    Kısacası Son Sözüm: Winning Eleven serisinden sonra bir oyun bu kadar mı kötüleştirilir PES yani !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Arriba

Görsel olarak söylemek gerekirse oyuncu yüzleri filan harika olmuş , pes 2012'nin iğrençliğinden sonra biraz aşama kaydetmiş pes13.
    Amaaa gel gelelim ki oynanışa oyuncular hala topal eşşek gibi koşuyo, paslar çok saçma istedğin kadar doldur top adamın ayağında.
    Şut ,pas barı çok tipsiz , oyun enlemesine çapraz oynanıyo hissi veriyor, Winning Eleven serisindeki , pes 08 deki,9 daki hatta 10 daki o ayağına oturunca küüütt diye şut çekme filan yok.
    Kısacası Son Sözüm: Winning Eleven serisinden sonra bir oyun bu kadar mı kötüleştirilir PES yani !!

Yorumlarından, ya demoyu oynamadığın ya da oynamayı bilmediğin anlaşılıyor.

• Evet o kadar düzeltilmiş ki oyuncular hala anlayamadığım bi embesil el hareketleriyle koşuyolar, ikili mücadele ise aman Allahım PES 12 kopyala PES 13 yapıştır... Çim saha görüntüsü aynı oyuncular yine o kadar değişik ki insan bunlar insan mı bile diyo (Mesut Özil Fifa 11 de daha gerçekçidir!) ama kaleci hareketleri kurtarışları yumuşatılmış 13 de saçma bi anda hoplayıp embesil davranışları gitmiş keşke bütün oyunculara uygulansa koskoca bir yılda görüntü motoru değiştirilse Fifa yla adam gibi yarışabilse şu durumda PES e para verenleri gerçekten anlamiyorum tek yorumum zevkler ve renkler tartışılmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaleci topu elle atarken bakmadığı tarafa doğru havaya dikiyor topu bu sadece bendemi oldu hep böyle yapıyor bende bende atsam pc de atsa böyle oluyor birde oyuncu yüzleri hepsi aynı geliyor kopyalanmış gibi parlak yüzlü sadece saçları değişmiş gibi ronaldo felan hariç tabi ismi daha az ünlü oyunculardan bahsediyorum şutlarda çok balon geldi bana yanımda defans varsa karsı karsıya yukarı capraza yavaş bi şekilde süzülerek gidiyor her top
  • Tatilde olmasak denerdim ama tatildeyiz ps 3 yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketler pes serisinde hiç olmadığı kadar iyi bence. sagından atıp solundan gecme falan fena değil. birkaç şey daha eklenirse harika olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Patsocu

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

benmi yanlış gördüm acaba? paslar full manual gibi gelmedi bana

Full manuel değil zaten, uzun pas atarken bar dolana kadar bassan da isabetli gidiyor.

tuşuna bsacaksın bir ok çıkacak işte o ok seni beyaz ışığa doğru götürecek...Rezillik devam ediyor diyenlerede bir cevabım olacak fifada atıyorum forvet oyuncusunu defansa yada kaleye koyun puyoldan buffondan farklı hareket etmeyecektir ama pes buna müsade etmez.oyun içinde daha çok çeşitlilik ve gol vardır fifaya göre,fifanın internete yüklenen 200 golünü seyrettiysem en az 150 tanesi kendi arasında birbirine benzer, aklıma gelenlerden bir taneside topu orta sahada bacaklarının arasına sıkıştır havaya kaldır vur kalecinin üstünden gol olsun, ve bunların hiçbiri fifa13de değişmeyecek,en azından pes olumlu dokunuşlar yapmış oyuna, her sene pes oynayıp bir dönem fifaya geçmeyi düşünen biri olarak söylüyorum bunu....

çok doğru söylemişsin kardeşim fifanın gerçek maçla alakası yok topu artistik hareketler yaparak gol atmakda neyin nesi gerçek maçta sanki paso öyle goller oluyo :D millette vaaay fifa gelişmiş diyip fifayı övüyo :D pes bu sene oynanışnı düzeltti iyice gelecek sene yeni grafik motoruyla dahada ileri gidecek o zaman . kesinlikle oynanışı mükemmel bir oyun . tek istediğim online modunda oyun hızı 0da kalsın ve atmosfer pek değişmezde pes 2014ten beklentim olarakta şu atmosferi artık yapsınlar ve türkçe spiker gelsin . türkçe menü olduysa türkye ligi gelyosa bi zahmet türkiyeden bi spikerle anlaşsında satış rekorlarını çoğaltsın . diğer ülkelerede yapablir . pesin en çok oynandğı yerlern spikerlerni almalı yada con camphion değişmeli gerçekten ruhsuz bi adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

http://www.youtube.com/watch?v=XtfgCyhFUG0 özledik be

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Arriba

Görsel olarak söylemek gerekirse oyuncu yüzleri filan harika olmuş , pes 2012'nin iğrençliğinden sonra biraz aşama kaydetmiş pes13.

Yorumlarından, ya demoyu oynamadığın ya da oynamayı bilmediğin anlaşılıyor.

Oyunu oynamadan yorum yapmak bana ne kazandırır bir düşün istersen .
    Senin zevkle oynadığın oyunu başka birisi beğenmeyebilir, bu seni rahatsız etmemeli.
    Benim tavsiyem bu seni bozmasın sen zevkle oynamaya devam et.
    Yorum yaparken de çok bilmişlik yapmadan ,dikkatli olmanı tavsiye ederim, oynamayı bilmiyorsun dediğin oyunu belki sen daha oyun dünyasına adım atmamışken 1995 yılında Winning Eleven serisiyle başladım oynamaya , pes serisi hakkında en ufak detaya kadar bilgi sahibim emin ol.
    Takıldığın merak ettiğin yerler varsa çekinmeden sorabilirsin.
    2010'a kadar sıkı bir PES'çiydim ama oyun kendine bişi katamadığı gibi gittikçe geriye gitti ve benim gibi birçok fanını da kaybetti .
    Fifa'nın sürpriz yükselişi pesçilerin saf değiştirmesine neden oldu.
    Pes 2013 de oynanmaz demiyorum oynanabilir belki ama hala kendine çok bir şey katamamış ve hala Fifanın çok gerisinde ..

• Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama PES 2013'de adamların çimlere basma olayı, kramponların çime gömülme olayı çok iyi yapılmış. İlk defa bir oyunda böyle bir detay görüyorum. Veya farkediyorum bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama PES 2013'de adamların çimlere basma olayı, kramponların çime gömülme olayı çok iyi yapılmış. İlk defa bir oyunda böyle bir detay görüyorum. Veya farkediyorum bilmiyorum.

hocam bende oyuna iyice ısındım, pes 2012 görüntüsüne benzer olabilir belki ama oynanış çok farklı gerçekten, topla dönüşler, top sürüşleri çok daha güzel...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.