Şimdi Ara

Pes 2013 Reloaded Oyundan Atma %500 Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
45.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar,çoğu arkadaşımızın sorunudur Pes 2013'ün oyundan atması.Özllikle oyun planında ve normal maçta atıyor olması.Bu kişilerde şampiyonlar ligi maçları normal yapılabilmekte ama diğer türlerde (hızlı maç,ana lig,kupa vs) atmaktadır. Biliyorum,çünkü daha düne kadar bende bu sorunu yaşıyordum.Ve hiç beklemediğim bir programla bu sorunu halletttim. Programımızın adı: Kitserver 13. Evet arkadaşlar bu programı turkcespiker.com'da hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.Bu programı indirdikten sonra oyunumuzun kurulu olduğu yere ( crack dosyasının içine) içindekilerini kopyalayıp yapıştırıyoruz.Daha sonra Kitserver13 isimli klasöre gelip en altta manager.exe programını açıyoruz ve pes13.exe'yi seçiyoruz. Daha sonra yine kitserver13 klasörünün içinde bulunan config.exe programını çalıştıyoruz ve Misc Settings e gelip ortada bulunan Enforce Picture Quality isimli yerde bulunan Low-Medium-High seçeneklerinden ya medium'u yada high'i seçiyoruz.(Low seçeneği hiçbir katkıda bulunmayacaktır) Ve pes13.exe'yi çalıştıyoruz.Ve oyunumuz KESİNLİKLE artık oyundan atmayacaktır.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Oyundan Atma %500 Çözümü

"PES 2013 Oyundan Atma" veya "PES 13 Oyundan Atma" sorunu, kullanıcıların genellikle karşılaştığı can sıkıcı bir durumdur. Bu sorun, özellikle gösteri maçları sırasında yaşanmaktadır.

Nedenleri

PES 2013'te oyundan atma sorununa neden olan birkaç faktör vardır:

• Eski veya bozuk oyun dosyaları
    • Eksik veya uyumsuz sürücüler
    • Yüksek kaynak tüketimi
    • Çakışan yazılımlar

Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz çeşitli yöntemler bulunmaktadır:

• Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam'de oyunu sağ tıklayın ve "Yerel Dosyalar" sekmesinden "Yerel Dosyaların Bütünlüğünü Doğrulayın" seçeneğini seçin.
    • Sürücüleri Güncelleyin: Grafik kartı ve ses kartı sürücülerinizi üreticinin web sitesinden güncelleyin.
    • Kaynak Kullanımını Azaltın: Arka planda çalışan gereksiz programları kapatın ve oyun sırasında kaynak talep eden diğer işlemleri durdurun.
    • Çakışan Yazılımları Kontrol Edin: Antivirüs yazılımları gibi programlar oyunlarla çakışabilir. Bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakarak sorunun buradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edin.

Gösteri Maçlarında Oyundan Atma

Gösteri maçlarında yaşanan oyundan atma sorunu için ek bir çözüm:

• Kaleci Seçin: Gösteri maçları sırasında oyundan atma genellikle "Random" kaleci seçildiğinde gerçekleşir. Bunun yerine, belirli bir kaleci seçmeyi deneyin.

Bu çözümleri uygulayarak PES 2013 oyundan atma sorununu gidermeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ediyorsa, Konami'nin destek ekibine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abicim bendede aynı sorun var fakat senin dediklerini aynen uyguladım ama bende düzelmedi. Daha biraz detaylara girip bana yardımcı olabilir misin? Bende bu sorunu çözmek istiyorum gerçekten. :(
  • Kardeşim Allah senden 100000000000 kere razı olsun bu mübarek ramazan ayında büyük sevap yaptın.çok teşekkürler oldu.allah senden razı olsun beni çok çok çok büyük bir sorundan kurtardın... Bunu kendi blogumdada paylaşacağım ki millette yararlansın. çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrakmn35 -- 19 Temmuz 2013; 0:44:08 >
  • Benden size tavsiye eğer hâlâ çözüm yoksa, şuradakini kurun tabi eskisini tamamen kaldırın
    http://www.saglamoyun.com/2012/11/pes-2013-full-sorunsuz-tek-link-indir.html

Bende çok yerden indirdim denedim ama nafile olmadı. Bu hata yüzünden onlinede yemediğim ceza kalmadı az daha büyük ceza ile karşı karşıya kalıyordum ki buradakini indirdim kurdum şuan sorunsuz.
  • Arkadaşlar bende pes 2013 te oyundan atma sorunuyla karşılaştım ve bayağı bir uğraştım ekran kartım nvidia gforce 525M yaptığım uzun araştırmalar sonucunda oyunu çalıştırdım eğer bilgisayarınız 64 bit isehttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html 32 bit isehttp://www.nvidia.com/object/notebook-win7-winvista-301.42-whql-driver.html buradaki driveri indirip güncellemeleri yaptım (benim laptop 64 bit idi sizinki hangisiyse onu indirin) ve kesinlikle oyunu yönetici olarak açın aksi taktirde açılmıyor şimdilik oynuyorum umarım yardımcı olabilmişimdir saygılarla...

• Low da nasil calistiririm ? Yardim edin lutfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.