Şimdi Ara

Pes 2013 ronaldo frikik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben real arkadaş barça hep kapışıyoruz . Ceza sahası yakınlarında bana çok faul yapılıyor . Fakat frikikten toplam sanırım 3 golüm var . . Uzaktan Ronaldo ile nasıl vurarsam vurayım top hiç düzgün gitmiyor . Daha doğrusu top çok uçuyor . Arkadaş ''öyle vurulmuyor sert gömeceksin top bir doğru çizerek kaleye gidecek '' dedi tabi ben bilmiom . . Varmı öyle bir vuruş ? varsa ps3 te hangi tuşlara denk geliyor acaba ? Veya siz bana bildiğiniz bütün frikik kullanma taktiklerinizi verirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.

• öncelikle böyle bi vuruş varbiz arkadaşlarla gittiğimizde arkadaşlar kaleyi karşıdan gören her noktadan vuruyor sert ve düzgün gidiyoryarın öğrenip cevaplarım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Arkadaşlar ben real arkadaş barça hep kapışıyoruz . Ceza sahası yakınlarında bana çok faul yapılıyor . Fakat frikikten toplam sanırım 3 golüm var . . Uzaktan Ronaldo ile nasıl vurarsam vurayım top hiç düzgün gitmiyor . Daha doğrusu top çok uçuyor . Arkadaş ''öyle vurulmuyor sert gömeceksin top bir doğru çizerek kaleye gidecek '' dedi tabi ben bilmiom . . Varmı öyle bir vuruş ? varsa ps3 te hangi tuşlara denk geliyor acaba ? Veya siz bana bildiğiniz bütün frikik kullanma taktiklerinizi verirmisiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.

köşeyi seçip üst yön tuşuyla beraber kareye basıp şutu çekion ve top kaleye gidene kadar üçgene basılı tutuosun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Frikik ile ilgili once yonu sececeksin daha sonra x e basılı tutup sağ analogu çevirirsen falsolu sergen frikiği gibi bi vurus cıkarır ..Tüm frikik kullanımları bu şekilde yapılıyo sadece püf nokta xe basılı tuttuktan sonra sag analoga ne yaptırırsan ona gore vurus cıkartır ronaldo tarzı messi tarzı junınho tarzı ronaldınho tarzı tüm frikikleri sag analogu farklı farklı cevırerek atabılırsın tabı bıraz antreman yapmak lazım.. Normal vurusa gelirsek eğer R2 tusuna basılı tutup şuta tıklarsan atılabılecek en uc noktaya kalecıler icin ölümcül bi top gonderir havadan aşırtma tarzında fakat falsolu. Eğer şut cızgısını ayarlıyabılırsen her yerden gol atarsın..Ayrıca oyunun bir de hatası var özellikle marcelo ile deniyebilirsin..Bu oyuncuyla orta sahanın sol tarafına kadar sürüp tam cızgiyı capraz bir şekilde gecip şuta asılırsan orta sahadan gol atıyosun...Özellikle marcelo hic kacırmıyor :) .. Birde havadan vole şeklinde bir vurus var buda genellıkle gol oluyor..Bunu yapmak ıcınde örnegın benzamaya x ile bir pas gonderdın top benzemaya gelırken sag analogun üzerine basılı tut top benzemanın ayagına carpıp havalanacak tam o sırada
    yana doğru bir hamle yapıp şuta basarsan cok ıyı bır vurus cıkartıyor...Oyunda analogla oynayan herkes üstün konumda analogla yapamıycagın şey yok analogla oynuyan bir oyuncu cok rahat calımlar atar hele birde sag analogu kullanabılıyorsa calımları hareketlerle taclandırır:)

• Pes 2013'te var mı bilmiyorum ama,ronaldoyla 40 metreden çok rahat gol atabiliyordum.Kaleciye hedef alıyorsun.Güç barında sarının sonlarına doğru gelcek şekilde şutu atıyorsun.Tam topa vuracağı anda -yani saliselik bir şey- bir daha şuta basıyorsun ve "Knuckleball" denilen o muhteşem vuruşu yapıyor.
  • Çok sağolun arkadaşlar . Ama birşey soracağım ; Frikikte topa falso vermek için sol analogu kullanmıyormuyduk ? Ve şut çektikten sonra yakın mesafede (frikik) x'e(kısapasTuşu) basmıyormuyuz ?
  • çok zor değil aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 çalım kombinasyonları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz daha detaylı anlatırmısınız arkadaşlar:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.