Beyler interneti , antivirüs programını felan kapatıyorum oyuna ama ona rağmen oyun bi süreden sonra donmaya başlıyor yardımlarınızı bekliyorum
Artı olarak antrenman maçı yapıyorum onda donma olmuyor
Sistem özelliklerini yazarsan net bir cevap verebiliriz.
Sanırım özelliklerin biraz düşük bu nedenle donmalar oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek599
Sistem özelliklerini yazarsan net bir cevap verebiliriz.
Sanırım özelliklerin biraz düşük bu nedenle donmalar oluyor.
İşlemci Tipi AMD Athlon X2 İşlemci Hızı 2.1 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 3600 Mhz İşlemci ön belleği 1 MB İşlemci Modeli QL-64 Bellek Hızı DDR2 800 Mhz Bellek miktarı 4 GB Ekran boyutu 15.6 inç Ekran Tipi WXGA (hd) Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 px Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 4570 Grafik Bellek 512 MB Grafik Kartı tipi Harici Ati İşletim sistemi Windows Vista Home Premium Hdd Kapasitesi 320 GB Hdd Rpm 5400 rpm Hdd tipi SATA
Buyur hocam yardımcı olursan sevinirim
kardeş işlemci ve ekran kartından kaybediyorsun... bu nedenle pc biraz zorlanınca donmalar başlıyo...
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek599
kardeş işlemci ve ekran kartından kaybediyorsun... bu nedenle pc biraz zorlanınca donmalar başlıyo...
ne yapabilirim donmaması için ?
kardeşim aynı sorunlar bende de vardı. benim de canıma tak etti. işlemciyi ve ekran kartını yükselttim. artık çok süper oynuyorum. pes 11 de donan pc'im şimdi hitmani ultra kalitede açıyor. Bak sen bize bütçeni söyle bizde sana adam akıllı bir işlemci bir de ekran kartı söyleyelim.. istediğin oyunu rahatlıkla oynarsın.
kardeşim aynı sorunlar bende de vardı. benim de canıma tak etti. işlemciyi ve ekran kartını yükselttim. artık çok süper oynuyorum. pes 11 de donan pc'im şimdi hitmani ultra kalitede açıyor. Bak sen bize bütçeni söyle bizde sana adam akıllı bir işlemci bir de ekran kartı söyleyelim.. istediğin oyunu rahatlıkla oynarsın.
Oo bütçe iyi ya yazarım özelden
kardeşim oyun oynamak istiyorsan artık böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme