Şimdi Ara

Pes 2013te kardeşime yeniliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben pas yaparak oynuyorum kanatlardan falan atak geliştirmeye çalışıyorum kardeşimse defansta bile olsa paldır küldür ara pas tuşuna basıyor haliyle 20 kere deneyince illa ki gol atıyor. Bi de kardeşim m.city'i alınca ortasahasını bile geçemiyorum ayıboğanlar var ortasahasında Hangi takımı alayım nasıl bir taktikle oynayayım? Ben 16 kardeşim 13 yaşında

• Kanatlardan oynuyorsan Bayern Münih'i al Robben,Ribery yardırırsın.Orta Sahasıda sağlam senin için en uygun takım Bayern Münih bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 29 Temmuz 2013; 16:29:44 >
  • bayern ve porto çok iyi takımlar
  • Ara paslara kimse çözüm getirebilmiş değil. Tek diyebileceğim defansı 5le ya da kontra yeme
  • muhtemelen ileriye Aguero yu koyup abanıyor ara pas tuşuna...

hangi takımı seçersen seç, yapman gereken tek şey; iki stoperi ve istersen bir de defansif orta saha oyuncunu maç başlamadan Aguero'ya markaj ver... Sabaha kadar uzun pas atsın...
  • Kesin çözüm 3lü defanstır. Ver Agüero'ya markajı çek defans çizgisini 0'a bak bakayım pas geçiyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal A

Kesin çözüm 3lü defanstır. Ver Agüero'ya markajı çek defans çizgisini 0'a bak bakayım pas geçiyor mu.

hocam markaj olayı tam olarak nedir adam tutma diye biliyorum ama tam olarak nasıl yapıyoruz? fifa için cevaplarsan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes ettim...
    2 yıl önce açıldı
    fifa 2008 beğenildi mi??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Kesin çözüm 3lü defanstır. Ver Agüero'ya markajı çek defans çizgisini 0'a bak bakayım pas geçiyor mu.

hocam markaj olayı tam olarak nedir adam tutma diye biliyorum ama tam olarak nasıl yapıyoruz? fifa için cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim burası PES forumu ben nerden bileyim FIFA'yı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Kardeşim burası PES forumu ben nerden bileyim FIFA'yı?

biliyorum bende öylesine pes forumuna baktım nasıl konular açılmış diye mesajını gördüm ve alıntılamıştım. fifayıda oynuyosundur diye demiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.