Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Hey gidi gunler hey pes cıkacak oldugunda boylemi olurdu bu pes ana konu başlığı sadece merakımdan girmiştim 2014 ten kucukte olsa bir umudum var acaba dedim bi royun ici falan geldimi diye bakayım dedim ama nafile maşallah maşallah hakikaten pes in başta fifayı bitirdigi giib fifada pesi bitirdi ya ne diyelim konami deki amcalara saygılarımı iletiyorum bir oyun nasıl katledilir bunu net gosterdiler.Helal olsun.

aynen kardeş. bende geçecem yakında fifaya sırf şu hile ve lisans için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Hey gidi gunler hey pes cıkacak oldugunda boylemi olurdu bu pes ana konu başlığı sadece merakımdan girmiştim 2014 ten kucukte olsa bir umudum var acaba dedim bi royun ici falan geldimi diye bakayım dedim ama nafile maşallah maşallah hakikaten pes in başta fifayı bitirdigi giib fifada pesi bitirdi ya ne diyelim konami deki amcalara saygılarımı iletiyorum bir oyun nasıl katledilir bunu net gosterdiler.Helal olsun.

Valla hile ve lisans olayına gelene kadar futbol gercekciliği adına hicbirşsey kalmadıgı icin ben gectim fifaya yoksa en fanatik pescilerdendik 3-4 arkadaşımla beraber her birimizde eve fifa sokmayız diyen tiplerdendik ama malesef konami başardı bunu bizler degil oyunu net bir şekilde arcade cevirip sokak futbola cevirmeleri hakikaten guzelim seriyi duman ettiler bakalım toparlanabilecekler mi hep birlikte gorecegiz umarım kıpırdanmalar olur.
  • quote:

quote:

quote:

Valla hile ve lisans olayına gelene kadar futbol gercekciliği adına hicbirşsey kalmadıgı icin ben gectim fifaya yoksa en fanatik pescilerdendik 3-4 arkadaşımla beraber her birimizde eve fifa sokmayız diyen tiplerdendik ama malesef konami başardı bunu bizler degil oyunu net bir şekilde arcade cevirip sokak futbola cevirmeleri hakikaten guzelim seriyi duman ettiler bakalım toparlanabilecekler mi hep birlikte gorecegiz umarım kıpırdanmalar olur.

oynanışa zaten diyecek laf yok son güncellemeyle harbiden berbat olmuş. ben 11 senedir pes oynuorum bu kadar kötüsünü görmedim. çok hata var çok açık var. Oyuncular bazen öyle bi saçmalıoki yani bu oyunu yapanların galiba futbolla alakası yok diosun o derece bu sene bide uzun top çıktı başımıza adamda oyun bilgisi 0 eline geçen her topu şişirio ileri direk sf nin önüne düşüo kaleciyle karşı karşıyasın. Yani pas yapan oyuncuların bu seneki oyunda nerdeyse hiçbir artısı kalmamış.
  • Eskiden pes oynarken düşündüğümüzü gerçekleştirebiliyorduk saha içinde ama şimdi yapamıyorum. Bende mi bi sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NasılYaniYa

Eskiden pes oynarken düşündüğümüzü gerçekleştirebiliyorduk saha içinde ama şimdi yapamıyorum. Bende mi bi sorun var ?

Sende sorun yok oyunu arcade kalıbına soktalar o yuzden istesende istemesende oyun bu işte son surat futbol
  • 6 haziranı bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

6 haziranı bekliyoruz :)

aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 14 ilk videosu geldi. Hayırlı olsun.
    Grafiklere özen göstermişler. Oynanış olarak fazla birşey göremedik yine.
    Ancak verdikleri sözü yerine getirecekler gibi.
    Hiç umudum yok ama bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Uuuu beybi
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HN1AxwGwG_M

görüntü ve atmosfer olarak bişeyler belli ve gelişme var ama bakalım oynanış nasıl olcak

• quote:

quote:

Uuuu beybi

görüntü ve atmosfer olarak bişeyler belli ve gelişme var ama bakalım oynanış nasıl olcak

En kötü ihtimal fifanın oynanışını kopyalarlar diye düşünüyorum ama bakalım görücez.
  • quote:

quote:

quote:

Uuuu beybi

En kötü ihtimal fifanın oynanışını kopyalarlar diye düşünüyorum ama bakalım görücez.

bu sene zaten birazcık alıntı vardı

• Yavaş Yavaş videolar'da gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 31 Mayıs 2013; 10:08:41 >
  • yaş 28.pes ile büyüdük haliyle.3 senedir fifa oynayan biriyim.ilk defa bi video beni heyecanlandırdı.ama oynanışı görmeden her şey soru işareti yine.ilk demo haziranda gelir mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10king

yaş 28.pes ile büyüdük haliyle.3 senedir fifa oynayan biriyim.ilk defa bi video beni heyecanlandırdı.ama oynanışı görmeden her şey soru işareti yine.ilk demo haziranda gelir mi ki?

gelse harika olur sabırsızlıkla beklioruz

• Oyun videosunu görene kadar ???

• Oynanış iyi olsun, atmosfer olsun, şu videodaki gibi top sürerken,şut atarken, pas verirken futbolcuların "zerafetini" görelim.robotlar olmasın oyun içinde tamamdır.(spikeri de unutmayalım) yoksa online kapışırken kim dikkat eder şort sıyrılmış mı? forma dalgalanıyor mu?zaten yeni formaları nerdeyse vücuda yapışık yapıyorlar :) bu arada "bu kadar gelişme birden olur mu?" demeden edemiyor insan. ne de olsa konami
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10king

Oynanış iyi olsun, atmosfer olsun, şu videodaki gibi top sürerken,şut atarken, pas verirken futbolcuların "zerafetini" görelim.robotlar olmasın oyun içinde tamamdır.(spikeri de unutmayalım) yoksa online kapışırken kim dikkat eder şort sıyrılmış mı? forma dalgalanıyor mu?zaten yeni formaları nerdeyse vücuda yapışık yapıyorlar :) bu arada "bu kadar gelişme birden olur mu?" demeden edemiyor insan. ne de olsa konami

insanın içinde hep o şüphe var zaten. Umarım yanılırız

• Konami bu introyu Winning Eleven 7 oyununun başına koymuştu, o kadar sene geçti hala şu videodaki şeyleri oyunlarında göremedik. Hatta videodaki grafiği bile yakalayamadı. Oysa zamanında bu videoyu izleyip de ileride böyle oyunlar göreceğimiz için çok heyecanlanmıştım. Şimdi ise son 3 yıldır Pes serisini kurup iki maç yapıp yola Fifa ile devam eden birisi oldum. Oyunlarda eski tat yok, umarım eski kalite tekrar yakalanır.
  • oyun ne zaman cıkacak beyler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.