Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar menajerlik modunda takımımı oluşturuyorum kadrosunu dizilimi vs ayarlıyorum ancak maça girdiğimde kadroda benim ayarladığım oyunculardan farklı kişiler oynuyor. Ana menüde kadroya girdiğimde benim ayarladığım gibi gözüksede maça başlayınca aynı oyuncular olmuyor. Maçı oynıyacağım zaman en son menüden değiştiriyorum ancak maçı atla dediğimdede benim belirlediğim oyunculardan farklı oyuncular oynuyor. Nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim. İYİ FORUMLAR.
  • 3 tane diziliş şekli var menüde. Sol analogla yukarı yaparsan ekranda 1-2 veya 3 sayısını görürsün. Oynamak istediğin dizilişi 1 olarak kaydet ve analogla 1 yap sorunun kalmaz.
  • bugün tekrar oynamayı denedim ve bir kes daha karar verdim HAYATIMDA OYNADIĞIM /OYNAYACAĞIM EN KÖTÜ PES İ BIRAK EN KÖTÜ OYUN BU
    resmen adamlar kandırdılar bunu oyun diye yutturarak bize yuhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

bugün tekrar oynamayı denedim ve bir kes daha karar verdim HAYATIMDA OYNADIĞIM /OYNAYACAĞIM EN KÖTÜ PES İ BIRAK EN KÖTÜ OYUN BU
    resmen adamlar kandırdılar bunu oyun diye yutturarak bize yuhh

Aslında olaya şöyle bakmak lazım ilk defa bir şeyleri kökünden değiştirme yoluna gittiler ve bir ara geçiş olması gerekiyordu, eğer Pes 2015 de aynı olursa o zaman hep beraber sövelim.Bundan önceki oyunlarda hep kodları baştan yazdık dediler ama değişen hiçbir şey olmamıştı, bu oyun o yüzden farklı bir yere konulmalıydı.Bakalım 2015 için iyi şeyler söyleniyor belki de özlediğimiz tada yakın bir şeyler gelir.Amaa kesinlikle ve kesinlikle Pes, Ps3 neslinde genel anlamda batmış bir oyundur.Ps1, Ps2 zamanlarında o muazzam oyunları oynamış arkadaşların hepsinin benimle aynı fikirde olması gerekir diye düşünüyorum.Halen daha açar Winning Eleven 10 oynarım.
  • PES, 2010'dan sonra bitti. Güzel olan son pes oyunu pes 2010'du.
  • abi bnim pes 2014twki ronaldonun yüzünü bozdum nasıl düzeltebilirim
  • Arkadaşlar ps3 için eskiden satın almıştım oyunu bir süre oynayıp silmiştim şimdi yeniden indirdim ancak oyuncu yüzleri ve güncellemeler kurulu değil

Pes 2014 sunucuları kapandığı için veri paketi indirilemiyor

Güncellemeleri veri paketini sizce nasıl kurabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.