Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PES ne zaman lisans haklarını alacak ? La liga dan stadlari bile kaldırdilar giderek kötüye gidiyor , bozuyolar oyunu .[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 senedir konomi oyuncusu olarak konaminin yaptığı Pes serisi olarak en rezalet oyunu.Eylül ayını ip ile çekerken bu rezalet oyun ile karşılaştım.Anlaşılan bu senede pes2013 oynuyacağız dedim.Satışlar o kadar kötü ki Psn Network ta Nisan 2014 ün Free oyunu yaptılar.Yazıklar olsun Konami...
  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    patron acaba nesi güzel olmuş bi sayıver sana zahmet

hala oyun daha güzel olmuş diyenler var ben mi göremiyorum anlamıyorum :))))))
  • Bu sene kafa üstü çakıldı maalesef PES serisi. Yapımcıların yerinde olsam, oyunu piyasadan çekip bir özür açıklaması yapardım. İsteyenlerin de parasını iade ederdim.
  • gurdalok kullanıcısına yanıt
    merhabalar , tabi zevk meselesi . ama ben beğendim . yüksek toplar daha alçaktan ve isabetli gidiyor benim gördüğüm . pes 13 e göre daha rahat savunma yapılıyor. oynanabilirlik fena değil. oyun içindeki fiziksel mücadeleyi hissediyorsunuz. kaleci refleksleri çok tatlı , kaleci bir topu çeldikten sonra doğrulup ikinci şuta hamle yapabiliyor.
    kötü yanları yok mu ? var tabi. oyun bazen kasılıyor benim xbox da. menü geçişlerinde özellikle . bu arada ben onlinedan çok, komşumla birlikte karşılıklı oynuyorum . online kısmından şikayetler var oyunun . bu da bir eksi tabi. ama oyun yerin dibine batırıldığı kadar kötü olmadığı gibi 13 ten de kötü değil bence :) tabi bence
  • önceden sorulduysa affola pes 14 become a legend'da futbolcu olunduğu gibi menejerlik teklifide geleceği haberi çıkmıştı adamım 27 yaşında ve hala menejer teklifi gelmedi bu olay yalan mııı hani yaşı belki genç menejerlik için ama ilerde geliyor mu bilmek istiyorum
  • Bu gün Orijinal DVD 'mi yiğene verince kendime netten CD key aldım, bu gün yarın yollarlar mail adresime. Sormak istediğim oyunu kurduktan sonra güncelleme isticek , çıkan bütün güncelleme ve DLC 'leri baştanmı yüklemeliyim yoksa son güncelleme ve DLC 'yi yüklersem yeterli olurmu ? Lütfen ricam soruyu bilgi sahibi arkadaşların cevaplaması.
  • Öyle ki oyuna güncelleme geldi kimsenin şeyinde değil anlaşılan. Demek ki pes efsanesi 2014 oyunu ile birlikte sona erdi. Arkadaşımla oynarken yediğimiz gollere üzülmüyoruz çünkü yapay zeka aşırı aptal , attıklarımızada sevinemiyoruz dolayısıyla öyle saçma bir oyun olmuş. Önünden geçen topa arkasını dönen müdahale etmeyen defans, dışarı çıkan topa hamle yapıp topu rakibe gönderen kaleci saymakla bitmez saçmalıkları. Ölü doğdu bu oyun düzeltemediler 1 yıldır. Ayrıca ronaldo oyunun has adamı olduğundan, elle eşit seviyeye alsanızda güçlerin, diğer oyuncuların hiçbiri ona yaklaşamıyor. Yapay zeka ile oynarken rakip topu öyle saklıyorki 5 kişi alamıyorsun ama en çapsız defans oyuncusu top sendeyken messi bile olsan topa anında müdahale ediyor.
  • PS3'ü olanlar ve bilgisi olmayanlar için söyleyim PSN 'de Playstation PLUS'a ücretsiz 14 günlük üye olduktan sonra pes 2014'te ücretsiz indirilebiliyor. Evet yanlış okumadınız 100 liralık oyunu Bedavaya indirebiliyorsunuz. 14 günlük Plus deneme üyeliğini anasayfadan aldıktan sonra, arama kısmına pes diye yazıp çıkan Bundle oyunu indirin, kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank.

PS3'ü olanlar ve bilgisi olmayanlar için söyleyim PSN 'de Playstation PLUS'a ücretsiz 14 günlük üye olduktan sonra pes 2014'te ücretsiz indirilebiliyor. Evet yanlış okumadınız 100 liralık oyunu Bedavaya indirebiliyorsunuz. 14 günlük Plus deneme üyeliğini anasayfadan aldıktan sonra, arama kısmına pes diye yazıp çıkan Bundle oyunu indirin, kolay gelsin

Evet doğruda 14 gün sonunda oynayamıyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: zugabere

quote:

Orijinalden alıntı: ozank.

PS3'ü olanlar ve bilgisi olmayanlar için söyleyim PSN 'de Playstation PLUS'a ücretsiz 14 günlük üye olduktan sonra pes 2014'te ücretsiz indirilebiliyor. Evet yanlış okumadınız 100 liralık oyunu Bedavaya indirebiliyorsunuz. 14 günlük Plus deneme üyeliğini anasayfadan aldıktan sonra, arama kısmına pes diye yazıp çıkan Bundle oyunu indirin, kolay gelsin

Evet doğruda 14 gün sonunda oynayamıyorsun...

eminmisin?? öyle olduğunu sanmıyorum çünkü oyun birkere benim makineme yüklendi, plus üyeliğin mantığı ücretsiz veye indirimli oyun imkanı sunması değilmi. 14 gün sonra görecez tabi ama ben şu anda gayet güzel oynuyorum.

düzeltme: evet dediğin gibiymiş, üyelik bitince oynanmıyormuş ama üyeliği uygun fiyata uzatmak da mümkün tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank. -- 24 Nisan 2014; 13:19:03 >
  • yılların pes cisi olarak benden bukadar..ps1 den beri winning eleven 3 ile basladıgım bu japon futbolu, 2012den beri beni sıkan bir oyun oldu ama yılların verdigi hatır ile yine oynattırıyordu...ama pes2014 ile güzel basladıkları oyunu boka cevirdi konami helal olsun...düzeltilecek seyler cok basit iken her seferinde oyunla oynadılar resmen...

defans oyuncularının tepkisizliği, rakip takımın gol atmak istediginde sizin yapacak hiçbir seyinizin olmaması, yaldır yaldır forvet oyuncusuyla kosarken defansın birden yetişmesi, top ayagında olan oyuncunun basında 4-5 tane adamın birden yıgılması vs vs...eski peslerdeki o pozisyon cesitliliği, oyunun serbest olusu gitmiş, belli seylere izin veren, istedigi anda istedigini yapan bir oyun getirmiş...

haa fifa mı oynayacagım, fifayı 96dan 97e gecerken bırakmıstım, ara sıra diğer fifalarıda denedigim oldu, fifa nın cok daha büyük sorunları var pes ten...

umarım pes2015 adam gibi cıkarırlar...
  • Zaten dandik bi oyun çıkardılar iyi kötü oyuna ayak uydurduk seneye kadar idare edelim dedik bu son güncellemeyle iyice sıvadılar oynanış değişti ne pas atabilir olduk ne çalım ne de gol. Bağlantı problemleri de cabası şu oyun başlama ekranında beklediğim kadar fifaya çalışsaydım ortalama bir oyuncu olurdum heralde şuan online oyuncuların sık sık söylediği gibi F*** you konami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiyuzon -- 27 Nisan 2014; 13:19:45 >
  • Arkadaşlar lütfen Allah rızası için bir yardım edin;

1- PC için PES 2014 kurdum.
    2- Hangi güncellemeleri yapmam gerekiyor ?
    3- Bu güncellemeleri nereden tek paket halinde veya teker teker indirebilirim ? DLc ye gerek yok sadece Offical patcleri kurmak istiyorum. Kaç tane offical opatch çıktı bugüne kadar bunlar hangileridir. Hangi sıra ile yüklemem gerekli.

Yartdımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • pes en son 1.0.12 yamasını yayınladı onu kur
    ama oyunun orjinal ise kur yoksa oyunun açılmaz o yamaya uygun crek çıkınca anca oynarsın. yada mini img dosyaları var yamayı kurarsan anca onlarla deamon tool diye bir program var anca onla oyunu açarsın konuyu açtıgın sayfalarda geriye dönük gidersen orda nasıl yapıldıgını anlatım sxd niklere bak. http://dosya.co/nr6b5two3hgi/3DMGAME-PES2014.Mini.Img-3DM.rar.html al buda mini img dosyaları.
  • sxd S kullanıcısına yanıt
    Dostum bügüne kadar bir sürü patch çıktı. Bu sadece 19 mb. Bir yanlışlık olmasın. Eminmisin sadece bunu yükleyeceğime.
  • arkadaşım mühim olan en son çıkan dır
    ben formaddan sonra hep en son çıkanı kurarım hiç bir zaman bir sorun yaşamdım ve en günceli
    olaral oyunda görünür. gönül rahatlı ile kur.
  • İnternetten key alıp ıd ve keyi gerekli yere yazdım, 1.1 den sonraki bütün patchleri yükledim, fakat online a girince veri paketi uyumsuz diyor.Key alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

İnternetten key alıp ıd ve keyi gerekli yere yazdım, 1.1 den sonraki bütün patchleri yükledim, fakat online a girince veri paketi uyumsuz diyor.Key alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

En son dlcyide indirmelisin

• ViperStrikes23 kullanıcısına yanıt
    Bütün paketleri sıfırdan kurulum yaparrak ve dlc lerinide yükledim. Bu seferde ''lütfen ağ ayarlarınızın doğru bir şekilde yapılandırın gibi bir mesaj veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.