Bildirim
PES 2014 [ ANA KONU ] (144. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkese Selam Öncelikle.. Burası bildiğim kadarı ile pes sayfası yıllardır da bu foruma girer yorumları okur ona göre biran önce oyunun çıkmasını bekler dururum.. İlk defa üye oldum 2009 yılından beride
bu forumu takip ederim çünkü hem yorumlardan hem forumdaki arkadaşların çekişmesinden keyif alırım :) 2009 yılından bu yana da pes oynarım ve 2013 dahil tüm serisi vardır elimde.. Fifa' ya gelince
fifa'yı ise 1997 yılında ilk playstation 1 aldığım zaman oynamıştım çok keyif almıştım çünkü oynadığım ilk görsel futbol oyunuydu diyebilirim. tabi atari vari diğer oyunlardan sonra göze hoş gelmişti..
Dediğim gibi 2008 de dahil aslında 2013 e kadar tüm pes serilerini aldım keyiflede oynadım. Yazımın başında 2009 dedim çünkü 2009 yılında ps3 aldım ve o gün bu gündür de ps3 te oynarım tüm pes serilerini.
bu konu altında yazılan tüm yorumları ve sorunları okudum yaklaşık 5 günümü aldı diyebilirim okumak çünkü aynı zamanda diğer işlerimlede uğraşmak zorunda olduğum için uzun sürdü :) Geçen yıl hem pes 2013
hemde fifa 13 aldım her ikisinide hem oynamak hemde aradaki farkları görüp kendimce kıyaslama yapmak için. bu oyunları profesyonel oynamam hele pc de çok zorlanırım ama futboldan çok keyif aldığım ve
futbolu çok sevdiğim içinde her yıl iyi yada kötü olsun muhakkak alırım pes futbol oyununu.. Bu arada 2000 yılından sonra bir süre ara verdim playstation 2 serisini almadığım için.. Dediğim gibi geçen yıl her iki
oyunuda aldım her ikisinide defalarca oynadım hatta 12 yaşında oğlum var birlikte oynarız çokta keyif alırız :) 2009 ve 2013 yılları arasında sadece pes oynardık ama 2013 te fifayı da oynadık birlikte ve her
iki oyununda hem güzel yanları olduğunu gördük hemde kötü yanları. Bana göre görsel efektler olsun oyunun zorluğu olsun fifa pesten bir adım daha önde geldi. oyuncu yüzlerinde ise tam tersi pes çok iyiydi.
peste şut çektiğin zaman topa gerçekten vuruyormuş gibi hissediyorsun ama fifada öyle değil bana balon gibi gelir halada öyle fifanın şutlar ve ortalar pesin gerisinde.. Geleyim sadede 2014 pesi almadım
çünkü 10 gün önce Ps4 aldım elimde oyun yoktu piyasada çok oyunu yok açıkçası sonrasında internet üzerinden fifa 2014 ü bulup aldım yaklaşık iki gündürde oynuyorum pes ps4 için oyun çıkarmadığından
sadece fifa ile yetiniyorum pes çıkarsa onuda alırdım.. Ama şunu söylemek isterim fifa 2014 ps4 te harika olmuş eksikleri elbet var yok değil ama o bahsettiğim balon top yok ortalar daha güzel hatta şut
çektiğini hissedebiliyorum artık direk ve top sesleri muazzam etkileyici. topa kaydığında yada faul olduğunda yerden çimlerin kalktığını görebiliyorsun yağmurlu havada oynadığın zaman su damlacıklarının
saha içerisindeki görüntülerini futbolcunun koşarken suya bastığında oluşan görseller çok güzel.. Görsel olarak muzzam şeyler var bunu anlatmakla olmaz görmek gerekli ama sanırım buda hem tv den hemde
ps4 olmasından kaynaklı :) şuan bile ufaklık oynarken gözüm tv de sanki gerçek bir futbol maçı var gibi gözüm takılıyor açıkçası.. :) pes için bu sene kötü anlamda çok şeyler yazılıp çizilmiş özelliklede online
konusunda fifada online sıkıntısı yok ilk defa bu sene oynadım ama şimdiye kadar hiçbir maçta ne kopma nede hile olmadı.. Yazımın sonuna gelirsek bence insanlar keyif aldıkları oyunu oynamalı ve hatta her
iki oyunuda oynayıp bence görmeli.. fırsat bulursam pes 14 de ps3 ümde oynayıp denicem her ne kadar kötüde söylense birçok şey yinede futboldan vazgeçemediğim için oynarım hangisi daha çok hoşuma
gidersede ona ağırlık veririm.. Hepiniz Sağlıcakla kalın :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: EFH1907
hatta 12 yaşında oğlum var birlikte oynarız çokta keyif alırız :)
Hocam oyun iyi olmuş, kötü olmuş hikaye... yazının tamamını okudum ama en güzel yeri burası. Benim de yaş 30 oldu artık. Bu duyguyu tatmanın zamanı geldi. Ben senin kadar şanslı olamıycam ama allah nasip eder bi oğlum olursa, ilerde teknik taktik öğretirim bende :) allah bağışlasın. -
Allah razı olsun kardeşim.. Allah sanada nasip eder inşallah.. Elbette öğreteceksin çünkü birlikte oynamak çok daha keyifli oluyor.. Oyun tabiki hikaye önemli olan güzel vakit geçirebilmek ve oynadığından zevk alabilmek :)) -
Beyler PES 2014 online transferli pc ligimize yeni alımlar olacaktır. Bileğine güvenen, delikanlı (en büyük şarttır ligimize alınabilmek için) arkadaşları bekleriz..
Detaylı bilgi için pm atabilir, sitemize uğrayabilirsiniz.
http://pesfootball.com/forum.html -
quote:
Orijinalden alıntı: EFH1907
Herkese Selam Öncelikle.. Burası bildiğim kadarı ile pes sayfası yıllardır da bu foruma girer yorumları okur ona göre biran önce oyunun çıkmasını bekler dururum.. İlk defa üye oldum 2009 yılından beride
bu forumu takip ederim çünkü hem yorumlardan hem forumdaki arkadaşların çekişmesinden keyif alırım :) 2009 yılından bu yana da pes oynarım ve 2013 dahil tüm serisi vardır elimde.. Fifa' ya gelince
fifa'yı ise 1997 yılında ilk playstation 1 aldığım zaman oynamıştım çok keyif almıştım çünkü oynadığım ilk görsel futbol oyunuydu diyebilirim. tabi atari vari diğer oyunlardan sonra göze hoş gelmişti..
Dediğim gibi 2008 de dahil aslında 2013 e kadar tüm pes serilerini aldım keyiflede oynadım. Yazımın başında 2009 dedim çünkü 2009 yılında ps3 aldım ve o gün bu gündür de ps3 te oynarım tüm pes serilerini.
bu konu altında yazılan tüm yorumları ve sorunları okudum yaklaşık 5 günümü aldı diyebilirim okumak çünkü aynı zamanda diğer işlerimlede uğraşmak zorunda olduğum için uzun sürdü :) Geçen yıl hem pes 2013
hemde fifa 13 aldım her ikisinide hem oynamak hemde aradaki farkları görüp kendimce kıyaslama yapmak için. bu oyunları profesyonel oynamam hele pc de çok zorlanırım ama futboldan çok keyif aldığım ve
futbolu çok sevdiğim içinde her yıl iyi yada kötü olsun muhakkak alırım pes futbol oyununu.. Bu arada 2000 yılından sonra bir süre ara verdim playstation 2 serisini almadığım için.. Dediğim gibi geçen yıl her iki
oyunuda aldım her ikisinide defalarca oynadım hatta 12 yaşında oğlum var birlikte oynarız çokta keyif alırız :) 2009 ve 2013 yılları arasında sadece pes oynardık ama 2013 te fifayı da oynadık birlikte ve her
iki oyununda hem güzel yanları olduğunu gördük hemde kötü yanları. Bana göre görsel efektler olsun oyunun zorluğu olsun fifa pesten bir adım daha önde geldi. oyuncu yüzlerinde ise tam tersi pes çok iyiydi.
peste şut çektiğin zaman topa gerçekten vuruyormuş gibi hissediyorsun ama fifada öyle değil bana balon gibi gelir halada öyle fifanın şutlar ve ortalar pesin gerisinde.. Geleyim sadede 2014 pesi almadım
çünkü 10 gün önce Ps4 aldım elimde oyun yoktu piyasada çok oyunu yok açıkçası sonrasında internet üzerinden fifa 2014 ü bulup aldım yaklaşık iki gündürde oynuyorum pes ps4 için oyun çıkarmadığından
sadece fifa ile yetiniyorum pes çıkarsa onuda alırdım.. Ama şunu söylemek isterim fifa 2014 ps4 te harika olmuş eksikleri elbet var yok değil ama o bahsettiğim balon top yok ortalar daha güzel hatta şut
çektiğini hissedebiliyorum artık direk ve top sesleri muazzam etkileyici. topa kaydığında yada faul olduğunda yerden çimlerin kalktığını görebiliyorsun yağmurlu havada oynadığın zaman su damlacıklarının
saha içerisindeki görüntülerini futbolcunun koşarken suya bastığında oluşan görseller çok güzel.. Görsel olarak muzzam şeyler var bunu anlatmakla olmaz görmek gerekli ama sanırım buda hem tv den hemde
ps4 olmasından kaynaklı :) şuan bile ufaklık oynarken gözüm tv de sanki gerçek bir futbol maçı var gibi gözüm takılıyor açıkçası.. :) pes için bu sene kötü anlamda çok şeyler yazılıp çizilmiş özelliklede online
konusunda fifada online sıkıntısı yok ilk defa bu sene oynadım ama şimdiye kadar hiçbir maçta ne kopma nede hile olmadı.. Yazımın sonuna gelirsek bence insanlar keyif aldıkları oyunu oynamalı ve hatta her
iki oyunuda oynayıp bence görmeli.. fırsat bulursam pes 14 de ps3 ümde oynayıp denicem her ne kadar kötüde söylense birçok şey yinede futboldan vazgeçemediğim için oynarım hangisi daha çok hoşuma
gidersede ona ağırlık veririm.. Hepiniz Sağlıcakla kalın :))
Güzel yazı olmuş.Önümüzdeki sene inşallah Japonlar hatalarını görür de bizde Pesimize geri döneriz. -
Pes oynayan kaldımı hala o kadar kötü oyun yapmışlarki insanımız gerçekten zevksiz. -
Tşk Ederim umarım öyle olur çünkü pes olmadan gerçekten oyun dünyasının da rengi olmaz diye düşünüyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Den57
quote:
Orijinalden alıntı: appachii
1 hafta fif14 den oynadıktan sonra tekrar pes14 de döndüm. Nefes aldım. Her ne kadar tam olarak istediğimiz oyun olmasada kötünün iyisi bu sene pes.
Fifa 2014 bir süre sonra sıkıyor.
Aynı goller ve pes 2013 gibi hızlı ve arapasa dayalı oyun olmuş.
Sen en iyisi futbol oyunu oynama :D.Yoruma bakarmısın fifada pozisyonlar aynıymış.Pes14 ede iyi oyun diyen zeki arkadaşım benim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSDc -- 1 Mart 2014; 10:40:12 > -
quote:
1 hafta fif14 den oynadıktan sonra tekrar pes14 de döndüm. Nefes aldım. Her ne kadar tam olarak istediğimiz oyun olmasada kötünün iyisi bu sene pes.
quote:
Orijinalden alıntı: SSDc
Sen en iyisi futbol oyunu oynama :D.Yoruma bakarmısın fifada pozisyonlar aynıymış.Pes14 ede iyi oyun diyen zeki arkadaşım benim :)
Senin yaşın kadar benim profesonel top oynamışlığım var. Fifa14 çöp. Pes14 kötünün iyisi. -
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SSDc
Senin yaşın kadar benim profesonel top oynamışlığım var. Fifa14 çöp. Pes14 kötünün iyisi.
Komikmiş kardeş.Uzatmaya gerek yok yalnız senin lisansı merak ettim profesyonel diyorsun.Amatörle karıştırıyor olmayasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSDc -- 1 Mart 2014; 12:56:03 > -
zevkler ve renkler tartışılmaz .kimi pes sever kimi fifa ben oyun fanatıklıgı yapmam fifayıda sevebılırım zevkıme uyarsa ama uymadı sevmedım..pes 2013 kesinlıkle sevmedım.. futbol oyununda bana göre pes 6 ,pes 11 basta gelır.sonrada pes 14 ..son guncelleme cogu hatayı yok etmiş tavsıye ederim ..online hala sıkıntılı hile mi var ne oluyor bılmıyorum ama ..onlıne dısında 10 uzerınden 7 veririm pes 14 e.. -
Beyler Pes 2014 alıpda mlo'da sıkılan varsa buyursunwww.pesfootball.com . Sitemizde kendimize özel lig yapıyorz herkesi bekleriz -
-
Güzel olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes 2014 bir önceki senenin oyununa göre çok daha iyi fakat yinede eksikleri- hataları bazen çıldırtacak seviyeye çıkabiliyor.
Mesela benim yaşadığım sıkıntılar;
santradan koşuya seri basarak dümdüz gidip gol atabiliyorsun sanki defans donup kalıyor.
defans yaparken yapay zekanın müdahaleleri çok yetersiz
hucüm yaparken ise tam tersi en dandik defans oyuncusu önü boş messiyi yakalayabiliyor. çalım yapmak işkence
hangi futbolcuyla koşarsanız koşun önü boş veya dolu olması farketmeksizin topu ayağından fazla açıyor
ceza sahası dışından şut çektiğinizde sanki balona ya da küçükken bakkalarda satılan dandik plastik toplara vuruyormuşsunuz gibi toplar slow motion uçuyor
karşı karşıya olan pozisyonların nerdeyse tamamı gol oluyor kaleci ne kadar iyi olursa olsun arkadaşımla oynadığım maçlarda 10-8 biten maçlarımız oldu.
defans yaparken adam seçtiğinizde bir anlık duraksama oluyor
ronaldo bariz üstün hiçbir oyuncu onun seviyesinde olamıyor isterseniz messinin tüm özelliklerini 99 yapın yinede ronaldo kadar olamıyor
atmosfer karanlık, çimler sanki paintle yapılmış, kamera ayarlarında kısıtlama var istediğiniz gibi ayarlayamıyorsunuz, renk ayarı yapamıyorsunuz
spikerler çok sıkıcı, tezahurat ise hangi takımla oynarsanız oynayın sanki hep aynıymış hissi uyanıyor
fizik motoru yeni olduğundan olsa gerek baya eksikleri var
olmasını umduklarım ise
stadyum atmosferi olarak meşaleler olması, yağmurlu, karlı atmosfer.. stadyumun/çimin kalitesine göre oynanışta değişiklikler, formalarda mücadeleye göre çim lekeleri, çarpışmalarda atıyorum oyuncunun kaşının açılması ve birdahaki maça sargı ile çıkması falan -
arkadaslar bu 1.07 den sonra oyun oynayamaz oldum (online). daemonda scsi yapıyoduk olmuyor. crackla acıyorum fakat onlıene gırınce baglantı kotu deyıp mac yaptırmıyo yardımce olursanız sevınırım. daha mı tobe cy key omrumu yedı valla. en azından bu yılı bole gecırırsek yenı yıla dvd alacam.
Conflict with Emulation Software detected. daemon bu uyarıyı verıyor.
ayrıca işletim sistemi 8.1---format attım ve 1.07 yı yukledım--- bu işlemlerden sonra bu hataları aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri_kursun55 -- 20 Mart 2014; 0:07:50 > -
Son update geldi. Umarim hatalar giderilmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç sanmıyorum. Şutlar falan hala ilk zamanlardaki gibi bir değişme yok. FIFA bile daha kaliteli şutlar çektiriyor -
veri paketi inmiyor iletişim hatası veriyor indirebilen varmı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X