Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reeves74

veri paketi inmiyor iletişim hatası veriyor indirebilen varmı?

Hala hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet inmiyor hala devam.
  • Saat 17:28 itibari ile PES 2014 veri güncellemesi hata veriyor
  • Son guncelleme ile uzun havadan arapas donemi kapanmis gibi.

Birde olur olmaz asirtma ile gol donemide kapanmis gibi...

Benim dikkat ettigim kadari ile...

• Son guncelleme ile uzun havadan arapas donemi kapanmis gibi.

Birde olur olmaz asirtma ile gol donemide kapanmis gibi...

Benim dikkat ettigim kadari ile...

• BEN BÜTÜN GÜNCELLEŞTİRMELERİ YÜKLEDİM VERİ 1,07 VERİ SÜRÜMÜ 3,00 DİYOR AMA TAKIM KADROLARI GÜNCEL DEĞİL NEREDE SORUN ACABA
  • daha konami pc için oyuncu güncellemesini yayınlamadı ama eli kulagında .bende anlamıyorum bu sene konaminin yaptıklarına nerde ise ligler bitecek almanyanın şampiyonu bile belli oldu daha ikinçi yarı oyuncu güncellemesi ortada yok.bide en son çıkan yama bence hatalı 1.0.7 yamayı kurdum kuralı sıralama maçlarında bir türlü rakip bulamıyorum anca online müsanbakarında oda sidik zorunla buluyor.ya bu hatayı onarmak için calışıyor konami ozaman yayınlayacak herhal . o güncelleme yapan arkadaşlar herhal ps 3 ve mikrosofun oyun konsollarının güncellemesi herhal.
  • Konaminin pc kullanicilarindan Özür dilemesi lazım insanda biraz utanma olur nisan geldi ara transfer güncellemesi yok bu kadar senedir pes oynuyorum bu sene ki gibi rezil bir pes görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 28 Mart 2014; 2:33:21 >
  • pes artık beni hayal kırıklığına uğratıyor 2010 dan sonra farkındaysanız çıkarttığı seriler daha da kötüleşmeye başladı,özellikle pes 2014 o kadar saçma ki,ve oyunda bir yavaşlık söz konusu,takım taktiği pres bunlar uğruna hiç birşey yok oyunda saten pes pek taktik gerektiren bir oyun değildi şimdi daha beter olmuş 2 3 tane hızlı koşabilen insana ver topu atsın golü böyle saçma sapan bir olay olamaz,hatalı paslar çok fazla fifa yı tek geçiyorum başkada söze gerek duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

pes artık beni hayal kırıklığına uğratıyor 2010 dan sonra farkındaysanız çıkarttığı seriler daha da kötüleşmeye başladı,özellikle pes 2014 o kadar saçma ki,ve oyunda bir yavaşlık söz konusu,takım taktiği pres bunlar uğruna hiç birşey yok oyunda saten pes pek taktik gerektiren bir oyun değildi şimdi daha beter olmuş 2 3 tane hızlı koşabilen insana ver topu atsın golü böyle saçma sapan bir olay olamaz,hatalı paslar çok fazla fifa yı tek geçiyorum başkada söze gerek duymuyorum.

Son yama ile bu bahsettiklerini yapmak imkansız.
    oyuncunun hızlı olmas artık yetmiyor. Taktik yapamazsan kaybedersin.
    Eskiden emegharayı bile tutamazdın.. şimdi Ronaldoyu bile savunabiliyorsun.

• Merhaba Arkadaşlar ben Propesyonel grubundan Reis, burada pek tanınmasamda yinede beni tanıyanlarınız olabilir. Tanıyanlar iyi bilirler ki ben iyi bir pes gönüllüsüyümdür ve yaşım gereği Pesin evveliyatından beri Pes oynarım. Bu anlamda yıllardır elimden gelen mücadeleyi veriyorum ve vermeyede devam edicem. öncelikle iyisiylede kötüsüylede bizler Pes gönüllüsüyüz. Pes 14 bu sene bir dönemece girdi doğal olarakta bu virajda ister istemez savruldu. Herkes gibi bizde bu virajdan nasibimizi aldık Lakin bi arkadaşımız "Pesin ölüsü Fifaya on basar demişti" buna katılmakla birlikte şimdi yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler. Fifa online anlamda Pes ten çok önde daha doğrusu online gereken önemi veriyor ama oyun anlamında tatmin edici değil. Pesin bence yapması gereken daha çok iş var. Ben online oyuncuyum offline açıkçası beni pek fazla ilgilendirmiyor zaten okadar parayı insanlar online oyun için veriyor.

Daha birçok olumsuz şey var ama asıl benim Konamide anlayamadığım şey şu, Yapay Zekayı çok geliştirdik diye övünüyorlar fakat Turnuvalar olsun Dostluk lobileri olsun oyunu hala Orta seviyede oynattırıyorlar. Tamam anlıyorum online turnuvalarda zaman kısa ve süperstar yaparlarsa okadar kısa sürede oyun herkese zor gelir diye fazla kasmayalım diye düşünebilirler lakin dostluk lobisinde bize seçme şansı verilmeli. Bari dostluk lobisinde bırak isteyen süperstarda isteyen orta seviyede oynasın. Oyunun biçok sorunu var fakat asıl sorunu bu bence. Bunun önemini biraz titresede kassada Takım Lobisinde Süperstar seviyede maç yaptığınızda daha iyi anlarsınızyacaksınız. Burada şunu unutmamak gerek oyunda sadece 1 oyuncuyu biz yönetiyoruz diğer 10 oyuncuyu yapay zeka yönetiyor ve tamda bu noktada yapay zekanın önemi ve seviyesi ortaya çıkıyor. Diğer bir detayda hakemler çok kötü yapılmış oyunda tam anlamıyla futbolmu oynuyoz Rugbymi belli değil çoğu zaman bu çok sinir bozucu olabiliyor.

Şuna eminimki Pes 14 kötü bir oyun ve Pes 15 bundan kötü olamaz dolayısıyle Pes 15 in iyi bir oyun olacağını ve onlineda bizi güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim. Bu arada online takılmak isteyen arkadaşlar beni aşağıdaki linkten faceten ekleyebilirler.
    Reis
  • arkadaslar pes 2014 u ps plustan ındırıp kurdum guncellemelerı yukledım ama online a gırmıyor ağ baglantılarının dogru yapıldıgından emın olun dıyor ne yapmam lazım bılgısı olan varmı
  • Pes 2014 PC 1.06 Mini İnceleme

Oyun İçinde Oyun

Öncelikle neden bir futbol oyununun bir sürümünü bağımsız olarak incelemem gerektiğini size açıklamak istiyorum

Konami Pes 2014 de gerçekçiliği ana odak noktası haline getirip gerçek bir futbol simülasyonu yapma niyetiyle yola çıktı

ve bu idealine 1.06 sürümüne kadar sadık kaldı

1.06 sürümü futbol oyunlarında gerçekçiliğin tavan yaptığı ayrı ve özel bir sürümdür

Biz Bu Oyunu Oynadık

Başta Konaminin online-offline dengesini sağlayamaması ardından konsol ve pc sürümlerinin

ayrı versiyonlarla yola devam etmesinden ötürü siz bu oyunu oynamadınız

Yani sadece online oynuyorsanız veya oyunun sadece konsol sürümünü oynadıysanız ne yazıkki siz bu sürümü oynamadınız

Söylenilmeyenleri Söylemek

Oyun hakkında çıkışıyla birlikte pek çok şey söylendi ancak 1.06 güncellemesine kadar oyunda büyük bir gelişim sağlandı

ve bu gelişim Konaminin tutarsızlıklarından ötürü yukarda bahsettiğim oyuncular tarafından görülmedi

Bu yazıdaki amacım söylenenleri tekrarlamak değil bu muhteşem sürümü oynama fırsatı bulamayan dostlarla görüşlerimi paylaşmaktır

Simülasyonmu ?

Pes serisi olabildiğince script bir yapıdan uzak,oyuncuların düşündüklerini oyuna yansıtabildikleri

şut hissiyatının benzersizliği ile ön plana çıkan bir seriydi

Pes 2014 e kadar yaşlı oyun motorunu değiştirmeyen Konami,futboldaki gerçekçilik öğelerinden ödün vermek durumunda kaldı.

Pes 2014 deki değişen oyun motoruyla sadece animasyon zengini bir oyun ortaya çıkmadı

gerçek bir futbol maçındaki tüm fiziksel mücadeleler oyunun bir parçası haline geldi

Pes ve Simülasyon

Sahadaki Her şeyin gerçekçilik sınırları içinde olması oyunculara bir oyun değil bir simülasyon sunmak anlamına geliyor.

Başka bir değişle oyunculara fastfood keyif sağlamak için gerçekçiliği bir kenara itip,

oyun olmaktan öte gidemeyen bir yapı yerini sahanın her yanında mücadelenin olduğu,

her pas ve şutun ayrı ayrı önemli olduğu gerçek futboldaki fiziksel mücadelelerin tüm acımasız gerçekçiliğiyle aktarıldığı bir simülasyona bıraktı

Son Söz Sizin

Eğer gerçek bir futbol Simülasyonu ile yani futbolun tüm gerçekçiliği ve acımasızlığıyla

gerçek bir futbol ziyafeti yaşamak isterseniz Pes 2014 1.06(offline) sizin için doğru adres.

Siz gerçekçilik yerine kısa vadede keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isterseniz sizin için bundan daha yanlış bir adres olamaz

Pes 2014 1.06 gerçek bir futbol simülasyonudur öğrenerek,emek ve zaman harcayarak

maksimum verimi alabilirsiniz geçmiş Pes deneyimlerinize dayanarak oynayabileceğiniz bir oyun değildir

Not:Tüm yazdıklarım Pes 2014 1.06(offline) için geçerlidir Konami 1.07 ile rotayı arcade yapıya çevirmiştir

1.06 da fiziki mücadele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 5 Nisan 2014; 22:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Pes oynayan kaldımı hala o kadar kötü oyun yapmışlarki insanımız gerçekten zevksiz.

burdakiler beğenmiş pes 14 ü bence pes.in gelmiş geçmiş hatta ps1 dekilerden bile daha kötü oyunudur.pes 2013 ten ii diyenler var.pes14 oynarken bir gr zevk vermeyen görüntüleri çizgi filmi anımsatan bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Pes oynayan kaldımı hala o kadar kötü oyun yapmışlarki insanımız gerçekten zevksiz.

burdakiler beğenmiş pes 14 ü bence pes.in gelmiş geçmiş hatta ps1 dekilerden bile daha kötü oyunudur.pes 2013 ten ii diyenler var.pes14 oynarken bir gr zevk vermeyen görüntüleri çizgi filmi anımsatan bir oyundur.

Aynen hocam. Pes 13 u belki anlarımda 14 çok kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayından beri pes 2014 formunu okuyorum bir gerçekçi olmuş lafı almış gidiyor.Gerçekci olan tarafı neresi onu bulamadım bir türlü.Oyunun gerçekçilik payı rugby maçlarını baz alırsak daha yüksek.
  • pes 6 dan sonraki en güzel pes olmuş bence.2005 'ten beri her yıl bir hevesle edinirim yeni çıkan pes'i ama rafa kaldırır yine pes 6 ya geçerdim ama bu oyun fena olmamış. 13 'ü beğenen arkadaşlar , biraz sabretsinler bu oyun 13 ten güzel.
  • Orijinal pes 2014 pc oyunum var. Gündüz maçlarında ceza sahasına yaklaşınca karsılıyor titriyor sanki.. gece maçlarında problem yok. Pc 8gb ram 2gb Ekran kartım var. Bu soruna bir çözüm var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dazed

Orijinal pes 2014 pc oyunum var. Gündüz maçlarında ceza sahasına yaklaşınca karsılıyor titriyor sanki.. gece maçlarında problem yok. Pc 8gb ram 2gb Ekran kartım var. Bu soruna bir çözüm var mı?

Ekran kartının 2gb olması pek birşey ifade etmiyor, oyunlarda önemli olan bit ve shader hızıdır.
  • Onları nasıl kontrol edebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.