Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifa 14 ün tanıtımı yapılmış güzele benzio. Bizimkiler de o tarzda bi video hazırlar umarım görüntüyü özellikleri bizde görsek. Hiç değilse merakımız gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 7 Haziran 2013; 6:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=jRvnyT1R8J8&
    5:31 den sonra görüntüler var.
  • stad atmosferi müthiş görünüyor. Sanırım bu sene pes baya bir ses getirecek. fifa nalları toplar artk

• bu sene çok daha iyi olmasını bekliyorum pes in
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

stad atmosferi müthiş görünüyor. Sanırım bu sene pes baya bir ses getirecek. fifa nalları toplar artk

stad atmosferi ile bitse keşke hersey
  • Yeni Detaylar;

TrueBall Tech (Gerçekçi top fiziği teknolojisi):
    Bir futbol oyununda ilk defa artık oynanışıın merkezinde "top" olacak. PES 2014 için
    topun gerçekte nasıl hareket ettiği, oyuncuların onu nasıl kullandığı, topun fiziği, oyuncunun fiziğinin topa etkisi pasın yüksekliği ve hızı gibi konular incelendi ve oyuna en gerçekçi şekilde yansıtıldı. Bu saydıklarımız özellikle evlerindeki sistemlerle oyunu oynayacaklar için özel olarak geliştirildi.

Motion Animation Stability System (Hareket Animasyonu Denge Sistemi ):
    Bu sistemle, artık oyuncularda oyunun çok önemli bir parçası haline geliyor. Bu sistem sayesinde oyuncular arasındaki fiziksel temaslar çok daha gerçekçi hale gelecek. Çalımlar, ikili mücadeleler ve yapay zeka tarafından verilen kararlar çok daha ileri boyuta taşınacak.

Heart ( Coşku) :
    Futbol, duyguların çok yoğun yaşandığı coşkulu bir oyundur. PES 2014 ile birlikte artık takımın taraftarlarının yaptığı tezahüratlar, onların desteği, takımın performansını doğrudan etkileyecek. 12. adam artık sahneye çıkıyor... Ayrıca takımda bir oyuncunun moralinin bozuk olması ya da yüksek olması, diğer takım arkadaşlarını da etkileyecek.
    Eğer bir oyuncunun morali çok iyi ise ve güzel de bir hareket yapmışsa (güzel bir şut, kurtarış veya savunma gibi) diğer arkadaşlarını gaza getirecek hareketler yapabilecek ve bu da takımın performansına direkt etki edecek. Bunun aksi bir durumda yani eğer bir oyuncu çok kötü bir şut atmışsa veya kötü bir an yaşamışsa, diğer arkadaşları onun
    moralini yükseltmeye çalışacak.

PES ID (PES Kimliği):
    PES 2013'de olduğu gibi, "oyuncu kimliği" sistemi yani özel bazı oyunculara özel yetenekler ve hareketler verilmesi sistemi, PES 2014 ile bir adım öteye taşınıyor. Artık çok daha fazla yıldız oyuncuya has özel koşular, hareketler veya yetenekler görebileceğiz.

Team Play ( Takım Oyunu):
    Yeni kombinasyon planı sayesinde, kilit bölgelerde 3-4 oyuncu ile farklı taktikler uygulayabileceğiz. Bu oyuncular,rakip savunmasında ya da orta sahada boşluklar yaratabilmek için çok farklı koşular yapabilecekler. Zaman zaman kanatları kullanacak, içeri yumuşak dönüşler yapabilecek veya kendilerini boşa çıkartacak koşular yapabilecekler.

The Core (Çekirdek):
    En büyük değişikliklerden bir tanesi elbetteki yeni grafik motoru olan "fox engine" sayesinde yapıldı. Oyuncuların hareketleri, kitlerin(formalar) detayları, yüz mimikleri ve ifadeleri, stadyum atmosferi...her şey gerçeği ile neredeyse aynı. Maçın akışı artık sürekli çıkan kısa animasyonlarla kesilmeyecek. Son olarak serbest vuruş ve penaltılarda
    büyük ölçüde yenilikler yapıldı. Artık serbest vuruş kullanırken baraj daha iç güdüsel hareket edebilecek ve kalecisinin pozisyonuna göre kendi doğru pozisyonunu ayarlayabilecek. Ayrıca serbest vuruşlarda kullanılan pas ve diğer organizasyonların da
    çeşitliliği arttırıldı. Penaltılarda da atacak oyuncunun zayıf olduğu yönünü kaleciler tahmin edebilecek ve ona göre vuruştan hemen önce pozisyon alabilecek.

* * *

Sağlam bir oyun çıkartmaya çalışıyorlar, 13'ü unutturabilecekler mi göreceğiz?
  • Bence serinin ve şimdiye kadar ki futbol oyunları tarihinin en iyi oyunu olacak PES 2014. Sabırsızlıkla bekliyorum.

• Oyun yeni nesil konsollara çıkmıyor, ilginç bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Oyun yeni nesil konsollara çıkmıyor, ilginç bir karar.

bence bu konami açısından kötü olacak. yeni nesil konsolları alanlar pes olmadığı için fifa oynar ve büyük ihtimal pesden soğar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Oyun yeni nesil konsollara çıkmıyor, ilginç bir karar.

bence bu konami açısından kötü olacak. yeni nesil konsolları alanlar pes olmadığı için fifa oynar ve büyük ihtimal pesden soğar.

Ben de öyle düşünüyorum, yeni nesil konsollarda eline oyuncuları Pes'e çekme fırsatı geçmiş ve sen bunu kullanmayıp Fifa'nın ekmeğine yağ sürüyorsun.
  • quote:

stad atmosferi müthiş görünüyor. Sanırım bu sene pes baya bir ses getirecek. fifa nalları toplar artk

Biri şu arkadaşa yeni nesil fifa 14 videosunu izletsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Biri şu arkadaşa yeni nesil fifa 14 videosunu izletsin.

keşke herşey stad atmosferi ile bitse
  • PES 2014 çıkmadı ama şimdiden başladık çıktı, çıkacak, geldi, şöyle yenilikler var, böyle güzellikler var.

BANA KATILAN VARMI ACABA

Ama en önemli şeyi atlıyoruz

1. Hileciler, hiç bitmiyor bitmeyecekte ve ben kesinlikle ciddi önlemler alındığına inanmıyorum.

2. Kaleciler hiç bir şekilde kırmızı kart görmüyor (böyle saçmalık olur mu yaa)

.3 Kraşı takımın herzaman olmamakla beraber çok sık olduğuda oluyor gole giden son adamı düşüren kişi sarı kart görüyor (oysa ne olursa olsun KIRMIZ KART olmalı)
    ve ayrıcana sırf faul yaparak oyunu kazanmaya çalışan (Dirty Player dediğimiz) pislik oyuncular hele sizin takımdan daha düşük kuvvete sahipse en fazla sarı kart görüyor
    maçın başından sonuna kadar dalarak faul yapıyor oyunun içine ediyor (kırmızı kart olayı artık daha gerçekçi olmalı)

4. Defansta top çevirerek maçın üstüne yatmaya çalışan eziklere daha sıkı pres yapabilme olanağı vermeli veya otomatik pres yapmalı siz ne kadar adam adama pres yaptırırsanız yaptırım defansa 6 tane adam koyup oyunu
    maç sonuna kadar top çevirerek geçiren adamlar var senin adamlarınsa salak gibi 1 veya 2 kişi press yapıyor vakit geçip gidiyor.

5. Halen kornerden otomatik gol atmaya çalışan adamlarla dolu senin kale içine bir adam yolluyor bekliyor otomatik korner atsın. Bu gibi durumda o korner bazen 7-8 kere tekrarlanıyor bitmeyen hikaye gibi adam hep aynı yere atıyor
    sen istesende istemesende senin adam kornere kafa atıyor hol al başa yeniden genelde ezik tipler yapıyor ama sıkılıyorsun hop gene köşe vuruşu oluyor vakit geçip gidiyor n o beleşe gol atacak....

6. Oyuncular arasında ciddi hız farkı var 2013 resmen hıza dayalı oyun (bende tüm süratli adamları aldım gerçekten karşı takımın bu durumda işi çok zor) böyle saçmalık olmaz Bu kadar ciddi hız farkı dünyada yok ve olamaz oyun birazda pasa tekniğe taktiğe dayalı olsun....

BUNLAR DÜZELMEDİKÇE HERZAMAN AYNI TAS AYNI HAMAM...

eeeeee ne yapçan mecbuuurrrrrr gene pese devam edecennn
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: akparpala

PES 2014 çıkmadı ama şimdiden başladık çıktı, çıkacak, geldi, şöyle yenilikler var, böyle güzellikler var.

BANA KATILAN VARMI ACABA

Ama en önemli şeyi atlıyoruz

1. Hileciler, hiç bitmiyor bitmeyecekte ve ben kesinlikle ciddi önlemler alındığına inanmıyorum.

2. Kaleciler hiç bir şekilde kırmızı kart görmüyor (böyle saçmalık olur mu yaa)

.3 Kraşı takımın herzaman olmamakla beraber çok sık olduğuda oluyor gole giden son adamı düşüren kişi sarı kart görüyor (oysa ne olursa olsun KIRMIZ KART olmalı)
    ve ayrıcana sırf faul yaparak oyunu kazanmaya çalışan (Dirty Player dediğimiz) pislik oyuncular hele sizin takımdan daha düşük kuvvete sahipse en fazla sarı kart görüyor
    maçın başından sonuna kadar dalarak faul yapıyor oyunun içine ediyor (kırmızı kart olayı artık daha gerçekçi olmalı)

4. Defansta top çevirerek maçın üstüne yatmaya çalışan eziklere daha sıkı pres yapabilme olanağı vermeli veya otomatik pres yapmalı siz ne kadar adam adama pres yaptırırsanız yaptırım defansa 6 tane adam koyup oyunu
    maç sonuna kadar top çevirerek geçiren adamlar var senin adamlarınsa salak gibi 1 veya 2 kişi press yapıyor vakit geçip gidiyor.

5. Halen kornerden otomatik gol atmaya çalışan adamlarla dolu senin kale içine bir adam yolluyor bekliyor otomatik korner atsın. Bu gibi durumda o korner bazen 7-8 kere tekrarlanıyor bitmeyen hikaye gibi adam hep aynı yere atıyor
    sen istesende istemesende senin adam kornere kafa atıyor hol al başa yeniden genelde ezik tipler yapıyor ama sıkılıyorsun hop gene köşe vuruşu oluyor vakit geçip gidiyor n o beleşe gol atacak....

6. Oyuncular arasında ciddi hız farkı var 2013 resmen hıza dayalı oyun (bende tüm süratli adamları aldım gerçekten karşı takımın bu durumda işi çok zor) böyle saçmalık olmaz Bu kadar ciddi hız farkı dünyada yok ve olamaz oyun birazda pasa tekniğe taktiğe dayalı olsun....

BUNLAR DÜZELMEDİKÇE HERZAMAN AYNI TAS AYNI HAMAM...

eeeeee ne yapçan mecbuuurrrrrr gene pese devam edecennn

kardeşim çok çok doğru yazmışsın

•  PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]

1:07:00'dan sonra PES 14 oynanış videosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 12 Haziran 2013; 9:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gareth Bale

Her Sene değişmesi beklenen şu oyun yapısını pişirip pişirip sunuyorlar. Sistem maça çok hakim normalde rahat kazanacağınız maçları bazen akıl almaz bir şekilde kaybediyorsunuz.Bunun gibi birçok uzun top saçmalığı Oyunun en önemli özellik hız olması(Kaç senedir böyle) Yerden ortaların daha çok etkili olması gibi saçmalıklar var peste.
    Bana göre pes ancak şunları yaparsa eski günlerine döner.
    Online daha keyifli hale getirip online modları çoğaltma.
    Hile olayına bir son vermek.
    Oyunda geçekle ilgisi olmayan oyuncuları kaldırıp yeni lisanslı ligler eklemek.
    Oyun yapısında değişikliğe gidilmesi
    Hız oyunu olmaktan çıkıp fizik tekniğin dahil olduğu bir oyun olması.
    Overallerin gerçeğe yakın ayarlanması Falcao:80 Sabri:85
    Stadyum atmosferi spiker gibi bir çok maçı keyifsiz hale getiren unsurlar var Bunlara bir çözüm bulmalı konami
    En önemlisi ise gerçeğe daha uygun olması.

bunlar gibi bir çok eksiği var pesin aklıma geldikçe eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]
     PES 2014 [ ANA KONU ]

1:07:00'dan sonra PES 14 oynanış videosu var.

winning eleven zamanlarına dönüş var biraz takım seçme serbest vuruş kullanmada. Kaleci bire birde yine kötü :D ve tahminimce uzun top olayı bu senede olacak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.