Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu video daha yeni taze çıktı. diğeri santos bayern maçının oynanış videosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

bu video daha yeni taze çıktı. diğeri santos bayern maçının oynanış videosu.

sen söyleyince tekrar baktımda dün gece izlemiştim bunu
  • Fifa ve Pes birbirlerine muhtaç, iki oyunda birbirini geliştiriyor, Şu beğenmediğiz pes keşke piyasadan çekilsede tekel olmak nasılmış görseniz.
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]

harika gerçek gibi
  • Oyuncu yüzleri konusunda zaten fifa'dan öndeydiler, bu sene dahada gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

PES 2014 [ ANA KONU ]

harika gerçek gibi

bakalım oynanış ve saha içindeki görüntü nasıl olcak
  • Bence bu sene baya geliştirmişler güzel olacak gibi .
  • Çok uyuz bi oyun olmuş inşallah çıkana kadar bi tempo gelir.
  • ya gerçekten grafik umrumda değil, oynanış güzel olsun online modlar keyifli, çekişmeli ve sürükleyici olsun, kadro güncellemelerini adam gibi yapsınlar yeter....... oyun sonuçta ne kadar gerçek görünebilirki gerçekten görüntü umrumda değil online mod da müsabaka yapmaktan bıktım...
  • Pes 2014 ü indirdim ama cd key crack istitiyo crack bulan yada olan varsa eger ulaşabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilallx45

Pes 2014 ü indirdim ama cd key crack istitiyo crack bulan yada olan varsa eger ulaşabilirmi

• Orijinalden alıntı: bilallx45

Pes 2014 ü indirdim ama cd key crack istitiyo crack bulan yada olan varsa eger ulaşabilirmi

(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Den57 -- 14 Haziran 2013; 16:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay içinde uçuyorum,sonra bırakıyorum oynamayı.Bazı oyuncuların yüzleri çok acayip görünüyor.Lisans konusuda büyük sıkıntı.Premier Lig'e alsalar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

1 ay içinde uçuyorum,sonra bırakıyorum oynamayı.Bazı oyuncuların yüzleri çok acayip görünüyor.Lisans konusuda büyük sıkıntı.Premier Lig'e alsalar bari

aynen dünya kulüpleri orda hepside lisanssız
  • quote:

hersene şu soruyu sormayın artık patch lerle bütün ligler oluyor zaten . stsl olamazsa olmasın önemli bir şey değil.

Şu oyunu Xbox ve Playstation'da oynayan birisi nasıl patch indirip kuracak? İllegal yollar dışında konsola patch kurmak mümkün değil. Nasılsa patch çıkıyor deyip, Pes'in büyük handikapı olan lisans sorununu görmezden gelmeyin.
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]
  • quote:

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

heyecanla bekliyoruz :)
  • PES 2014 Yeni Gameplay !

Oyun harika görünüyor.İlk gelen Gameplay videosunda garfikler çok kötüydü fakat bu gameplay videosunda grafikler harika görünüyor.Çimler çok canlı duruyor.Yeni oyun motoru yaramış PES'e. Oynanış bir fifa sever olarak benim çok hoşuma gitti.Oyuncuların hareketleri , topun tepkisi çok gerçekçi.Bu oyun Fifa 14'ü geride bırakabilir.

• Kamera açısı daha fazla özelleştirilebilir olacak ..

PES 2014 [ ANA KONU ]
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.