Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akparpala

PES 2014 çıkmadı ama şimdiden başladık çıktı, çıkacak, geldi, şöyle yenilikler var, böyle güzellikler var.

BANA KATILAN VARMI ACABA

Ama en önemli şeyi atlıyoruz

1. Hileciler, hiç bitmiyor bitmeyecekte ve ben kesinlikle ciddi önlemler alındığına inanmıyorum.

2. Kaleciler hiç bir şekilde kırmızı kart görmüyor (böyle saçmalık olur mu yaa)

.3 Kraşı takımın herzaman olmamakla beraber çok sık olduğuda oluyor gole giden son adamı düşüren kişi sarı kart görüyor (oysa ne olursa olsun KIRMIZ KART olmalı)
    ve ayrıcana sırf faul yaparak oyunu kazanmaya çalışan (Dirty Player dediğimiz) pislik oyuncular hele sizin takımdan daha düşük kuvvete sahipse en fazla sarı kart görüyor
    maçın başından sonuna kadar dalarak faul yapıyor oyunun içine ediyor (kırmızı kart olayı artık daha gerçekçi olmalı)

4. Defansta top çevirerek maçın üstüne yatmaya çalışan eziklere daha sıkı pres yapabilme olanağı vermeli veya otomatik pres yapmalı siz ne kadar adam adama pres yaptırırsanız yaptırım defansa 6 tane adam koyup oyunu
    maç sonuna kadar top çevirerek geçiren adamlar var senin adamlarınsa salak gibi 1 veya 2 kişi press yapıyor vakit geçip gidiyor.

5. Halen kornerden otomatik gol atmaya çalışan adamlarla dolu senin kale içine bir adam yolluyor bekliyor otomatik korner atsın. Bu gibi durumda o korner bazen 7-8 kere tekrarlanıyor bitmeyen hikaye gibi adam hep aynı yere atıyor
    sen istesende istemesende senin adam kornere kafa atıyor hol al başa yeniden genelde ezik tipler yapıyor ama sıkılıyorsun hop gene köşe vuruşu oluyor vakit geçip gidiyor n o beleşe gol atacak....

6. Oyuncular arasında ciddi hız farkı var 2013 resmen hıza dayalı oyun (bende tüm süratli adamları aldım gerçekten karşı takımın bu durumda işi çok zor) böyle saçmalık olmaz Bu kadar ciddi hız farkı dünyada yok ve olamaz oyun birazda pasa tekniğe taktiğe dayalı olsun....

BUNLAR DÜZELMEDİKÇE HERZAMAN AYNI TAS AYNI HAMAM...

eeeeee ne yapçan mecbuuurrrrrr gene pese devam edecennn

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

1:07:00'dan sonra PES 14 oynanış videosu var.

winning eleven zamanlarına dönüş var biraz takım seçme serbest vuruş kullanmada. Kaleci bire birde yine kötü :D ve tahminimce uzun top olayı bu senede olacak

hocam kaleciler bir şey değilde taraftarlar hep aynı değişmedi 14'de değişsin bari ayrıca fifa'ya benziyor biraz grafikleri soğuk renk tam rengini alamamış
  • quote:

quote:

quote:

1:07:00'dan sonra PES 14 oynanış videosu var.

winning eleven zamanlarına dönüş var biraz takım seçme serbest vuruş kullanmada. Kaleci bire birde yine kötü :D ve tahminimce uzun top olayı bu senede olacak

hocam kaleciler bir şey değilde taraftarlar hep aynı değişmedi 14'de değişsin bari ayrıca fifa'ya benziyor biraz grafikleri soğuk renk tam rengini alamamış

aynen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aynen katılıyorum

Yorumlarınızı okumadan, üstteki videoyu izledim. Benim de ilk gözüme çarpan, fifaya benzemesi idi. Oyuncuların çok hareketli olması, topun gidişi,sürüklenişi bile fifadakisine benziyor. Açıkçası "her halde benzetiyorum" diye düşündüm ilk başta, ancak yorumlarınızı okuyunca, yanılmadığımı anladım.

• Bu ne ya bildiğin Fifa olmuş bu Fifa'yı seven yine Fifa oynar zaten niye Fifa'ya benzemeye çalışırlar anlamadım ki.Daha iyi bir grafik motoru,yapay zeka ve atmosfer olsun denildi de gidin Fifa'nın aynısını yapın demedik Özellikle grafikler ve oyuncu yüzleri benzemiş falan değil direkt aynısı olmuş Fifa'nın ve benim Fifa'da sevmediğim belki de tek şeydir PES'e kıyasla oyuncu yüzleri ve grafikleri.O yüzden pek umutlu değilim şu an PES'ten
  • top sürme ve pas verme animasyonları süper olmuş.
  •  PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]

PES 2014 [ ANA KONU ]
  • PES 2014 E3 Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 12 Haziran 2013; 13:40:06 >
  • yerimizi alalım Lisanslar her zamanki gibi tam bi rezalet.Turkiye ligide olmazsa biter.
  • Vidyoları izleyince hakikaten FİFA gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

PES 2014 E3 Gameplay

çimler çok yapmacık bence hiç beklediğim gibi değil açıkcası winning eleven 8 in aynısı gibi. Şu manul pasıda kaldırsalardı keşke pas yardımından isteyen manuel atar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

quote:

quote:

aynen katılıyorum

Yorumlarınızı okumadan, üstteki videoyu izledim. Benim de ilk gözüme çarpan, fifaya benzemesi idi. Oyuncuların çok hareketli olması, topun gidişi,sürüklenişi bile fifadakisine benziyor. Açıkçası "her halde benzetiyorum" diye düşündüm ilk başta, ancak yorumlarınızı okuyunca, yanılmadığımı anladım.

bunu oynayacağıma artık fifa oynarım beklediğim gibi olmadı hiç

• Şaka mı bu ya ? Pes ve Fifa'nın tüm kötü özellikleri bileşmiş gibi sanki
  • Pes yine aynı tas aynı hamam. Oyuncular yine robot gibi; dönüşler, paslar, şutlar yine Pes 2013'ten pek farklı değil. Bir de oyun motoru değişecek diyenler vardı, bu mu değişen oyun motoru? Ben ne grafik olarak ne de oynanış olarak çok büyük bir fark göremedim.
  • STSL olacak mı?
  • Bu oyuncular niye robot gibi hareket ediyor hepsi aynı hiç kıvrak değiller
  • hersene şu soruyu sormayın artık patch lerle bütün ligler oluyor zaten . stsl olamazsa olmasın önemli bir şey değil.
  • Gameplay videosunu izledim . Harika oyun olmuş.Sonunda tutturdu Konamı.Sadece grafikler hoşuma gitmedi çim yeşil ev halısı gibi duruyor.Onada artık oyun çıkana kadar bi rötuş yaparlar diye umuyorum.Onun dışında oynanış harika olmuş.Oyuncuları sonunda idel boyuta küçültmüşler.Önceki Pes serilerinde oyuncular dev gibi duruyordu.Taraftarlar çok gerçekçi olmuş.Fifa'nın diğer serilerinde olduğu gibi Fifa 14'te de oyun içi takılmalar , donmalar devam ederse Pes 2014'e yöneliş olur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaSaRCaNS -- 12 Haziran 2013; 23:35:04 >
  • yeni oynanış videosu 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 13 Haziran 2013; 16:51:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

yeni oynanış videosu 2

bunu dün izlemiştimde ne yalan sötleyeyim hiçde beklediğim gibi olmadı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.