Şimdi Ara

Pes 2014 defans saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messi ile gidiyorsun kaleciyle karşı karşıya kalacaksın bir anda messi yavaşlıyor karşı takımın defansı hızlanıyor ve topu kapıyor bu saçmalık yüzünden kaç tane golden oldum oynayınca dediklerimi iyi anlayacaksınız

• ok
  • Doğru demişsin kardeş öyle deişik bir durum var top ayağına gelen oyuncu kendi koşusunu yapmıo topu ayağına doluo bende anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 19 Eylül 2013; 10:33:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen o olaya bende sinir oldum. resmen yeni getirdikleri sağ analogla yapılan omuz omuza mücadeleyi göze sokmak için yapılmış. senin adamın yavaşlasında defans hemen yetişsin sende sağ analoga mahkum kalıp el kol hareketleri yap geçersen geçersin yooksa nah görürsün golü demişler.

çok zorlama olmuş çooook. tamam güzel bir özellik ama her pozisyonda buna zorlamak saçmalık
  • +1
  • Mevki diye birşey yok Arbeloa Stoperlerin önünde oynuyor Khedira sağ bek'e kayıyor. baskı diye birşey yok beğenmedim açıkcası bu yönlerini bakalım daha 2.maçtayım
  • oyuncularla çok mevkinizi terk ederseniz yerine başkası gelir bu normal durum 2013 dede vardı ayarlardan taktiklerden yani bunu düşürebilirsiniz . o yavaşlama konusuna gelince tahminimce oyuncu şişiyor ve sanırım atmosferden dolayı heyecan yükseliyor vurduğu şutlar bile çok kötü olabiliyor ben 4-5 maç oynadım bugün her zaman yapmıyor onu.. ha bide ayarlardan kapatabiliyorsunuz onu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 18 DEFANS YAPMA!
    7 yıl önce açıldı
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    xbox 360 fifa 2015 ayağa pas
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1
    Ronaldo ile 3 kez kar?y kar?yya yakaladym.3'ünde de adam yava?lady,defans yeti?ti deli oldum resmen.
  • Aynen ya depar atıyorum adam arkamdan bi yetişiyor ikimizde yavaşlayıp omuz omuza gidiyoruz o benim önüme geçiyor nasıl oluyorsa sonrada gol kaçıyor.Çok kötü olmuş bu durum.
  • akepa A kullanıcısına yanıt
    iyi demişsin ama benim en kötü gördüğüm özelliği ara pas. ara pas atamıyorum ya çok kötü bu arada o anlatım yapan jim beglin midir nedir bende yok rld yazıyor ama bi yerden buldum. sadece indirme linki vardı indirdim grafikler resimdekilerle aynı (forumdaki) berbat inş pek fazla farkı yoktur sadece anlatıcı spiker felan farkı vardır. neyse konu dağıldı :D ara pas berbat hele frikik berbat olmuş bence heyecanı ölmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdc35 -- 22 Eylül 2013; 12:42:26 >
  • designr kullanıcısına yanıt
    hadi onu geç bilgisayarda oynayan ne yapsın analog tuşlarını ayarlayacak da omuz omuzada ona basacak da yok daha neler :D ara pas diye bişey yok zaten ibrahimoviç bile alamıyor defans kesiyor topu :D
  • Sırf bu yüzden 5 oyun sonra rafa kaldırdım oyunu.Şuan oynamıyorum.
  • aynen cok anlamsız olmus. herkes güçlü gibi gibi
  • Aynen +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akepa A kullanıcısına yanıt
    aynen benim çoğu golüm böyle kaçtı
  • +1 Pes bitmiş.
  • Hareketler falan atmosfer güzel iyi hoş hep istediğimiz şeyler de. Aynen ara pas yok araya defans anında giriyor , topu alan yavaşlıyor. 5 metre fark var aramızda sittin sene yetişememesi lazım ama herif dibimde bitiyor. Kırk yılda bir araya kaçmışım onda da adam yavaşlıyor. Gol attırmamak için elinden geleni yapmışlar , berbat olmuş kısacası. Gerçek hayatta top sürerken bu kadar da yavaşlamaz ki ya. Sırf şu olay yüzünden tüm zevki gitti oyunun .
  • koşma tuşuna üst üste iki kere basarsan adam yetişemez sana 2 + 2 + 2
  • ara pas özelliği böyle olması daha ıyı olmuş bence 13 de çok abartmışlardı ara pası
    forvete atıyon ara ası tak gol oluyodu şuan ıse daha gerçekcı olmuş bence
    topu alan oyuncunun yavaslaması ise çok kötü olmuş bencede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.