Şimdi Ara

PES 2014 Game - Databate.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bu forumda ''PES 2014 Kaldırır mı'' diye 3 konum ama kusura bakmayın heyecanıma verin müthiş bi oyun bizi bekliyor.Master League tanıtım videosu yayınlandı ve ben daha çok heyecanlandım.

Asıl konumuza gelelim bugün forumda dolaşırken game-databate sitesi PES 2014 sistemi kaldırırmı diye bi test yapıyormuş ve gayet doğru çıkıyormuş sizce benim sistemim bu oyunu kaldırır mı? Bu site zaten İşlemci'nin yettiğini söylüyor sanırsam Ekran Kartını en yüksek çözünürlükte yani High'te taratıyor.Lütfen bu konu altında yorumlarınızı esirgemeyin.

PES 2014 Game - Databate.

Dip Not : Pes 2013'ü Medium'da Hafif Kasma ile Low'da kasmadan oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerist38 -- 14 Eylül 2013; 18:37:17 >

• Bence, yeni bir pc almanın zamanı gelmiş.. Yeni ekran kartı al desem.. Ram'in az.. Yeni ram al desem işlemcin kötü... O pc ile low detaylarda belki oynayabilirisin.Oyunun enginesi değişti, fox engine nasıl bir performans verir bilinmez.. Eski seri peslerle karşılaştıramayız bu yüzden..
  • xdblack Zaten iyi bir ekran kartı ve işlemci alıcam zaten bunlara alana kadar beni pes 2014 idare etse yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2012 Crack
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.