Şimdi Ara

PES 2014 - Lansman Röportajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben ps3 de oynadım pes 2014 dü valla acıkcası hiç beğenmedim internet kafelerde oynayın derim ona göre orjinal alın cogunuz oynarken beyenmicek bence.
  • Turkcell Süper Lig mi beyler heralde pes 2008 çıkıyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes kesin atılım yapmıştır fakat fanboylar anlayamamıştır, fifanın yanında kesin deniyecem oyunu ,fifadan iyi olduğunu düşünmüyorum ama pescilerin dediği kadar da kötü olduğunu sanmıyorum, belki fifaya benziyordur diye pesciler ondan beğenmiyor olabilir.
  • Dün oynadım ve ps2 den sonra neden pes oynamadığımı tekrar anladım, resmen çöp.

• pes 14 fıfa 12 ıle taklıt edılmıs :D replıka
  • PES 2014 güzel gözüküyor, gün sayıyoruz artık çıksa da oynasak. FIFA 14 origin den oynadım yine ısınamadım. Zevk meselesi artık şu forumu ergenler terketsin ya da yorum yazmasınlar belli konularda. örn: pes-fifa, nvidia-ati, intel-amd vs... konu dışında justin biber mi ne onu konuşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe
    Turkcell Süper Lig mi beyler heralde pes 2008 çıkıyor.

Adam heyecanlanmış belli ki, videonun başında ARAL Game Duvarının ortasındalardı, sonuna doğru sağa doğru kaydı ufuk çizgisi gözükmeye başladı :D

• Bazı torrent sitelerine pc sürümü düşmüş. Bu oyun resmi olarak çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Bazı torrent sitelerine pc sürümü düşmüş. Bu oyun resmi olarak çıktı mı?

Hocam şuan indiriyorum skidrow sakat iş yapmaz %99 doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Skidrow sürümünü bulamadım ben.
  • Çıkmış durumda, bende tedarik etmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Çıkmış durumda, bende tedarik etmekteyim

3DM diye bir sürüm var onu indiriyorum şuan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Skidrow sürümünü bulamadım ben.

skidrow un kendi sayfasında. Büyük olasılıkla zaten aynıdır sizinkiyle

• Yenilik mi ? pes13 hadi biraz oynanıyordu bu hepten beter olmuş bu kadar kötü bir oyunu hayatımda görmedim. yazık günah fifaya yetişcez diye konami yüzüne gözüne bulaştırmış
  • abı bırakın ıncelemesını yapmanız bıle ayıp..bu nasıl oyun böyle 2000bınlerdekı wınıng elevenı oy nuyorum sandım o nasıl bır menudur öyle o nasıl grafıktır o nasıl oynanıstır :D:D

• ARKADAŞ Bİ OYUN BU KADARMI KÖTÜ OLABİLİR YA NE ATTIĞIN PAS YERİNE ULAŞIYO NEDE ADAMI KONTROL EDEBİLİYOSUN YA BU KADAR REZALET Bİ OYUN OLAMAZ VE DAHA BİR SÜRÜ HATASI VAR BU SENE FİFAYA KALDIK YANİ

• Pesi 2003 serisinden beri oynarım her oyununu severek oynamışımdır bu yüzden fifaya dönüp bakma gereği duymadım. Taaki bu oyuna kadar nasıl bu kadar kötü bir oyun yapabildiler aklım almıyor. Pesin en iyi yanı olan oyuncu yüzleri bile rezalet. süper star oyuncuların yüzleri tamam eyvallah ya diğerleri ? Örnek vereyim Higuain Pastore Lavezzi Pjanic Isco Modric Nasri Jovetic ve daha bunun gibi birçok oyuncunun yüzleri neredeyse aynı siyahi futbolcular kopya gibi next next diyip geçmişler .D Oyuncuyu kontrol edemiyorsun ya yok abi olmamış ilk defa fifayı deneyeceğim bu sene. ve benim gibi birçok pes fanının böyle yapacağınada eminim

• hala en iyi futbol oyunu fifa çevremde oynuyanlar beğenmedi

• Sayın Bsc bu sayfada bazı İnsanlar korsan oyun hakkında sohbet ediyor siz bunu neden silmiyoruzsunuz?.Sonuçta siz oyun haberleri yapıyorsunuz.Orjinal almayı tavsiye etmek yerine bu tür mesajları yayınlamak pek iyi değil.Derseniz ki sanane tamam abi kusura bakma:)
  • Varsa yoksa UEFA Şampiyonlar Ligi o da olmasa PES ne yapacaktı merak ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.