Şimdi Ara

pes 2014 online oyunda ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, pes 2014 reloaded sürümü kullanıyorum fakat orjinal cd key satın alarak online modunu aktif ettim. Online master lig, müsabaka veya sıralama maçı hangisi olursa olsun hep karşımdaki kullanıcıların bağlantısı kesiliyor ve puan alıyorum, bir kere bile bana puan kaybettirmedi. Online master lig birlik ligindeyim 70 kere maç yapmayı denedim fakat rakip bulunduktan sonraki maça başlama iletişimleri hazırlanırken maça giremeden karşıdaki kullanıcının bağlantısı kesildi uyarısı ile puan alıyorum, bileğimin hakkıyla bir kere yenemedim hatta maç bile yapamadım. Şuan 1000 puandayım acayip bir istatistiğim var 2. sıradayım. Birlik ligindeki oyuncuların istatistiklerine bakıyorum herkesin mağlubiyeti beraberliği var maç yapabiliyorlar demek ki, 70 maçın 70 inde nasıl olurda karşımdaki kullanıcının bağlantısı kesilir ve ben puan alırım anlıyamadım, sunucu sorunu gibi gelmedi bana. Sorun bende mi yoksa genel pes 2014 sunucu rezaletlerinden mi oluyor diye düşünüyordum ama diğer kullanıcıların istatistiğini görünce anladım ki böyle puan alan tek ben varım!!! Aceba sorun cd key satın alarak online modunu aktif etmek mi? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi different35 -- 30 Aralık 2013; 18:05:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.