Şimdi Ara

PES 2014 OYNAMAYACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2014 galatasaray oyuncu yüzlerini gördükten sonra pesten soğudum valla.

• feyzbuk kullanıcısına yanıt
    bu konuda kesinlikle katılıyorum. ha sorun sadece galatasaray da değil. modric'e mascherano'ya da denk geldim gram alakaları yok. neden böyle yapmışlar anlayamadım açıkcası.
  • Biraz önce bir deniyim diye indirip bir maç yaptım ve gülmekten ölecektimFifaya benziyeyim derken hiç bir halta benzememiş oyun.
  • Bu oyunun inşaatı devam ederken piyasaya sürülmüş bir ürün olarak düşünüyorum ,

Oyun yeni motoruyla beraber her şeyi yeniden yapılandırmış , oyuncu yüzleri konusunda da öyleler...

Şuan pes inşa halinde ve oyuncular zamanla toparladığını görecekler bence betadan farkı yok , şuan oyunun çoğu konuda temeli var ancak dengeleyememiş durumdalar..

Oyuncu yüzleri 1 2 oyunda önceki serilerdeki seviyeye gelir ancak şuan hala gelişmekte olan yapı insanı üzüyor neden oyuncuları denek hayvanı gibi kullanıyorlar anlamış değilim..

Oyun 1 2 sene daha piyasaya sürülmeden dengelenip , bazı şeyleri oturtulup piyasaya sürülebilirdi ...
  • Demin ps3 te oynadım.Fifa 07 oynasam daha iyiydi.Zemin felaket.Oyuncular berbat.
  • Evet bazı oyuncular çok benzememiş ama ronaldo ve pirlo'yu gördünüz mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu oyunun inşaatı devam ederken piyasaya sürülmüş bir ürün olarak düşünüyorum ,

Oyun yeni motoruyla beraber her şeyi yeniden yapılandırmış , oyuncu yüzleri konusunda da öyleler...

Şuan pes inşa halinde ve oyuncular zamanla toparladığını görecekler bence betadan farkı yok , şuan oyunun çoğu konuda temeli var ancak dengeleyememiş durumdalar..

Oyuncu yüzleri 1 2 oyunda önceki serilerdeki seviyeye gelir ancak şuan hala gelişmekte olan yapı insanı üzüyor neden oyuncuları denek hayvanı gibi kullanıyorlar anlamış değilim..

Oyun 1 2 sene daha piyasaya sürülmeden dengelenip , bazı şeyleri oturtulup piyasaya sürülebilirdi ...

demo sanki demi kardes bende içime öyle bir his girmişti ilk açtığımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013 Taktik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galatasarayda sabri ve muslera ne alaka wallaha şoktayim hiç alakasi yok hele sabri tam sacmalamislar sabri diyemezsin o derece isteyen bir zahmet açsın baksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu silmek üzereyim böylr bir mantık olamaz 2009 da aynısını yaptılar bazı değişikliğe gittiler 2013 te anca düzelttilr oyunu derken 2014 yeniden rezalet ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.