Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pessi63

E3 oyun fuarında PES 2015 tanıtılacak ve basın bülteni yayınlanacak ( oyunun genel özellikleri ile ilgili ) ...

hani dostum bu sabaha karşı sony kapanışı yaptı . hiç ses soluk yok . nerden aldın bilgiyi ? bende e3te tanıtılı diyodum ama hala ortalıkta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyometrifr06

quote:

E3 oyun fuarında PES 2015 tanıtılacak ve basın bülteni yayınlanacak ( oyunun genel özellikleri ile ilgili ) ...

hani dostum bu sabaha karşı sony kapanışı yaptı . hiç ses soluk yok . nerden aldın bilgiyi ? bende e3te tanıtılı diyodum ama hala ortalıkta yok

Arkadaşlar konami kendi twitter hesabından pes 2015 hakkında bilgi verir misiniz? Diyen bir takipçisine 25 haziranı bekleyin yazdı boşuna haber beklemeyin e3'te haber çıkması için. 25 haziranda oyun içi görüntü ve küçük bir video gelmesini bekliyorum anladığım kadarıyla e3 te sadece bu teaseri piyasaya sürüp biz varız dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustburak -- 10 Haziran 2014; 19:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

quote:

quote:

Arkadaşlar konami kendi twitter hesabından pes 2015 hakkında bilgi verir misiniz? Diyen bir takipçisine 25 haziranı bekleyin yazdı boşuna haber beklemeyin e3'te haber çıkması için. 25 haziranda oyun içi görüntü ve küçük bir video gelmesini bekliyorum anladığım kadarıyla e3 te sadece bu teaseri piyasaya sürüp biz varız dediler

yoksa bunlar oyunu yapmakta geç mi kaldılar 25 haziran ne ya oyunun çıkmasına 5 ay kalamı yapmaya başlıyorlar acaba pes 2014 ilk çıktıgında bir sürü eksik vardı yarım oyun çıkarmışlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

quote:

quote:

büyük beklentiler içine giriyoruz artık . en azından 2 hafta sonra . gameplay videosunuda gamescomda mı görürüz ki

• Beyler yuvarlak içine aldığım bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpoolandkop -- 11 Haziran 2014; 13:40:36 >

• bir pes sever olarak fifa ve konaminin bu tanıtım videolarındaki abartılı sözlerine karnım tok artık. oyun çıkana kadar hiçbirşeyden emin olamayız. pes 2014 çıkana kadar herşey söylendi şişirildi iyice sonuç eksik bir oyun çıktı. şahsen ben ve arkadaşlarım yinede pes2014 çıktığı gün pes2013ü bıraktık ve arkadaşlarla sürekli pes2014 oynadık severek oynadık her güncelleme ayrı güzeldi heyecanı vardı son güncellemelerle birlikte oyun iyice oturdu. tek isteğimiz pes 2015te pes ruhuna bağlı kalınsın, pesin futbol heyecanı hiçbir oyunda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpoolandkop

Beyler yuvarlak içine aldığım bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaki adamın ayakkabısı kardeş o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal_sk1986

quote:

Orijinalden alıntı: liverpoolandkop

Beyler yuvarlak içine aldığım bölüm hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaki adamın ayakkabısı kardeş o

insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor ya neyse

ayakkabıdır o diyelim gecelim :)

• son data ile 32 milli takımın kadroları güncellenmiş, yüzlerce yeni face ve milli takımlara yeni oyuncular eklenmiş. world challenge yapılır artık.

bi çok oyuncunun saç şekli ve yüz hatlarıylada oynanmış.juve ile çok fazla oynadığım için önce juve ye baktım. özellikle pogba müthiş olmuş. pirlo,tevez de değişikliğe ugramış. bu arada kwadvo asamoah ve lorenthe in de face eklenmiş. asamoah la pogba müthiş görünüyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

son data ile 32 milli takımın kadroları güncellenmiş, yüzlerce yeni face ve milli takımlara yeni oyuncular eklenmiş. world challenge yapılır artık.

bi çok oyuncunun saç şekli ve yüz hatlarıylada oynanmış.juve ile çok fazla oynadığım için önce juve ye baktım. özellikle pogba müthiş olmuş. pirlo,tevez de değişikliğe ugramış. bu arada kwadvo asamoah ve lorenthe in de face eklenmiş. asamoah la pogba müthiş görünüyo.

pes 2015 ps4 aynı pes 2014 deki gibi oyun yarım çıkmaz inş
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar en son yapılan DATA PACK 7.0 güncellemesi ile oyun gerçekten de çok güzel bir hal almış, oynanışta da bariz düzelmeler mevcut!!...

Mutlaka denemelisiniz; sanırım oyunun en son hali bu!

1) En önemli değişiklik; artık topa vurduğumuz sırada rakiple olan çarpışmalardan dolayı ve pozisyon geçtikten sonra verilen gereksiz ve oyunu durduran fauller düzeltilmiş..

2) Bergkamp çalımı oyuna geri iade edilmiş ( SONUNDA!! )

3) Oyuncu boyutları birazcık daha küçültülmüş ve sahada bu yüzden paslı oyun oynamak kolaylaşmış..

4) Oyun daha akıcı olmuş, sık sık fauller yüzünden durmuyor artık oyun!

5) Şutlar tek kelimeyle harika olmuş..

6) Dünya Kupasına katılan bütün takımların son kadroları güncellenmiş (Ayriyeten Hollanda milli takımı da full lisanslı hale getirilmiş)

7) 200 civarı yeni oyuncu yüzü oyuna eklenmiş...

Bence bunun üzerine koyarak PES 2015 piyasaya çıkarılırsa çok ses getireceğine eminim! ...

• Ronaldo'yu zenci yapmışlar resmen

• quote:

Arkadaşlar en son yapılan DATA PACK 7.0 güncellemesi ile oyun gerçekten de çok güzel bir hal almış, oynanışta da bariz düzelmeler mevcut!!...

Mutlaka denemelisiniz; sanırım oyunun en son hali bu!

1) En önemli değişiklik; artık topa vurduğumuz sırada rakiple olan çarpışmalardan dolayı ve pozisyon geçtikten sonra verilen gereksiz ve oyunu durduran fauller düzeltilmiş..

2) Bergkamp çalımı oyuna geri iade edilmiş ( SONUNDA!! )

3) Oyuncu boyutları birazcık daha küçültülmüş ve sahada bu yüzden paslı oyun oynamak kolaylaşmış..

4) Oyun daha akıcı olmuş, sık sık fauller yüzünden durmuyor artık oyun!

5) Şutlar tek kelimeyle harika olmuş..

6) Dünya Kupasına katılan bütün takımların son kadroları güncellenmiş (Ayriyeten Hollanda milli takımı da full lisanslı hale getirilmiş)

7) 200 civarı yeni oyuncu yüzü oyuna eklenmiş...

Bence bunun üzerine koyarak PES 2015 piyasaya çıkarılırsa çok ses getireceğine eminim! ...

Bu saydığın değişiklikler offline için geçerli..Online maçlarda ise L1 üçgen saçmalığı geri gelmiş..Defans hataları çoğalmış ve oyun neredeyse 1.06 daki sorunlu haline geri dönmüş..Defansın arkasına atılan toplarda, defans oyuncusu ,topa ağır ağır koşuyor, rakip hücumcu ise roket gibi inanılmaz bir hızla topa koşup, golü atıyor..Konami, dünya kupasının çokça izlendiği şu günlerde, çoluk çocuk ,L1 üçgen yaparak kolayca gol atsın diye oyunu yine eski arcade haline geri getirmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Haziran 2014; 10:58:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Ronaldo'yu zenci yapmışlar resmen

Ronaldo zenci gibi mi? senin ayarlarin kaymış hocam varsayılan yap.

• Bu arada o saçma fauller devam ediyor. Online'da.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    pes 2010-pes 2011de bu L1+üçgen saçmalıgı yoktu pes 2012de de fazla yoktu ama pes 2013 ile pes 2014 de bu L1+üçgen saçmalıgı var ve sadece bunu deniyorlar defanstan bile L1+üçgen yapıyorlar örnek verim gerard pası 90 diyelim flamini pası ise 78 diyelim ama iki oyuncuda aynı pası atabiliyor burası çok saçma
  • Oyuncu boyutları her yama da biraz daha küçülüyor. Napacaz bu adamları ey konami cebimize mi sokacaz!!! Artık dokunmayın su oyuna bir oyun bir sene içinde bu kadar değiştirilir mi? Ondan sonra 1 milyon satarsin tabi...
    Ey konami koskoca e3 fuarinda birak videoyu oyunla ilgili bilgi bile vermedin. Bu mudur senin reklam yapma anlayışın keşke okusaniz su yazdıklarımı sadece ben değil birçok pescinin isyanı bunlar... Elindekileri de kaybedeceksin bu politikalarinla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 14 Haziran 2014; 17:45:01 >
  • Online'da halı saha maçları oluyor resmen. İlk yarı 5-3 bitti maç. Birinde de 7-4 yendim. Çoğu maç 7-8 golle bitiyor. Gerçeklik gitmiş yine. Konami yine salmış park alanına çevirmiş oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

pes 2010-pes 2011de bu L1+üçgen saçmalıgı yoktu pes 2012de de fazla yoktu ama pes 2013 ile pes 2014 de bu L1+üçgen saçmalıgı var ve sadece bunu deniyorlar defanstan bile L1+üçgen yapıyorlar örnek verim gerard pası 90 diyelim flamini pası ise 78 diyelim ama iki oyuncuda aynı pası atabiliyor burası çok saçma

Koyu pesciyim..fifa14 oynadim agır momentum ve L1 ücgen sacmalıgından bıraktım...3 gündür 90 mac yaptım ücretsiz fifa world beta'da 33 yaşındayım böyle futbol oyunu oynamadım...

%100 özgürlük 93 maçta 1 maç momentum hissetmedim

L1 üçgenden gol yemedim(en çok kullanan arkadaşımla test ettik)

Hakem kararlarından dolayı saçımı başımı yolmadım,yani oyun hakemden dolayı gereksiz yere durmuyor,saçım başım yerinde

Topa ben gitmezsem oyuncum oldugu yerde kazık yutmuş gibi duruyor,yani olması gerektigi gibi(yapay zeka sahanın her yerinde yok istedigim boşluga top atıyorum)

Top kapmak için bileklerim ağrıyor topu takip edip diger oyuncularım yer tutuşuna bakarak rakibimin atabileceği yöne Lb+sag analogla geçiş yaparak top kapma olasılıgımı arttırıyorum(pes'te lb+analog içler acısı)

Vs vs........Fifa world beta esir etti esir

• .Fifa world beta ps3 demi oynadın ps4 mi
  • 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.