Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Platform farkı var ama genede düzgün futbol oynamak isteyenler denesin diye yazdım...PC origin hesaptan oynadım ilkermurat kardeşim her platformda oynuyor mesela...deneyip izlenimlerini yazan olursa mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, E3 oyun fuarında yer alan birinden (Aral Game yetkilisi) mail yoluyla aldığım bilgiyi paylaşıyorum;

Oyunun arka planda pretest demosu oynanmış, gelen basın mensupları tarafından...

Oyunda 2014'e göre önemli farklılıklar varmış ve oyun kodlarının çoğu kısmı yeniden yazılmış, pes 14'e göre de daha güzel ve rahat bir oynanışa sahipmiş...

Bilginize...
  • PES 2015; PS4'te 1080p (yani FULL HD) ve 60 FPS'de oynanabilecekmiş!!

Sanırım grafikler ve gerçekçilik tavan yapar, yeni oyun motoruyla da birlikte...

http://todowe.blogspot....2015-correra-1080p.html
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Işte bu iyi haber

• Beyler pes 2014 için en iyi lisans yamasını nerden indirebilrm birde nasıl kurarım ps3 e lisans yaması yardımcı olan olursa çok makbule geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Arkadaşlar, E3 oyun fuarında yer alan birinden (Aral Game yetkilisi) mail yoluyla aldığım bilgiyi paylaşıyorum;

Oyunun arka planda pretest demosu oynanmış, gelen basın mensupları tarafından...

Oyunda 2014'e göre önemli farklılıklar varmış ve oyun kodlarının çoğu kısmı yeniden yazılmış, pes 14'e göre de daha güzel ve rahat bir oynanışa sahipmiş...

Bilginize...

Yani şu açıklamayı okuyunca deli olmamak elde değil adamlar bilgiyi damla değil su zerresi olarak paylaşıyorlar. Bunlar değil miydi PES 15 bambaşka bir oyun olacak İngiltere de yapılıyor çok şey bekleyin. Tamamen değişecek vs.. diye. Kaldı ki dünyada bu kadar paylaşım platformu var E3 fuarından tek aktardıkları bu mu şaşmamak lazım bu firmanın yaptıklarına aptal herifler enformasyon konusunda en kötü bilgisayar oyunu yapımcısı bunları solda sıfır bırakır. Ben japonları akıllı bilirdim bunlardan cacık olur ancak. EA Sports tüm bu yaptıklarına rağmen 2012 de mi ne ABD nin en kötü firması seçildiğini biliyor muydunuz ?

Olay ne aslında biliyor musunuz ? Konami bir oyunun bu kadar oynanacağını bilmiyordu orantısız büyüdü planlı değil ondan bugün birçok konuda birçok alanda profosyonel bir firma gibi cevap veremiyor hala amatörler....

• ARKADAŞLAR, PES 2015'te eskiden radarın sağında solunda yer alan oyuncu isimleri yazan barlar geri dönüyormuş!!...

İnşallah bunlar kaldırılabiliyordur!!

Görüntüsü de aşağıdaki linkte...

http://www.peseditblog.com/?fromMP
  • fifa15in küçük bi oynanış videosu sızmış skorbordu şampyonlar ligine benzyo diye oh be şampyonlar ligi gelmş diyen veletler ve enayiler görüyorum
  • arkadaşlar pessi arkdaşımızın paylaştığı haberi çevirmeye çalıştım anlatılanlar kısaca pes 2015in fifayla ciddi rekabet haline gireceği konusunda . daha fazlası için 25 haziran beklencek diyo . 25 haziranda genel bilgilerde verilcek iyi iyi . ayrıca fox enginenin gücünü tam anlamıyla gördüm yazılmış . E3'te PES 2015İN FİFA 15'TEN ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNDÜĞÜDE YAZILMIŞ .
  • Arkadaşlar PS3 ü yeni aldım süperslım kırılmamıs. pes14 ile birlikte ancak pes 14 ingilizce ve Arapça bunu nasıl Türkçe menuye çevirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevell

Arkadaşlar PS3 ü yeni aldım süperslım kırılmamıs. pes14 ile birlikte ancak pes 14 ingilizce ve Arapça bunu nasıl Türkçe menuye çevirebilirim.

Arkadas kutusundada arpça yazılar olan versiyon mu? Öyleyse o sadece ingilizce ve arapça dili destekliyor. Türkçe olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: odyometrifr06

arkadaşlar pessi arkdaşımızın paylaştığı haberi çevirmeye çalıştım anlatılanlar kısaca pes 2015in fifayla ciddi rekabet haline gireceği konusunda . daha fazlası için 25 haziran beklencek diyo . 25 haziranda genel bilgilerde verilcek iyi iyi . ayrıca fox enginenin gücünü tam anlamıyla gördüm yazılmış . E3'te PES 2015İN FİFA 15'TEN ÇOK DAHA GÜZEL GÖRÜNDÜĞÜDE YAZILMIŞ .

Okuduğum kadarıyla oynayanlardan biri oyunun görüntü olarak değişmediğini ama geliştirilmiş ve akıcı bir gameplay sunduğunu söylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

Orijinalden alıntı: tnevell

Arkadaşlar PS3 ü yeni aldım süperslım kırılmamıs. pes14 ile birlikte ancak pes 14 ingilizce ve Arapça bunu nasıl Türkçe menuye çevirebilirim.

Arkadas kutusundada arpça yazılar olan versiyon mu? Öyleyse o sadece ingilizce ve arapça dili destekliyor. Türkçe olmaz..

Tesekkürler

• ps3 için yeni bir yama gelmiş dostlar

New patch released to fix Data Pack 7 Issues - out now on PS3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ps3 için yeni bir yama gelmiş dostlar

New patch released to fix Data Pack 7 Issues - out now on PS3

konamiyi hiç anlamıyorum ps3 pes 2014 yamasıyla filan uğraşıyor acaba denememi yapıyorlar ps4 pes 2015 için anlamış değilim pes2015 ps4 oyunu ne zamandır üstünde çalışıyorlar acaba sonra oyun yetişmiyor yok transfer güncellemesini bekle yaklaşık 2 ay
  • Yeni yama ile oyunda faullerde azalma var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Yeni yama ile oyunda faullerde azalma var sanırım.

Yok arkadaşım fauller devam işin tadı kaçtı artık bazı kişiler var ki oyun oynanmıyor durmadan faul yapıp duruyorlar... anasını sattığımın fifasında bu yok ama PES bir türlü düzeltmedi dolayısiyle sistem faullu oynayana göz yumuyor.
  • her haftada yama olmaz ki, oyun ilk çıktığında oynanırlıkta 1-2 düzeltme yaması anlarım, oyunu oyuncağa çevirdiler resmen.

winning eleven PS2 zamanı 6 ay sonu evolution modunu çıkarırdı, biraz daha gelişmiş versiyonu olurdu,
    1 sene boyu bıkmadan usanmadan oynardık, böyle saçmalıklar olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi75 -- 24 Haziran 2014; 10:07:28 >
  • Bayadır pes14 oynamayı hele online oynamayı bırakmıştım. Bugün yeniden bana kendisini sevemeyeceğimi hatırlattı. Online oynanışı offline gibi olmayan oyun kaybetmeye mahkumdur... Pes15'e kadar başka oyunlara bakarım artık. Ha pes 15'te aynı b.kun farklı rengi cıkarsa gelsin fifa...

• pcde pes 2014 1.16 dlc 7.0 oynuyorum

az önce oyundan çıktım pes script batağına girip çıkmış sanki

oyun dengeleri vs eskiye göre baya iyi ancak paslaşmak bile çile zevksiz

oyun şu an kesinlikle heyecanlandırmıyor

herşey kendini tekrar ediyor gibi

şutun pasın hiçbirşeyin kıymeti yok

oyunun üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi

eğlence tamamen sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Haziran 2014; 17:38:35 >
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.