Şimdi Ara

PES 2014 (PS3 ANA KONU) (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.363
Cevap
32
Favori
392.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkermurat

pcde pes 2014 1.16 dlc 7.0 oynuyorum

az önce oyundan çıktım pes script batağına girip çıkmış sanki

oyun dengeleri vs eskiye göre baya iyi ancak paslaşmak bile çile zevksiz

oyun şu an kesinlikle heyecanlandırmıyor

herşey kendini tekrar ediyor gibi

şutun pasın hiçbirşeyin kıymeti yok

oyunun üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi

eğlence tamamen sıfır

Kardeş,1.16 'yı ben de oynadım ama bahsettiğin kadar kötü gelmedi bana..Pes 2014, genel olarak eski pesler kadar keyif vermiyor, hangi güncelleme olursa olsun ama oyun,bu son güncellemeyle daha sade ve basit bir hale gelmiş..Pes 2015, dururken, Konaminin hala pes 2014 ile uğraşması, hayra alamet değil..Büyük ihtimal, bizleri bu güncellemelerle Pes 2015'e hazırlıyorlar..Eğer bir sürpriz olmazsa, eski pesler gibi keyif veren, seri oynanışsa sahip bir Pes gelmezse,Pes 2015, Pes 2014'ün bu güncellenmiş halinin biraz daha gelişmişi olacak..İnşallah yanılırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Haziran 2014; 18:00:42 >

• Siz buz pateni gibi oyun istiyorsunuz her mac 10 gol olsun vs bnm icinde pes14 deki hatalar giderilirse yeter aksi halde huc istemesemde fifa oynarim daha iyi ronaldoyu al messiyi al butun sahada turlamakmi olay yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 29 Haziran 2014; 18:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

pcde pes 2014 1.16 dlc 7.0 oynuyorum

az önce oyundan çıktım pes script batağına girip çıkmış sanki

oyun dengeleri vs eskiye göre baya iyi ancak paslaşmak bile çile zevksiz

oyun şu an kesinlikle heyecanlandırmıyor

herşey kendini tekrar ediyor gibi

şutun pasın hiçbirşeyin kıymeti yok

oyunun üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi

eğlence tamamen sıfır

Kardeş,1.16 'yı ben de oynadım ama bahsettiğin kadar kötü gelmedi bana..Pes 2014, genel olarak eski pesler kadar keyif vermiyor, hangi güncelleme olursa olsun ama oyun,bu son güncellemeyle daha sade ve basit bir hale gelmiş..Pes 2015, dururken, Konaminin hala pes 2014 ile uğraşması, hayra alamet değil..Büyük ihtimal, bizleri bu güncellemelerle Pes 2015'e hazırlıyorlar..Eğer bir sürpriz olmazsa, eski pesler gibi keyif veren, seri oynanışsa sahip bir Pes gelmezse,Pes 2015, Pes 2014'ün bu güncellenmiş halinin biraz daha gelişmişi olacak..İnşallah yanılırım..

hocam online oynamıyorsan 1.06 ve önceki sürümlere dönmeni tavsiye ederim

ben 1.04 e döndüm şu an

ufak eksikler olmasına rağmen pasında şutunda kıymeti ve keyfi var bu sürümde

• Her şeyi güzel söylemişsinde kardeşim hakem hatalarınıda illaki biliyorsun ama es geçmişsin...

Kayarak nizami bir şekilde pas atarken rakibin kayan oyuncuya takılıp düşmesine hangi mantıkla faul çalınır ?

1 maçta 3 kere yüzde yüz gole gidecekken 1inde bile neden avantaj oynatılmaz ?

Köşe vuruşlarında L1 e bastığında kornerder direğine koşan oyuncu neden önünde kim var kim yok kör gibi çarpa çarpa geliyor ?

Kaleye şut çektiğinde eğer o şut gol olacaksa uçmuyor,auta çıkacaksada uçmuyor neden ?

Yanlış hatırlamıyorsam gökkuşağı çalımıydı sağ analog üstüne bastırıp üstten aşırtma hareketinde,çalımı yiyen neden ""bak uçak düşüyor""gibi sine havaya bakarak çalımı yiyor ?

11vs11 de hiç lag yokken oyun akıcıyken 2vs2 de neden hep tuhaf bir alt yapıya döner oyun o 4 kişide 4lüden rahatsız olur ?

Offline maçlarda yaptim ama üstte anlattiklarımdan cok cok farklı deil offline oyunda...
    Aklıma gelen bunlar illaki eklenecek şeyler vardır ama pes14'ü mecburiyetten 5-6 ay oynadim hakkıyla 973 puan yaptım,pes14'ü iyi niyetle futbol çerçevesinde oynayınca böyle organize atack golleri çıkıyor DİE video hazırladim

Ama adamlar her güncelleme de içine s...ılar oyunun

Olmayan hakem hataları olmaya başladı,uçuk kaçık goller attırıp kullanıcı çekmeyi düşünüp oyunu toparlamaya çalıştılar ama olmadı

Fullünde tonla saçmalık olan bıraktıgım fifa14 'ün worl betasını oynuyoruz keyif'ten 4 köşeyiz...

Ücretsiz olması önemli deil fifanın fullünden cok farklı adamlar beleş oyunun reklamını bile ntvspora vermişler.......

• Son güncelleme yamasını beğenmedim.
    Önceki yamada offline oynamak mükemmel ve zevkli idi.
    Bu yama hem offline hem online da çok kötü.
    L1+üçgen yine ortaya çıkmış durumda.

• Online oynamak isteyen eklesin arkadaşlar.
    Psn: egecan06

• Son bir kaç gündür online acayip bi yavaşlama var acaba sizdede ölemi bu konuyla ilgili lkimse bişey dememişte merak ettim. Resmen top oynayanıyorum 1 maç yapıp kapatıyorum.. Sizde de bölemi acaba ?

• ilk defa offline dan keyif alamadım. oyun hızlı abuk subuk bi hal almış. totoşlar oyunu resmen müsvette ye çevirmişler.

• Arkadaşlar pes14 dünya finali için manchestera geldim bugün yarın turnuva olucak perşembe günü de pes15 i denettircekler scheduleda öyle gözüküyor oyunla ilgili ilk değerlendirmelerimi döner dönmez yazıcam dua edin de gelmişken Türkiyeyi güzel temsil edim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Arkadaşlar pes14 dünya finali için manchestera geldim bugün yarın turnuva olucak perşembe günü de pes15 i denettircekler scheduleda öyle gözüküyor oyunla ilgili ilk değerlendirmelerimi döner dönmez yazıcam dua edin de gelmişken Türkiyeyi güzel temsil edim:)

dualarımız seninle hocam

yorumlarını acilen bekliyoruz bizi unutma
  • quote:

Arkadaşlar pes14 dünya finali için manchestera geldim bugün yarın turnuva olucak perşembe günü de pes15 i denettircekler scheduleda öyle gözüküyor oyunla ilgili ilk değerlendirmelerimi döner dönmez yazıcam dua edin de gelmişken Türkiyeyi güzel temsil edim:)

Sen de mi burdaydin burak nette gordum sampiyonlugunu.Insallah basarili olursun dualarim seninle.
    Bu arada ben Mehmet Kapcak eskiden cok kapisirdik hatirlarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Demirören -- 2 Temmuz 2014; 2:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

quote:

Sen de mi burdaydin burak nette gordum sampiyonlugunu.Insallah basarili olursun dualarim seninle.

Tabi hatırlıyorum kardeşim grupları geçtim ama son 16 da kötü elendim adamlar bizim gibi değil profesyonel takımları var sürekli offline turnuvaları var gruptan çıkmam bile güzel bir başarıydı.

Yarın sabah pes15 i denicez izlenimlerimi yazıcam size . ( ilker hocam adam bhattide bizle birlikte sövmek istediğin birşey var mı )

• quote:

quote:

quote:

Tabi hatırlıyorum kardeşim grupları geçtim ama son 16 da kötü elendim adamlar bizim gibi değil profesyonel takımları var sürekli offline turnuvaları var gruptan çıkmam bile güzel bir başarıydı.

Yarın sabah pes15 i denicez izlenimlerimi yazıcam size . ( ilker hocam adam bhattide bizle birlikte sövmek istediğin birşey var mı )

Zamaninda Hasan la birlikte takim kuruyorduk askeelik falan koptum olaydan.Dondugumde fifaci olmusum bi baktim :) keske takim olayina vakit ayirabilseymisiz gerci bilmiyorum solo mu takiloyosun ama.Takip ettim bu arada bugun seni uzuldum elenince ama birgun dunyanin en iyisi olucaksin inaniyorum kardesim.Insallah iyi haberlerin gelir pes 2015 ile ilgili de ben de geri donerim efsaneye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zamaninda Hasan la birlikte takim kuruyorduk askeelik falan koptum olaydan.Dondugumde fifaci olmusum bi baktim :) keske takim olayina vakit ayirabilseymisiz gerci bilmiyorum solo mu takiloyosun ama.Takip ettim bu arada bugun seni uzuldum elenince ama birgun dunyanin en iyisi olucaksin inaniyorum kardesim.Insallah iyi haberlerin gelir pes 2015 ile ilgili de ben de geri donerim efsaneye.

Ooo 2010 günlerimiz çok güzeldi hala 2010dan kazandığım tvde ps3 oynuyorum anısı büyük bana o oyunun .Abi sana şöyle söyliyim ben hep online oynadım offline tecrübem az oynucak arkadaşta yok grupta 7 kişi vardı ve offline tecrübem olsa rahat 18 puan alırdım ama 10 puanla yetindik son 16 daki rakibim grup maçlarının en golcü adamıydı 55e kadar 3-0 yaptı ama pozisyon kaçırmadı adam moralim bozuldu 5-2 kaybettim o maçı ama adam italyadan gelmişti ve ayda 2 tane offline turnuvaları oluyormuş adam tecrübesiyle ezdi kısaca bu oyunu biliyorsun abi ne kadar çok iyi oyuncuyla oynayıp farklı şeyler katarsan oyun seviyen direk olarak yükselir oyunu bende sevmiyorum şu anda 2015den de umudum yok bugün biraz gördüm oyunu ama kendim oynamadan yorum yapmak istemiyorum yarın sizin için güzelce incelicem oyunu umarım yanılırım ama fifaya geçmek mantıklı bir hareket olmuş senin için

• Offline ile online arasindaki farki cok iyi biliyorum.Pes 10 da ilk 10 lari gorup offline da sizle tanisinca baya bi sikinti cekmistim ilk zamanlar :) O turnuvayi da sen kazanmistin.Gercekten offline tecrube cok onemli oluyo hele ki dunyanin en iyileriyle oynuyorsan.ikinci turu gormek bile buyuk basaridir bu adamlarin oldugu yerde bana gore.Insallah iyi bi pes gelir de senle peste kapisiriz yine.

• quote:

quote:

quote:

hocam öncelikle tebrikler senin maçını sabırsızlıkla bekledik ama yayının azizliğine uğradık

benim çok kıymetli twit arkadaşım Adam bhattiyi ve onu bu göreve getiren konamiyi Allaha havale ettim

Pes 2015 yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum

• trustburak T kullanıcısına yanıt
    saat kaçta Pes 2015 i denemeye başlarsın hocam
  • trustburak T kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. senin maçını izlemek için çok uğraştım ama denk gelemedim. sürekli bağlantı kopup durdu. Mümkün olursa, kaydı varsa, teknik olarak da mümkünse buradan yayınlayabilirsen izlemek isterim.
    dönüşün için şimdiden iyi yolculuklar.
  • Arkadaslar bayadır pes 2014 oynamıyordum dün tüm güncellemeleri yükledim bugün biraz online oynayayım dediM fakat sürekli PES2014 SUNUCUSUNA BAĞLANIRKEN BEKLENMEYEN BİR SORUN OLUŞTU DİYOR... napabilirim lütfen yardımcı plun çok sinirim bozuldu tesekkürler

• Valla pes 2014 ömrümde gördüğüm en berbat oyun
    Pes 2013 en eğlenceli oyun
    Fifa 14 en gerçekçi oyun ve en zevkli 2.oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.