Şimdi Ara

PES 2015 KASMA SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
59.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada oyun ben de yine kasıyor bazen, bazen de hiç kasmıyorv
  • quote:

Orijinalden alıntı: findori

işe yaradığına sevindim :)

türkçe spiker patch falan yapan bir site mi ?

evet pes 2009 öyle bi hale getirdilerki hala oynuyorum.

http://www.turkcespiker.com/

• Bugüne kadar hiç bir sorun yoktu en son ayarlarda oynuyordum fakat şimdi kasmaya başladı neden kaynaklanıyor acaba?

intel i5, 4gb ram, nvidia 540m ekran kartı.
  • Kasma sorununa bir çözüm de türkçespiker.com da buldum :D

Oyunu açın arkadaşlar. Açtıktan sonra oyunu aşağı atın. Görev yöneticisi, işlemler, pes 2015 in üzerine gelip sağ tıklayın, öncelik ata, yükseği seçin.

Ben de işe yaradı
    https://store.donanimhaber.com/44/54/92/44549273fcfd59aaca805cc77df949fd.jpg
     PES 2015 KASMA SORUNU

• valla demin maç yaptım daha iyiydi sankii nvida yeni driver yükledim onunda etkisi oldu sanki
    şu şut lar daha adam gibi olsaymış tam şahane olacaktı.

sğl onuda yaparım @findori
  • Nvidia driveri ben de yükledim ama benin kasma olayı randomly oluyordu.

Artık temelli çözüldü sorun
  • Ekran kartı ve işlemcimiz aynı. Büyük ihtimalle yazdığım işlemi yaparsan sorun çözülür sende de

https://store.donanimhaber.com/44/54/92/44549273FCFD59AACA805CC77DF949FD.jpg
  • kardeşim grafik işlemciyle çalıştır diye bişi yok bir iki alttaki yrdede nvidia geforce experance ve nvidia denetim masası var ama nvidia denetim masasındda öle bişi yok.Yalnız enim pc masaüstü onuda belirtim ekran kartı modeli ise nvidia 9500gt
  • quote:

Orijinalden alıntı: findori

Ekran kartı ve işlemcimiz aynı. Büyük ihtimalle yazdığım işlemi yaparsan sorun çözülür sende de

https://store.donanimhaber.com/44/54/92/44549273FCFD59AACA805CC77DF949FD.jpg

İki ekran kartını da güncelleyip pc'yi yeniden başlattıktan sonra düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zAweF

Bende ilk gün kasma vardı biraz kurcaladım çözünürlük ayarlarını.Kasma gitti gibi.1280*720 16:9 yaptım. Ve Nvidia veya amd olanlar yüksek ram de olan ekran kartına ayarlayıp denemenizi öneririm.AMD için uygulumayı yüksek performansa alırsanız kasma gidiyor.

Amd için nasıl yapılıyor bir yardımcı olsanız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı gün steam üzerinden satın alıp kasmadan oynuyordum. Bugün ne olduysa kasılmalar başladı.

Önce ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Kurulum esnasında kurulu sürücü yok yazıyordu
    Oyunu denedim fayda etmedi.
    Ses kartı sürücüsünü güncelledim ve sorun halloldu.
  • kardeşim bendede kasıyor şunları dene cheat engine kullan speedhack'da 1.2 1.3 falan yap hızını oyun içindede -1 yap hızını tam oluyor -1 olmazsa 0 yap
  • kardesım benım bılgısayar asus rog g550j haywan gbı bılgısayar . pes 15 de kasıyo nasıl oluyosa .pas verırken ekran hafıften takılyıo :D
    ozellıkler 3.4 ıslemcı 16 ram 4vga kasıyo yınede
  • the witcher 2 yi fullde kasmadan oynuyorum. Shadow of Mordoru fullde kasmadan bitirdim
    i5 ama ekran kartım GT 645 yani kasıyosa oyunun sorunudur açık ve net!
    Zaten iyice cılkını çıkardı pes oynanmaz oldu fifayı da sevemedim gitti , futbol serüveni de sanırım burda bitti LoLe devam
  • En son çıkan güncellemeyi yükleyin. Sorun düzeliyor.
  • Türkçe spiker berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun kasılmaktan oynanmıyor. Ne yapmam lazım

Buda sistem özellikleri. Bundan daha düşük özellikte arkadaşın pc sinde oyun çok iyi. Onun win7 benim 8. Oyunu yanlış kurmam imkansız. İkisine de ben kurdum.

PES 2015 KASMA SORUNU

• benim ekran kartım amd ben ne yapmalıyım
  • xxeminxx1907 X kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimde kasıyordu özellikleri böyle yaptım Ve Yüksek performanslı Nvidia İşlemcisi ile başlattım kasma sorunu ortadan kalktı
    Diyeceksin ki bu grafiklerde oynanırmı ? Bende baştan öyle dedim fakat çok bi fark yok bence böyle yaparsan daha iyi olur :)
     PES 2015 KASMA SORUNU PES 2015 KASMA SORUNU

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.