Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar su an myclube giremıorum genel bi sorunmu var ıd verisi alınmadı yazıor sorun sadece bendemi yardımcı olursanız sevinrim
  • Arkadaşlar bişi sorcam bu online müsabakada geçen 5 maçta 4 galibiyet aldım 6 puan verildi bana ve 120. oldum genelde puanım eksik ve yanlış hesaplanıyor bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
  • doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Online müsabaka da son 3 maç hesaplanır. Yanı 3. Maç yenildiysen o ilk maçın kabul edilir sonraki iki maçı kazandigin içinde 6 puan almissin yanı hesaplama doğru..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani arka arkaya son 3 maçına bakılır

• 2 VS 2 oynayan arkadaşlar varmı şuan 5-6 gün full 2 vs 2 oynamak için rakip arıyoruz 2vs 2 oynamak isteyen arkadaşlar özel mesajdan iletişime geçsin oda kurup maç yapalım ..
  • pes 15 (pc) almak istiyorum online oyunda sıkıntılar varmı? şuan fiyatı 50Tl. 2016 çıkınca fiyatı 100tl civarı olur sanıyorum. oyunu alayımmı 2016 mı bekleyeyim ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

pes 15 (pc) almak istiyorum online oyunda sıkıntılar varmı? şuan fiyatı 50Tl. 2016 çıkınca fiyatı 100tl civarı olur sanıyorum. oyunu alayımmı 2016 mı bekleyeyim ne dersiniz.

2016 yı bekle arkadaşım ama yazın tatilde oynamak istiyorum başka zaman oynayamıyorum diyorsan ikinci el birinden bulmaya çalış 50 lira vermeye gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

pes 15 (pc) almak istiyorum online oyunda sıkıntılar varmı? şuan fiyatı 50Tl. 2016 çıkınca fiyatı 100tl civarı olur sanıyorum. oyunu alayımmı 2016 mı bekleyeyim ne dersiniz.

2016 yı bekle arkadaşım ama yazın tatilde oynamak istiyorum başka zaman oynayamıyorum diyorsan ikinci el birinden bulmaya çalış 50 lira vermeye gerek yok..

2. el almayı bende düşündüm ancak serial keyi herhangi bir emaile tanımlayıp üyelik falan alarakmı online oynuyorsunuz?
  • merhaba arkadslar lütfen bana yardımcı olun bi kac sorum olucak ......bazı arkadslar yorumalrda okuyorum italya ligi oynuyorum ve karşı tarafın oyuncuları bana geliyor yada şu akdar gp kasıyorum o ligde diye yazmış bunu bilen arkads varsa bana acıklayabilrmi rica etsem nasıl oluyor o... ikinci sorum ise my clube girdiğimde sağ üst köşede davisıon diye bi yer var yarıya kadar dolmuş 30/50 diyor hemen sağ üst köşede yanında ise bi kod var jklh vs gibi o ne anlamagelıyor lüğtfen ayrdımcı olun arkadslar . ben sadece klasmanlarda oynuyorum .. yada otomatik meneger oynuyorum para kasmam icin
  • 01erkan01 0 kullanıcısına yanıt
    s.a ustam bana tel bırakabilrsimn sneia rayıp bi kac sorum olcuak mümkün müdr.
  • merhaba arkadaslar 1 aydır oynuyorum doğru dürüst oyuncular gelmedi. 2 gün önce bi uyarı geldi best of futbolcular var die 1 hafta süre vermiş siyah cıkma olasılıgı 10079 lardaydı hemen 150 tl lik para aldım ve c.ronaldo pogba alaba . daniel alves luca toni greazman.miranda t. silva drogba sqiri.oscar roben daha sayamadıgım bir cok oyuncu geldi yani bi kereleğine veridm parayı ve güzel zamnlamada 18 tane cektim 14 siyah geldi tavsiye ederim hiç ugrasmayın bence. sizede geldimi acaba özel uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregursoz -- 24 Temmuz 2015; 10:05:44 >
  • Uğraşmadiktan sonra Oml nin yada myclub un bir zevki kalmiyor ki zaten onun zevki orada ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    ölede abicim uyuz oluyorum karsıma ronaldolu cuıkıorlar gol show yapıorlar ... böle iyi oldu :))) hala devam ediyor olasılık sende yokmu 100 ..75 olasılık para biriktir sende acabilrsin
  • arkadaşlar öncelikle myclub hakkında bir şeyler söyleceğim. myclub'da öyle 3-4 gün oynayıp şunu alamadım, puan vermiyor demeyin. myclub başlangıçtaki açıklamaları da okursanız orda "oyunda ilerlemek kolay değil" gibisinden bir şey yazıyordu. konami myclub'da fm tarzı bir uygulama yapmaya çalışıyor. yani uzun vadede para ve başarı getirecek yöntemler seçmelisiniz. bol bol bilgisayara karşı ve online simulasyon oynamanız lazım. bir başka deyişle myclub aslında sizin müdahalenizi en aza indirgemeye çalışan bir modül. fm'deki gibi menajer değil başkan gibisiniz myclub'da. menajeri siz seçiyorsunuz taktiği hoca belirliyor, siz ufak dokunuşlar yapabiliyorsunuz. dolayısıyla simülasyon maçları bu açıdan en sağlıklı gelişme yöntemi.

online modlarda lag olayına gelince, ben kendimce 2 çözüm yolu buldum;

birincisi port açmak,http://hizliresim.com/yAlgDM bu resimdeki portları kullandığınızda online kaliteniz artacaktır, bununla birlikte modeminzdeki NAT bölümünde DMZ'yi etkinleştirmelisiniz.

bir de eğer laptoptan oynuyorsanız oyunu oynarken wireless'ı kapatıp direk modemden bilgisayarınza bir ethernet kablosuyla internet sağladığınızda oyunda (en azından sizden kaynaklanan) kasma ve lag'den kurtulmuş olursunuz.

• herkese selam.. yaklaşık 10 gündür pes i açasım bile gelmiyor..sanırım Pes 16 nın ayak seslerinden olsa gerek. 15 ten hevesim kaçtı.. Bu arada Renavatio arkadaşın halen Pes 2016 Pc konusunu açmadımı ? Ya da açtı da ben mi kaçırdım.. Hayır yıllardır bu tarihlere pek kalmazdı..Hayırdrı dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

herkese selam.. yaklaşık 10 gündür pes i açasım bile gelmiyor..sanırım Pes 16 nın ayak seslerinden olsa gerek. 15 ten hevesim kaçtı.. Bu arada Renavatio arkadaşın halen Pes 2016 Pc konusunu açmadımı ? Ya da açtı da ben mi kaçırdım.. Hayır yıllardır bu tarihlere pek kalmazdı..Hayırdrı dostum ?

Açtım ya açmam mı hatta Haziran da açmıştım buyur kardeş ;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106945244

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Ağustos 2015; 13:03:01 >

• Harold Finch,

önemsiz spoiler

adam 13 yaşında arpanet'i hacklemiş
  • Tabikide tartismasiz michael scofield
  • Scofield ve Finch i tek geçerim. Di?erleri biraz ?ans a ve üstün güç vs giriyor. Bunlar normal insan
  • Yahu ayıptır ya ikide bir bağlantı kopup maçı yenik saydırıyor. 6 0 yeniyorum bağlantı gidiyor işin kötü yanı oynamayan yedekleride oynamış sayıyor ve işin diğer kötü yanı kupalara girebilmek için yedeklere özel oyuncuları koyuyorsun ve sözleşmeleri bitiyor. 2 dk önce 20000 in hesabını yaparken şimdi param bağlantı yüüzünden 10000 bin e düştü. Bu nasıl iştir yahu? Bu düzelmiyor mu? Ayrıca yoksa konamıya çok ağır laflar içeren bir yazı atıcam. Tamam oyun beleş onu anladıktan 1 gün önce oyunu orjinal alıcam diyordum ama gel görki bu saçmalıklar herşeyin önüne geçiyor. ( Pes16 dan bahsediyorum ).
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.