Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim yardımın için şimdi baktım dediğin siteye 15 Euro gözüküyor ve İngilizce oyun sanırım bu sadece key mi oyunu nerden indireceğiz ? ve Türkçeye çevrilirmi sonradan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbuz7 -- 6 Haziran 2015; 20:51:50 >
  • siyahbuz7 kullanıcısına yanıt
    evet sadece key steam türkçeyse oyunda türkçe oluyor benimki öyle oldu ama alırken keyi mutlaka üniversal yani tüm ülkelerde geçerli keyi al yoksa indiremezsin oyunu paran boşa gider
  • Bu arkadaşı tanıyan varmı arkadaşlar içimizden birisimi acaba eğer öyleyse kendisini tebrik ediyorum arkadaşı 7 maç üst üste yendim banamısın demedi hala oynamaya devam etti 8. maçada giriyordu da ben sıkıldım çıktım oyundan Bu akşam oyun yağ gibi akıyordu hiç o sinir bozucu gecikme ve lag yoktu belki arkadaşta bulmuşken çıkmıyım oynayayım diye mi düşündü naptı acaba yoksa kimse bu kadar süre durmaz yenilirken Arkadaşta ki azmi takdir ettim gerçekten beni bir türlü yenemedi ama orası ayrı

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 9 Haziran 2015; 3:22:46 >

• Pes i bırakacağım hiç aklıma gelmezdi.Tam iki senedir yüzüne bakmıyorum.Bi seri göz göre göre yok oldu.Millet hala lag, hile falan diyor.Zamanınıza yazık yahu.
  • Valla son zamanlarda lag neredeyse yok, hile gözüme çarpmadı, beni laga düşürüp kendisini hükmen galip getiren adamlarda yok klasman 5 e yükseldim keyfim yerinde :)
  • Böyle lanet bir oyun olamaz. Paramızla sinir ediyorlar bizi. Oyuncuların sözleşme yenilemesi için maç yapmaktan yeni oyuncu alamıyorsun. Kazanılan maçlarda verilen gp çok az. Oyun çok yavaş ve zevksiz. Haram olsun.
  • Aynen öyle bir sıkıntı var maçları sürekli kazansan hiç kaybetmesen bile gelen paranın neredeyse hepsi oyuncu sözleşmesi yenilemeye gidiyor.
    Birikim yapsan anca ayda 1-2 oyuncu transfer edilir, adamlar zorla oyun içi parası satın aldırmaya çalışıyor.
  • Çaylakta günde 5 maç yapın sözleşmeler için gp birikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı maç yapmak isteyen
  • Arkadaşlar bu myclupdan bisey anlamadım online oynayamıyorum kurduğum takımla 11 tane aynı ülkeden adam olması lazım diyor anlamadım gitti yardımcı olun lütfen.. Birde ara pası sıkıntım var attığım hiç bir pas geçmiyor defans arkası dönük koşuyor yinede topu alıyor rakip kendi sahasından ara pası atıyor hepsi geçiyor benim defanstan hadi ben defans yapamıyorum diyeyim de attığım paslar neden geçmez anlamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrblar bir sorum olcaktı myclub oynuyorum kadromdaki oyuncular sürekli okları yeşil hiç çıkışta olmuyor .... bunların çıkış ayarı nasıl yapılır? yardımcı olursanız sevinirim. arkadslar neden kimse cvp vermıyor........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregursoz -- 23 Haziran 2015; 17:22:09 >
  • MY Club a yeni başladım. Bir sürü üst seviye ajan verdi. Ajanlarla topları açtırdım. İbra, Ribery, Götze, T.Silva, Reus geldi. GP veya My Club parası falan kullanmadım. Anlamadım arkadaşlar. Konami niye ücretsiz ajan dağıtıyor ki böyle ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    aynen katılıorum o kadar sacmaki 40 milyon topladım 4 kere döndürdüm topu 4 ündede 73 lüka damlar geldi hayır 73 lük adamlara eden 1000 veriyorum ben eğer öle adam gelıorsa 3. düş ne bilim 4 düş tanınmamıs adama bile 10000 verince ,insan üzülüyor cok sacma olmus cok @v1gor
  • emregursoz kullanıcısına yanıt
    önceden futbolcuların gerçek performanslarıyla bağlantılıydı okların rengi .sezon bitince güncellemeyide bitirdiler şimdi herkeste tüm oyuncular yeşil buna birşey yapamazsınız
  • bu işkenceye hala katlanabiliyor musunuz yav :)
    bırakın arkadaşlar şu lanet oyunu.
  • Lag sorunu olanlara şu link:https://youtu.be/ORyMtdEWn3k faydalı olabilir
  • 4SPIRE kullanıcısına yanıt
    arkadaşım boşuna uğraşma lag sorunu kullanıcıların çözebileceği birşey değil çünkü kullanıcı kaynaklı değil. çok akıllı konami server larını ne zaman adam gibi bir hale sokar ise o zaman lagsız oynarsın ancak uğraşmayın boşuna yazıktır
  • merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacak bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

1- istediğimiz oyuncuları transfer etme şansımız var mı yoksa illa menajer seçip o lanet toplarımı çevirmeliyiz ?
    2- futbolcuların hepsi neden yeşil formda bi çözümü var mı ?
    3- oyunun kutusunda "day one" myclup içeriği yazıyor bunu nasıl kullanabilirim ?

iyi akşamlar
  • gurdalok kullanıcısına yanıt
    bu işlemi yapmadan önce lagdan oynayamıyordum kardeş pası bastıktan 2 saniye sonra atıyordu şimdi en azından oynanabilir hale geldi pası anında atıyor
  • merhaba arkadaslar siyah top icn bi kac önerim var. ben sürekli top cevirdim hiç siyah gelmedi. sağlam bi meneger aldım manciniyi .. ve akabinde 4 kere cevirdim 4.. üde siyah geldi hulk robben t.silva miranda yani bana kalırsa menegerler alakalı bişey yıldız temsilcilerden de siyah geldi trzegeot ..acıkcası meeneger önemli ebnde siyah toplar icin bugün yine deniycem sansımı bakalım kimler gelcek
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.