Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pes 2013 ü serverler kapanana kadar online oynadım sebebi pes 2014 ü hiç beğenmemem. sınavları ve diğer önemli işleri hallettim bugün pes 2015 aldım. online master lig oynamak için sabırsızlanıyorum. bana biraz yardımcı olur musunuz online oyunda 2013 e göre neler değişti. yada bi site varsa ön bilgi alabileceğim çok iyi olur.

iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_uzun_ -- 13 Mayıs 2015; 23:01:39 >
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    evet tamda sözleşme yenileyim diye yanlışlıkla serbest bıraktım aptiler yanyana koymuş menüyü koysana en alta serbest bırakmayı veya tiago tam giderken el sallasın falan
  • tolga_uzun_ T kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kısa ve öz olarak şunu söyleyim kolay kolay iyi futbolcu alamıyorsun aldığın orta seviyelide olsa futbolcuyu serbest bırakma kesinlikle ben düştüm o yanlışa götze takıma uymuyor diye serbest bırakmıştım ilklerde sonradan yaptığım hatayı anladım
  • Pes 2015 online lig kayitlarimiz baslamistir. Katilmak isteyen katilabilir
    http://pesfootball.net/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler oyunum orjinal çalışmayı durdurdu hatası veriyor neti kapatınca sıkıntı olmuyo ama ben online oynucam diye aldım kafayı yicem hep crakli oyunlarda ilgili yorumlar var çözüm bulamadım beyler yardımcı olurnmusnuz
  • ya beyler menejer lazım bana topçularım çoğaldı ama kullanamıyorum 820 son başka menejer ne zaman açılıcak bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdibale87

selam beyler oyunum orjinal çalışmayı durdurdu hatası veriyor neti kapatınca sıkıntı olmuyo ama ben online oynucam diye aldım kafayı yicem hep crakli oyunlarda ilgili yorumlar var çözüm bulamadım beyler yardımcı olurnmusnuz

Dostum steamda bana ulaş yardımcı olurum recep_sahin

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

quote:

Orijinalden alıntı: erdibale87

selam beyler oyunum orjinal çalışmayı durdurdu hatası veriyor neti kapatınca sıkıntı olmuyo ama ben online oynucam diye aldım kafayı yicem hep crakli oyunlarda ilgili yorumlar var çözüm bulamadım beyler yardımcı olurnmusnuz

Dostum steamda bana ulaş yardımcı olurum recep_sahin

dostum ekleyemedim hesabınız bu özelligin kullanılmasını saglicak gereksinimi kaldırmıyor diyor burdan yardımcı olurmusun
  • ya beyler yokmu bilen bi yardım edin da hafta sonu güme gitti orjinal oyun çalışmayı durdurdu diyor bağlnatıyı koparınca giriyor acınca gidiyor
  • erdibale87 E kullanıcısına yanıt
    Belgelerim Konami den mount klasörünü silip dene bi

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

olmadı kardeşim ya denemediğim yol kalmadı harbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

siliyorum pes e tıklayınca acılınca yanı hemen geri gelio o dosya anlamadım
  • Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de bir dene bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır de bir dene bakalim

yaptım baba olmuorr
  • Son birkaç haftadır bayağı bir asıldım oyuna my club da.
    İlk zamanlar sinirlenip kadroyu sıfırlamıştım ribery götze robben gitmişti kadroyu tekrar yavaş yavaş toparladım herkes oynadığı alana alıştı canavar gibi oynuyorlar.
    Messi ronaldo robben vs gibi topçularım yok ama adamlar öyle bir kızardı alıştıki dediğim gibi canavar gibi oynuyorlar. Siz siz olun sabırlı davranın.
    An itibariyle division 6 ya yükseldim, division 7 de sadece 2 mağlubiyetim vardı ki son maçta ronaldo bale reus götze li bir adam geldi onu bile harcadım.

Bu arada kadronuzu yollayın gözümüz gönlümüz açılsın :)

Birde geçen geçen gün gelen 50k hediye ile 60-65k gp param var yakın zamanda %70 %80 siyah top olasılıklı transfer tekrar gelirmi acaba paramı ona saklamayı düşünüyorum.

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

• beyler online klasman oynuyorumda hesabı sıfırlamak istiyorum yani 0 puanla tekrar başlamak istiyorum nasıl yaparız bilen varmı
  • beyler bide ben yön tuşlarıyla oynuyorum penaltı atarken hep kacıyor tam köşe seciyor analogda olmuyor bu istedigin gibi seçiyosun yön tuşlaryla nasıl yapılır kafayı yedim dün adamla gol düellosuna girdik dk 94 kaydı bilerek cizgide penaltı oldu dışarı attım hep ya direk ya dışarı yada oyun ronaldo messi olupda kırmızı olursa köşeye sallıyo oda her zaman olmuyor yardım plssss.
  • konu ölmüş babalar kapatın burayı boşa durmasın
  • PES 2015 PC nereden satın alabilirim uygun fiyatlı olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

PES 2015 PC nereden satın alabilirim uygun fiyatlı olarak?

Steam
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.