Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahkartal

Steamda profilinde kayıtlı zaten cd keyin. Formattan sonra profilinle griş yapman yeterli.

aynen kayıtlı kutuphanede duruyo.ama yinede key falan ister dıye korkuyorum.eminsın değilmi hocam ?
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    ben g2a dan aldım 1dk içerisinde keyi verdiler steama keyi ekleyince sizin birşey yapmanıza gerek kalmadan kuruyor kendisi problem yok yani alabilirsiniz g2a dan
  • slm oyunu açtığımda offline olarak oynayabiliyorum ama online oyunlara bağlanmak istediğimde program çalışmayı durdurdu diyerek oyunu kapatıyor.
    böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

slm oyunu açtığımda offline olarak oynayabiliyorum ama online oyunlara bağlanmak istediğimde program çalışmayı durdurdu diyerek oyunu kapatıyor.
    böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba??

Belgelerim de ki Konami klasörünü silip dene arkadaşım..
  • Selam gençler

Daha önce soruldumu bilemiyorum.Elimde kaliteli bir gamepad var.Peste titreşim özelligi varmı?Yoksa sadece Fifadamı bu özellik?
    Tesekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peste titreşim yok diye biliyorum fifada varmıki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

peste titreşim yok diye biliyorum fifada varmıki?

Fifada var diye bahsediyordu forumdan bir arkadaş.Bilen arkadaşlar bilgilendireydi eyiydi?! :)

• Pc'de iki oyunda da titreşim yok konsollarda direkten döndüğünde felan oluyordu..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    denedim ama olmadı maalesef
    bilgisayarın altını üstüne getirdim nafile
    arada bi maç yapıyordum o da gitti :)))))
    konami herşeyin problem
  • Arkadaşlar elimde Steam / PES 15 yüklü hesap vardır; takım kadrosunun fotoğrafını isteğe göre atabilirim. Fifa 15 ile takas düşünüyorum. İlgilenenler PM atabilir. Teşekkürler.

• i5 işlemci 8gb ram 2 gb ekran kartı sanırım

benim pc lenova Z 510 oyunu kaldırır mı :) myclub ı yanı rahat oynuyabılırmıyım pc ye daha once yukledıgım oyunlarda kasma olmustu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

i5 işlemci 8gb ram 2 gb ekran kartı sanırım

benim pc lenova Z 510 oyunu kaldırır mı :) myclub ı yanı rahat oynuyabılırmıyım pc ye daha once yukledıgım oyunlarda kasma olmustu

En yüksek ayarlarda akıcı şekilde çok rahat oynarsın arkadaşım merak etme..
  • onlıne oynyuacagım ama bı sıkıntı cıkaraz demı ona gore onlıne orjınal oyun alıcam xbox da korsan oynuyoruzda bayazevk verıyor
  • dün aldım teknosadan dvd yı gerçi bi işe yaramadı dvd direk steam şifresini aktif ediyon ordan iniyor
    onun dışında dünden beri online mac yapamadım steam dn girince bğlınayor daha sonra baglatı basarısız hatası veriyor
    steam dan baska online portal yokmu steam şifresi diğer portallarda da geçerli mi ??
    en hızlı ve cabuk nasıl maç yapabilirim? steam üyeliğim adı moktay5
  • uzun arastırmlar sonunda baglantıyı düzelttim (belgelerimdeki konamı dosyalarını sildim bide live0000 denen dosyayı sildim oldu ) sukur basladı maçlar bir ingiliz cocğunu yendim :) fransiz elemanla penaltılara kadar gitti kaybettik iyi sardı
    şimdi my club den mi oynmak onemli yoksa gb değerini yukseltek en yakın turnava tarihleri ne zaman nasıl katılılınıyor kısaca bilgi veren olursa iyi olur...
  • Bimeks den 80 tlye aldim kurulumu kolay mi geliyorum bende yakinda xbox 360 la 4 5 aydir oynuyirun insallah pc de sikinti cekmem

• Pc'de online oynarken hilecilere denk gelmez ve yaşanan lagları ,gecikmeleri yaşamazsanız zevk alırsınız ama bunlarla karşılaşırsanız oyundan soğuyabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBaron71

Bimeks den 80 tlye aldim kurulumu kolay mi geliyorum bende yakinda xbox 360 la 4 5 aydir oynuyirun insallah pc de sikinti cekmem

dvd (steam setup ı var ) bişeye yaramıyor içinden cd key cıkıyor onu steam de aktif ediyon online olarak kendi indirip kuruyor
    daha önce belegelerimde konami dosyaları varsa sil bağlantı da sorunlar cıkabiliyor
  • Arkadaşlar Myclub modunda yanlıslıkla sergıo ramosu sattım geri alabılırmıyim bi yardım edin .!

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkeyup

Arkadaşlar Myclub modunda yanlıslıkla sergıo ramosu sattım geri alabılırmıyim bi yardım edin .!

Maalesef.:( Bir kaç arkadaşın daha yanılmıyorsun başına gelmişti . Dikkat edilmeli gercekten. ufak bir dalgınlıkta herkesin basına gelebilicek bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 20 Nisan 2015; 15:31:29 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.