Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HasanCeLaL

arkadaşlar turnuva yada toplu maç gibi organizasyonlar oluyormu bende pes15 aldım katılmak isterim aranıza

Bu oyun kendi aranızda arkadaslarınızla Turnuva, Lig kurup oynamak dısında oynanabilir vaziyette degil. Online Klasmanlarda filan oyun oynayayım deme bosuna yenilirsin. Suanda 6 mac yaptım 5 inde üstte sinyal lag uyarısı cıkarıp macı kazanmaya calısan zihniyetler var. Sonrada bende lag hilesi yapıp oyunu kazandıgımda ne zevki kaldı oyunun. Simdi yendim diye sevineyim mi yoksa ortalık hileyle yenip kendini tatmin etmeye calısan ergenlerle dolu diye oyunu bırakayımmı. Online Klasmanda yada oyunun kendi kupa turnuvalarında hile bilmeyen kalmadıgından yenilirsin oyundan sogursun. Sitede organizasyon yapanlar var onlara katıl ve eglen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 14 Mart 2015; 6:23:18 >
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    selam...

Bende eski bir pes maduruyum (hile hurda cahil ergenler yüzünden)...yaş 35 ve bu yüzden 4 senelik zevkimi bu sene terk ettim...

lakin görüyorum ki bu oyun format olarak çok değişmiş(hile hurda hariç:)...Oyunu alınca aranıza katılmak isterim.Antrenör modu koşan biri olarak
    düzgün bir ekip ile oyuna geri dönmek güzel olucaktır diye umuyor herkeze şimdiden saygılarımı sunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gada06

selam...

Bende eski bir pes maduruyum (hile hurda cahil ergenler yüzünden)...yaş 35 ve bu yüzden 4 senelik zevkimi bu sene terk ettim...

lakin görüyorum ki bu oyun format olarak çok değişmiş(hile hurda hariç:)...Oyunu alınca aranıza katılmak isterim.Antrenör modu koşan biri olarak
    düzgün bir ekip ile oyuna geri dönmek güzel olucaktır diye umuyor herkeze şimdiden saygılarımı sunuyorum..

Selam hocam benim yaşımda 33 ınsanlar cocukmusun oyun oynuyor dıyolar :) hocam su an kontenjan doldu ama sıtemıze uye olun ıllakı çıkacak olanlar oluyo yerıne sızı alabılırler pesfootball.net te uyleık actırın burdan yada özel mesajla bana bıldırın aktıv ettırıyım saygılar ıyı akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online oynayabilen varmı?
    Sorun bende mi acaba

• Slm gençler, pes 2015 te bazı oyuncular oyundan çıkıyor, ama ben yenilmiş sayılıyorum. Bunun programı nedir, nasıl kullanılır, hele bi söyleyin. Teşekkürler. Ben kötü amaçlı kullanmayacağım. İnanmazsanız caps te atarım.
  • Arkadaşlar bu oyuncu kartlarının oyuna ne katkı sağladığını söyliyebilecek biri varmı .

Mesela erken orta kaptanlık anında şut gibi kartlar var bunların etkisini pek fark edemedim varmı tam olarak açıklayacak .
  • kardeşim oyun planına git select tuşuna bas orada altta beceriler var orda ne istiyorsan cevabını bulursun
  • hani bağlantıyı kastıranlar maçları kaybediyordu..dün akşam iki maçta ben önde iken rakipten kaynaklı bağlatı kalitesi nedeni ile maçlar eskiden olduğu gibi hükümsüz kaldı.. hatta hafta sonu başıma şöyle birşey geldi.. 3-0 öndeyim bu arada rakip Gs li ve muhtemelen Türk bizden yani..Adam 85 de kastrıdı kastırdı ve en sonunda benim sunucuyla bağlantı koptu.. yuh olsun ya..yeni yeni yollar mı buldular hile yapmak içii.?
  • arkadaşlar gamepad aldım.

klavyedeki pas,şut,falso verme vs gibi tuşların sırası gamepad'te nasıl.
    tuş kombinasyonlarını gösteren bir site yada ekran görüntüsü var mı?
  • Pes 15 CD key olarak alabileceğiniz siteler neler bilgi verebilecek varmı şuan vatanda 80 lira oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptosy

Pes 15 CD key olarak alabileceğiniz siteler neler bilgi verebilecek varmı şuan vatanda 80 lira oyun

Yabancı oyun sitelerinden alabilirsin özellikle rus key lerden çok çok ucuza bulabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Pes 15 CD key olarak alabileceğiniz siteler neler bilgi verebilecek varmı şuan vatanda 80 lira oyun

Yabancı oyun sitelerinden alabilirsin özellikle rus key lerden çok çok ucuza bulabilirsin..

Ornek birkaç site gönderebilir misiniz hocam

• Dun gece saat 12 de g2a dan sipariş verdim hala ödeme onayı bekliyor

• quote:

Dun gece saat 12 de g2a dan sipariş verdim hala ödeme onayı bekliyor

İptal et nuuvemden al 30 TL indirime girmiş bilgin olsun bölge kısıtlaması da görünmüyor.
  • Arkadaşlar online da rakip bulmuyor hiç. Var mı bunun çözümü?
  • Beyler pesi ilk ciktiginda almistim bir sorayim dedim.
    1.Crack ile halen online oynuyorlarmi.
    2.Rakip bulamama halen duzeltilmedimi.
    3.Lag olayi halen devam ediyormu .

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Beyler pesi ilk ciktiginda almistim bir sorayim dedim.
    1.Crack ile halen online oynuyorlarmi.
    2.Rakip bulamama halen duzeltilmedimi.
    3.Lag olayi halen devam ediyormu .

1. Crack yok.
    2.Rakip buluyorsun.
    3.Lag olayı maalesef ara ara var.
  • Merhaba Donanım Haber sakinleri ben forumda yeniyim. Pes 2015 de My Club oynuyorum Forma ve Logo ları değiştirmek istiyorum. Nasıl değiştireceğim hakkında resimli anlatım varsa beni bilgilendirir misiniz ? Resimli anlatım yoksa bilen varsa anlatabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
  • maalesef kardeşim forma ve logo değiştirip dizayn edemiyorsun...
  • Var. Benim takım baştan aşağı gorma logo dizaynlı. Edittrn yapıyosn ana menuden

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.