Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende her girmemde oyundan atiyor sinir bozucu var mi bi cozumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belgerimde ki Konami klasörünü silip dene düzelecektir..
  • benide eklermisin ID:Celal58 steam:tsbarca
  • Denedim belgelerimdeki konami klasorunu komple sildim yine ayni oyun kapaniyor var mi baska cozumu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ata58

Denedim belgelerimdeki konami klasorunu komple sildim yine ayni oyun kapaniyor var mi baska cozumu ??

c de gizliş dosyalarda program datanın içine konamı klasorunude sil bende de aynı sorun olmustu belgelerımdekı mount klasorunu ve program datakı konamı dosyalarını sılmıstım
  • Denedim ama yine ayni atiyor oyundan kopmle silip tekrar mi yukleseme oyunu?

• Silip tekrar yukledim yine aynin oyundan atiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata58

Silip tekrar yukledim yine aynin oyundan atiyor.

steam üzerinden dosya doğrlaması yap tamam derse ufak bişey sil tekrar dene. eksik olanı indirecek yeniden açılınca tekrar dene oyunu
  • Ya arkadaş koparma hilesi-lag hilesi-defasta top cevırme ya bu mılletın beynı sadece bunlaramı calısıyor.Burakmutlu diye bir arkadasımız 950 puanlarda TRABZONSPOR takımıyla oynuyor hıc haz etmem :) adam dakıka 5 1-0 one gectı sonrakı 10 dakıka bı baskı kurmusum :) adam defansta top cevırmeye basladı.Bende orladım almak ıcın bır sekılde 2-1 yaptım daha ılk yarı.DEDİM PAS OLE YAPILMAZ BOLE YAPILIR :) hiç sevmediğim şeyler ama bu insan müsvettelerine yapmak lazım.Bende geçen senelerde bariz hilecilerden defansta top cebırenlerden kurtulmak ıcın program ındırmıstım.Haksız bırsey yapmama ragmen o programın pcde kurulu olması canımı sıkıyordu.Kendımı kotu hıssedıyordum.Ha bide yeni bişey bulmuslar hakem kart gostermıyor dıye sureklı kayıyorlar ınsana oyun oynatmıyorlar.

Denk gelipte karşılaştığımız arkadaşlar varsa eğer hepsinin eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKiT33

Ya arkadaş koparma hilesi-lag hilesi-defasta top cevırme ya bu mılletın beynı sadece bunlaramı calısıyor.Burakmutlu diye bir arkadasımız 950 puanlarda TRABZONSPOR takımıyla oynuyor hıc haz etmem :) adam dakıka 5 1-0 one gectı sonrakı 10 dakıka bı baskı kurmusum :) adam defansta top cevırmeye basladı.Bende orladım almak ıcın bır sekılde 2-1 yaptım daha ılk yarı.DEDİM PAS OLE YAPILMAZ BOLE YAPILIR :) hiç sevmediğim şeyler ama bu insan müsvettelerine yapmak lazım.Bende geçen senelerde bariz hilecilerden defansta top cebırenlerden kurtulmak ıcın program ındırmıstım.Haksız bırsey yapmama ragmen o programın pcde kurulu olması canımı sıkıyordu.Kendımı kotu hıssedıyordum.Ha bide yeni bişey bulmuslar hakem kart gostermıyor dıye sureklı kayıyorlar ınsana oyun oynatmıyorlar.

hocam nickin redkit'mi oyunda da ? dün karşılaştık galiba 4-2 öne geçtin pat diye serverdan attı beni, zaten mağlup saydı olan kontratlara falan oldu :)
    eğer o sensen haberin olsun bilerek yapmadım :)
    o sürekli kayan arkadaşlarla oynarken zevk alıyorum ben 2-3 basit hareketle 8-9 kişi bırakıyorum güzel oluyor :)

• Beyler oyunu bayadır oynamadım korsan oyuncular banlandı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Beyler oyunu bayadır oynamadım korsan oyuncular banlandı mı ?

Evet Arkadaşım Crack'lı oynayanlar oyuna giremiyor Yama ile Düzeltildi ama bağlantı koparanlar hala mevcut :). Ben Crack'çıların Konami'nin Bilgisi dahiline yapıldığına, pazarlama stratejisi olduğuna inandım her zaman. Ne kadar Başarılı oldu Tartışılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skom

quote:

Ya arkadaş koparma hilesi-lag hilesi-defasta top cevırme ya bu mılletın beynı sadece bunlaramı calısıyor.Burakmutlu diye bir arkadasımız 950 puanlarda TRABZONSPOR takımıyla oynuyor hıc haz etmem :) adam dakıka 5 1-0 one gectı sonrakı 10 dakıka bı baskı kurmusum :) adam defansta top cevırmeye basladı.Bende orladım almak ıcın bır sekılde 2-1 yaptım daha ılk yarı.DEDİM PAS OLE YAPILMAZ BOLE YAPILIR :) hiç sevmediğim şeyler ama bu insan müsvettelerine yapmak lazım.Bende geçen senelerde bariz hilecilerden defansta top cebırenlerden kurtulmak ıcın program ındırmıstım.Haksız bırsey yapmama ragmen o programın pcde kurulu olması canımı sıkıyordu.Kendımı kotu hıssedıyordum.Ha bide yeni bişey bulmuslar hakem kart gostermıyor dıye sureklı kayıyorlar ınsana oyun oynatmıyorlar.

hocam nickin redkit'mi oyunda da ? dün karşılaştık galiba 4-2 öne geçtin pat diye serverdan attı beni, zaten mağlup saydı olan kontratlara falan oldu :)
    eğer o sensen haberin olsun bilerek yapmadım :)
    o sürekli kayan arkadaşlarla oynarken zevk alıyorum ben 2-3 basit hareketle 8-9 kişi bırakıyorum güzel oluyor :)

Evet hocam oyundaki nicikimde REDKİT samimiyetine inanıyorum dostum.Ama Konami sanki bişeyler yapmış ben uzun zamandır oyun kopmasıyla karsılasmıyorum.Oyunu koparmaya çalılıyorlar ama oyundan düşüyorlar galip sayılıyorum.Kayanlara artık alıyorum topu sırtımı donuyorum 2-3 kırmızı kart goruyor takım pelt :) Yada 1-2 gol atıp defansta top cevırıyorum.Hiç hazzetmedıgım seyler ama bu sekılde oynayanlara aynı karsılıgı verıp oyundan sogutuyorum sonra bırakıyorlar bende ortasahada hareket felan denıyorum :)
    Az öncede TAVUKCU dıye bı arkadas yaptı aynı seyı sonunda pes ettı 2 forvetı kırmızı gorunce :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

benide eklermisin ID:Celal58 steam:tsbarca

Ekledim ana sayfaya senide arkadaşım hoşgeldin ..
  • Renovativo 2013te baya bı onlınedım buarada cok kupa kaldırmıstım :) ozaman MUSTY ıdı nickim senı ıyı dıye bılıyorum ama sıralamalarda goremıyorum cok oynamıyormusun aacaba.Birde Burdaki forumda Tilx diye bı arkadas var hem saglam oynuyor hemde cok temız oynuyor.Birkaç kez karsılastık.Eline bileğine sağlık
  • quote:

Renovativo 2013te baya bı onlınedım buarada cok kupa kaldırmıstım :) ozaman MUSTY ıdı nickim senı ıyı dıye bılıyorum ama sıralamalarda goremıyorum cok oynamıyormusun aacaba.Birde Burdaki forumda Tilx diye bı arkadas var hem saglam oynuyor hemde cok temız oynuyor.Birkaç kez karsılastık.Eline bileğine sağlık

Sa..Dostum nasılsın diğer üyeliğine noldu Musty olarak hatırlıyorum bende seni hatırlamam mı Pes 13'de ne güzeldik forumda oynayanlar olarak çok başarılıydık valla :)Ya hiç sorma Pes 13 dedin şimdi içim gitti Pes 13'de efsane olmuştum 1000 puana ulaşmıştım bir sürü başarılar kupalar kazanmıştım çok çok iyiydim Pes 13 zamanında ardından 14'e geçtik 14'de Ligde ilk 10'daydım sora oyundaki buglar ve hileciler artınca Pes 14'ü geçen sene herkes gibi bende çok fazla oynamadım daha doğrusu oyun eksik ve buglı olduğu için oynamak gelmedi içimden çoğu insan gibi ..

Bu senede PES 15'den OML'yi çıkarmaları ve cracklilerin uzun süre oyunda olması ve tabiki yine karaktersiz hileciler yüzünden oyundan soğudum ben Dostluk lobisinde takılıyorum bu sene ve çok çok zevk alıyorum My Club'ı hiç beğenmedim kumar oynamak gibi olmuş bu mod bence ve en önemlisi takım üzerinde OML'de ki gibi bütün yetki sende değil yani beni bir çok yönden memnun edemedi oyun tabiki birde dayanılmaz derecede hileci ve oyundaki geç tepkime olayı beni delirtti bu sene halbuki Pes 15 oynanış olarak müthiş bir oyun olmuş bu sene ama malesef Konami yine bizi paramızla rezil etti hilecilere yıllardır bir çözüm bulunamadı , adam gibi bir serverları yok p2p sistemini kullanıyorlar , online maçlardaki gecikmeler buglar derken ve bunların üzerine oyundan OML'yi çıkarmış olmaları iyice rezil etti oyunu ve birde yeni nesil konsollar ile aynı çıkmaması oyunun Pc oyuncularına verilmeyen değeri bir kez daha gösterdi .. Ne dolmuşum be arkadaşım yani anlayacağın 2 senedir Konami bize çektiriyor aslında yıllardır çektiriyorda yine Pes 13 ve öncesinde daha güzeldi herşey ben Pes 6 zamanından beri online her sene oynarım oyunun orjinalini alırım , oyun ne kadar sorunlu olsada almayacağım deyip dayanamayıp her sene alıyorum ama artık yetti Konami hiç bir çözüm üretmiyor çabalamıyor umarım seneye Pes 16'da bu sorunların hepsi olmasada yarısı çözülür ve özellikle OML yeniden eklenir oyuna çünkü çok şikayet var ve bir çok kemik Pes oyuncusu geri istiyor OML'yi haklı olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 4 Mart 2015; 16:11:20 >

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Valla baya dolmuşun ya :) aynen bende bütün dediklerine katılıyorum.Bence ufak tefek eksikleri olmasına karşın şimdiye kadar çıkmış en iyi pes bu pes diyebilirim.Myclup olayı çok saçma oynamayı bilmeyen haketmeyen adamın elinde ronlado var.Ben 2014'te ZorVolkan hocamın çağrısıyla PESFOOTBALL ligine katıldım ve çoğu zamanım orada geçiyor.Lig zaten çok zevkli geçiyor buna muhabbet eklenince tadından yenmiyor.Senide çağırmış sanırım ama kabul etmemişsin.Bana soracak olursan gel derim KONAMİ sıkıntıları aklının ucuna bile gelmez :) Ben lige alıştırma olsun diye oynuyorum myclup şuan 940 küsürlerdeydm.1000 yapıp bırakacam genclere :)
  • Tilx kardeşim yine karşılaştık ama bende bir sorun var sanırım.Oyun donunca aha Tilx'te donma hilesi yapıyor dedim senden sonraki maçta donunca modem sıfırladım.Sorun bende sanırım.Günahına girdik kusura bakma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

benide eklermisin ID:Celal58 steam:tsbarca

Ekledim ana sayfaya senide arkadaşım hoşgeldin ..

Pes ID ile arkadaş eklemeyi bilmeyen tek ben miyim
  • pes15 serverler kapalımı. girmiyor güncelleme hatası veriyor.sizdede sorun varmı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.